Komisario ei tätä kerro

.

Kervisen rikosilmoitus ylikomisariosta jne.
viestin saanut 6.8.2010 17:54

Lähetetty 31.7.2010 13:38:15
Lähettäjä [email protected]


Poliisille ja oikeuskanslerille tutkintailmoitus Topias Kotiniemen ja Markku Saastamoisen erittäin korkeassa luottamusasemassa ylläpidetystä laittomuudesta ja sen tietoisesta jatkamisesta.


Kotkan entinen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, ylikomisario Topias Kotiniemi tiesi mustat listat ja väärien asiakirjatietojen käytön ja ylläpidon hyvin jo vuonna 2007, mutta salli laittomuuden jatkua ja täten tuki kaupungin virkamiesten laatimaa asiakirjavalheellisuutta ja edisti pitkäaikaista kiusaamistani.

Kysynkin nyt entiseltä Kotkan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kotiniemeltä ja samalla pyydän poliisia tutkimaan, menettelikö Kotiniemi erittäin korkeassa luottamusasemassa väärin, salliessaan tietoisesti laittoman mustan listan ja sen väärien ja valheellisten asiakirjatietojentietojen käytön ja ylläpidon allekirjoittaneen vahingoksi.

Kotiniemi oli ylikomisariona ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana täysin tietoinen laittomasta tilanteesta jo vuonna 2007. Kotiniemen täytyy kaupunginvaltuutettuna olla huolestunut vallitsevasta nykytilanteesta, koska nyt on oikeuden päätös mustien listojen ja väärien asiakirjatietojen hävittämiseksi, mutta silti oikeuden päätöksen velvoitetta rikotaan tietoisesti.

Kymenlaakson käräjäoikeus on 5.5.2010 antamalla lainvoimaisella 10/1046 päätöksellä velvoittanut Kotkan kaupungin työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkista ja kaupunkia hävittämään Asko Kervisestä laaditun ja ylläpidossa olevan mustan listan ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista, mutta Kotkan kaupungin luottamusmiesten enemmistö tukee edelleenkin laittomuutta rikkoessaan oikeuden päätöksen velvoitetta.

Nykyinen Kotkan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Markku Saastamoinen tietää varmuudella mustat listat ja laittoman tilanteen, mutta menettelee samoin kuin Kotiniemikin.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävä ei ole edistää laittomuutta eikä piilotella virkamiesten väärinkäytöksiä, vaan noudattaa lakia ja vaatia alaisiltaan oikeuden päätöksen velvoitteen noudattamista. Nyt Kotiniemi ja Saastamoinen tahallaan estävät oikeuden päätöksen velvoiteen toteutumista, salliessaan edelleenkin laittoman mustan listan ja väärien asiakirjatietojen ylläpidon.

Todisteet Kotiniemen ja Saastamoisen laittomuuden ylläpitämisestä ovat olemassa.

Kotiniemellä ja Saastamoisella oli ja on luottamusaseman tuoma virkavelvollisuus määrätä oikeuden päätöksen velvoitetta noudatettavaksi.

Kotkan kokoomuksessa on asia ollut tiedossa kauan, koska kaupunginvaltuutettu, ylikonstaapeli Seppo Eerola on asiasta täysin toista mieltä kuin laittomuutta ja kaupungin mielivaltaa tukevat muut kokoomuspäättäjät. Näin ollen on johdonmukaista todeta, että erittäin korkeassa luottamusasemassa toimineet Topias Kotiniemi ja Markku Saastamoinen ovat toimillaan edesauttaneet laittomien ja väärien asiakirjatietojen ylläpitoa allekirjoittaneen vahingoksi. Samalla on suojeltu virkamiehiä tehdyistä virheistä ja väärinkäytöksistä.

Nimeän Kotkan kaupunginvaltuutettu Seppo Eerolan todistamaan asiassa.

Pyydän, että poliisi ottaa tämän asian nyt todella vakavasti, jotta tämä musta lista ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista hävitetään, kuten lainvoimainen oikeuden päätös velvoittaa. Samalla saadaan ne lukuisat väärillä ja valheellisilla asiakirjatiedoilla tehdyt päätökset purkuun.

Olen ehdottanut tähän pitkäaikeen vyyhtiin kunniallista ratkaisua lukuisilla sovintoehdotuksilla, mutta niihin ei ole vastattu.

Kotiniemi tiesi, kuten muutkin valtuutetut. Ja nyt on oikeuden päätöksellä määrätty mustat listat ja muut valheelliset asiakirjatiedot hävitettäväksi, mutta Kotkan kaupungin taholta laittomuus ja oikeuden velvoitteen rikkominen edelleen vaan jatkuu. Jos tämä ei ole rikollista toimintaa, niin silloin sitä ei ole mikään.

1

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silmätkiinni

      Joku LP:n henkilö meni äskettäin käräyttämään Pohjanmaalla kansanedustaja-poliisin niin, että poliisia epäillään nyt lahjonnan yrityksestä. Ettei vain ilmiantaja olisi tehnyt kervisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe