Koirakoulu Kiti

mennäkkö

Kyselisin ihmisten kokemuksia Kitin koirakoulusta. Ajattelin mennä sinne urokseni kanssa ja haluaisin kuulla kokemuksia niiltä, jotka ovat siellä käyneet. Olisi myös mukava kuulla, että minkälaisen ongelman vuoksi olette sinne menneet.
Eli vastauksia niiltä, jotka ovat Kitillä käyneet. Ei ihmisiltä, joilla on vaan omat negatiiviset mielipiteensä pevin opeista. KIITOS!

13

3139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kljd aö

      Me ollaan käyty, suosittelen lämpimästi!! koira jahtaili autoja, hampaat ojossa oli menossa perään, ja homma levis sen verran käpäliin pienessä ajassa, että se jahtaili sitten jo tasan kaikkea liikkuvaa. Kärpäsestä rekka-autoon, mm. vastaantulevia lenkkeilijöitä. Ikää tolloin koiralla alle 5 kk, hihnakävelyn opettelu oli painajaista. Senpä takia kiireesti kitille, ennenkun elikko kasvaa ja ongelma olis todennäkösesti valtaisa...eikä kukaan viittis enää lenkkeillä.
      Eikun sinne, asiansa osaava tyyppi!
      Meillä ongelma siis hanskassa, ei jahtailla mitään eikä kiskota remmissä

      • JK

        olla aika heikko esitys jos alle puoli vuotiasta et osaa kasvattaa. Halooooo!


      • ne taitaa
        JK kirjoitti:

        olla aika heikko esitys jos alle puoli vuotiasta et osaa kasvattaa. Halooooo!

        sellaset olla jokka jaksas puolvuotista riekkupellee kattella. Kun se pennun söpöys on jo kadonnut. Kuluu toiset puoli vuotta ja ne on myynnissä apulassa yllättävän allergian, astman, tai muuttuneen elämäntilanteen takia.

        Parempi on viedä koira koulutukseen ajoissa ja saada hyvä koira itselle kuin myydä se itselle ikuinen riesa toiselle... joka sitten saa siitä hyvän koiran.


    • ja niinpä niin

      Että vain kehuvia vastauksia tähän kysymykseen, vai?
      No, en ole käynyt, mutta kuullut kyllä pelkästään kehuja. Että sinne vain!

    • PP

      Mie kävin kesällä. Ongelma oli (on) toisille koirille ja ihmisille rähjääminen. Koira oli reilu 8kk ja lähdin kokeilemaan Kitille kun olin jo kaikkea mahdollista ongelmaan yrittänyt.
      Meillä oli "supistettu" versio ja auttoi kyllä. Koira on toimivampi eikä rähjää enää muille samalla tavalla kuin ennen. Eli siis pysyy hallinnassa. Tarkkana saa kuitenkin olla koska tytsy on hieman kiero...

      Kiti(Kirsi) on mukava tyyppi, oikeen rento ja auttaa tarvittaessa tosi hyvin. Neuvoja voi siis kysellä milloin vaan. Mie tykkäsin että hänen kanssaan oli helppo asioida.

    • ongelmaihminen

      Kävin pari vuotta sitten ja suosittelen lämpimästi! Meillä koira tuhosi kämpän muovilattiamattoja myöten, veti kuin hinaaja hihnassa, ruoputti hihnassa, kahdella jalalla hyppi kaikkien luokse/päälle, ihmisten sekä koirien, yritti napsia hampailla meitä kun yritettiin komentaa, karkasi salamana kun hihnasta irti pääsi, ei voinut aiemmin pitää missään irti, varasteli ruokaa, lista on loputon...

      Nyt voin pitää koiraani vapaana missä vaan, mennä vaikka muista koirista ohi. Koira ei tuhoa ollenkaan ja tottelee aina. Luotan koiraani ja se luottaa minuun :) tätä nykyä omistankin kolme koiraa joita kaikkia voin pitää vaikka vapaana ja luotan että ne eivät lähde mihinkään ja korvat on hyvin tiukasti tallella ja kuulolla :) kaikki tämä perustuu maalaisjärkeen ja siihen että koira on koira ja eläin, ja tarvitsee itselleen laumanjohtajan joka pitää koiriensa puolta, ettei koiran tarvitse tätä roolia ottaa ja ruveta räyhäämään yms :)

    • rzrzrzr

      Eipä ole mullakaan huonoa sanomista Koirakoulu Kitistä. Meille tuli tuo koira 5kk:n ikäisenä (edellinen omistaja ei pärjännyt sen kanssa). Ajattelin että eihän 5kk-ikäisen kanssa voi vielä paha tilanne olla mutta niin vaan jouduin huomaamaan että en minäkään pärjännyt. Koira siis jo siinä iässä veti remmissä ja räyhäsi kaikelle liikkuvalle. Ei myöskään luottanut oikein kehenkään vieraaseen ja alkoi kiintyä minuun väärällä tavalla (haukkui, ulvoi ja tuhosi kun en ollut läsnä). Kirsin avulla olen saanut ihan uuden näkökulman koiran kanssa elämiseen ja niin vain ongelma toisensa jälkeen jäi pois. Nyt tuon koiran kanssa on ilo elää! Kirsi on rento tyyppi jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Ja mikä parasta, senkin jälkeen kun koiran ja minun välisen suhteen korjausprosessi oli ohi, niin Kirsille on aina voinut lähettää viestiä ja kysyä jos joku asia askarruttaa.

    • minä+koira

      Me kävimme jokin vuosi sitten ihan pennun kanssa. Pennun luonne katsastettiin ja saimme ohjeet miten toimia eri tilanteissa juuri tämän pennun kasvatuksen suhteen. Tämä onnellinen elämä mitä nyt koirani kanssa elän, on täysin kitin ansiota. Koira ei karkaile, ei vedä, ei kiusaa kissaa, ei kaki sisälle.
      Olin pennun ottaessani luullut todella monia asioita väärin, joihin sain oikaisun. Parasta oli se, että voi kysyä matkanvarrella vaikka koulutus on jo ohi ja tulee ongelmatilanne johon en tiedä vastausta.Kaikki mitä hän on koirastani sanonut, on pitänyt 100% paikkansa, ja neuvot ovat toimineet heti. Olen tyytyväinen.

    • Kiiiikkiiiiaiaia

      Me kävimme ison koiramme kanssa. Ja suosittelen.
      Sen mitä kukkahattutädit ja namipalakouluttajat tekevät pahimmallaan vuosia ilman kummempaa tulosta, kiti saa omistajaa kouluttamalla tulosta jo meilläkin viikossa. Muutama viikko meni, ja koira on täysin hallitavissa.

      Ne jotka kuvittelevat tuon koulutusmetodin olevan haitallista ovat väärässä.

    • eieieieiiiii

      äläkää menkö pilaamaan koiraanne sinne.....

    • Anonyymi

      Ei todellakaan sovi kaikille, meidän koira meni aivan sekaisin siitä sirkuksesta. Vasta kun löydettiin sopiva asuinympäristö ilman stressiä, koira rauhoittui.

    • Anonyymi

      En suosittele, pelkkää sirkusta sta, jota useimmat koirat pelkäävät. Järjenkäyttö hukassa

      • Anonyymi

        Mitä esim koirille,ja miten siellä opetetaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe