paskanpelaajan tilityskö?????

ftnetpok

Nettipokeri peukaloitua, väittää WSOP-mestari

Jason YoungNettipokeria väitetään aina silloin tällöin peukaloiduksi. Yleensä asialla ovat häviävät pelaajat, jotka etsivät syitä tappioihinsa muista kuin itsestään.

Tällä kertaa asialla on kuitenkin ansioitunut pokerin pelaaja, WSOP $1500 NL Hold'emin 2008 voittanut Jason "JBY" Young, jonka tilillä on $690k live-turnauksista.

28-vuotias amerikkalainen myöntää blogissaan heti ensimmäiseksi käyvänsä ylikierroksilla. Las Vegasin live-pelit sujuvat. Parhaimmillaan Young kertoo voittaneensa 20 kappaletta $1k sittareita putkeen.

Harvemmin harrastettu nettipokeri kangertelee etenkin kotiutusten jälkeen. "Kuinka ihmeessä kuusinumeroista tiliä takova pelaaja ei menesty lainkaan nettipokerissa", pohtii Young ja väittää samojen vastoinkäymisten koskevan montaa muutakin live-pokerin ammattilaista.

Young pelasi pari päivää $500/$1k 6-max sittareita ja hävisi $35k. Jos pelaa huonosti, joutaa hävitä, mutta tässä on kyse muusta, höyryää amerikkalainen. Trendi on selvä. AK tai AQ häviää Ax:lle, kun vihu onnistuu vetämään jatkuvasti parin pienemmällä kortillaan. Kaksi korkeampaa korttia hävisi yhdeksän kertaa kahdelle matalammalle kortille, kun vastustaja sai parin. Kahdesta taskuparista isompi häviää säännöllisesti, kertaa Young tappioputkensa satoa.

Amerikkalainen kertoo pelanneensa nettipokerin suurimpia tähtiä vastaan. Vastustajat eivät tehneet vaikutusta. Hyviä pelaajia, mutta ei sen enempää ja sellaisia löytyy paljon, kuvailee Young vaikutelmiaan ja selittää onnettaren potkivan nettipokerin ammattilaisia ennen näkemättömällä tavalla. Jotkut IP-osoitteet ovat "kuumia".

Mitta on täysi. Nettipokeri saa jäädä. "En pelaa netissä ainakaan kuukauteen", vakuuttelee amerikkalainen blogissaan.
Lähde: Jason Young.
2010-07-27

Pokeri-linja

7

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nettipokka rigged 09

      Kuulostaa tutulta.

    • pokerman...

      Kummasti he huomaavat nämä epäkohdat aina tappioputkessaan. Kun pakka on kuuma ja voittoa tulee, niin
      eihän silloin tule mieleen, että voittaa silloinkin kun ei pitäisi. Lisäksi nettipokeri on paljon nopeampaa kuin hidas livepokeri, jolloin jakoja tulee uskomattoman paljon enemmän ja varsinkin jos multittaa, niin tuo ero kasvaa vain entisestään. Hyvin monen pelaajan pitäisi vaan ymmärtää termi varianssi, myös tappioputken aikaan itkiessään. Mukavan voittoputken aikaanhan sitä kuvitellaan olevansa kaikkien aikojen lahjakkain pelaaja, vaikka todelisuudessa olisinkin pitkän aikaa vetänyt pelkällä tuurilla.
      Pokeri on usein hyvinkin karua, varsinkin jos häviää monta kertaa putkeen johonkin karmeaan riverin ohivetoon ;) ja nimenomaan tärkeimmissä jaoissa. Kuitenkin jos hävitessä aina vaan syytetään koko järjestelmää, niin ehkä kannattaa tosiaan miettiä aivan muita harrastuksia. Pokeri on kuitenkin miesten peli ja ei siellä kannata liian herkkien neitien alkaa pelaamaan ;)
      Monesti kuulee bineihin suhteutettuna paljon kovemmista tappioputkista, sillä toi hänen tappioputkensa ei ole edes mikään uskomattoman suuri. Vaikka hän ei mitään Omahan käteistä olekaan pelannut ;)
      siinä joku 50 binin kuoppa on ihan normia ;) (nimimerkillä kokemusta on). Eihän tollainen tappioputki ole koskaan hauskaa tai mukavaa, mutta se on osa peliä ja se pitää joko hyväksyä tai miettiä muita harrastuksia/ammatteja!!

    • liveOnline

      Nettipeleissä jengi pelaa hämmerillä ja jollain Q4 tyylisillä käsillä. Kuinka moni kehtaisi livenä pelata ja iloisesti korotella joka treetillä Q4 offarilla.
      Live pelissä oharit hämmerillä tehnyt pelaaja tuntee varmasti olonsa epämukavaksi.

      Nettipokeri on todellakin idioottien pelikenttä jossa pelataan lähinnä tuurilla ja suurin osa voitoista tulee ohivedoista.
      Mielestäni nettipokeri on nimenomaan sitä neiti peliä ja live pelit on sitä miesten peliä.

      Omahassa tämä ongelma vielä korostuu. Nettipokerin idiootti kerma kun saa käteensä 4 korttia ollaan jo niin lähellä lottoamista että voisivat vaihtaa nimen Lotto-Omahaksi.

      • fgrh

        liike,cheks call ; ))) 4-1 outtia riittää loistavasti mksamaan minkäläisen korotuksen tahansa yleisimmät ohivedot ovat takaovenvärejä kun itselläsi on nuts suora ja kun vihu maksaa tyhjällä kädellä rainbow floppiin ; )))


      • SattuuJaTapahtuu
        fgrh kirjoitti:

        liike,cheks call ; ))) 4-1 outtia riittää loistavasti mksamaan minkäläisen korotuksen tahansa yleisimmät ohivedot ovat takaovenvärejä kun itselläsi on nuts suora ja kun vihu maksaa tyhjällä kädellä rainbow floppiin ; )))

        Useissa tilanteissa pelimiehet eivät pelaa vain korttejaan katsomalla vaan riidiensä perusteella pelataan vastustajaa. Silloin on käytännössä ihan sama, mitä kortteja on kädessä.
        Eikös se vaadi enemmän miestä pelata vaikka Q4o:lla luoden painetta, kuin se että uskaltaa pelata kenties KK/AA:n löytyessä kädestä :) jolloin olisi periaatteessa sama, jos pelaisit kortit auki (pelisi niin helposti luettavaa).

        Lisäksi nettipokerissakin (turnauksissa) pottiin sitoutumiset riippuvat hyvin pitkälti vain stäkin koosta, jolloin joskus vaan on pakko survasta mukaan pottiin, ilman että vaan kuivuisi blindeihin. Kukaan ei voi odottaa vaan saavansa monsterikäden ja olettaa niin pärjäävänsä, varsinkaan turnauksissa. Eikä käteisringissäkään (varsinkaan HU tai 6max.) voi vaan odotella monsterikäsiä. Toki voi myös odotella, mutta silloinhan se turhauttaakin, kun pelaat sen AA ja joku vetää siitä ohi. Pokerin eräs elementti on tuuri yksittäisissä käsissä ja aina on kummittelemassa se varianssi. Ne pitää hyväksyä ja muistaa pelata oman kassansa mukaista peliä, niin ongelmia ei ole.

        Monille livepokeri itsessään on kovin tylsää juuri hitautensa puolesta. Toki ne ovat sosiaalisempia ja hauskoja sessioita useinkin (varsinkin jos tutussa porukassa). Kuitenkin niissä harvoin muut kuin ammattimaisemmat pelaajat tekevät merkittävää tuloa. Muilla ei vaan ole niin usein aikaa mennä vuorokausiksi pelaamaan johonkin liverinkiin.

        Omahassa varianssi on erityisen suurta, joka vaatii vain sen hyväksymistä. Omahassa pelaajien taso on erityisen huonoa verrattuna NL texuun, mutta kyllähän se vaatii paljon käsiä ja paljon työtä pelinsä optimointiin. Kyllä noi tuurit yms. tasoittuu, kun pelaat vaikka 200K kättä ja katsot sen jälkeen tilastoja.

        Moni varmasti kuvittelee olevansa erityisen lahjakas ja luova pelaaja, todellisuudessa ehkä vain 1% pelaajista on sitä. Loput vaan itkevät erityisen huonoa tuuriaan ja hakevat lohdutusta foorumeilta.
        Itse en todellakaan kuulu tohon 1%:n joukoon, mutta kovalla työllä edes voitollinen pelaaja olen.

        Eli pelaamalla sitä vaan oppii ja pitää vain uskaltaa joskus tehdä rohkeita ja luovia ratkaisuja.
        Eli pois sieltä liian turvalliselta alueelta ja uskaltaa ottaa riskejä. Lisäksi multittaminen helpottaa ;)
        Jos vetää vaikka 10 turnausta kerralla, niin ei se yksittäisen pöydän ohiveto silloin niin itketä...vaikka
        kyllähän ne joskus hetkillisesti vituttaa, mutta turha niitä on jäädä liikaa miettimään.
        Ohivetoja sattuu meille kaikille. Jokainen enemmän pelannut on niitä kohdannut mielestään liikaa ja juuri väärällä hetkellä. Esim. vaikka Sunday Millionsin finaalipöydän lähestyessä olen nähnyt tämänkin käden:

        PokerStars Game #33373516148: Tournament #197035893, $200 $15 USD Hold'em No Limit - Level XXXV (150000/300000) - 2009/09/28 2:12:00 ET
        Table '197035893 212' 9-max Seat #2 is the button
        Seat 1: nomaddman (6106699 in chips)
        Seat 2: RonaldKosh (8261048 in chips)
        Seat 3: jas42 (4651580 in chips)
        Seat 4: papamat25 (11504693 in chips)
        Seat 7: SooSavage (3737730 in chips)
        Seat 8: mikal12345 (6470693 in chips)
        nomaddman: posts the ante 30000
        RonaldKosh: posts the ante 30000
        jas42: posts the ante 30000
        papamat25: posts the ante 30000
        SooSavage: posts the ante 30000
        mikal12345: posts the ante 30000
        jas42: posts small blind 150000
        papamat25: posts big blind 300000
        *** HOLE CARDS ***
        SooSavage: folds
        mikal12345: folds
        nomaddman: raises 600000 to 900000
        RonaldKosh: folds
        jas42: folds
        papamat25: raises 1700000 to 2600000
        nomaddman: calls 1700000
        *** FLOP *** [8c Qh 7d]
        papamat25: checks
        nomaddman: bets 1500000
        papamat25: raises 7374693 to 8874693 and is all-in
        nomaddman: calls 1976699 and is all-in
        Uncalled bet (5397994) returned to papamat25
        *** TURN *** [8c Qh 7d] [Ac]
        *** RIVER *** [8c Qh 7d Ac] [8s]
        *** SHOW DOWN ***
        papamat25: shows [Ad Ah] (a full house, Aces full of Eights)
        nomaddman: shows [8h 8d] (four of a kind, Eights)
        nomaddman collected 12483398 from pot
        *** SUMMARY ***
        Total pot 12483398 | Rake 0
        Board [8c Qh 7d Ac 8s]
        Seat 1: nomaddman showed [8h 8d] and won (12483398) with four of a kind, Eights
        Seat 2: RonaldKosh (button) folded before Flop (didn't bet)
        Seat 3: jas42 (small blind) folded before Flop
        Seat 4: papamat25 (big blind) showed [Ad Ah] and lost with a full house, Aces full of Eights
        Seat 7: SooSavage folded before Flop (didn't bet)
        Seat 8: mikal12345 folded before Flop (didn't bet)

        Voihan sen kuvitella, miltä tuntui saada joku $8K voittoa, kun ohivetänyt vei lopulta koko turneen ja jotain $225K. Mutta näitä sattuu ja tapahtuu pokerissa ;)

        Onnea kaikille vaan pokeriin ja eiku uutta matoa koukkuun!


