Turvallisuus

Mamma78

Olen perheeni kanssa varannut lennot Fort Lauderdaliin joulukuussa. Mukana 2 pientä lasta. Sain kuulla, että Miamin "huumehörhöt" ovat siirtyneet FL:iin ja siellä ei olisi turvallista liikkua, ainakaan iltaisin. Onko komeuksia kenelläkään kaupungin menosta ja meiningistä? Tuttuvani olivat menneet siellä etsimään ruokapaikkaa, kun poliisit olivat pysäyttäneet heidät ja sanoneet, ovatko he hulluja, siellä saattaa päästä hengestään. Sitten poliisit olivat ystävällisesti kuskanneet tutut kauppaan hakemaan murkinaa ja hotellille.
Mitä paikkaa suosittelelisitte lapsiperheille?

3

1113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DeerfieldBeach

      Lasten kanssa on tullut paljon reissattua Floridassa ja tässä jotain lyhyesti:

      Totta se kyllä on että FtL:ssa on aika paljon noita epämääräisiä alueita. Pahempiakin juttuja on sattunut, mutta ne on yksittäistapauksia, enkä halua pelotella.

      Jos majoitus on siellä rannan tuntumassa, on kaikki ok. Siellä liikkuu valtavasti porukkaa kävellen, toki myös hörhöjä niinkuin aina suuremmissa paikoissa, mutta aika rauhassa saa olla. En siltikään suosittelisi pienten lasten kanssa Fort Lauderdalea. Kokeiltu on mutta ei vaan oikein toimi. Samaa voisin sanoa Miamista ja Miami Beachistä.

      Onko teillä majoitus jo varattu? Jos on niin mistä? Voin kertoa tarkemmin lähialueista.

      Jos teillä ei vielä ole majoitusta, harkitsisin (ihan noin lastenkin kannalta) jotain vähän rauhallisempaa paikkaa. Esimerkkinä Deerfield Beach. Siisti, tyylikäs, turvallinen ja voi kävellä joka paikkaan. Upea ranta ja paljon todella hyviä ravintoloita. Ehdoton suosikkini lasten kanssa matkustaessa. Noin 20 minuutin ajomatka FtL:stä. Majoitus kannattaa etsiä rannan tuntumasta ja voin neuvoa asiassa jos tarvetta ilmenee.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Deerfield_Beach,_Florida

      Muitakin suositeltavia paikkoja toki on, mutta kauempana. Suomalaisalueet on myös ihan ok lasten kanssa, mutta autoa tarvii melkein koko ajan.

    • American girl

      Kiertelimme kesällä Floridaa ristiin rastiin. Olemme käyneet Floridassa myös aiemminkin kolmen melko pienen lapsen kanssa. Pitkiä aikoja emme ole Miamin ympäristössä ja Fotr Lauderdalessa viettäneet, mutta jotain voi kyllä sanoa. Miamista on jotenkin jäänyt suttuinen kuva. Autolla ajessa ei mielellään pysähtele, niin epämääräisen näköistä porukkaa ympäristössä liikuskelee. Espanjalaiset ovat todella valloittaneet seudun. Ystävällisiä amerikkalaisia ei paljon näy.
      Fort Lauderdalessa yövyimme pari yötä keskustan ulkopuolella. Siellä ei näyttänyt kovin epämääräiseltä. Rannalla käydessä "paikallisia" näytti olevan aamutoimilla päärannan pukutiloissa. Itse menisin kyllä johonkin aivan muualle Miamin ympäristöstä. Muualla on paljon enemmän nähtävääkin, täytyy sanoa. Miamista pohjoiseen rantaa riittää vaikka kuinka pitkälle. Sieltä voisi lasten kanssa suunnata autolla helposti myös Orlandoon, jossa on niin valtavasti tekemistä, että kaksi viikkoakaan ei riitä paikan läpikäymiseen. Länsirannikolla on todella hienoja hiekkarantoja, ehkäpä Floridan parhaimmat.
      Kerron mielelläni lisää paikoista, jos kerrot vähän ensin mitä reissulta haette. Ovatko lapset pieniä?

    • WPB

      Floridassa on todella paljon hienoa. Mene periaatteessa minne vain Deerfield Beach - West Palm Beach välisellä alueella oleville ranta-alueille. Älä kuitenkaan mene Riviera Beachille. Pohjoisessa Orlando on myös varma kohde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe