Miksi alfan

arvotippuu

jälleenmyyntiarvo tippuu nopeasti? Eikös alfa romeo ole ihan hyvä käyttöauto...siis oikeasti?

11

923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wetqe

      ei se mihinkään tipu

    • 33

      No oikeasti tippuuko se sen nopeammin kuin muilla merkeillä. Osittain nopealla arvon tippumisella on totuuspohjaa, mutta ei enään siinä määrin. Vielä 10v sitten oli mukava todeta hankkineesa huippuhyvän menopelin polkuhinnalla, mutta valitettavasti näin ei enään siinä määrin ole. Alfa Romeot ovat tulleet tavallista autoilijaa lähemmäksi ja nykyään (jopa) tavalliset autoilijatkin ostavat niitä.

      Autolla joka harvinainen ja suppealle käyttäjäkunnalle suunnattu on arvoa sellaiselle joka sellaisen todella haluaa, käytettynä sillä ei ole arvoa kuin toiselle samanlaiselle asiakkaalle. Tavallinen perheautoa käyttöpeliksi ostava ei ole arvostanut käytettyä Alfaa pennin vertaa. Merkkiä arvostavalle autolla on paljonkin arvoa, mutta myyntihinnan tuli olla sellainen että jos joku autosta kiinnostunut sattuikin liikkeen ovesta sisään oli kauppojen tapahduttava, muutoin saatoi mennä tovi ennen kuin seuraava tosiostaja saapui paikalle. Samat säännöt pätevät muihinkin harvempien arvostamille automerkeille, katsoppa vaikka käytettyjen Jaguarien hintoja.

      • F.iat

        Kaasujalka niminen ilmaisjakelu lehti vertaili 5-vuotiaiden hinnan pudostusta
        BMW 320d touring arvonpudotus 53% ja sama euroissa joilla eletään.Osto hinta 42550eur ja myynti nyt 19 980 hinnan pudotus euroina 22570
        Alfa sportwagon osto 34 100 ja myynti hinta nyt 13000 hinnan pudotus 21100eur.Alfan pudotus 62%
        Eli Bemari pudotti euroissa enemmän hintaa.


    • ////////////////////
    • voisin ostaa joskus

      Alfassa "nokkaremmin" vaihto maksaa maltaita ja se pudottaa hintaa tietyillä kilometreillä jos vaihto on kohta edessä. Alfa ruostuu. Epäluotettavan maineessa, ns. harrastajan auto.
      Muuten mielenkiintoinen ja haluttava auto, mutta suomalainen tojota kansa ei uskalla ostaa eikä halua maksaa "ylimääräistä" mahdollisten ongelmien ilmetessä.

      • Il Raimo

        "Alfassa "nokkaremmin" vaihto maksaa maltaita ja se pudottaa hintaa tietyillä kilometreillä jos vaihto on kohta edessä."
        Ei maksa maltaita. Esim. V6-koneen isotöisen remmin vaihto ilman vesipumppua n. 600-700 eurolla. Nelipyttyiset ovat tietysti halvempia. Pienellä vertailulla voi säästää satoja euroja merkkiliikkeeseen verrattuna.

        "Alfa ruostuu."
        Tietysti ruostuu niin kuin muutkin automerkit. Eipä taida Alfa Romeot silti olla niitä ruosteherkimpiä enää moneen vuoteen.

        "Epäluotettavan maineessa, ns. harrastajan auto."
        Tämä pitää paikkansa, maineen muuttaminen ei tapahdu helpolla, vaikka laatu olisikin parantunut monessa mielessä. Toisaalta uskon monen alfistin vain tykkäävän siitä ettei Alfoja tule koko ajan vastaan tienpäällä.

        "Muuten mielenkiintoinen ja haluttava auto, mutta suomalainen tojota kansa ei uskalla ostaa eikä halua maksaa "ylimääräistä" mahdollisten ongelmien ilmetessä."
        Totta, Toyotan ostajalla painaa aivan eri asiat kupissa autoa ostaessa mitä Alfan ostajalla. Heitän tylsän kliseen: ensimmäinen miettii ostoksen järkevyyttä ja jälkimmäinen päättää tunteella. Eikä kumpikaan ole sen enempää väärässä, vaan oikeassa ovat tyytyväisiä autoonsa. Mutta se kateus naapurin autoa kohtaan, mistä se kumpuaa?

        Jeremy Clarkson on sanonut sen osuvasti: Jos autoteollisuus olisi ihminen: Olisi Toyota aivot, Aston Martin sen kauniit kasvot, Cadillac vatsa ja Alfa Romeo sydän ja sielu!


      • alfa155

        "Alfassa "nokkaremmin" vaihto maksaa maltaita"

        -Ei se sen enempää maksa kuin mihinkään muuhunkaan. Perus 1.8 neloskoneen remminvaihto osineen päivineen on n.450-550€ korjaamolla.

        Esim.VAG 1.8T koneen remminvaihto on n.600€. Ainut merkki jolla on erittäin halvat jakohihnan vaihdot on Opel,ja niitä tehdäänkin ns. "persnettona".


      • alfisti

        Mua on alkanut kyrisä tietyissä Alfa-kuskeissa jonkinlainen ihmisten kategorisoiminen jonkun v***n automerkin perusteella. Siinä on vähän sellaista elimenpidentämismentaliteettia. "Suomalainen tojota kansa"-tyylisiä juttuja näkee liian usein. Mitä perkeleen väliä sillä on jos joku kokee sen Toyotansa riittäväksi kulkineeksi siirtyä paikasta toiseen.

        Itse ajelen Alfalla vain ja ainoastaan siitä syystä, että se on täydellinen fiilis-auto. En koe olevani mitenkään toisia rohkeampi tai tyylitietoisempi. Enkä olekaan. Alfa on samassa määrin normiauto kuin vaikkapa jo mainittu Toyta. Monien mielestä vain vähemmän haluttavampi ja hyvä niin.


    • Alfa ja elämä maistu

      Onneksi tippuu sillä nyt saan mieleiseni auton halvemmalla!
      Ei alfa on todella huono auto mutta ostaakaa niitä etä saan hyvän auton itselleni halvalla parin vuoden ikäisenä. Onneksi on Alfa.

      • A3SB

        Joo minäkin olen epäillyt, että nämä kekustelupalstoille "Alfa on makaroonien tekemä vikakasa joka ruostuu hetkessä" tulevat kommentit ovatkin todellisuudessa vannoutuneiden Alfistien kirjoituksia. Alfistien jotka ovat huolestuneet käytettyjen hinnannoususta ja automerkin maalistumisesta.


      • AMS5
        A3SB kirjoitti:

        Joo minäkin olen epäillyt, että nämä kekustelupalstoille "Alfa on makaroonien tekemä vikakasa joka ruostuu hetkessä" tulevat kommentit ovatkin todellisuudessa vannoutuneiden Alfistien kirjoituksia. Alfistien jotka ovat huolestuneet käytettyjen hinnannoususta ja automerkin maalistumisesta.

        Phtui! Vannoutuminen johonkin automerkkiin on henkinen tila, ei automerkistä johtuva vika.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe