Hotels.com ei taida enää toimia täysillä?

Via Baltica

Vieläkö Hotels.comista uskaltaa varata hotellihuoneen?

Menneinä vuosina se on toiminut hyvin mutta...
Olin 12.7 palaamassa Via Baltican kautta Suomeen ja Pärnussa ollessani varasin Tallinnasta hotellihuoneen Hotels.comin kautta: Hotel Park Inn Tallinn, ei aamiaista, 55 euroa. Varauksesta tuli vahvistus sähköpostiin ja kännykkään ja luottokorttia veloitettiin.

Ajoimme Tallinnaan ja yritimme kirjautua hotelliin. Hotellin respa ilmoitti että meidän varausta ei löydy eikä hotellissa edes ole tilaa. Sanoi että syy on hotels.comin eikä hän voi tehdä asialle mitään.

Kun respa ei suostunut tekemään mitään, yritin itse hoitaa hänen työtään. Vahvistustekstiviestistä löytyi "Hotels.com Suomi Asiakaspalvelu" puhelinnumero. Soitin siihen numeroon mutta sieltä ei saanut palvelua eikä sitä saanut suomeksi. "Asiakaspalvelija" ei yrittänyt ratkaista ongelmaa, vaan halusi väitellä siitä kenen syy tuo virhe on ja miksi se on tapahtunut.

Lopulta "asiakaspalvelija" tajusi soittaa hotellin respaan, joka yritti selittää hänelle että hotels.comin täytyy varata meille uusi huone toisesta hotellista. Minulla oli tietenkin koko ajan samalla puhelu auki tuohon hotels.comin numeroon.

Seuraavaksi "asiakaspalvelija" palasi taas linjalle ja selitti että MINUN (kyllä, minun, ei hänen) pitää soittaa jonnekin "relocation departmentiin" tjsp. Yritin kertoa hänelle että se olisi hänen työtään mutta eipä häntä muutenkaan kiinnostanut hoitaa työtään kunnolla.

"Asiakaspalvelija" yhdisti minut seuraavalle henkilölle, vaivautumatta briiffaamaan tätä lainkaan minun tapauksesta. Eli sain taas selittää kaiken uusiksi ja asia ei tuntunut hoituvan ja minut heitettiin taas holdiin ja ei muuta kuin odottamaan ja puhelinlasku kasvaa koko ajan.

Tässä vaiheessa sanoin hotellin respalle että näköjään homma ei hoidu ja joudumme jäämään heidän hotellin aulan sohvalle yöksi ja että rahat perimme myöhemmin heiltä takaisin.

Vasta tässä vaiheessa respa alkoi toimia ja varasi meille samantien huoneen hotelli Olümpiasta. Suljin puhelun hotels.comiin jossa olin jonossa edelleen. Menimme hotelli Olümpiaan ja sikäli asia oli selvä.
Saimme huoneen aamiaisella (jota emme olisi tarvinneet).

Hotels.comilla oli nyt ongelma tiedossa mutta ketään ei siellä kiinnostanut että tuliko ongelma hoidettua. Kukaan ei myöskään sieltä tiedustellut että tuliko minulle tuosta sotkusta ylimääräisiä kuluja (turhat parkkikulut puhelinkulut hotels.comiin).

Olen parin viikon ajan yrittänyt ottaa yhteyttä hotels.comiin usean eri sähköpostiosoitteen kautta, mutta kukaan ei ole vaivautunut vastaamaan. Olen yrittänyt tiedustella sieltä että vieläkö heidän kauttaan uskaltaa varata hotellin mutta mitään reittiä ei tule vastausta.

Eli onkohan hotels.com lopettelemassa toimintaansa vai mistä on kysymys? Ei taida ainakaan kovin vahvasti mennä heillä?

3

2246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löklököl

      Myi se viime talvenakin Espanjaan remontissa olevaan hotelliin huoneita. Onneksi huomasin ennen matkaan lähtöä, erään matkatoimiston sivulta, että hotelli on remontissa. Väittivät että hotelli on auki ja perivät peruutusmaksun.
      Vastaisuuden varalle suosittelen www.booking.com, siellä ei tarvitse maksaa mitään etukäteen, vasta hotellissa.

      • Pettynyt asiakas

        Hintavastaavuustakuu ei toimi hotels.com:lla. Ensin tuli iloinen vastaus, että joo hyvitämme erotuksen. Aikaa on mennyt, vaan eipä ole rahoja kuulunut ja tuskin kuuluukaan. Sähköpostiin eivät vastaa eikä suomenkielistä palvelua saa, vaikka mainostavat sivuillaan. Travellink, jonka kautta tilaus tehtiin, ei ota mitään vastuuta, vaikka ovat yhteistyössä ja tilaukseni meni hotels.com:in kautta tahtomattani. Eka ja vika kerta, kun tilaan sieltä. Saa näkee, onko koko hotelliakaan..


    • Romania on pientä

      En varaisi täältä enää. Ennen systeemi on toiminut ja peruutukset ja vaihdot ovat toimineet. Nyt kun varasin niin vahvistuksessa luki että menettää kakki rahat jos vaihtaa. Eli täyttä huijausta. Halvat hinnat eivät ole halpoja kun älysin vielä katsoa suoraan hotellin sivuilta joissa hinnat olivat täsmälleen samat. Eli olisi kannattanut tilata huone suoraan hotellista ja maksaa sitten lähtiessä. Näin ei olisi huijattu ja jos ei pääse lähtemään niin ilmoittaa hotelliin ja asia on selvä. Älä sinä mene halpaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      416
      8854
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      241
      6384
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      334
      2305
    4. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      12
      1926
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1677
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1633
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      183
      1265
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      187
      1263
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      979
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      48
      954
    Aihe