Epäonnistunut Yhtye (yleistys)

MenestyväMies

Heti alkuunsa, palstan kielipoliiseille, sekä idiooteille tiedoksi, että en väitä bändin epäonnistuneen 100%.

Vaan enempi bändi on epäonnistunut amatööri- Jonne Aaronin lapsuksille, kuten että "bon jovi kun kuulisi tämän ja tämän kappaleen hän olisi myyty".

=) Vai että oikeen myyty? Bon Jovi tekee kymmeniä miljoonia , Jonne Aaron tyytyyn kymmeniin tuhansiin, jos ei vuositasolla päästä jopa toiseen sataan tuhanteen yhtyeenä. No mutta, pointti selveni? Säälittävä ylimielinen pelle, lisäksi kappaleet toistavat samaa jargonia päivästä toiseen.

Niin,

Bon jovi nauraisi teille, negative. Ihan pelkästään jo myyntilukuja peilaten.

En ole katkera, kateellinen tai muutakaan, elän hyvin lähellä menestyvää elämää , sekä ystäväpiirissäni on suomen tunnetuimpia artisteja, joten se siitä. Tarkoitukseni oli vain tuoda pointti esille, että miten noinkin "menestyvä" bändi sortuu tuollaisiin lapsuksiin. Kukaan ei kuuntele negativea. Ja kukaan tarkoittaa, että ei "joka toinen tai kolmaskaan"

3

627

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • just older

   Ei noita Jonnen juttuja nyt niin vakavasti kannata ottaa ja jos hän on sitä mieltä ni so what. Tosiasia on, että Bon jovilla on vaan parempia melodioita noissa biiseissään ja 27v tehnyt tota hommaa, mikä takaa huomattavasti paremman markkinakoneistonkin eli ei noita kannata verrata. Go negative go!

  • jsfdvihs<dnvöl<

   Kuka tuommoista teiniiniä paska rokkia jaksaakaa kuunnella?
   Ei kukaan tosissaan, ei olla mistään vitun Lovexeistakaan kuultu mitään aikoihin. Just tuommosia One Hit Wondereita joissa on esiteinityttöjen iloks söpöjä emopaskahousuja myyntiä edistämässä.

   • Lovex ei kauaa lavoilla ollutkaan, mutta kyllä bändi on toiminnassa, ja jostain luin, että ovat levyä tekemässä vaikka ei mitään kiirettä näytä olevan.
    Ja näin tiedoksi sinulle, en todellakaan pidä Lovexin musiikista.

    Ja Negative sai levytyssopimuksen vuonna 2002 kun taas Bon Jovi julkaisi ensimmäisen levyn 1984. Eli ikäeroa on. Ja toiseksi negative on suomalainen bändi.Tässä maassa ei paljoa ihmisiä asu, joten enpä nyt tiedä kannattaako verrata mihinkään Bon Joviin.

    Ja vaikka Jonne noin on biisistään sanonut, en usko että hän olisi lähtenyt edes vitsimielessä tarjoamaan biisiä Bon Jovin kaltaiselle yhtyeelle. Oli hän tosissaan tai ei, ei kannata kaikkea ottaa noin vakavissaan.

    Itselläni ei pahemmin väliä, onko bändin jäsenet narkkari pellejä yms. -enkä nyt puhu Negativesta - vaan musiikki on tärkeintä. Jos itseäsi ei kiinnosta mitä "tein1ihQuJonnetarjoanbiisiäBonJoville" sanoo, älä lue haastatteluja, älä katso televisiota ja käännä radio toiselle kanavalle yms., jos vähänkin Jonnen tai muiden sanomiset häiritsee.

    Jatkot! :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   607
   3221
  2. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   26
   2053
  3. Järvenpäässä ravintolassa ammuttu 2 ihmistä

   Järvenpäässä on ammuttu kahta ihmistä ravintolassa. JENNI GÄSTGIVAR Tekijän kuva Leo Kirjonen Tänään klo 21:44 Itä-Uuden
   Maailman menoa
   28
   1687
  4. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   113
   1555
  5. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   132
   1487
  6. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

   Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
   Maailman menoa
   248
   1446
  7. Mistä kaupungeista tai kunnista olette ?

   Tähän kaupungin tai kunnan nimi
   Ikävä
   93
   1382
  8. Taidat olla

   lopullisesti kyllästynyt nainen.
   Ikävä
   113
   1305
  9. Nainen kyllä se sinä vain pysyt mielessäni

   Olet ainut ketä olen rakastanut hiton pitkään ja tuntuu kuin olisit puolikkaani, kohtaloni ja heti kun en mieti sinua he
   Ikävä
   74
   1276
  10. Muistatko kun kerroin...

   että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
   Ikävä
   33
   1200
  Aihe