Työpaikalla. osa 1

foob

Tylsä päivä töissä. Istun koodaamassa koneen ääressä ja pitkästyn. Ylläpito on sulkenut viime viikolla pääsyn chatteihinkin. Vituttaa...

Olen siis päätynyt nörttihommiin. Joskus lukioaikana olin työharjoittelussa raksalla ja nyt tulee niitä aikoja ikävä. Nyt on heinäkuu ja ulkona paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta. Raksalla olisi paljon mukavampaa olla töissä ainakin tässä säässä.

Päätän lähteä juomaan kylmän colan. Matkalla automaatille en näe ketään. Kaikki näyttävät olevan lomalla. Olisi pitänyt itsekin ottaa kesäloma vasta nyt eikä ennen juhannusta. Saihan siinä taktikoitua yhden lisäpäivän mutta ei se nyt paljoa lohduta.

Saatuani pullon koneesta suuntaan kohti kahvihuonetta. Sitä lähestyessäni huomaan että vastapäisen huoneen ovi on auki. Se on osaston sihteerin, Tainan huone. Taina on hieman yli nelikymppinen nainen. Uhkea ja seksikäs. Ilmeisesti hänkin on tullut jo lomalta.

Kurkkaan ovesta mutta Taina on puhelimessa. Menen tyhjään kahvihuoneeseen ja alan selaamaan jotain lehteä. Hetken jaksan kiinnostua jostain navigaattorivertailusta mutta sitten cola loppuu. Nousen ja huomaan että Taina on lopettanut puhelunsa. Hän venyttelee tuolissaan kädet ylhäällä ja silmäni ajautuvat Tainan hyvin muodostuneisiin rintoihin, jotka tulevat tuossa asennossa seksikkäästi esiin. Valitettavasti iloni jää kovin lyhyeksi kun Taina laskee kätensä alas ja alkaa hieromaan niskaansa.

Päätän käyttää tilaisuutta hyväkseni ja lähestyn Tainan huoneen ovea.

"Sitä on jo palattu lomalta", tokaisen ja jään nojailemaan oviaukkoon.

"Joo, tosin ei se mitään lomaa ollu vaan työleiri. Niskatkin ihan jumissa katon maalaamisen jälkeen", Taina vastaa.

En vastaa mitään, astun vain lähemmäksi ja alan hieromaan Tainan niskaa.

"Tuo tekee hyvää", Taina sanoo ja suoristaa selkäänsä. Tainalla on päällään valkoinen melko syvään uurrettu t-paita. Minulle avautuu Tainan selän takaa ihana näkymä hyvin ruskettuneeseen tissivakoon. Kaula-aukosta näen jopa pitsisten liivien yläreunan. Housuissani alkaa jo pullottamaan.

Taina keikuttelee päätään puolelta toiselle ja huokailee tyytyväisenä. Painan Tainan päätä eteenpäin varovasti venyttäen ja hieron samalla peukaloilla hänen niskaansa. Astun lähemmäksi, melkein kiinni Tainaan ja jatkan hieromista niskasta. Taina uikuttaa tyytyväisenä hiljaa.

"Kiitoksia, se teki hyvää", Taina sanoo tarttuen käsiini ja nostaa samalla päätään. Kääntäessään päätään minua kohti Tainan poski osuu juuri housujeni pullottavaan kohtaan. Taina jähmettyy paikalleen ja puristaa käsiäni hieman lujempaa. Käteni lepäävät Tainan olkapäillä ja alan varovasti hyväillä Tainan paljasta ihoa olkapäiden etupuolelta.

"Voin minä jatkaakin", sanon hyväillen hieman alempaa.

4

8906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • foob

      Taina vain hymisee tyytyväisen oloisena ja painaa poskensa lujemmin minua vasten. Tästä rohkaistuneena työnnän toisen käteni syvemmälle Tainan kaula-aukosta ja alan hyväillä hänen rintojaan. Toisella kädellä painan Tainan päätä itseäni vasten ja hieron jo täydessä seisokissa olevaa veitikkaani Tainan poskea vasten. Taina ojentaa kätensä takapuoleni ympärille ja vetää minua itseään vasten ja pyörittää kasvojaan kiinni minun lantiossani.

      Sitten Taina vetäytyy hieman kauemmaksi ja alkaa avaamaan housujani.

      "Katsotaan mitä täältä löytyy", hän sanoo virnistäen. Minä alan samalla keräämään Tainan paitaa sormillani ylös ja vedän lopulta sen kokonaan pois. Housunikin ovat siinä vaiheessa pudonnet jo nilkkoihin. Otan Tainan pään käsieni väliin ja hyväilen hänen hiuksiaan hellästi. Katsomme toisiamme hetken silmiin ja sitten Tainan katse laskeutuu alemmas. Hän tarttuu alushousuihini ja vetää nekin hitaasti pois. Sitten Taina alottaa hitaasti ja hellästi hyväilemään kyrpääni. Se tuntuu taivaalliselta ja elimeni paisuu täyteen mittaansa.

      "Vau", Taina huokaisee ja avaa suunsa kuin odottaen. Minä vedän Tainan konttorituolia lähemmäksi ja Taina asettaa suunsa kullini kohdalle. Se uppoaa Tainan suuhun koko mitaltaan kurkkuun asti. Taina alkaa imeä ja vetää päätään kauemmaksi. Hänen huulensa kietoutuvat kullini varren ympärille tiukasti ja venyvät todella kiihottavasti törrölleen. Sitten hän kietoo kätensä paljaan takapuoleni ympärille ja vetää taas minut kiinni kasvoihinsa. Tunnen kuinka Tainan kurkunpää kutittaa terskaani ja huokaan syvään nautinnosta.

      Kurkotan Tainan selkään ja avaan rintaliivien hakasen. Lasken liivien olkaimet alas ja annan niiden pudota Tainan syliin. Alan hyväillä Tainan rintoja ja tunnen kuinka nännit kovettuvat käsiini. Pyörittelen ja nipistelen niitä. Taina painaa toisella kädellään käteni lujemmin rintaansa vasten. Hän ilmeisesti haluaa että puristelen niitä kovempaa. Saamansa pitää. Alan leipomaan niitä molemmilla käsillä. Tainalla on mukavan suuret ja kiinteät rinnat. Ja seksikkään ruskettuneet. Rajojakaan ei näy. "Missähän Taina ottaa aurinkoa?", käy mielessäni, mutta unohtuu sitten kun Taina kiihdyttää imemisen tahtia ja ojentaa kätensä paitani alle tunnustellen rintaani. Otan paitani pois ja tartun Tainan päähän ja alan tehdä imemisen tahtiin naintiliikkeitä lantiollani. Olen jo lähellä orgasmia. Tainakin tuntuu huomanneen sen ja vetää taas minut aivan kiinni itseensä. Kullini on juurta myöten Tainan suussa kun hän alkaa nieleskellä. Se saa minut laukeamaan. Painan kaksin käsin Tainan päätä itseäni vasten ja pumppaan lastini syvälle hänen kurkkuunsa. Tainan pää seuraa lantioni kiihkeitä työntöjä hänen nieleskellessä jokaisen tipan minkä hänelle annan. Tämä tuntuu niin hyvältä etten meinaa lakata tulemasta ollenkaan. Lopulta spermani ehtyy ja vetäydyn kauemmaksi hengästyneenä puuskuttaen.

      • foob

        "Jumalauta että teki hyvää", sanon Tainalle ja kumarrun suutelemaan häntä. Taina kietoo kätensä kaulalleni ja vastaa suudelmaan kiihkeästi kielellään.

        "Nyt taitaa olla sun vuoro", sanon ja nostan Tainan kainaloista ylös seisomaan. Taina rutistaa minua lujasti ja tunnen hänen rintansa paljasta ihoani vasten. Se tuntuu kiihottavalta. Suudelmamme kestää pitkään ja lopulta istun hengästyneenä Tainan tuoliin. Valun siinä hieman alemmas ja Taina tulee seisomaan jalkojeni väliin. Hänen rintansa ovat suoraan silmieni tasalla ja hautaan pääni niiden väliin. Taina kietoo kätensä pääni ympärille ja tuntuu kuin olisin taivaassa. Nuoleskelen Tainan tissivakoa ja auon samalla hänen housujaan. Lopulta saan ne pois ja vedän myös pikkarit alas. Kiedon käteni Tainan muodokkaan takamuksen ympärille ja nostan pääni pois tissien välistä.

        Taina peräytyy istumaan pöydän laidalle ja minä kumarrun suutelemaan hänen vatsaansa. Taina nojautuu taaksepäin ja avaa reitensä kutsuvasti. Hän nostaa jalkansa tuolin käsinojille ja minä alan hyväilemään hitaasti Tainan reisiä. Suutelen niitä ja käännän katseeni lyhyen karvan reunustamaan pilluun. Se näyttää jo kostuneelta. Ojennan käteni ja kurkotan niillä kohti Tainan rintoja. Ne ovat todella kiihottavasti esillä hänen nojatessaan taaksepäin pöydän reunalla. Kumarrun kohti Tainan haaroväliä ja hän avaa reisiänsä vielä enemmän. Tartun hänen rintoihinsa ja tunnen kuinka Taina vetää syvään henkeä kun työnnän kieleni syvälle hänen sisäänsä. Liikuttelen kieltäni Tainan pillussa ja puristelen hänen rintojaan. Tainan selkä taipuu kaarelle ja hän tarttuu hiuksiini ja painaa päätäni lujemmin jalkoväliinsä. Tainan lantio alkaa nytkähdellä ja kuulen Tainan hengityksen nopeina huokauksina.

        Nipistän hieman Tainan kovana törröttäviä nännejä ja tuon sitten toisen käteni alas Tainan pillulle. Työnnän peukaloni hitaasti Tainan sisään. Se sujahtaa sinne helposti. Taina on todella märkänä. Hän tarttuu ranteeseeni ja alkaa liikuttaa kättäni edes takaisin.

        "Runkkaa mua", Taina huohottaa. "Multa tulee kohta..."

        Teen työtä käskettyä ja jatkan peukalolla työskentelyä. Tainan lantio vastaa käteni työntöihin. Kumarrun taas nuolemaan Tainaa. Jatkan samalla Tainan runkkausta peukalollani ja kieleni keskittyy klitoriksen lipomiseen. Joka lipaisulla Tainalta pääse kimeä inahdus ja hänen koko ruumiinsa värähtää. Kiihdytän tahtia ja kutitan samalla peppureikää etusormellani. Tainan inahdukset ovat muuttuneet yhtenäiseksi vaimeaksi ulinaksi ja hän tärisee kuin horkassa. Tunnen sormissani kuinka Tainan lihakset alkavat kouristella ja työnnän etusormeni pään sisään Tainan peppureiästä sekä peukalon syvälle pillun. Samalla otan klitan huulteni väliin, pyörittelen sitä ja imeskelen. Taina laukeaa rajusti ja tarraa molemmin käsin hiuksiini. Hänen lantionsa tekee voimakasta edestakaista liikettä ja minun on vaikea pitää huuliani kiinni Tainan klitassa. Tainan suusta kuuluu vain hiljaista, yhtenäistä voihketta. Tätä jatkuu niin pitkään että alan jo ihmetellä kuinka Tainalla riittää ilmaa noin pitkään.


      • foob
        foob kirjoitti:

        "Jumalauta että teki hyvää", sanon Tainalle ja kumarrun suutelemaan häntä. Taina kietoo kätensä kaulalleni ja vastaa suudelmaan kiihkeästi kielellään.

