Albufeiraan vauvan kanssa

Helmutti

Olemme lähdössä Albufeiraan syyskuussa ja mukanamme matkustaa 7kk ikäinen vauva. Esitteessä lukee, että joka portaikossa ei ole liuskoja, jotta rattailla pääsisi helposti kulkemaan. Tuleeko rattailla liikkuminen olemaan isokin ongelma, vai voiko mennä vaihtoehtoisia reittejä, jottei portaikkoja tule niin paljon reitille? Majoitumme Cerro mar gardeniin. Entä onko Portugalissa minkälaiset valikoimat vauvanruokaa, vai kannattaako soseet ottaa kotoa mukaan? Myös muita vinkkejä kyseisestä kohteesta otetaan vastaan =)

6

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omia päiväkotilaisia

      mutta mitäpä jos miettisit sen pikkuisen kulettamista "repussa". Noin vanhasta muistista ja jo paljon matkustaneena pistäisin ainakin alle vuoden vanhan yksinkertaisesti "reppuun", niin säästyisin monelta murheelta - ja voihan sen pienen kantamiseen osallistua se toinenkin "osallinen".

    • Matkanjärjestäjän on vastuuseuraamuuksien vuoksi informoitava asiakkaitaan myös mahdollisista puutteista tai epäkohdista matkakohteessa. Tämä ei tarkoita sitä, että liikkuminen rattailla olisi mahdotonta tai edes kovin vaikeaa, vaikka se korkeuseroista johtuen saattaisi paikoittain olla hankalampaa kuin suhteellisen tasaisen Suomen maan kamaralla. Omasta käynnistä Albufeirassa on jonkin verran aikaa. Niinpä toivon, että joku ikäisenne vastaa teille aiheesta tarkemmin. Oma ehdotukseni on ottaa mukaan kantoreppu rattaiden lisäksi.

      Portugalissa myydään pienemmistä marketeista alkaen kansainvälisten ja kotimaisten valmistajien lasten valmisruokia. Portugalilaisten marketketjujen liikkeitä Albufeirassa on mm. Modelo/Continente ja Pingo Doce. Saatavana on mm. Nestlen ja Nutribenin valmisteita eri-ikäisille pikkuisille. Lidlin valikoimia en tunne. Maut luonnollisesti saattavat poiketa suomalaisista. Lastenruokia saatetaan myydä myös hvyin varustetuissa atpeekeissa (farmácia).

      Albufeirasta ja Algarvesta, maakunnasta, jossa tämä kaupunkunta sijaitsee, on tällä palstalla tekstiä runsaasti. Aikaisemmat viestit löytyvät kätevämmin hakutuotoiminnolla Laaja haku (tämän sivun oikean marginaalin yläosassa).

    • dfgoery

      Täytyy kyllä mainita, että vauvojen purkkiruoka on Portugalissa TÄYSIN erimakuista ja valitettavasti ei niin hyvää kuin Suomessa. On erittäin todennäköistä, ettei vauva suostu syömään sitä.

      Korvikejauhetta kyllä löytyy kaupoista normaalisti.

      • Maut ovat luonnollisesti kulttuurisidonnaisia eivätkä vauvat eivätkä lapset tunnetusti ole joustavia. Tätä tyyppiä on paljon aikuisissakin.


    • Vauvoille omat ruuat

      Mistäs dfgoery vauvanruun maun tiedät? Eikö sinua ole vielä vieroitettu? Kuka on sanonut että suomalainen vauvanmössö maistuisi hyvälle? Ainakin jotkut haisee aivan kaameelle!

    • seella

      Olimme viime syyskuussa Albufeirassa ja samassa hotellissa. Siellä on paljon rappusia. 98 askelmaa jotta on vanhan kaupungin toriaukiolla. Lastenrattaita lähinnä matkarattaita kuljetettiin rappusia pitkin siten kuin täällä kotimaassakin. Rappuset ovat leveämpiä joten ihan hyvin kulkee vaikkakin "poukkoilen" Lasten ruoat suosittelen ottamaan mukaan. Lähikauppana lidl ja siellä joitain samoja tuotteita kuin täällä Suomessa. Hotelli on upea,hyvä palvelu :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3757
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      96
      3407
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2468
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1555
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      85
      1427
    Aihe