      • ftnetpok
        SattuuJaTapahtuu kirjoitti:

        Useissa tilanteissa pelimiehet eivät pelaa vain korttejaan katsomalla vaan riidiensä perusteella pelataan vastustajaa. Silloin on käytännössä ihan sama, mitä kortteja on kädessä.
        Eikös se vaadi enemmän miestä pelata vaikka Q4o:lla luoden painetta, kuin se että uskaltaa pelata kenties KK/AA:n löytyessä kädestä :) jolloin olisi periaatteessa sama, jos pelaisit kortit auki (pelisi niin helposti luettavaa).

        Lisäksi nettipokerissakin (turnauksissa) pottiin sitoutumiset riippuvat hyvin pitkälti vain stäkin koosta, jolloin joskus vaan on pakko survasta mukaan pottiin, ilman että vaan kuivuisi blindeihin. Kukaan ei voi odottaa vaan saavansa monsterikäden ja olettaa niin pärjäävänsä, varsinkaan turnauksissa. Eikä käteisringissäkään (varsinkaan HU tai 6max.) voi vaan odotella monsterikäsiä. Toki voi myös odotella, mutta silloinhan se turhauttaakin, kun pelaat sen AA ja joku vetää siitä ohi. Pokerin eräs elementti on tuuri yksittäisissä käsissä ja aina on kummittelemassa se varianssi. Ne pitää hyväksyä ja muistaa pelata oman kassansa mukaista peliä, niin ongelmia ei ole.

        Monille livepokeri itsessään on kovin tylsää juuri hitautensa puolesta. Toki ne ovat sosiaalisempia ja hauskoja sessioita useinkin (varsinkin jos tutussa porukassa). Kuitenkin niissä harvoin muut kuin ammattimaisemmat pelaajat tekevät merkittävää tuloa. Muilla ei vaan ole niin usein aikaa mennä vuorokausiksi pelaamaan johonkin liverinkiin.

        Omahassa varianssi on erityisen suurta, joka vaatii vain sen hyväksymistä. Omahassa pelaajien taso on erityisen huonoa verrattuna NL texuun, mutta kyllähän se vaatii paljon käsiä ja paljon työtä pelinsä optimointiin. Kyllä noi tuurit yms. tasoittuu, kun pelaat vaikka 200K kättä ja katsot sen jälkeen tilastoja.

        Moni varmasti kuvittelee olevansa erityisen lahjakas ja luova pelaaja, todellisuudessa ehkä vain 1% pelaajista on sitä. Loput vaan itkevät erityisen huonoa tuuriaan ja hakevat lohdutusta foorumeilta.
        Itse en todellakaan kuulu tohon 1%:n joukoon, mutta kovalla työllä edes voitollinen pelaaja olen.

        Eli pelaamalla sitä vaan oppii ja pitää vain uskaltaa joskus tehdä rohkeita ja luovia ratkaisuja.
        Eli pois sieltä liian turvalliselta alueelta ja uskaltaa ottaa riskejä. Lisäksi multittaminen helpottaa ;)
        Jos vetää vaikka 10 turnausta kerralla, niin ei se yksittäisen pöydän ohiveto silloin niin itketä...vaikka
        kyllähän ne joskus hetkillisesti vituttaa, mutta turha niitä on jäädä liikaa miettimään.
        Ohivetoja sattuu meille kaikille. Jokainen enemmän pelannut on niitä kohdannut mielestään liikaa ja juuri väärällä hetkellä. Esim. vaikka Sunday Millionsin finaalipöydän lähestyessä olen nähnyt tämänkin käden:

        PokerStars Game #33373516148: Tournament #197035893, $200 $15 USD Hold'em No Limit - Level XXXV (150000/300000) - 2009/09/28 2:12:00 ET
        Table '197035893 212' 9-max Seat #2 is the button
        Seat 1: nomaddman (6106699 in chips)
        Seat 2: RonaldKosh (8261048 in chips)
        Seat 3: jas42 (4651580 in chips)
        Seat 4: papamat25 (11504693 in chips)
        Seat 7: SooSavage (3737730 in chips)
        Seat 8: mikal12345 (6470693 in chips)
        nomaddman: posts the ante 30000
        RonaldKosh: posts the ante 30000
        jas42: posts the ante 30000
        papamat25: posts the ante 30000
        SooSavage: posts the ante 30000
        mikal12345: posts the ante 30000
        jas42: posts small blind 150000
        papamat25: posts big blind 300000
        *** HOLE CARDS ***
        SooSavage: folds
        mikal12345: folds
        nomaddman: raises 600000 to 900000
        RonaldKosh: folds
        jas42: folds
        papamat25: raises 1700000 to 2600000
        nomaddman: calls 1700000
        *** FLOP *** [8c Qh 7d]
        papamat25: checks
        nomaddman: bets 1500000
        papamat25: raises 7374693 to 8874693 and is all-in
        nomaddman: calls 1976699 and is all-in
        Uncalled bet (5397994) returned to papamat25
        *** TURN *** [8c Qh 7d] [Ac]
        *** RIVER *** [8c Qh 7d Ac] [8s]
        *** SHOW DOWN ***
        papamat25: shows [Ad Ah] (a full house, Aces full of Eights)
        nomaddman: shows [8h 8d] (four of a kind, Eights)
        nomaddman collected 12483398 from pot
        *** SUMMARY ***
        Total pot 12483398 | Rake 0
        Board [8c Qh 7d Ac 8s]
        Seat 1: nomaddman showed [8h 8d] and won (12483398) with four of a kind, Eights
        Seat 2: RonaldKosh (button) folded before Flop (didn't bet)
        Seat 3: jas42 (small blind) folded before Flop
        Seat 4: papamat25 (big blind) showed [Ad Ah] and lost with a full house, Aces full of Eights
        Seat 7: SooSavage folded before Flop (didn't bet)
        Seat 8: mikal12345 folded before Flop (didn't bet)

        Voihan sen kuvitella, miltä tuntui saada joku $8K voittoa, kun ohivetänyt vei lopulta koko turneen ja jotain $225K. Mutta näitä sattuu ja tapahtuu pokerissa ;)

        Onnea kaikille vaan pokeriin ja eiku uutta matoa koukkuun!

        ei ole mitään tekemistä tässä keskustelussa noita sattuu ja ne pitää hyväksyä...se että tehdään jatkuvasti tappiota käsillä joissa vihu tekee jo lähtökotaisesti huonon valinnan ja SIITÄ HUOLIMATTA voittaa käden osuessaa johonkin 25-1%.näistä käsistä sinun pitäis voittaa ylipuolet. tässä esim 2 min sitten päätyneestä sittarista minä button saan käteeni aa jäljellä 1100 merkkiä blindit 100 limpannut vihu maksaa400 chipin korotukse ei sb eikä bb ne kippaavat flop 986 sen jälkeen merkit keskelle vihu näyttää 10.7 offarit näitä tilannetta voisi verrata autokilpailuun jossa ferrari ajaa kilpaa mossea vastaa ja hajoaa lähes joka kerta maali suoralla:::))))


      • Khjkvvv
        ftnetpok kirjoitti:

        ei ole mitään tekemistä tässä keskustelussa noita sattuu ja ne pitää hyväksyä...se että tehdään jatkuvasti tappiota käsillä joissa vihu tekee jo lähtökotaisesti huonon valinnan ja SIITÄ HUOLIMATTA voittaa käden osuessaa johonkin 25-1%.näistä käsistä sinun pitäis voittaa ylipuolet. tässä esim 2 min sitten päätyneestä sittarista minä button saan käteeni aa jäljellä 1100 merkkiä blindit 100 limpannut vihu maksaa400 chipin korotukse ei sb eikä bb ne kippaavat flop 986 sen jälkeen merkit keskelle vihu näyttää 10.7 offarit näitä tilannetta voisi verrata autokilpailuun jossa ferrari ajaa kilpaa mossea vastaa ja hajoaa lähes joka kerta maali suoralla:::))))

        Vertailkaa nyt niitä lähtökäsiä eri poteissa ja peleissä niin huomaa että koko nettipokeri on TÄYTTÄ kusetusta :))) rakerake for pelisaitti nää ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe