Asuntoauto vai Villa?

hupsisjamenoks

Arvoisat kokeneet Portugalin kävijät!
Olemme suunnittelemassa matkaa Portugaliin lokakuun alkupuolella 2 viikoksi. Mietimme joko asuntoauton vuokrausta ko. reissulle esim. Lissabonista tai sitten perinteisemmin villan vuokrausta. Kysymys kuuluukin, onko jollakulla kokemusta asutoauton vuokraamisesta paikan päällä? Olisiko vinkkejä vuokrausfirmasta? Miten kattavasti löytyy leirintäalueita tuohon ajankohtaan? Ja sitten kysymys tuosta perinteisemmästä vuokrauksesta, eli villasta? Hyviä vinkkejä alueista, mistä kannattaisi vuokrata, josta olisi hyvät ajoyhteydet mielenkiintoisiin kohteisiin, mutta kuitenkin ehdottomasti merinäkymin (esim. n. max 200 kilometrin säteellä Lissabonin ympäristöstä). Ja onko taas jollakulla kokemusta hyvistä vuokrausfirmoista. Toivottavasti joku meitä kokeneempi lukee tämän ja jakaa kokemuksiaan Portugalista iloksemme! Kaunis kiitos jo etukäteen!!!

1

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Villan vuokrausta Portugalissa on tällä palstalla käsitelty aikaisemmin. Nämä viestit löytyvät kätevimmin tämän sivun oikean laidan yläosassa olevalla hakutoiminnolla Laaja haku.

      Suurin yksittäinen villojen vuokramarkkina on eteläisessä Portugalissa Algarvessa, joka on maan aurinkolomien ykkösalue. Tähän ovat syynä erinomaiset rannat, noin 3 kk:n aurinkotaukuu ja Manner-Portugalin lämpimin merivesi. Olemme pariin kertaan vuokranneet huoneiston ja kaupunkitalon firmalta http://www.algarve-gold.com/villa_rental.php, jonka omistajan tunnemme joten kuten. Toinen sivusto, joka tällä palstalla muistaakseni on esiintynyt on http://www.homelidays.com/PT-Alojamento-Ferias/100_Home/Home.asp?cid=P_PT Marque_T_G_12465_homelidays_B.

      Asuntovaunujen parkkipaikat Portugalissa löytyvät Internetistä osoitteesta http://www.roteiro-campista.pt/frame-geral-parques-uk.htm.

      Lomapaikkoja, suurempia ja pienempiä, Portugalissa on pitkin rannikkoa. Suosittu sellainen on mm. Peniche, vähän Lissabonista pohjoiseen, samoin kuin Figueira da Foz Keski-Portugalissa.

      Vanha kunnon paperinen matkaopas on yhä käyttökelpoinen. Siitä selviävät mm. yleisimmät "mielenkiintoiset kohteet". Portugali tarjoaa matkailijalle luontoa, aktiviteetteja, kultturia, historiaa ja ruokaelämyksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe