feminatsismi

vph

Ihmisiltä on kautta aikojen kiistetty täysi ihmisarvo joihinkin ominaisuuksiin
vedoten. Tuttuja ovat esim. natsien ym. rodun perusteella vainotut. Kommunistien vainoamat kauppiaat,tehtailijat, itsenäiset talonpojat ym. Uskonto, kansallisuus ja lukuisat muut syyt ovat olleet täyden ihmisarvon kiistämisen syynä. Aina nämä fanaatikot ovat uskoneet että juuri heidän näkökulmansa on poikkeuksellisen merkityksellinen ja oikeuttaa oletetun vastustajan ihmisarvon loukkaukset.

Yksi tälläinen ryhmä on ns. feministinatsit. Feminismiin yhdistetty natsi-sana
on mielestäni osuva, koska molemmissa tapauksissa kiinnitetään huomiota
geneettiseen perimään. Feministien tapauksessa on kysymys yhdestä perimän kromosomista, joten asia on lähes sama. Toki kulttuurillisiakin seikkoja käytetään myös lisätukena perusteluissa.

Jotta feministinatsin tunnistaa, on tiedettävä mitä asioita he kannattavat ja ajavat. Edellä joitakin tunnusmerkkejä näistä:

1. Feministinatsin mielestä avioerotilanteessa lasten huoltajuus voidaan viedä sukupuolen perusteella (uskomatonta !!). Tämä on suuri epäkohta inhimillisesti, lisäksi tätä lainsäädännön automaatin tuomaa valtaa käytetään usein parisuhteessa toisen osapuolen (avoimeen tai peiteltyyn) painostamiseen tai jopa suoranaiseen terrorisoimiseen. Ihmisluonto tuntien, onhan selvää että konfliktitilanteessa tätä valtaa käytetään omaksi hyväksi ja vastapuolen vahigoksi. Huoltajuuden mukana menee usein myös koti.


2. Feministinatsit kannattavat myös sitä, ettei perättömiä ilmiantoja kriminalisoida. Näitä lähinnä naisten tekemiä ilmiantoja ovat mm. raiskaus, insesti ja pahoinpitely. Näissä tapuksissa usutetaan yhteikunnan koneisto(poliisi,lastensuojeluviranomaiset ym.) kohteen (miehen) kimppuun, häpäistäkseen tämä julkisesti. Kun usein osottautuu ettei ole aihetta epäilyyn, ei tähän ilmiantajaan kohdistu mitään ragaisutusta tai sanktiota, vaan tämä jatkaa häpäisyään selittämällä että "tällä kertaa näyttö vain ei riittänyt". Tämä on terroria, joka inhimillisesti vastaa vähintään törkeämmänpuoleista pahoinpitelyä. Mitäpä joku satunnainen turpiinsaanti nakkikioskin jonossa on tämän rinnalla, varsinkin jos on itse provosoinut ("aukonut päätään") tilanteen. Niissä tapauksissa joissa on perää, syyttäjä kyllä ajaa asiaa eteenpäin ja rikoslaki toimii, kuten oikein onkin.

Jos tilanne olisi vastakkainen jossa tämä terrori kohdistuisi miehestä naiseen olisi nämä perättömät ilmiannot kriminalisoitu jo ajat sitten, mutta kun terrori kohdistuu naisesta mieheen niin tällöin se ilmeisesti on ihan ok.


3. Feministinatsit kannattavat sitä, ettei lainsäädäntö ja niiden soveltaminen ole tasapuolista. Sukupuolen perusteella annetaan kovempia tuomioita miehille samasta rikoksesta. Sosiaalilainsäädännön soveltamisessa, sukupuolen perusteella jää mies helpommin asunnottomaksi, yksinäiselle miehelle ei asuntoa järjestetä kovinkaan tarmokkaasti. Mielenterveyspalveluihinkin osoitetaan vähemmän varoja vaikka itsemurhien määrä on moninkertainen, osin miehiä syrjivän lainsäädänön seurauksena. Mikä olisikaan mielenterveys- ja päihdeongelmien sukupuolijakauma jos huoltajuudessa mies asetettaisiin etusijalle ja nainen potkittaisiin kotoa pois ?

Koko lainsäädäntö ja sen sovellukset on miesvastaisia. Lisärasituksena
on varus-tai siviilipalvelus, jonka suorittamatta jättäminen sulkee tien
lukuisiin töihin ja estää muutoinkin urakehitystä. Naiset vetoavat tässä lasten synnytykseen, mutta kun se ei ole pakko. Kärijistäen sanottuna; onko esim. sama se että harrastaako joku seksiä vapaaehtoisesti vai pakotettuna ?.

Peruskoulutuksessa poikien n. 2 vuotta myöhempään tapahtuva kypsyminen käytetään täysmääräisesti hyväksi. Peruskoulun loppuvaiheesssa pidetään koko elämään ja uraan vaikuttavat ratkaisevat kokeet. Tällöin pojilla (kuten aivotutkimuksista tiedetään) on aivojen rakennemuutos kiivaimmillaan. Joten pojat eivät pääse koskaan edes näyttämään kykyjään täyskasvuisen kapasiteetilla, ja uramahdollisuudet tyssäävät usein jo alkuunsa. Eihän aivot ja kroppa ole saavuttanut pojilla vielä täyttä mittaansa, niin miten niillä voisi olla vielä täysi kapasiteetti?. Täten oppimistulokset eivät edes ole vertailukelpoisia, jos on tarkoitus selvittää henkilöiden todellinen potenttiaali. Erittäin femineeninen opettajakunta ei mitenkään erityisesti pyri pienentämään ajankohdan tuomaa haittaa.

4. Feministinatsit kannattavat miesten saavutusten mitätöintiä. Sadan suurimman yrityksen joukossa ei ole yhtään naisten perustamaa yritystä, ja 500 suurimmankin joukossa vain yksi !. Näihin saavutusten hedelmiin naisilla pitäisi olla
suora pääsy aina johtotasoa myöten. Ei naisilta röyhkeyttä puutu !!
>Mihin naiset tähän miehiä tarvitsee, luokoon omat menestysreseptinsä.
Jos palkka tai asema ei riitä perustakoon oman organisaationsa, tämä koskee
>kaikkia sukupuolesta riippumatta.
>Menestysreseptiin sisältyy joskus keksintö, näistä patenteista ainostaa
>4 % on naisten tekemiä. Keksintöön perustuvat menestystarinat ovat lähes
>nollassa.
>Tämäntyyppiset faktat saattavat vähentää naisten uskottavuutta johtotehtäviin,
>sillä yritykset haluavat palkata johtajia ym. jotka pystyvät luomaan menestysreseptin
vaikka oman organisaation varaa. Vastapainona on yritysten halu palkata
naiskasvoja yritykuvaa kirkastamaan.
>Naiset vetoavat usein lapsiin etteivät he voi perustaa kunnianhimoisia
yrityksiä, mutta kun suurin osa yrityksistä on perustettu ennen perhettä,
ja perhe perustetaan vasta kun yritys on saatu kasvuvaiheeseen, jolloin
myös naiset pääsevät nauttimaan syntyneestä hyvinvoinnista. Mahdollisen
epäonnistumisen taakan kantamiseen ei kylläkään ole juurikaan naisilla haluja.
Toisaalta naisilla on median ja naisasiakkaiden vankkumaton tuki jos he
ryhtyvät harjoittamaan laajamittaista liiketoimintaa, tämä on mahtava etu
joka kannttaisi käyttää hyväksi. Naiset eivät tunnu ymmärtävän että markkinataloudessa
on kysymys kilpailusta, jossa pelkällä populistisella feministipropagandalla
ei pitkälle päästä.

Jos halutaan että miehet ottaavat enemmän vastuuta perheenhoidossa, kannustavin tapa tähän on yksinkertaisesti poistaa naisten etuoikeus huoltajuuteen. Huoltajuusongelma voitaisiin ratkaista vaikkapa arpomalla, jos kumpikin osapuoli on kelvollinen huoltajaksi. Tällöin ei huoltajuutta voisi käyttää aseena, eikä arvonassa hävinneelle osapuolelle tulisi käsitystä että hän olisi jotenkin vähempiarvoinen.

On ällistyttävää kuinka paljon palkka ym. asioihin kiinnitetään huomiota sukupuolisesta näkökulmasta. Onhan selvä että jos palkkaeroja on, on niitä myös sukupuolten välillä, aivan kuten muidenkin ryhmien välillä; ikäryhmien välillä, eri puolellla maata asuvien välillä, heimojen (savolaiset ym)ja rotujen (romanit, somalit ym) välillä, kieliryhmien (suomi/ruotsi) välillä, jne. Ryhmien välisiä eroja on niin paljon kuin vain ryhmiä keksii; tulo- ym eroja saataisiin esiin vaikka sillä perusteella missä ruuminosassa luomi sijaitsee, vasemmassa pohkeessa olevan luomen kantajat ovat rikkanpia/köyhempiä kuin oikean korvan takana olevan luomen kantajat. Tämä ei ole mitään tiedettä vaan ainoastaan numeropeliä joka ei kerro mitään maailmasta, kuin ainostaan sen että varallisuueroja on olemassa.

Ikävä kyllä, naiskulttuuriin kuuluu vahvasti miesten syyttely ja uhriksi heittäytyminen. Kulttuurierot erinlaisten ryhmien välillä ovat vain piristäviä, mutta naiskultturin uhraama huomio ja energia sukupuolten välisiin eroihin ovat jo sitä luokkaa että se haittaa vakavasti naisten menestymistä. Kirjoja ja muuta media-probagandaa suolletaan siinä määrin että sillä energialla
saataisiin jo ihmeitä aikaa markkinoilla. Lisäksi luultavasti joka toisessa
"torpassa" on meneillään täysmittainen käännytystyö, jota kotikelellä kutsutaan nalkuttamiseksi.

Ja lopuksi feministinatsin tunnistaa siitä, ketä hän kannattaa. Esim. nykyinen tasavallan presidentti on johdonmukaisesti toiminut sukupuolisen ryhmän huomioon ottamien puolesta siten, että se vaikuttaa yksittäiseen henkilöön suoraan lain ja valtion toimin. Eli tehnyt periaatteesta että kaikki ovat lain edessä samanveroisia käytännössä vitsin. Otetaanpa esimerkiksi naiskiintiöt johtotehtävisssä. Miksei puhuta esim. mieskiintiöistä huoltajuudessa avioerotapauksissa, jolloin nainen lentäisi kodista ulos maksamaan "ruokkoja" ?. Presidentin ajamat asiat ovat täysin yksipuolisia.

Media on myös täysin miesvastainen lainkäytön ohella, jos vastapuolella
on nainen. Otetaan esim. tunnettu tapaus jossa erästä miestä (tunnettu yritysjohtaja)lyötiin pöytälampulla päähän hänen ollessa nukkumassa kotonaan (nainen ei asukas). Tässäkin tapaksessa media asettui naisen puolelle ja tuomioistuin teki päätöksen
jossa molemmat saivat samat rapsut vaikkei tämä mies edes "pieksenyt" tätä naista. Jos vastaava olisi käynyt toisin päin ei tarinan konnasta olisi
ollut epäselvyyttä, vaan tuomioistuin ja media olisivat yksiselitteisesti
tuominneet miehen. Tälläiset ja monet lukemattomat muut vastaavat tapaukset ovat tehneet omilla aivoilla ajatteleville miehille selväksi sen, että jos naisen kanssa tulee eturistiriita, joudut automaattisesti alakyneen julkisuudessa ja tuomioistumessa, jolloin kaikista paras vaihtoehto on olla mahdollisimman vähän tekemisissä naisten kanssa, ja esim. palkata mahdollisimman vähän naisia vaikkapa johtotiimiin. Tämä ei varmasti ole myöskään naisten etu.

Feministien saama sympatia mediassa on täysin käsittämätön, heitä mm. pidetään jotenkin moderneina, vaikka he antavat suurta painoa geneettiselle perimälle (nainen/mies), ja perustelevat asiaansa tällä. Edistyksenä on pidetty kyllä yleensä sitä että pyritään jättämään huomiotta ihmisen tausta, jollon oikeus ym. toimivat ns. sokeasti.
Ehkä suomalainen journalismi ei ole koskaan kasvanut objektiiviseksi aikuiseksi vaan jäänyt lapsivaiheeseen. Neuvostoliiton jälkeen täytyi ilmeisesti löytää uusia asia mistä innostua ja unohtaa taas täysin tasapuolisuuden periaate, jossa arvioidaan asioita samoin kriteerein.

Edes uusoikeistolaiset liikkeet euroopassa, joita pidetään rasistisina,
eivät vaadi että laki ja oikeus toimisivat eri tavoin taustan perusteella,
sitävastoin useimpien feministien mielestä tämä on ihan normaalia, joten
feministit todellakin ansaisevat nimityksen feministinatsit.

11

817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korsto

      Ei meillä ainakaan kuulu ns.nalkutusta, jos ei syytä ole? Harvemmin meillä tosin riidelläänkään..mitä eukko nyt kännissä ollessaan motkottaa.(meillä juodaan 2 kertaa vuodessa.)

      Ja mitä tuohon rikoksesta syyttämiseen tulee, niin Suomessa on "hassu" systeemi sikäli, että ei voida todeta "syyttömäksi", vaan jätetään syyttämättä, jos ei ole tarpeeksi todisteita. Ts.maine saattaa mennä valheen takia kokonaan.

      Ja, kun puhutaan esim.naisten ja miesten palkkauksesta, niin hauskaa on, että naiset tienaa vähemmän palkkaa samasta työstä...vaikka ei ole ammatteja(en ainakaan tiedä), missä palkkataso määritellään sukupuolen mukaan. Toisin sanoen, ei sitten ymmärretä PYYTÄÄ sitä palkkaa.

      Ja joo...ketään ei voida pakottaa äidiksi, mutta isäksi kyllä. Nainen VOI valehdella ehkäisystä, mies EI...tosin, sekin on muuttumassa, kun miehille kehitellään sopiva ehkäisypilleri.

    • yks nainen

      *hohhoijaa*
      Tiedätkö millaisia natseja miehet on naisia kohtaan?! Mieti sitä ennen kuin alat itkemään samasta epäoikeudenmukaisuudesta mitä naiset kestävät miesten taholta.

      • Gentleman

        Älysit sitten vaihtaa palstaa, kun et saanut sympatiaa lesboilta :)

        Epäilen kyllä, ettet sitä täälläkään saa, muilta kuin minulta :)

        Kerropa yks nainen minulle, millaisia natseja me miehet sitten teitä kohtaan olemme? Viittaatko kenties perheväkivalta- ja raiskaustilastoihin? Epätasa-arvoon työelämässä ja palkoissa?

        Tiedoksi sinulle: Ne ovat järjettömiin paisutettuja feministien VALHEITA!

        Miehet ovat harvoja poikkeuksia lukuunottamatta olleet aina naisten suojelijoita ja elättäjiä, ei alistajia.

        Silti feministit katsovat hyväksi lietsoa miesvihaa ja hysteriaa, käännyttää miehet ja naiset toisiaan vastaan tuhoten avioliiton sekä perheen, miesten elämän ja lasten tulevaisuuden.

        Miehiä ei voida natseiksi kutsua, feministejä sen sijaan voidaan, ja hyvästä syystä.


    • Minde

      Feminatsismia on siis olemassa.

      Entä onko olemassa sovinatsismia?

      Mieti sitä.

    • kunniaksi

      Työn orjat sorron yöstä nouskaa...ja sitärataa. Jos nuo naisraukat on vuossadat olleet miesten sorron alla, ja vihdoin alkaneet saada jotain tasoitusta, ni älä viitsi sitä niin henkilökohtasesti ottaa. Tavataan me terassilla ja otetaan malja katalille naisille, jotka taas oli niin ilkeitä, että oli ihan pakko lähtee baarikierrokselle. Eiks se vähä näin mee kuitenkin, oikeasti.

      • fantom

        vaikka tää onkin jo vanha ketju, nyt vasta löysin...
        toi väite on ihan järkyttävää PASKAA!!!
        Mä en vittu tajua miksi sitä aina hoetaan!!!
        Miehet ne on aina huonommassa asemassa olleet. Toisiaan tappaneet, kilpailleet ja vittumaisimmat hommat hoitaneet.


      • flagellum

        on ollut vuosisatoja miesten sorron alla?


    • lili

      ehkä totta, osittain aika liioiteltua... Asiaa oli, mutta myös hakuammuntaa.

      Feministit osaavat olla ehdottomia vaatimuksissaan, eritysesti miestä kohtaan, mutta tämä ainakin mun mielestä meni aika överiksi (tai sitten en ole seurannut "natsifemakoita")

      Mutta anyway, tämä oli vain oma mielipiteeni..

    • Anonyymi

      Yli 16 vuotta myöhemmin homma on karannut jo todella pahasti käsistä. Vuonna 2017 yliopistossa tehtiin gradu jo aapisten poikahahmoista sukupuoliseen tasa-arvoon vedoten. 90-luvulla oltiin vielä hyvässä yhteisymmärryksessä, missä ei korostettu kumpaakaan sukupuolta. Nykyaapisissa pojat ovat taustalla ja lähinnä vain tytöt esillä, missä tytöt leikkivät myös perinteiset poikien leikit. Aapisten idea on opettaa lapsia -lukemaan- kontekstista riippumatta, joten tällainen väkisin tyrkytetty feminiininen oppikirjapropaganda on oikeasti pelottavaa. Onko tämä sitten sitten oikeaa tasa-arvoa? No ei todellakaan ole, niin kuin aloittaja osasi ennustaa. Hulluksi on Suomi ja maailma tullut.

    • Anonyymi

      Ai että, montakohan verisuonta alkuperäisellä kirjoittajalla poksahti kun tuli ilmiö me too? 😄Vaikuttais tekstinsä perusteella just siltä tyypiltä, jotka itki ja uhrautui että nonni, nyt ei saa edes yrittää naista iskeä😂

      • Anonyymi

        Kommentista päätellen et tainnut ymmärtää alkuperäisestä kirjoituksesta mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe