Kuinka pääsen eroon mustasukkaisuudesta?

apuatarvitseva

Eli siis poikaystäväni on viettänyt aikaa kaveriporukassaan, jossa on ollut sekä miehiä että naisia. Yhtenä päivänä poikaystäväni sanoi että yksi näistä naisista on ihastunut häneen ja hänen kaverinsakin olivat sanoneet samaa. Tämä nainen lähettää poikaystävälleni joka päivä monta tekstiviestiä, joissa hän kyselee mm "mitä teet" yms. Minä olen tästä erittäin mustasukkainen ja olen puhunut poikaystävänikin kanssa asiasta ja hän sanoo että olen turhaan mustasukkanen ja että hän rakastaa vain minua ym. Minä kyllä uskon poikaystävääni, mutta silti aina kun poikaystäväni saa tältä kyseiseltä naiselta viestin, niin kyselen heti että mitä se laitto ja saan kamalan mustasukkaisuus kohtauksen. Miten pääsisin eroon asiasta?

5

1084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helluntainen

      hmm.. Sinun reaktiosi on mielestäni (varmasti joku tulee sanomaan muuta) täysin oikea. Silleen, ok kiinnostaa tämä ihastunut tyttö poikaystävääsi tai ei ( siis varmastikin ei!) niin on ERITTÄIN outoa tältä tytöltä tekstailla poikaystävällesti varsinkin kun tilanne on se, että kaikki tietävät hänen ihastuksensa poikaystävääsi!
      VOisit puhua poikaystäväsi kanssa että minkä takia hän ei voi sanoa ko. tytölle asiasta ja pyytää häntä lopettamaan tekstailu - sinun tunteesi on kuitenkin hänelle tod-näk (should be) etusijalla ja jos tytöllä ei ole poikaystävällesi mitään väliä, tuskin kukaan siinä häviää jos tekstiviestit yms "ylimääräinen" kontakti loppuu ja saat sinäkin mielenrauhan:).

      • mur.

        Poikaystäväsi täytyy tehdä selväksi kyseiselle tytölle, että hän on varattu. Itse olisin luultavasti jo kertonut sen tuolle tytölle ITSE hyvin värikkäästi, miten käy jos touhu jatkuu tuollaisena(eikä poitsu ole siis voinut tästä mainita) Jätkä on selvästi puhuttelun tarpeessa, vittuako tuollaista häiriköintiä katselee jos sinä kerran olet tärkein!! Sinä olet oikeutettu olemaan mustis ja kiukkuinen koko tilanteesta, en minä ainakaan päästäisi ketään omalle "reviirilleni", hyppimään suorastaan silmille. Tsemppiä, ja taistelutahtoa :)


    • uggogu

      Oot ihan syystä mustasukkanen !!!! Siis ei sellasten kanssa voi kaveerata jos toisella on tunteita! Esim. Musta on ollu kiinnostunu ja ihastunu muutamakin heppu joiden kanssa oon vaihtanu puh numerot.. Ihan vain siks koska MUN puolleltani se ois ollu vaan kaveri suhdetta. Kun kerran huomasin ettei näin ole sillä toisella ja kysyin suoraan ja sainkin vastauksen siihen mitä olin ajatellut että siis tällä miehellä on tunteita ja kiinnostusta mua kohtaan enemmänkin kun kaverina. Ilmaisin sitten suoraan että mä oon varattu eikä mua kiinnosta mitkään treffit ja näin. No duunikavereita ku nää kuiteski oli niin oli aika vaikee välttyy sitte tapaamasta niitä. Joka päivä ne tuli silti mun luo yrittään mua! En siis kertakaikkiaan voinut olla tällästen ihmisten kaveri jotka koko aika flirttailee ja niillä on ihan muuta mielessä! Joten mun oli vaan kaikkein viisainta olla vastaamatta niiden puheluihin ja välttelin niitä töissä ja olin hyvin tympeä niitä kohtaan... kunnes jossaki välissä tää sitte loppu.

      Tässä yritän sanoo että ei se tuu toimimaan että sun miehes on vaan "frendi" sille muijalle ja se muija koko aika yrittää sitä ja on iha lääpällää. Miten siinä voi olla sitte vaan kaveri sitä toista kohtaan ku se toinen ajattelee ihan jotain muuta ku kaveruutta! Kyl sille naiselle pitäis tehdä aika selväks se että hän seurustelee ja on onnellinen eikä haluu mitään treffejä kenenkään kanssa. Voihan se sanoa että kaveri voi olla jos vaan nainen pystyy oleen iha vaan frendi eikä yritä mitään sen enempää! Mutta harvoinpa tämmönen onnistuu!
      Ei sun miehes voi lähetellä jotain helvetin textareita jollekki muijalle ku se ite kerran tietää että tää on kiinnostunut siitä! Jollie sun miehes oo kiinnostunu myös tästä muijasta? On asia sitten ihan toinen. Sillonha se voiki textailla sun muuta sen naisen kanssa.

      En todellakaan hyväksyisi omalle miehelleni tälläistä "kaveria"! Jos siis jollaki naisella olis jotaki tunteita mun miestä kohtaan ja ois iha kiinnostunu niiiin ei ei! Ei sitä voida sillon kaveerata normisti. On nimittäin kokemusta tälläsistä miehistä ja on myös iha kaveri miehiä. Niiden eron kyllä tunnistaa!!

      Ja mulla on ihan kokemusta samanlaisesta tilanteesta mikä sulla on ja siks ymmärrän miks saat mustis kohtauksia!! Itse sain niitä myös.. tosin peitin osan ja mulle tuli kauhee stressi-masennus-ahdistus kunnes purin tilanteen. Mieheni yks duunikaveri alko viestittelee mun miehelle iha älyttömiä tekstiviestejä siis niistä niin huomas että se nainen oli niin lääpällään´mun mieheen että huh huh! MUTTA tässä oliki se pieni mutta että mun mies oli niin sinisilmänen oikee mies joka ei tajunnut tätä ollenkaan! Ei siis osannut lukee rivien välistä ja se siis on niin yöleistä miehillä. Miehille pitää sanoo aika suoraan et ne tietää mis mennään.. ne ei osaa lukee ja hahmottaa rivien välistä minkä taas naiset osaa. No tää loppu sitte siihen ku mä halusin tietää että mitä vittua ja missä tässä mennään jne? Mieheni ilmoitti että eihän tunne mitään sitä naista kohtaan ainakaan... No onneks sitte jossain vaiheessa tää nainen oli ottanu jonkun muun miehen silmäteräks ja kiinnostunu sitte siitä ja ei sit kauaakaa ku tää muija seurusteli yhen miehen kanssa. Oon kyl niin tyytyväinen et toi muija on pois kuvioista. Toki sen jälkee mullle on jääny pienoiset traumat näistä muista miehen puolitututista "kavereista" ijoiden kanssa keskustellu tjtn fb.ssäkin. ETTEI VAAN... Mutta joo ei sun tarvi kestää ja kattoo vierestä ku miehes saa joka päivä joltain muijalta jotaki hemmetin textareita . Sano vaan iha suoraan.

    • tuli vaan mieleen

      Haloo?????? Jos kerran miehen frendit ja mies ovat tienneet tämän naisen ihastuneen, niin KUKA antoi miehesi numeron? Jos se oli miehesi :eli hän siis on tiennyt että naisen tunteet ovat muutakin kuin kaverilliset, niin miksi antoi numeron?
      Jos taas joku kavereista : hehän tiesivät myös tuon tunteen laadun, miksi kiusata sua sitten jakamalla tälle naiselle miehesi numero?

      • piruja seinille

        No olisivatkohan voineet olla tuttuja keskenään jo ennen ihastusta. Ei siitä heti mitään salaliittoa tarvitse alkaa maalailla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe