Miten sopii vaaka ja kalat, tuleeko mitään?

yksvaa30

Minua kiinnostaisi tietää, että miten sopivat vaaka ja kalat toisilleen? En oikein tiedä horoskoopeista itse mitään. Jos vaaka on miekkonen ja kalat se naikkonen? Voiko suhde onnistua? Nyt jo heti alussa aikamoisia ongelmia ollut mutta sitten taas toisaalta niin hyvä olla yhdessä... Tulemme toimeen keskenämme mainiosti mutta tuo kalat on aika kova menemään, eikä siitä oikein ota selvää mitä hän haluaa. Minä taas sitten menetän siihen hänen menoonsa hermot ja luovutan, en oikein jaksas lähteä ees kokeilemaan. Onko tälläinen tyypillistä meidän merkeille?

4

885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalat N sanoo

      mut ei mikään mahdotonta.. mun paras ystävä on kalat nainen ja hänen mies on vaaka kyllä heille menee hyvin, ottaen sitäkin huomioon että molemmat ovat yli 50v... en tiiä onks iällä mitään eroa ja merkistystä?
      mutta kalat naisena itsekin kun olen, sanoisin ettei ole ihan helppoa kalan kanssa enkä itselleni koskaan suosittelen vaaka miestä.. koska jossain kirassa olen lukenu että kalalle ei sovi kaksoset eikä vaakakaan;(
      onnea matka sulle kalasi kanssa...

    • kalaN

      Heips, olen ollut naimisissa vaakamieheni kanssa n. 4 vuotta ja hyvin menee kunhan ymmärtää pari asiaa.

      Ensinnäkin kala ja vaaka ovat täysin erilaisia sielunelämältään. Kalat uivat jossain syvissä ja mutaisissa vesissä, eivätkä itsekään oikein ymmärrä itseään. Itse mietin paljon mistä esim. onnellisuus koostuu, syntymää, kuolemaa, erilaisia energioita ja elämää yleensä. Kaloja harvemmin kiinnostaa pinnallinen, näkyvä elämä, kuten muotivaatteet tai hienot autot. Vaaka taas on sosiaalisuuden mestari. Haluaa pukeutua hyvin, olla kohtelias muille, käydä teattereissa ja kaikissa julkisissa paikoissa. Miehelle kaikki naiset ovat tärkeitä ja mieluummin ne kauniit. Yksi tuntemani vaakamies kiteytti vaakaluonteen hyvin sanoessaan että riittää kunhan naisella on isot tissit ja mukava luonne :)

      Täytyy myös ymmärtää, että kalat ja vaaka ovat jo lähtökohdiltaan erilaisessa sielunvaiheessa. Vaaka opettelee eri asioita tässä elämässä kuin kalat. Kala on kiertokulun lopussa uiskenteleva moni-ilmeinen erakkoluonne, vaaka eläinradan ainoa kone, ei siis ole tullut tähän maailmaan 'tunteilemaan', mutta oppimaan sosiaalista vaikkakin pinnallista elämää.

      Yhteistä meille kuitenkin on samanlaiset kiinnostuksen kohteet, kauneudentaju ja visuaalisuus yleensä, samanlainen huumorintaju, tietynlainen tasapainottelu, onhan kalojen symbolissa kaksi kalaa, jotka uivat eri suuntiin ja vaa'assa kaksi punnusta.

      Näitä asioita kannattaa miettiä, ennenkuin repeilee vaakamiehen tunteettomuutta ja ajattelemattomuutta kohtaan. Suurin virhe kaloille on ripustautua tähän vapaaseen sieluun, mieluummin olla ilmaa.

    • Mikälielohi

      Vaakanaisen kanssa ja asuinki yhdessä about puolisen vuotta. Voin sanoa, että oli virheliike. Liian erilaisia olimme ja ihan eri elämän tilanteessa.
      Alku hyvä mutta loppu meni puihin, niin sanotusti. Ehkä tämä Vaakanainen oli liian nuori siihen elämään mitä itse olisin tahtonut. Kukapa tietää?! Jotenki itselle jäi semmonen kuva että vaakanainen on liian kesy ja tyytyy siihen mitä annetaan. En sitten tiedä miten vaakamiehen kanssa on?
      Itselleni tuli myös semmonen kuva että oli melkoisen aikaansaamaton, mutta ehkä sekin vain oli pelkästään hänen kohdallaan. Nämä taas on näitä asioita ettei oikein osaa sanoa kunnolla yhden ihmisen perusteella.

    • MEG, hai

      Olen kalanainen ja ollut parisuhteessa vaakamiehen kanssa 5 vuotta......Minun vaakani on valehtelevaa sorttia ja olen eroamassa hänestä. Uskollisuutta ei juurikaan ole ollut, olen aika hyvännäköinen ja uskonkin että hän on välittänyt vain siitä että käsipoulessa on vetävän näköinen nainen.

      Vaakamiehet etsivät aina onnea ja rakkautta mutta koskaan eivät löydä kun eivät huomaa jos heillä on jo se onni. Mukavaahan vaakamiehen kanssa on , on huumoria, on seksiä, on tekemistä, on harrastuksia , on vaikka mitä....mutta ei uskollisuutta. Vaakamies haluaa kokeilla kaikkia naisia joiden kanssa on tekemisissä ja kaikki ne rakastaa vaakamiestä:)....myös Eniron Sanna!

      Onneksi vaakamiehen sivusuhteisiin osuu yleensä höhlät naiset....kai minäkin olin höhlä aikoinaan....nyt miehelläni on suhde rapunaisen kanssa, joka on ottanut asiakseen kertoilla kaikki sähköpostitse minulle.

      Nooh....En ole puhunut mitään miehelle erosta, aion vaan kerätä kamat kun hän menee seuraavalle työmatkalle kuun vaihteessa, tämä höhlä on myös siellä työmatkalla maailman romattisemmaksi kaupungiksi tituleeratussa paikassa. Rahapuoli ei sureta...sitä saan lisää palkan muodossa joka kuukausi.
      Otan mukaani vain henkilökohtaiset tavarat, voi mennä muutama päivä ennen kuin katala mies tajuaa mitä on tapahtunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1492
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1319
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1152
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1119
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      922
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      700
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe