Missään ei ole mitään järkeä

nonsense makes sense

Tämä maailma on kyllä ihme paikka. Kaikesta valitetaan, on liian kuuma, on liian kylmä, ollaan köyhiä, on liikaa rahaa, poliitikot ovat paskoja, taas on joku ammuskellut tai ajanut kännissä, puukottanut, riehunut humalassa. Ihmisillä liian suuret odotukset.
Amerikan maalla Obaman kannatus laskee koska hän ei saanut öljyvuotoa pysähtymään. Mitä? Mikä jumalanolento hän muka on? että noniin öljy lopetappas nyt. Etsitään syyllisiä asioihin jotka eivät ole meidän päätäntävallan alaisia, tämä on aika yleistä kokomaailmassa. Kauhajoella poliisi sai syyt niskoilleen, kun ei nähnyt tulevaa ja ottanyt asetta pois.
Jostain syystä ihmiset eivät tajua että pahoja asioita tapahtuu, niin se on aina ollut ja niin se on aina oleva. Vaikka tekisimme mitä emme kykene estämään kaikkea. Ja kun vahinko on jo sattunut on enää turha jossitella ja etsiä syyllisiä.
Elämä on itse aiheututtua kaaosta. Joskus kaukana menneisyydessä on keksittty raha, tämä taijanomainen paperi joka tätä maailmaa pyörittää. Sitten on vain vedetty hatusta, että joo, sitä saa olla vain tämän ja tämän verran ettei sen arvo laske ja iske inflaatio. Sitten tulee kehitys maat jotka ovat jääneet ilman tätä maakista mammonaa koska sitä nyt vain sattuu olemaan tämä rajattu määrä maailmassa. Sama raha kiitää ympyrää aiheuttaen loppujen lopuksi plus miinus nolla efektin. Oikeastin jos, ihan vain tälläisena visiona, mikään mahti maailmassa ei estäisi parantamasta maailmaa ilman rahaa. Jos rahaa ei olisi koskaan keksitty, ihmisistä ei olisi tullut ahneita hamstereita, vaan asioita tehtäisiin yhteisen hyvän nimeen ja kaikki olisi olmaista mutta ihminen ottaisi vain sen mitä tarvitsisi. Joku viisas on sanonut että täydellisessä maailmassa ei olisi politiikkaan, uskontoja, maiden rajoja, rasismia, eikä rahaa. Valitettavasti maailma on mennyt vituiksi jo alkutekijöissään. Ja jos jumala on todella luonut ihmisen omaksi kuvakseen pahasti on sekin muovailu mennyt pieleen, vaikka enhän minä tiedä millainen jumala henkilönä olisi.
Poliitikkojen odotetaan yltävän ihmetekoihin, onko heidän lupauksensa kattettomia vai ovatko meidän odotuksemme liian suuria? Sitten tulee näitä turhia uutisia jostain lautakasoista. Jotain täysin merkityksettömiä, toissijaisia asioita joilla ei ole paskankaan väliä. Mutta silti ihmisiä jaksaa kiinnostaa, ja taas valitetaan, kuinka poliitikot ovat kieroja ja jne jne...... He ovat ihmisiä, siinä missä kuka tahansa muukin. Ja ihminen on pohjimmiltaan ahne ja itsekäs, tämä on ihan todistettu juttu, ei siis mitenkään kärjistäen mutta nämä tosiaan ovat kaksi tavallaan selviytymisvaistoa jotka ohjaavat elämäämme. Tosipaikan tullen ihminen ajattelee itseään ja mahdollista perhettään, se on itsekkyyttä. Tosipaikan tullen ihminen pitää huolen itsestää ja mahdollisesta perheestään, se taas on ahneutta.
Kuviteltu tilanne. Huone jossa on vain kolme ihmistä, sinä, vaimosi/miehesi/poikasi/tyttäresi/paras kaverisi jonka kanssa olet viettänyt koko elämäsi ja viimeisenä joku täysin tuntematon ihminen jota et ole koskaan tavannut. Huoneesta pääsee ulos vain kaksi ja huoneeseen jäänyt saa surmansa ja sinä olet se joka valitsee kuka jää ja kuka pelastuu kanssasi. En usko että kovinkaan moni edes miettiin pelastavansa tuntemattoman...
Ranskassa tehdyn tutkimuksen mukaan yli 80% ihmisitä ottaisi mieluummin miljoonan kuin pelastaisi toisen ihmisen hengen vaikka rahan saaminen ja pelastaminen vaatisivat täysin saman toimen piteen. Aika sairasta minusta.
On myös sanottu että ihminen joka ei välitä on vapaa. Sellainen ihminen vain hajoaa tälläisessä maailmassa, kukaan ei kykene sulkemaan silmiään ja korviaan ympäröivältä maailmalta niin hyvin. Ja lopulta vaikka me kuinka yrittäisimme, vaikka kuinka haluaisimme että asiat olisivat toisin, että meistä ei tulisi muiden kaltaisia, me muutumme osaksi harmaata massaa, lokeroitaviksi ihmisiksi.

huhhuh mitä tulikaan taas kirjoiteltua.......

2

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asfasfassdfsdfs

      olla 22-30 vuotias? Jos olet niin sanon vaan, että elämä oikenee kun tulee lisää ikää.

      • fdedddgfddfxfdv

        ei se siitä oikene, itse vain lakkaan ajattelemasta ja hyväksyn että asiat on niin kuin ne on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe