Lastenvahdin ylityö

Joop

Työskentelin ensimmäistä vuotta lastenvahtina eräässä hyvin toimeentulevassa perheessä. Eräänä iltana, juuri seitsemäntoista vuotta täyttäneenä nuoren naisena, sain kokea yllätyksen perheen äidin tullessa kotiin ennen aikojaan miehensä firman pikkujouluista.

Olin laittanut perheen lapset nukkumaan, ja katsoin nelosen yöchattiä. Yht'äkkiä ulko-ovi pamahti kiinni. Säpsähdin ja käännyin katsomaan eteiseen päin. Siellä seisoi perheen 38-vuotias äiti, Miia, pitkässä mustassa nahkatakissaan, mustat saappaat vesisateesta märkinä. Hänen kasvoillaan oli outo hymy ja näin hänen laittavan ulko-oven turvalukon ketjun paikoilleen. En ymmärtänyt mistä oli kysymys ennen kuin Miia käveli suoraan luokseni pudottaen takkinsa ja tarttui hiuksistani kiinni kerien ne poninhännälle. Olin juuri kysymäisilläni mitä hän aikoi, kun Miia painoi mustan ajohansikkaan peittämän kätensä suulleni ja sähähti, älä herätä lapsia.

En saanut mahdollisuutta sanoa mitään. Miia-rouva veti minut hiuksistani sohvalle selälleni ja istui hajareisin rintojeni päälle. Minuun iski paniikki, ja yritin huutaa apua, mutta perheen äiti painoi molemmat kätensä suuni päälle ja käski olemaan hiljaa. En aluksi uskonut häntä, ja tunsin heti läimäyksen poskellani. Ennen kuin toivuin järkytyksestäni, oli Miia painanut polvensa käsieni päälle ja istui nyt miltei kaulani päällä pitäen edelleen käsiään suuni päällä.

Toivuttuani ensi järkytyksestäni tajusin, että Miia-rouvalla oli punaisten rintaliiviensä ja nahkasaappaidensa lisäksi päällään vain minihame. Selälläni maatessani näin suoraan hänen kämmentensä yli pieneen karvakolmioon ja sen alla olevaan ajeltuun häpykumpuun. En ollut koskaan aiemmin ajatellut seksiä toisen tytön, saati sitten yli kaksikymmentävuotta vanhemman naisen kanssa, mutta tunsin yllättäen hieman rentoutuvani Miian alla. En ajattele olevani lesbo, mutta järkytyksestä toivuttuani minussa heräsi pieni uteliaisuus tulevaa kohtaan. Miia-rouva oli kaikessa hyökkäävyydessään melkoisen kiihottava.

Miia oli selvästikin nauttinut muutaman lasillisen hänen sähistessään valkoisten hampidensa välistä, että nyt pikkuhuora saa maistaa oikein emännän kädestä. En edelleenkään ymmärtänyt miksi rouva istui päälleni. Ehkä hän epäili miehellään olleen jotain suhteen tapaista kanssani. Jokatapauksessa ajatukseni katksei lyhyeen tuntiessani uuden läimäyksen poskellani.
Kääntäessäni päätäni sivuun välttääkseni uuden iskun tunsin kuinka hiuksiini taas tartuttiin ja kasvoni käännettiin ylöspäin. Pidin silmiäni kiinni uuden iskun pelossa. Kuulin kuitenkin vain sohvan natisevan hetkeä ennen kuin Miian istui kasvojeni päälle.

Vaistomaisesti yritin huutaa apua, mutta huutoni tukahtui Miian kuumankosteaan ja ajeltuun häpykolmioon. Käteni haparoivat hetken ilmassa, mutta Miia-rouva asetteli polvensa kämmenteni päälle olkavarsieni jäädessä hänen sääriensä alle. Suuni painui aluksi hänen klitoristaan vasten, mutta samassa tunsin hänen siirtyvän hieman eteenpäin.

Ennen kuin huomasinkaan Miia-rouva ratsasti kasvojeni päällä hieroen klitoristaan nenääni vasten. Hän vaati samalla nuolemaan pilluaan, ja näin yllätettynä tein työtä käskettyä.

Miia-rouva hieroi pimppaansa kasvojani vasten kunnes tunsin hänen tärisevän ja voihkivan niin, että aavistin jotain taphtuvan. Yht'äkkiä Miia tarttui niskastani ja veti kasvoni tiukasti kiinni pimppaansa. Luulin hetken hukkuvani ja tukehtuvani, mutta pian Miia päästi otteensa ja retkahdin kasvot märkänä selälleni sohvalle. Miia istui rintojeni päällä nojaten taaksepäin, ja näin miten hänen pimppinsä liikkui kiihkeän hengityksen tahdissa.

Yht'äkkiä kuin kaikki oli alkanut kaikki päättyi. Miia-rouva kohottautui istumaan vatsani päälle, antoi suukon suulleni ja sanoi, että saisin kyseiseltä illala kaksinkertaisen palkan, mikäli ymmärtäin olla hiljaa tapahtuneesta. Mikäli en, hän tulisi antamaan minulle sellaisen selkäsaunan etten ikinä unohtaisi. Päätin suostua vaitioloon, ja siihen, että silloin tällöin joudun nuolemaan emännälleni nautinnollisen orgasmin.

2

13277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niini

      HUONO!!!!!!
      Joku taso lespoilussakin pitäis olla!

    • kkkk

      hyvä tarina, nosti kankea

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe