paremmat hanskat?

Rami_e

Hei kaikille,

Olen sairastanut psoriasista nyt vajaa 10 vuotta. Aluksi sitä ilmeni vain pieninä läiskinä käsivarsissa mutta vuosi sitten se levisi hetkessä kämmeniin ja kädenselkiin ja sormiin. Nyt on lähes koko kädet psorin valtaamat ja lisäksi isot läntit kyynärpäissä. Kaiken lisäksi piti vielä käydä niin, että aurinko vaikuttaa pahentavasti psoriläiskiin. Kesän jäljiltä kädet ovat nyt niin karmean näköiset, että oman mielenrauhan takia käytän ulkona liikkuessa hanskoja niiden peittona.

Nyt kysynkin Teiltä, onko kenelläkään tietoa mistä saisi kestäviä puuvillahanskoja? Olen tähän asti käyttänyt apteekista saatavia hanskoja mutta niissä laatu on aika heikko ja koko vaihtelut valtavia.

6

612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tobias*

      siis puuvillaisia, valkoisia sellaisia löytyy esim. K-75:sta ja S-ryhmän Terra-marketeista työkäsinetelineistä ja ne myydään yleensä kolmen kappaleen pakkauksissa. Ovat huomattavasti vahvempia, kestävämpiä ja tasakokoisempia (löytyy koot S ja L) kuin apteekin kalliit haperot hanskat.

      Oletko kokeillut Dermovattia ja Daivobettia, jotka ovat kumpikin reseptilääkkeitä? Itsehoitona Decubal voidetta.

      • Rami_e

        Kiitos vastauksesta!

        Olen kokeillut molempi rasvoja. Daivobetin kanssa psori parantuu jonkin verran 4 viikon kuurin aikana mutta pahenee heti kuurin jälkeen. Perusvoiteenna olen käyttänyt Essex plussaa. Onko Decubal tuota parempaa?


      • Tpbias*
        Rami_e kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta!

        Olen kokeillut molempi rasvoja. Daivobetin kanssa psori parantuu jonkin verran 4 viikon kuurin aikana mutta pahenee heti kuurin jälkeen. Perusvoiteenna olen käyttänyt Essex plussaa. Onko Decubal tuota parempaa?

        Essexiä olen käyttänyt, kun on ns. parempi vaihe ja muutoinkinkin päivällä, koska se imeytyy nopeasti.
        Decubal sen sijaan on jonkun verran rasvaisempi ja siten siten pitkävaikutteisempi. Mielestäni molemmat ovat hyviä perusrasvoja.

        Daivobetin kanssa on minulla samankaltainen kokemus elikkä kyllä lähtee paranemaan, mutta mutta...

        Hyvää loppukesää ja syksynalkua!!


    • ppp+psori

      ja ruokavalio käyttöön.
      Kylvettele iltaisin käsiäsi merisuolakylvyssä: 1dl suolaa 5 litraan kuumaa vettä ja pidä käsiäsi siinä vaikka 20 min kunnes vesi on jäähtynyt. (Vesi voi olla niin kuumaa kuin iho sietää). Älä huuhdo vaan kuivaa hyvin. Levitä sitten esim. Ceridal-rasvaa kunnon kerros. Hamppurasva on myös hyvää, jos sietää sen erikoisen tuoksun. Muovipussit käteen sekä vaikka puuvillasukat lisäksi. Voit tietysti läyttää kertakäyttöisiä muovihanskoja ja puuvillahanskoja. Puolen tunnin kuluttua poista muovi. Pidä myös öisin puuvillahanskoja.

      Itse olen saanut verestävät jalkapohjat ja kädet oireettomiksi näillä menetelmillä muutaman kuukauden hoidoilla. Kynnet vihoittelevat jkv. jos syön vääriä ruokia. Tutustu Paganon diettiin.

      En puhu soopaa, sillä olen ollut myös ihotautiklinikalla hoidossa, josta oman hoitoni saavutuksilla minut kirjattiin ulos. Kaikki lääkerasvat pahensivat koko ajan tilannetta n. vuoden aikana kun siellä olin hoidossa. Siitä on nyt yli kolme vuotta. Kaikki ruskeat läiskätkin ovat poissa.

      • skramur

        Sama tarina tällä siksi on pakkoa kertoa Neotigason nimeseta lääkestä. Daivobet ei enää autanut minua mutta nykyän popsin pileri päivässä ja Essexiä jos tunttu iho kuivalta. Ei tällä hetkella psorivaivoja olenkaan. Pidä varma koputa puuta...


    • kipiä

      Erittäin hyviä hanskoja löyty helsingistä mannerheimintien ja lääkärikadun risteyksestä ,siellä on terveystuotteita myyvä liike ,jonka nimeä valitettavasti muita,muta sieltä sat kestäviä hanskoja ja erittäin sopivilla hinnoilla,ne kestää kolmesti sen,mitä olen apteekeista saanut,samalla sieltä saa ns."filmiä" iholle silloin kun iho menee rikki niin ne myy metritavarana ja viidesosa hinnalla,kun apteekin hintaan vertaa,ostin itsellei stä,kun kesälä menin uimaan,ettei mikään pöpö mene ihonläpi vereen ja se hoitaa samalla rikkinäisen ihon,minkä aina revin itse rikki,kun kutinani on iin julmetullinen,käy tutustumassa sielää liikkeeseen,jos asut hesassa,niin saat kaiken mitä ihottumiin ja yleensäkin terveyteen tarvitsee pohjallisista kantositeisiin ja kaikki siltä väliltä melkein tautiin kuin tautii ja niiden hoito tarvikkeisiin,erittain hyvä ja edullinen liike,myös sieltä näkyy naiset hakevan sukkahousuja,jotka tukee ja suojaa ihorikkoalueita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      799
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      660
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      78
      626
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      571
    Aihe