Aloitamme Minä-profiilien käyttöönoton tiistaina 24.8.

Suomi24toimitus

Hei,

Suomi24 on uusimassa Sosiaalisen median ympäristöä ja kaikkien käyttäjien saataville tuodaan uudet Minä-profiilit. Minä-profiilit muodostavat keskeisen alustan kaikille käyttäjien toimille Suomi24:ssa ja toimivat kohtaamispaikkana käyttäjillemme. Minä-profiilien avulla Suomi24:sta saadaan entistä tiiviimpi ja käyttäjälähtöisempi verkkoyhteisö.

Uudet Minä-profiilit korvaavat Gallerian ja tietojen siirtäminen uusiin Minä-profiileihin aloitetaan Galleriasta 24.8 klo 16, jolloin Galleria sulkeutuu. Uudet Minä-profiilit pyrimme avaamaan käyttäjillemme mahdollisimman pian tietojen siirtämisen jälkeen, keskiviikon aikana.

Profiilit on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja helppokäyttöisiksi, huomioiden sekä vanhat että uudet käyttäjämme. Minä-profiileissa toistuu muista Suomi24:n palveluista tuttu sininen ulkoasu.



Minä-profiileissa on paljon vanhoja tuttuja ominaisuuksia Galleriasta. Olemme lisäksi lisänneet uusia toimintoja jotka tekevät profiilien käytöstä nopeampaa ja sujuvampaa. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa:

Tilapäivitykset: Voit kertoa kuulumisistasi ja tunteistasi omin sanoin tai hymiöiden avulla.
Minä-profiilisivu kerää yhteen kaikki omat tietosi sekä kaveriesi viimeiset kuulumiset.
Uutta-lista: Voit helposti seurata kavereittesi toimia Suomi24 palveluissa.
Keskustelut: Löydät kaikki Keskusteluihin kyseisellä nimimerkillä jätetyt viestit profiileista.
Yksityisyysasetukset ovat jatkossa huomattavasti monipuolisemmat ja voit tarkemmin määritellä, mitä tietoja profiilistasi näytetään muille käyttäjille.
Käyttäjähaku löytyy jatkossa päävalikon ”Yhteisö”-panikkeen alta. Voit hakea käyttäjiä useiden erilaistan hakukriteerien perusteella.



Ystävällisin terveisin
Suomi24

93

24033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mirjam.palm

      bvcbcvbvcb

      • sulo.w

        so you claim that this feature will start at 24.8.2010...well now we are at 26.8.2010...it still does not work...surprised???


    • käyttäjätunnus hukas

      Hyvä että yksityisasetuksien säätömahdollisuudet ovat monipuolistuneet mutta olisi ollut kiva tietää mitkä tuolla nyt sitten on oletusasetuksina. Toivottavasti mahdollisimman paljon piilossa ja käyttäjä saa sitten ehtiessään käydä säätämässä galleriaa avoimemmaksi, eikä niinpäin että kaikki näkyy kunnes ne ehtii piilottaa!

      Kaikki nuo mahdollisuudet tilapäivityksiin ym. on varmaan ihan hauskoja ketkä galleriaa käyttää paljon yhteydenpitoon toisten kanssa, mutta se ei itselleni ole gallerian tarkoitus, enkä haluaisi että omalla galleriasivullani näkyy esim. noita tietoja mun "kavereiden" tapahtumista..

      Mut joo, odotellaan.

      • neuvojatar

        Kirjaudu sisään ja oikealla ylhäällä nimimerkkisi oikealla puolen on linkki "Omat tiedot". Klikkaa sitä ja käy muuttamassa yksityisyysasetukset sieltä. Muutin itse ja toivottavasti on voimassa kun uusi profiili aukeaa.


      • mökinmuija.
        neuvojatar kirjoitti:

        Kirjaudu sisään ja oikealla ylhäällä nimimerkkisi oikealla puolen on linkki "Omat tiedot". Klikkaa sitä ja käy muuttamassa yksityisyysasetukset sieltä. Muutin itse ja toivottavasti on voimassa kun uusi profiili aukeaa.

        Taitaa käydä niin kuin aiemmillakin kerroilla, että tulee ilmoitus että minä-profiilien käyttöön otto siirtyy.
        Täysin turha muutos taas kerran.


      • mökinmuija.
        neuvojatar kirjoitti:

        Kirjaudu sisään ja oikealla ylhäällä nimimerkkisi oikealla puolen on linkki "Omat tiedot". Klikkaa sitä ja käy muuttamassa yksityisyysasetukset sieltä. Muutin itse ja toivottavasti on voimassa kun uusi profiili aukeaa.

        Ei pitänyt sinulle vastata vaan tuohon ylläpidon viestiin.


    • No en huomannut tuota aikaisemmin joten mietin vain että häviääkö kaikki kirjoitettu teksi ja kuvat profiilista saman tien jos niin harmi.

    • Muistuttaa liikaaa naamakirjaa ... hmm... ehkä tämä on vain muutosvastustusta.