        "Nyt taitaa olla sun vuoro", sanon ja nostan Tainan kainaloista ylös seisomaan. Taina rutistaa minua lujasti ja tunnen hänen rintansa paljasta ihoani vasten. Se tuntuu kiihottavalta. Suudelmamme kestää pitkään ja lopulta istun hengästyneenä Tainan tuoliin. Valun siinä hieman alemmas ja Taina tulee seisomaan jalkojeni väliin. Hänen rintansa ovat suoraan silmieni tasalla ja hautaan pääni niiden väliin. Taina kietoo kätensä pääni ympärille ja tuntuu kuin olisin taivaassa. Nuoleskelen Tainan tissivakoa ja auon samalla hänen housujaan. Lopulta saan ne pois ja vedän myös pikkarit alas. Kiedon käteni Tainan muodokkaan takamuksen ympärille ja nostan pääni pois tissien välistä.

        Taina peräytyy istumaan pöydän laidalle ja minä kumarrun suutelemaan hänen vatsaansa. Taina nojautuu taaksepäin ja avaa reitensä kutsuvasti. Hän nostaa jalkansa tuolin käsinojille ja minä alan hyväilemään hitaasti Tainan reisiä. Suutelen niitä ja käännän katseeni lyhyen karvan reunustamaan pilluun. Se näyttää jo kostuneelta. Ojennan käteni ja kurkotan niillä kohti Tainan rintoja. Ne ovat todella kiihottavasti esillä hänen nojatessaan taaksepäin pöydän reunalla. Kumarrun kohti Tainan haaroväliä ja hän avaa reisiänsä vielä enemmän. Tartun hänen rintoihinsa ja tunnen kuinka Taina vetää syvään henkeä kun työnnän kieleni syvälle hänen sisäänsä. Liikuttelen kieltäni Tainan pillussa ja puristelen hänen rintojaan. Tainan selkä taipuu kaarelle ja hän tarttuu hiuksiini ja painaa päätäni lujemmin jalkoväliinsä. Tainan lantio alkaa nytkähdellä ja kuulen Tainan hengityksen nopeina huokauksina.

        Nipistän hieman Tainan kovana törröttäviä nännejä ja tuon sitten toisen käteni alas Tainan pillulle. Työnnän peukaloni hitaasti Tainan sisään. Se sujahtaa sinne helposti. Taina on todella märkänä. Hän tarttuu ranteeseeni ja alkaa liikuttaa kättäni edes takaisin.

        "Runkkaa mua", Taina huohottaa. "Multa tulee kohta..."

        Teen työtä käskettyä ja jatkan peukalolla työskentelyä. Tainan lantio vastaa käteni työntöihin. Kumarrun taas nuolemaan Tainaa. Jatkan samalla Tainan runkkausta peukalollani ja kieleni keskittyy klitoriksen lipomiseen. Joka lipaisulla Tainalta pääse kimeä inahdus ja hänen koko ruumiinsa värähtää. Kiihdytän tahtia ja kutitan samalla peppureikää etusormellani. Tainan inahdukset ovat muuttuneet yhtenäiseksi vaimeaksi ulinaksi ja hän tärisee kuin horkassa. Tunnen sormissani kuinka Tainan lihakset alkavat kouristella ja työnnän etusormeni pään sisään Tainan peppureiästä sekä peukalon syvälle pillun. Samalla otan klitan huulteni väliin, pyörittelen sitä ja imeskelen. Taina laukeaa rajusti ja tarraa molemmin käsin hiuksiini. Hänen lantionsa tekee voimakasta edestakaista liikettä ja minun on vaikea pitää huuliani kiinni Tainan klitassa. Tainan suusta kuuluu vain hiljaista, yhtenäistä voihketta. Tätä jatkuu niin pitkään että alan jo ihmetellä kuinka Tainalla riittää ilmaa noin pitkään.

        Lopulta Tainan lantion liike hiipuu ja hän työntää pääni irti itsestään. Vedän käteni myös pois Tainan jalkovälistä ja katselen kuinka Tainan povi kohoilee kiihottavasti hänen maatessaan selällään työpöydällä ja huohottaessa hengästyneenä. Menen lähemmäksi ja lasken pään lepäämään Tainan vatsalle ja kuuntelen kuinka hänen hengityksensä pikku hiljaa tasaantuu.

        "Se oli ihanaa", Taina sanoo ja silittää päätäni. Nousen istumaan, kierrän käteni Tainan vyötärön ympäri ja halaan häntä.

        "Ilo oli minun puolellani", kuiskaan Tainan korvaan ja Taina rutistaa minua lujasti. Vedän hänet syliini istumaan suutelemme pitkään ja hellästi. Siirryn suutelemaan häntä poskelle ja siitä korvalle. Kutitan kielellä korvan nipukkaa ja lähden hitaasti alaspäin. Suutelen Tainan kaulaa ja lähestyn noita ihania rintoja.

        "Taidat pitää näistä", Taina sanoo ottaa rintansa käsiinsä kohottaen niitä pystympään.

        "Aivan ihanat", vastaan ja nostan Tainan kädet ylös jolloin hänen tissinsä nousevat kiihottavasti pystyyn ja suorastaan kutsuvat suutelemaan niitä. Enhän minä voi tuota kutsua vastustaa vaan otan ensin toisen nännin huulteni väliin, imen sitä hetken ja sitten toiselle sama käsittely. Jatkan haltioituneena Tainan rintojen suutelua, otan kädetkin avuksi niiden hyväilyyn ja yhtä äkkiä huomaankin olevani taas täysin kiihottunut. Tainakin huokailee ja alkaa hieroa itseään vatsaani vasten. Kullini on pystyssä välissämme ja vilkaisen alas kuinka sen pää pilkistää Tainan häpyhuulten välistä.

        Nostan Tainaa hieman ylös ja käännän lantiotani jotta kullini pääsee Tainan alle. Taina liikauttaa itseään sopivaan asentoon ja sujahdan Tainan kosteaan sopukkaan kuin itsestään. Me molemmat pysähdymme hetkeksi nauttimaan siitä hetkestä kun olen pohjia myöten sisällä Tainan kuumassa ja kosteassa pillussa. Kauaa en malta olla paikallani vaan kumarrun taas nuolemaan ja imemään Tainan ihania rintoja.

        Taina alkaa heiluttamaan lantiotaan mutta se ei mahdu liikkumaan kunnolla kun olen kumartunut eteenpäin hänen rintojensa ääreen. Nousen pystympään ja osallistun itsekin tähän maailman vanhimpaan tanssiin. Taina nojautuu hieman taakse ja silmäni nauliutuvat jälleen noihin loistaviin tisseihin jotka heiluvat työntöjemme tahdissa edes takaisin.

        Tahtimme alkaa kiihtyä ja kummankin hengitys muuttuu puuskutukseksi. Tainan suorastaan märästä pillusta kuuluu litinää ja sieltä nousee kiihottava tuoksu sieraimiini. Tartun Tainaa lantiosta ja alan panemaan oikein tosissani. Kyrpäni hieroo Tainan pillua syvältä ja lähestyn laukeamispistettä. Tainan suusta alkaa kuulua tuttua uikutusta ja hän alkaa puristella lantiotani reisillään. Tunnen kuinka Tainan orgasmi puristelee kulliani ja se saa myös minut laukeamaan Tainan sisään. Nappaan Tainan tiukkaan haliin ja rutistan hänet tiukasti itseäni vasten samalla kun pumppaan viimeiset tipat hänen sisälleen. Taina puristaa minua yhtä lujasti ja värähtelee vielä orgasminsa voimasta uikuttaen samalla hiljaa korvaani.

        Sylikkäin katselemme toisiamme ja annamme hegitystemme tasaantua. Sitten Taina nousee seisomaan ja alkaa pukeutua.

        "Olipas mukava lomalta paluu", hän sanoo.

        "Niin oli", vastaan ja huomaan että Tainan huoneen ovi on ollut auki koko ajan.

        "Toivottavasti kukaan ei kulkenut tuosta ohi äsken", sanon Tainalle ja nyökkään kohti ovea.

        Taina vilkaisee ovelle ja kalpenee...


    • foob

      Laitoin tänne yhden aikaisemmin kirjoittamani jutun uudelleen.
      Saa kommentoida: foob (at) suomi24.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe