Miten sopii vaaka ja kalat, tuleeko mitään?

yksvaa30

Minua kiinnostaisi tietää, että miten sopivat vaaka ja kalat toisilleen? En oikein tiedä horoskoopeista itse mitään. Jos vaaka on miekkonen ja kalat se naikkonen? Voiko suhde onnistua? Nyt jo heti alussa aikamoisia ongelmia ollut mutta sitten taas toisaalta niin hyvä olla yhdessä... Tulemme toimeen keskenämme mainiosti mutta tuo kalat on aika kova menemään, eikä siitä oikein ota selvää mitä hän haluaa. Minä taas sitten menetän siihen hänen menoonsa hermot ja luovutan, en oikein jaksas lähteä ees kokeilemaan. Onko tälläinen tyypillistä meidän merkeille?

4

942

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kalat N sanoo

   mut ei mikään mahdotonta.. mun paras ystävä on kalat nainen ja hänen mies on vaaka kyllä heille menee hyvin, ottaen sitäkin huomioon että molemmat ovat yli 50v... en tiiä onks iällä mitään eroa ja merkistystä?
   mutta kalat naisena itsekin kun olen, sanoisin ettei ole ihan helppoa kalan kanssa enkä itselleni koskaan suosittelen vaaka miestä.. koska jossain kirassa olen lukenu että kalalle ei sovi kaksoset eikä vaakakaan;(
   onnea matka sulle kalasi kanssa...

  • kalaN

   Heips, olen ollut naimisissa vaakamieheni kanssa n. 4 vuotta ja hyvin menee kunhan ymmärtää pari asiaa.

   Ensinnäkin kala ja vaaka ovat täysin erilaisia sielunelämältään. Kalat uivat jossain syvissä ja mutaisissa vesissä, eivätkä itsekään oikein ymmärrä itseään. Itse mietin paljon mistä esim. onnellisuus koostuu, syntymää, kuolemaa, erilaisia energioita ja elämää yleensä. Kaloja harvemmin kiinnostaa pinnallinen, näkyvä elämä, kuten muotivaatteet tai hienot autot. Vaaka taas on sosiaalisuuden mestari. Haluaa pukeutua hyvin, olla kohtelias muille, käydä teattereissa ja kaikissa julkisissa paikoissa. Miehelle kaikki naiset ovat tärkeitä ja mieluummin ne kauniit. Yksi tuntemani vaakamies kiteytti vaakaluonteen hyvin sanoessaan että riittää kunhan naisella on isot tissit ja mukava luonne :)

   Täytyy myös ymmärtää, että kalat ja vaaka ovat jo lähtökohdiltaan erilaisessa sielunvaiheessa. Vaaka opettelee eri asioita tässä elämässä kuin kalat. Kala on kiertokulun lopussa uiskenteleva moni-ilmeinen erakkoluonne, vaaka eläinradan ainoa kone, ei siis ole tullut tähän maailmaan 'tunteilemaan', mutta oppimaan sosiaalista vaikkakin pinnallista elämää.

   Yhteistä meille kuitenkin on samanlaiset kiinnostuksen kohteet, kauneudentaju ja visuaalisuus yleensä, samanlainen huumorintaju, tietynlainen tasapainottelu, onhan kalojen symbolissa kaksi kalaa, jotka uivat eri suuntiin ja vaa'assa kaksi punnusta.

   Näitä asioita kannattaa miettiä, ennenkuin repeilee vaakamiehen tunteettomuutta ja ajattelemattomuutta kohtaan. Suurin virhe kaloille on ripustautua tähän vapaaseen sieluun, mieluummin olla ilmaa.

  • Mikälielohi

   Vaakanaisen kanssa ja asuinki yhdessä about puolisen vuotta. Voin sanoa, että oli virheliike. Liian erilaisia olimme ja ihan eri elämän tilanteessa.
   Alku hyvä mutta loppu meni puihin, niin sanotusti. Ehkä tämä Vaakanainen oli liian nuori siihen elämään mitä itse olisin tahtonut. Kukapa tietää?! Jotenki itselle jäi semmonen kuva että vaakanainen on liian kesy ja tyytyy siihen mitä annetaan. En sitten tiedä miten vaakamiehen kanssa on?
   Itselleni tuli myös semmonen kuva että oli melkoisen aikaansaamaton, mutta ehkä sekin vain oli pelkästään hänen kohdallaan. Nämä taas on näitä asioita ettei oikein osaa sanoa kunnolla yhden ihmisen perusteella.

  • MEG, hai

   Olen kalanainen ja ollut parisuhteessa vaakamiehen kanssa 5 vuotta......Minun vaakani on valehtelevaa sorttia ja olen eroamassa hänestä. Uskollisuutta ei juurikaan ole ollut, olen aika hyvännäköinen ja uskonkin että hän on välittänyt vain siitä että käsipoulessa on vetävän näköinen nainen.

   Vaakamiehet etsivät aina onnea ja rakkautta mutta koskaan eivät löydä kun eivät huomaa jos heillä on jo se onni. Mukavaahan vaakamiehen kanssa on , on huumoria, on seksiä, on tekemistä, on harrastuksia , on vaikka mitä....mutta ei uskollisuutta. Vaakamies haluaa kokeilla kaikkia naisia joiden kanssa on tekemisissä ja kaikki ne rakastaa vaakamiestä:)....myös Eniron Sanna!

   Onneksi vaakamiehen sivusuhteisiin osuu yleensä höhlät naiset....kai minäkin olin höhlä aikoinaan....nyt miehelläni on suhde rapunaisen kanssa, joka on ottanut asiakseen kertoilla kaikki sähköpostitse minulle.

   Nooh....En ole puhunut mitään miehelle erosta, aion vaan kerätä kamat kun hän menee seuraavalle työmatkalle kuun vaihteessa, tämä höhlä on myös siellä työmatkalla maailman romattisemmaksi kaupungiksi tituleeratussa paikassa. Rahapuoli ei sureta...sitä saan lisää palkan muodossa joka kuukausi.
   Otan mukaani vain henkilökohtaiset tavarat, voi mennä muutama päivä ennen kuin katala mies tajuaa mitä on tapahtunut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1967
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1744
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1237
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   994
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   927
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   865
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   731
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   708
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   683
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   663
  Aihe