KK, Magellan sutera

& ShangriLa Rasa Ria

Heippa!

Lokakuussa matka suuntautuu Malesiaan Kota Kinabaluun (kotiin palaamme Kuala Lumpurin kautta). Hotelleinamme ovat ensin Shangri La Rasa Ria ja sieltä siirrymme lähemmäksi kaupunkia Magellan Suteraan. Keskusteluista olenkin löytänyt kommentteja Rasa Riasta, mutta Magellan Suterasta vähemmän. Niitä olisi kiva kuulla. Kaipaisin etenkin vikkejä hyvistä ruoka-paikoista hotellin lähistöllä/alueella. Lisäksi TAR park:iin suuntautuvat retket kiinnostavat. Kannattaako mennä omatoimisesti vai järjestetylle retkelle? Pääseekö hotellin lähistöltä? Olen myös lukenut keskusteluista, että järjestetyillä retkillä snorklaus-välineet ovat olleet kammottavia ja omat kannattaa hankkia. Mitä mieltä?

Lisäksi Rasa Riassa majoittuneet: Osallistuitteko hotellin järjestämille retkille? Millaisia olivat? Entäpä hinnat?

Muitakin vinkkejä saa laittaa! :D

2

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rasassa

      Osallistuttiin Rasa Rian pyöräretkelle läheiseen pikkukylään. Oppaina oli kaksi paikallista nuorta, todella symppistä hotellin työntekijää. En muista paljon retki maksoi, mutta halpa se oli. Oppailta kuuli paljon mielenkiintoisia juttuja lähialueista ja elämästä ylipäätänsä Malesiassa. Pyöriä sai myös ainakin sen jälkeen lainata omiin menoihin ilmaiseksi. Käytiin myös ratsastamassa hotellin biitsillä (108MYR/hlö). Ratsastusretken sai jonkin verran edullisemmin kun varasi hotellin nettisivuilta etukäteen (huonevarauksen yhteydessä). Käytiin myös hotellin vieressä (sen alueella?) olevassa puistossa katsomassa orankipoikasia (50MYR/hlö).

    • Atama

      Tunku Abdul Rahmanille paasee veneella Sutera Harbourista, eli iahn siita hotellin vieresta. Toinen vaihtoehti on menna Jesselton Pointille ja otta sielta vene Pulau Pulau Manukanille. Itse sen kerran kun olen saarilla vieraillut kaytin Sutera Harbourin vaihtoehtoa.

      Ruokapaikkoja ei siella ihan lahistolla oikeastaan ole. Sembbulanissa joitain kuppiloita on, mutta en ole oikei niihin tutustunut. Taksilla keskustaa, sielta loytyy vaihtoehtoja. Matkaahan ei ole kuin pari kilometria, joten ei ole mikaan ongelam. Kavellen ei kannata menna, taalla kun nuo kevyenliikenteen vaylay on viela keksimatta.

      Mihin kannattaa menna syomaan? Riippuu paljon siita mita haluat syoda. Intialaista, kiinalaista, japanilaista, korealaista, loytyy jopa malesialaistakin. Omat suosikkini loytyvat vahan kauempaa keskustasta. Parasta mee gorengia loytyy Hazmins Gurry housesta Bundusanilta, ehdottomasta paras Kon Lou Mee taas Kedai kopi Luyangista, Wan Tan Hoo taas 818:sta Dongongonista. Maukkainta merenelavaa taas saa syodakseen Kampung Airin Food Courtilta.
      Vaihtoehtoja loytyy kylla. Itse olen taalla asustellut pari vuotta, mutta enpa ole ehtiny tutustumaan kuin murto-osaan ravintoloista. Yleensa laatu on ollut ihan kohdillaan. Mutta varmaan jonkun muun mielesta asiat on toisin. Kokeilemaan vaan.
      Kun taalla kayt niin opoikean Hasmilla, Luyangissa tai Mee Do'ssa, ahka tavataan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1023
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      956
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      710
    8. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      707
    9. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      702
    10. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      694
    Aihe