    • facebook on fb, ei tää. onkohan turha muutos

    • :(

      miksi kaikesta pitää tehdä niin samantyylisiä kuin fb:stä :-(
      dislike.

    • höh :P

      Vähän epäilyttää tuo facebookin tyylinen juttu. Ainakin itselle riittää yksi naamakirja.

      Galleria on ollut mulle vain chatissa esittelyteksti, josta pystyy saamaan pikasesti jonkin näkösen käsityksen musta. Kaikki kaverit ja viestit ovat olleet toisarvosia juttuja.

      • domestic

        tämä uusi systeemi toimii,toivottavasti sen sivuille pääsee heti eikä viidestoista päivä ,nykyiset sivut on vähänväliä tukossa.


      • enonyymi

        Gallerialla oli oma paikkansa ja tilauksensa. Sopivan tyyppinen "baari" hengailuun... Jotenkin jo nyt tiedän, että galleriaa tulee ikävä.

        Nyt sitten ollaan "minässä" ???


      • hellys
        enonyymi kirjoitti:

        Gallerialla oli oma paikkansa ja tilauksensa. Sopivan tyyppinen "baari" hengailuun... Jotenkin jo nyt tiedän, että galleriaa tulee ikävä.

        Nyt sitten ollaan "minässä" ???

        Vanhaa galleria oli ihan hyvä , ikävä käväisi, mutta eiköhän uuteenkin pääse sisälle. :o))


    • skeptikko

      Ja mitähän tämä hienous meille maksaa? Tuleeko tähänkin joku "tositakoituksella"-paketti kuten treffeillä, millä ainoastaan saa nuo kaikki ominaisuudet käyttöön?

      • Heppuuu

        Tarvii pelkää, että maksulliseksi menee...ei niin kauan kuin serveri ongelmia on! Palveluhan pitää toimia, jos siitä maksettas....ja ent. galleriahan ei ole toiminut kapasiteetti "ongelmineen"...niin kauan, kuin se oli olemassa.
        Eli palvelin ongelmat maksullisena = Kuluttujasuojan piirissä...ja sehän ruuhkauttas sen perin pohjin. Koska ongelmia tullaan tuskin jatkossakaan korjaamaan Suomi24 toimesta. Tiedä sitten pyörittääkö tätä systeemiä joku "peräkamari" poika yksin...kun MIKÄÄN EI OLE UUDISTUKSINEEN HYVÄKSI JA JOS ONGELMIA ON, NIITÄ EI KERETÄ TAI KYETÄ KORJAAMAAN.Niin se oli aikoinaan tämä keskustelu osio, mikä sekin on sekava. Nyt saisi joku viisas alkaa keksiä uutta Galleria sivustoa....sillä vanha Galleria täällä oli toimiva, jos vain olis serveri ongelmat poistettu! Suomi24 = Suoli24 = peräsuoliongelmat jatkuu!


    • hellys

      Kiva tutustua uusiin juttuihin ja uusi ulkoasu gallerialla .

    • Kauankohan muutos kestää ja siirtyvätkö kaikki entiset viestit uuteen.

    • Pettynyt käyttäjä

      Miksi ei kerrottu päivämäärää tuosta gallerian uusimisesta sähköpostiin? Gallerian uusimisesta tuli kyllä ilmoitus ajat sitten ja sitten jonkin ajan kuluttua useampikin viesti, että uusiminen siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Mutta ainakin minulle jäi epäselväksi milloin se "myöhempi ajankohta" on.
      Chattiinkaan en nyt pääse:(
      En ollenkaan pidä tuosta uudistuksesta, vanha galleria oli tuttu ja helppokäyttöinen (jos siihen joskus pääsi).
      Galleriahan uusittiin vasta vajaa vuosi sitten, miksi ihmeessä se piti taas uudistaa?
      Harmittaa:(

      • tääh

        on yhtä samaa paskaa, jatkuvia uudistuksia käyttäjistä välittämättä, ja kun ei ne entisetkään toimi, jatkuvaa tökkimistä. Eiköhän ne jonkun maksun kohta paukauta....Noh, sitten haihdun lopullisesti naamaan!!


      • Pian ex-galleristi

        ilmoitus vain eilen gallerian yläreunassa että sulkeutuu klo 16 ja avautuu tänään, JOS avautuu.

        Pilalle meni koko systeemi kertaheitolla kuten yleensä useimmiten nämä suomi24:n jutut.
        Muka hienompaa ja hienompaa eikä myllyt jaksa pyörittää entisessäkään laajuudessa.
        Paljon tehokkaammat serverit olisi ollut AINOA tarpeellinen muutos nyt.


    • helvetinh

      taki kaikki väritys pitää poistaa, minä kerkesin tottua hyvään värikkääseen galleriaan. Olen isänmaallinen, mutta liika sinisyys on tosiaan liikaa!!! Galleriassa oli just hyvä kun oli sentääs jotain eriväriä!!!

      • Veijo

        Sivujen ylläpito on niin surkeaa luokkaa että suodatin jolla voisi valita mitä haluaa lukea ja mitä ei olisi paljon tärkeämpi kuin Gallerian uusiminen jioka ei anna mitään.
        Suodatin ei tietenkään sovi SUOMI24 yrityskuvaan. On tietenkin mukavaa kun kaiken maailman räkänokat hilluvat sivuja sotkemassa.


    • Yksi käyttäjistä

      Joko taas jokin jonninjoutava uudistus??? Ja onko tässäkään kysytty KÄYTTÄJILTÄ, olisiko tällainen uudistus edes tarpeen? Eiköhän yksi naamakirja riitä, pidin vanhasta galleriasta, koska nimenomaan oli erilainen kaikenmaailman facebookeihin ja twittereihin verrattuna!
      Miksi näitä "parannuksia" tehdään ihan toimiviin konsepteihin? En ymmärrä...

    • Jatkotutkimus

      tämä on ollut vuodesta 2002, kun minä jäseneksi, niin
      "oma juttu", eikä Facebook.. Voin etukäteen ilmoittaa
      etten halua mitään yhteysmahdollisuuttakaan "lisää muista,
      jos haluat" tyyliä.. Vaikka on tökkinyt niin sitähän voi tulla
      vielä ikäväkin, pientä odottelua ja koko Galleriaa.. Ei mitään
      uudistuksia vastaan, mutta tämä samaistuminen ei ole uudistus
      vaan jäljennös, vaikka sivut olisivat kuinka sinivalkoisen suomalaisia,
      niin takapakkia mennään tällä "uudistumisella.." Väritkin olivat
      hyvät. Noo, tehän päätätte...

      • Toimivuutta vain

        mitään fb kopiota. Galleria takaisin!


    • KATKOLLE MENEE 24n

      --EN KAIPAA ''YHTEISÖJÄ''
      --EN KAIPAA ''HENGAILUJA''
      --EN KAIPAA ''NÄKYVYYTTÄ''

      NIITÄ MINULLA ON LIVESSÄ!


      --MISSÄ ON VÄRIT???
      --MISSÄ ON PERSONALLINEN GALLERIASIVU?


      TURHIA KYSYMYKSIÄ:: MYKKYYDEN EDESSÄ 24sen KÄYTTÄJÄT HILJENEE...TAAS!!!

    • Eijastiina

      Miksi hitossa piti mennä pilaamaan hieno galleria muutamalla se tällaiseksi ? Minua ei kiinnosta sentin vertaa kuka juuri liittyi kenen kaveriksi ym. ym. ym. Netlogin kopio täysin:(
      Ja tietty toiminta huononee edelleenkin. Niihän se on käynyt aina näitten uudistusten myötä. Toiminta laajenee serverit eivät, niin ei ole ihme että on tukossa jatkuvasti.

      Kohta saa sanoa varmaan hyvästit tänne. No onneksi elämässä on paljon muutakin.

      • huomattu on

        muutakin.....kuten vaikka vähäpukeisten naisten kuvien postaaminen miesten vieraskirjoihin :)))


      • 20+1
        huomattu on kirjoitti:

        muutakin.....kuten vaikka vähäpukeisten naisten kuvien postaaminen miesten vieraskirjoihin :)))

        oksettaa kun sotkee joka miehen sivun alastomilla naisillaan..
        ei vaikea arvata, joku ongelma itsellään.. ? ehdottomasti!


    • Toivottavasti löytyy

      Uudistuksesta saisi löytyä säätömahdollisuus kaikelle, minkä haluaa piilottaa pois norminäkymästä.

      Kohta Suomi24 ilmoittaa, että Minä-profiilin siirtopäivitys viivästyy.

    • -rekattu-

      Jos tuo uusi Minä-profiili on sellainen etten itse voi määrätä mitä haluan omista tiedoistani näkyvän, niin minä lopetan rekisteröidyn nimimerkkin käytön. Tämä uudistus vaikuttaa minusta naamakirjan kopiolta, ja minulle riittää kyllä tuo yksi naamakirja.

      PS,
      Kun luin näitä aikaisempia viestejä, niin ei niissä ollut ainoatakaan viestiä mikä olisi puoltanut tätä uudistusta.

      • <<<<<

        Jos toimii kunnolla,eikä töki niiku galleria


    • Kyllästynyt feikeihi

      Milloin saadaan keskustelualueille ip-numeron pohjalta generoitavat muttei osoitetta paljastavat keskustelijat anonyymisti yksilöivät tunnisteet?

      Eli 192.0.0.12 -> algoritmi -> ad3487adf3784e -> tunniste "ad3487" -> yksilöivä muttei anonymiteettiä loukkaava

      • 5+22

        Kunhan nyt ensin saataisi toimivat tökkimättömät toiminnat muutenkin, kyllä näitä uudistuksia on tehty nyt aivan riittämiin ja mikään ei kuitenkaan toimi.


      • deittailu ja kamuilu
        5+22 kirjoitti:

        Kunhan nyt ensin saataisi toimivat tökkimättömät toiminnat muutenkin, kyllä näitä uudistuksia on tehty nyt aivan riittämiin ja mikään ei kuitenkaan toimi.

        Pahus.
        Näyttäisi siltä, että tulevaisuudessa ei voi valita Treffit-osioon eri nimimerkkiä kuin Minä-osiossa.
        Eli minulla on ollut ihan eri nimimerkki Treffeissä kuin Galleriassa, koska minulla on galleriassa valokuvia itsestäni. Nyt pitää sitten poistaa joka ikinen valokuva, jos haluaa laittaa Treffeihin ilmoituksen. Höh. Minusta oli niin mukavaa, kun saattoi olla kaksi eri "maailmaa", toinen kamuille ja toinen deittailemiseen.


    • Ne kun on laitettu esittelytekstiin tekstiä ja kuvia, niin miten niiden käy?

    • Yks hailee millainen on kunhan vaan TOIMII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • milloinhan tää rupee toimiin, luvattu on keskiviikoks mut ei mulla ainaskaan viel

    • Ja ihmettelen mitä tietoja siellä edes tarvitsee siirtää, sillä systeemihän pitäisi tehdä niin, että tehdään vain uusi liittymä tietokantaan ja se tulee käyttöön ilman mitään tietojen siirtämistä, sillä tietokantahan säilyy entisenä.

      Vai onko siellä tehty niin etteivät galleriatiedot muodosta tietokantaa.
      Hiukan on hankala systeemi siinä tapauksessa.

      Voisitte muuten serverikuorman vähentämiseksi laittaa kukin keskusteluketju valmiiksi sivuksi, sillä ainakin täältä katsoen näyttää siltä että sivu kootaan erillisistä viesteistä uudelleen jokaisella siirtokerralla. Noille kolmelle näyttötavalle tietysti oma sivu kullekin. Päivitys sille valmiiksi kootulle sivulle aina kun tulee uusi viesti ketjuun. Uskon että tuolla päästäisiin näistä servereiden ylikuormittumisista.

      • Eipä näy taas mitään kuin kahvi kuppi..... Poijjaat on siis kokoajan kahvilla kun eipä taas pelitä tääkään :)


      • Manu-69 kirjoitti:

        Eipä näy taas mitään kuin kahvi kuppi..... Poijjaat on siis kokoajan kahvilla kun eipä taas pelitä tääkään :)

        Mehän voimmekin täällä päivitellä miten päivitys ei suju ja taitaa mennä aika monipäiväiseksi tämä ihmetys ja kummastus.


      • Manu1969
        buddy-love kirjoitti:

        Mehän voimmekin täällä päivitellä miten päivitys ei suju ja taitaa mennä aika monipäiväiseksi tämä ihmetys ja kummastus.

        Siis miksi ne enään viitsii edes laittaa mitään päivämääriä tuohon milloin on valmiina.....???
        Johan tää on nähty. Laittakoon vaikka että "valmistuu tämän vuoden aikana - jos hyvä tuuri käy"
        Koko hommaa alettu tekeen liian vaikeasti. Oltaisiin vain käyttäjiä informoitu ajoissa, että ottavat tärkeäksi kokemansa viestit ja vieraskirjan viestit ylös ja jokainen olisi tämän jälkeen tehnyt kokonaan uuden profiilin minä profiiliin... Kyllä sen nyt tietää, että kaikkien käyttäjien tietojen siirtäminen vie aikaa, eikä tuollaisia naurettavan lyhyellä aikavälillä lupaa yhtään mitään.
        Jos puolestaan ne aikoo jotain maksullisia ominaisuuksia taas alkaa tähän tekee, niin saa koko suomi24 haistaa pitkät..... Niitä on niin paljon ilmaisia palveluja, et täält katoo väki täysin. On ii2.org , netlog, facebook yms. ja irc galleriallakin pärjää ilman maksullista vip ominaisuutta...


      • harmistunut
        Manu1969 kirjoitti:

        Siis miksi ne enään viitsii edes laittaa mitään päivämääriä tuohon milloin on valmiina.....???
        Johan tää on nähty. Laittakoon vaikka että "valmistuu tämän vuoden aikana - jos hyvä tuuri käy"
        Koko hommaa alettu tekeen liian vaikeasti. Oltaisiin vain käyttäjiä informoitu ajoissa, että ottavat tärkeäksi kokemansa viestit ja vieraskirjan viestit ylös ja jokainen olisi tämän jälkeen tehnyt kokonaan uuden profiilin minä profiiliin... Kyllä sen nyt tietää, että kaikkien käyttäjien tietojen siirtäminen vie aikaa, eikä tuollaisia naurettavan lyhyellä aikavälillä lupaa yhtään mitään.
        Jos puolestaan ne aikoo jotain maksullisia ominaisuuksia taas alkaa tähän tekee, niin saa koko suomi24 haistaa pitkät..... Niitä on niin paljon ilmaisia palveluja, et täält katoo väki täysin. On ii2.org , netlog, facebook yms. ja irc galleriallakin pärjää ilman maksullista vip ominaisuutta...

        eikö millään voisi kertoa etukäteen että posti poissa..??


    • xx

      Nyt on jo 26.08.2010 klo 05.53 eikä pääse vieläkään sähköpostiin.
      Odotan rahanarvoista postia, enkä pysty lukemaan tai vastaamaan.
      Miksi ei tätäkin voitu tehdä viikonloppuna?
      Todella huonoa palvelua.

      • Jukka.....

        Niin, miksei sähköposti toimi? En välttämättä tarvitsisi mitään muuta.


      • suutuksissa

        "Kiroilen" täällä ihan samaa, miksi posti on poikki taas (oli eilenkin) kun minä en kuitenkaan käytä koko suomi24.-jutuista muuta kuin tuota postia.
        Ja tiedän että nyt olisi laatikossa tärkeä viesti odottamassa vastausta..mrrrr.....


      • pärkkels
        suutuksissa kirjoitti:

        "Kiroilen" täällä ihan samaa, miksi posti on poikki taas (oli eilenkin) kun minä en kuitenkaan käytä koko suomi24.-jutuista muuta kuin tuota postia.
        Ja tiedän että nyt olisi laatikossa tärkeä viesti odottamassa vastausta..mrrrr.....

        Ei pelaa treffitkään. Vaikka koska täällä jokin toimisi.


      • Sähköpostipää
        pärkkels kirjoitti:

        Ei pelaa treffitkään. Vaikka koska täällä jokin toimisi.

        SÄHKÖPOSTIN PITÄÄ TOIMIA AINA !!! Vittu piti lähtee autokaupoille mutta puhelinnumero ja tarkka osoite on postissa.


      • 20+9
        Sähköpostipää kirjoitti:

        SÄHKÖPOSTIN PITÄÄ TOIMIA AINA !!! Vittu piti lähtee autokaupoille mutta puhelinnumero ja tarkka osoite on postissa.

        onhan niitä muitakin postia,miksi pitää olla juuri suomi24,kun se ei kerta toimi???


    • POSTI.

      TOIMIMAAN JA VÄHÄN ÄKKIÄ!!!
      Taas yksi hyvä syy sulkea koko Suomi24:n postilaatikko.

      • nyt on torstai

        Galleria avataan mahdollisimman nopeasti keskiviikonaikana,mutta ei ilmoiteta missä kuussa


      • Odotus on maksuton
        nyt on torstai kirjoitti:

        Galleria avataan mahdollisimman nopeasti keskiviikonaikana,mutta ei ilmoiteta missä kuussa

        Sama vika Rahikaisella. Miehellä tänään synttärit ja pitäis junalla lähtee 300 kilsan reissuun hakemaan se lahja.....Tarkka osoite ja se puhelinnnumero vaan s.postissa....kele


    • ledpolttimo

      OLISI KOVIN MUKAVAA ETTÄ TÄNÄÄN PÄÄSISIN JO PIAN SÄHKÖPOSTIINI, SILLÄ TYÖASIOITA ON POSTISSANI JA HYVIN KIIREELLISIÄ!

      • ***

        Työ postia suomi24 postiin hei nyt jotain järkeä pitäisi olla ?


    • Fuckety fuck

      En kyllä täysin käsitä, miksei sähköpostiin pääse. Luultavasti käytän väärää papveluntarjoajaa, kun minä-profiili ei voisi vähemmän kiinnostaa. Ainut, olisi toimiva sähköposti, mutta sen laita on täällä ollut vähän niin ja näin.

    • eemilve

      On se kummallista kun suomi24 postia tai etusivua täytyy päivittää vähän väliä. Esimerkiksi kolumbus toimii kyllä ilmankin. Nyt ei ole edes ilmoitettu kun alkamis ajankohta 24.8 ja nyt on jo 26.8 ja aina vaan päivitetään. Tärkeät tiedot joita odotan tilaamastani tuotteesta lähetetäänn tähän osoitteeseen ja pitäis päästä se katsomaan mutta eihän se taas ole mahdollista. KYLLÄSTYTTÄÄ!!!!!!
      Lopetin facebookin käytön sen turhuuden takia ja niin lopetan tämänkin, kunhan pääsen sinne sisälle!!

    • Kerttuli Kuusama

      Tää oli viimeinen pisara, vaihdoin gmailiin

      • luukku.com

        vaihdoin itse kanssa luukkuun ja se tuntuu olevan huomattavasti parempi eli ei turhaa roinaa vaan voi valita juuri sen mitä tarvitsee eli meilin. suosittelen


    • Plääääääh

      Enpä ole minäkään koskaan halunnut Suomi24:ltä muuta kuin toimivan sähköpostin, enkä halua vieläkään...!!! Ensin oli pakko rekisteröidä nimimerkki ja nyt ilmeisesti tulee pakolla tuo Minä-profiili... Eli taitaa mennä sähköpostin tarjoaja vaihtoon... Harmi sinänsä, kun vuosien ajan olen ohjannut tärkeimmät postit tänne, niin siinä on urakkaa kaikki vaihtaa...:/

      • Kiitos tyhjästä

        On se kiva kun postiinkaan ei pääse!! Pitäisi lähettää tärkeitä saähköposteja, mutta ei ole kuin suomi24:sen sähköposti, mikä EI TOIMI!!! Täytyy varmaan tehdä johonkin muualle se sähköposti, kun suomi24:sen postia päivitetään aina tai sit se ei muuten vaan toimi, ja jos toimii on super hidas avautumaan sen uusimman uudistuksen takia...
        Kiitos Suomi24 huonosta postista........!!!!!!!!!!


      • ärsyyntynyt_käyttäjä

        Ja täällä ilmoittautuu taas yksi, joka ei kaipaa suomi24.fi:ltä mitään muuta kuin [b]toimivaa[/b] sähköpostia! Pitänee sitten vaihtaa g-mailiin. Kukahan nyt on töpeksinyt, kun aina ennen suomi24.fi:llä on ollut tapana ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen ja suoraan sähköpostitse mahdollisista s-postin käyttökatkoksista?

        En kaipaa galleriaa, en halua treffejä eikä siis kiinnosta pirujakaan mikään Minä-profiili. Olipa kiva yllätys havaita äsken että sähköposti ei toimi. Mikä ihmeen teinien temmellyskenttä tästä suomi24.fi:stä on tulossa? Galleriaa ja minä-minää vain kaikille pakkosyöttönä, vaikka kiinnostaisi kuin kilo sitä itteään...


      • Ärsyyntynyt
        ärsyyntynyt_käyttäjä kirjoitti:

        Ja täällä ilmoittautuu taas yksi, joka ei kaipaa suomi24.fi:ltä mitään muuta kuin [b]toimivaa[/b] sähköpostia! Pitänee sitten vaihtaa g-mailiin. Kukahan nyt on töpeksinyt, kun aina ennen suomi24.fi:llä on ollut tapana ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen ja suoraan sähköpostitse mahdollisista s-postin käyttökatkoksista?

        En kaipaa galleriaa, en halua treffejä eikä siis kiinnosta pirujakaan mikään Minä-profiili. Olipa kiva yllätys havaita äsken että sähköposti ei toimi. Mikä ihmeen teinien temmellyskenttä tästä suomi24.fi:stä on tulossa? Galleriaa ja minä-minää vain kaikille pakkosyöttönä, vaikka kiinnostaisi kuin kilo sitä itteään...

        informoida siitä että mikä koko hommassa mahdollisesti mättää?


      • ......
        Kiitos tyhjästä kirjoitti:

        On se kiva kun postiinkaan ei pääse!! Pitäisi lähettää tärkeitä saähköposteja, mutta ei ole kuin suomi24:sen sähköposti, mikä EI TOIMI!!! Täytyy varmaan tehdä johonkin muualle se sähköposti, kun suomi24:sen postia päivitetään aina tai sit se ei muuten vaan toimi, ja jos toimii on super hidas avautumaan sen uusimman uudistuksen takia...
        Kiitos Suomi24 huonosta postista........!!!!!!!!!!

        Mielestäni kukaan järkevä ihminen ei luota suomi24 mailiin, niin paljoo että hoitaa tärkeitä asioita sen kautta. Sillähän on vähän väliä ollu jotain päivityksiä menossa, jonka takia se ei toimi. Pian on jo yllättävämpää että suomi24 palvelut toimii, kun on toimimatta.


      • Sikasiistii
        Ärsyyntynyt kirjoitti:

        informoida siitä että mikä koko hommassa mahdollisesti mättää?

        se S24:n väkeä, jos ihmiset vaihtaa tämän sähköpostin johonkin toimivaan? Luulisin, että ei yhtään heitä itketä, naureskelevat näille meidän marinoille vaan... Ei sieltä kukaan edes vaivaudu tosiaan mitään kommentoimaan.


      • Käyttäjä333
        Ärsyyntynyt kirjoitti:

        informoida siitä että mikä koko hommassa mahdollisesti mättää?

        Laittakaa nyt sähköposti toimimaan!! Tärkeitä posteja pitäisi päästä nyt lukemaan ja jo toista päivää palvelu jumissa.
        Jos ei pian toimi niin siirrän sähköpostitilin gmailiin!!


      • P.......le
        Ärsyyntynyt kirjoitti:

        informoida siitä että mikä koko hommassa mahdollisesti mättää?

        ...valitusta kuluttajasuojalautakuntaan. Treffeistä maksetaan...eikä palvelu toimi!!!...eikä mikään mukaan. Missä informointi toimi!.....Sumppia menee....ja yöllä tieten nukutaan???


      • satanssssss
        P.......le kirjoitti:

        ...valitusta kuluttajasuojalautakuntaan. Treffeistä maksetaan...eikä palvelu toimi!!!...eikä mikään mukaan. Missä informointi toimi!.....Sumppia menee....ja yöllä tieten nukutaan???

        TIEDOITUS PITÄÄ OLLA KOKO AJAN AJANTASALLA!!! Jos luvattu toimivaksi keskiviikona eikä torstainakaan toimi, niin äkkiä uutta tiedoettta. Palvelu on tällä hetkellä ala-arvoista ja käyttäjiä kohtaan ylimielistä!!!


      • KIITOS SUOMI24
        P.......le kirjoitti:

        ...valitusta kuluttajasuojalautakuntaan. Treffeistä maksetaan...eikä palvelu toimi!!!...eikä mikään mukaan. Missä informointi toimi!.....Sumppia menee....ja yöllä tieten nukutaan???

        Joillekkin ihmisille on tärkeää täällä vaan sähköposti ja se takkuaa!! Pistäkööt kaiken maailman treffit ja muut eri paikkaan kun sähköposti. Sähköpostissa on lentoliput jotka pitäs tulostaa, GREAT suomi24.
        Pakko siirtää sähköposti eri paikkaan, ei oo eka kerta kun on ongelmia.


      • minäkin kyllästynyt
        KIITOS SUOMI24 kirjoitti:

        Joillekkin ihmisille on tärkeää täällä vaan sähköposti ja se takkuaa!! Pistäkööt kaiken maailman treffit ja muut eri paikkaan kun sähköposti. Sähköpostissa on lentoliput jotka pitäs tulostaa, GREAT suomi24.
        Pakko siirtää sähköposti eri paikkaan, ei oo eka kerta kun on ongelmia.

        http://www.suomi24.fi/palaute/lomake/


    • nick000000

      keskiviikkona.. Ja vuosi oli?

    • minätön

      en ole päivittänyt itselle minä-profiilia. Pomppasin siitä vain ohi aina. Pääsenkö enää ikinä sähköposteihini. Milloin toimii, tiedottakaa edes se. Nyt ollaan torstaissa.

    • kummastelija

      ihmeessä Minä-profiilien päivitystominan aikana EI toimi SÄHKÖPOSTI?!? jolla ei ole mitään yhteyttä chattäilyyn tai deittailuun? En tarvitse sähköpostissa minkään valtakunnan profiilia. Nyppii!

      • hukassa taas

        juuri näin. Missään ei edes sanota, ett sähköposti ei toimi. Kiitos taas Suomi24.fi. Kuka korvaa?


      • nyppiiiiiiiiiiiiiiii

        Voisiko ylläpito ystävällisesti ilmoittaa, koska sähköposti taas toimii?!?
        Käsittämätöntä, että meili ei toimi, jos uudistukset on jossain muualla? Tarvitsen myös vain postia. Otin nyt myös gmail-postin ja aion sen ilmoittaa tästä eteenpäin kaikkialle tärkeille yhteyshenkilöille!


      • hukassa taas kirjoitti:

        juuri näin. Missään ei edes sanota, ett sähköposti ei toimi. Kiitos taas Suomi24.fi. Kuka korvaa?

        Älkää turhaan valittako sähköpostin toimimattomuudesta. SE ON TOIMINUT KOKOAJAN !
        Nyt on vaan käyttäjässä vika.
        Kun aukaisette suomi24.fi sivun - klikatkaa etusivulla posti kohtaa ja kirjautukaa VASTA siellä palveluun...


    • pölk

      Noi yksityisyysasetukset on todella hyvä juttu tuossa uudessa mää-profiilissa.
      Voi itse määritellä ketkä näkee profiilin. Kiva hengailla vaan kavereiden kanssa,
      eli määrittää, että vain kaverit näkee profiilin ja voi lähettää viestejä ym.
      Siinä vanhassa galleriassa kuka tahansa urpo pysty lähestyyn törkeillä viestillä
      tai kävi muuten vaan tai uteliaisuuttaan kyyläämässä profiilia.

    • nicittä nyt

      Vuosia sitten kun ensimmäiest kohellukset tuli 24lle, kellot alkoi kilkattaa päässä että ''ei luotettava operaattori'', joten loin pari uutta mailia muualle. (mm. gmail 'oikeille' asiaviesteille, toimii kuin unelma) - Ja kannattanut on!! Kuten huomaatte..

      24 sähkis toimii ainoastaan nettikaveri-periaatteella, kevyttä kenttärupattelua kivojen 'näkymättömien' kavereiden kassa (muutamista on jopa tullut ystäviä, joitten kassa ollaan puh.yhteydessä, kun ollaan ensin kunnolla tutustuttu)

      Vinkkinä vielä annan, eli suomalaisen maalaisjärjen käyttö ei ole kiellettyä, siis jos on tärkeitä osoitteita ym. puhelinnumeroita ja sen sellaista, kirjoittakaa ne jonnekin muistikirjaan tms, älkääkä jättäkö niitä koneen varaan, sillä kone on vain kone ja virrat voi koska tahansa pätkästä poiki ym. Häikkiä piisaa -

      Paljoko tuo märiseminen nyt auttaa niitä, joilla on tärkeät tiedot sisällä koneessa.. Silloin kun ''siperia opettaa'', kannattaa siitä opista ottaa vaarin!


      Tästä tämänkertaisesta uudistukseta olen sitä mieltä, että paska jo syntyissään! Eiköhän lastentarhoja ole jo tarpeeksi nettimaailmassa - mutta nyt tulee teineille vielä yksi leikkikenttä lisää! Se vain että 24 on auttamattomasti myöhässä ja tulee olemaan ''slummi'' kakaroille, kopioija ei ole koskaan keksijä.

      Näyttää siltä että vuosia 24lla toiminut porofiilini tulee poistumaan. -



      24:n : Asiakasta ei ole kuunneltu!

    • pännii

      Mjoo hienoa että halutaan kehittää sosiaalista mediaa etc muuta shaissea, mut jos nyt sais joskus vähän kiireelliset sähköpostit luettua vai käykö taas niin että kaikki tallennetut sähköpostit katoaa kun täällä tehdään päivitystä... vähän alkaa harmittaa jos TAAS käy niin!

    • vaihdan toiseen

      sikatörkeetä

    • jaa+3

      Kuinkahan monimutkaiseksi tämäkin päivityksen teko on suunniteltu. Yksinkertainen asia voidaan tehdä vaikeasti.
      Varmaan tekevät kokonaan uuden tietokanta-taulun ja siirtää sinne kaikki....ja siihen väliin sitten mahtuu tietojen menettämisen riski.... kun aletaan turhiin suuriin tiedonsiirtoihin.
      Helpommin olisi tullut kun olisivat antanut tietojen olla siellä missä nytkin, uusille seurattaville tiedoille olisi vaan luonut tietokanta-tauluun lisää sarakkeita. Ja lopuksi kyseinen tietokanta konaisuudessaan pitää siirtää isommalle serverille.

      • Pitkämokka

        tällä välillä käyttäjät keksi kyllä parempiakin paikkoja.


    • Blah.

      Niin millä perusteilla nää IT-puolen heput on palkattu?

      Olivatko työhaastattelussa kenties positiivisia ja ulospäinsuuntautuneita?

      *terveisin hapannaama työtön nörtti joka kuitenkin osaa ja ymmärtää*

    • tämä joskus...???

    • ei kiire

      Voi tätä itkun, kiroilun ja rutinan määrää. Ihan kun olisi isompikin katastrofi kysymyksessä.

    • Nyt on torstai 26.8 eikä profiilit toimi. Taitaa mennä monta viikkoa, ehkä jopa kuukausia.

    • ja muut semmoiset?

      Sen takia, koska kysymys on turvallisuussyistä! Miten ihmiset kehtaavat laittaa tuollaiseen sivustoon julkisesti oikealla nimellä JA VIELÄ OMAN KUVANKIN! Miettikääpä, jos joku vihamies teeskentelee olevansa jonkun hyvä ystävä ja pääsee tämän ystävälistalle, hän voi saada selville kaikenlaista!

      Olen liittynyt "VIHAAN FACEBOOKIA, MUTTA SILTI ROIKUN TÄÄLLÄ!"-ryhmään, koska olen lähinnä viihteitten vuoksi kuten näyttelijät, TV-sarjat yms. enkä siis etsimässä kavereita ollenkaan, SIKSI! Sen vuoksi käytän lähinnä salanimeä, puhumattakaan toisesta kuvastakin!

      Ja nyt Suomi24:n Minä-profiilitkin!!! Miksei teknologia voisi keksiä tietokoneille sellaisia turvalaitteita, jossa voidaan tunnistaa sormenjälkeä ennen rekisteröintiä, jos henkilöllä on taustaa aiemmista rikoksista nettihäiriköinnistä?! Miksei?!

      Kun ihmiset (niin vihamies kuin uhritkin) liittyvät Facebookiin ja muut semmoisiin, he tekevät vielä pahan virheensä...

    • Ja kuinkakohan kauan nämä päivitykset taas viekään aikaa ?

    • SUOMI 24-
      ********************

      GALLERIASTA ,,,,

      JÄI MUISTO MULLE KAUNEIN

      JÄI KAIPAUSKIN-

      JA SE ON
      YHÄ,

      SAMMUMATON ~~

      KIITTÄEN Yön-Kyynel.

    • miätys

      No, uudet ja vanhat käyttäjät huomioitu? ;)

    • minä vaan...

      Vieraskirjasta ei saa poistettua mitään!!!!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1879
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1420
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1307
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      90
      1292
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1124
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      460
      973
    7. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      908
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      852
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      826
    Aihe