Pitääkö sopimus lainkaan?

Jo on!

Solmiessani 1,5 v sopimuksen laajakaistasta S:n kanssa sopimuksessa luvattiin 2 kk ilmaista käyttöaikaa. Kahdelta ekalta kuulta en niitä kuitenkaan saanut kun ei kuulema olleet ehtineet laskutukseen.

Yhteys pätki jatkuvasti päältä pois, lopulta pätkiminen oli jo sellaista useamman tunnin luokkaa (eli ei mitään yhteyttä pitkään aikaan). Soittaessani asiasta (meni varmaan tunti yhteensä jonottaessa ja puhuessa) todettiin että talon kaapelissa vikaa. Korjaaja ilmeisesti kävi; tämän jälkeen yhteys on pätkinyt "enää" pari sekuntia tai minuuttia, melkeinpä päivittäin.

Heinäkuussa tuli kuitenkin s-postiin lasku vaikka oli luvattu että saisin ne ilmaiset kuukaudet. Jätin asiasta valituksen asiakaspalveluun, ja valittaessani tuosta pätkimisestä toimihenkilö huomasi samalla tuon laskuasian ja sanoi mitätöivänsä sen.

Nyt minulle kuitenkin tuli postista Intrum Justitialta muistutuslasku, luonnollisesti muistutuslisällä varustettuna. Koska soittaminen S:lle johtaisi taas iänikuiseen jonottamiseen ja saisin varmaan kohta isomman puh.laskun kuin edes nettilasku on, laitoin taas valituksen heidän nettipalveluunsa. Vastausta en ole saanut - 3 vrk päästä minun lienee maksettava se muistutuslasku jos en halua että menee luottotiedot?

Jos S. ei kertakaikkiaan suostu pitämään lupaamaansa ja sopimus täten ontuu heidän puoleltaan, onko minulla pätevät syyt vaatia koko sopimuksen purkua? Ei näytä siltä että tällä hetkellä olisi mitään parempaakaan operaattoria tarjolla (hinnan puolesta), mutta eihän tämä nyt kertakaikkiaan toimi että kaapeliyhteys voi mennä koska tahansa poikki ja en saa edes sitä mitä on luvattu! Vaikka kaapelipuoli olisikin talon oma ongelma, niin mistähän tässä maksan?

5

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hOP3

      Menohan on kuin DNA:lla konsanaan. Heti tuli jotenkin "kotoinen" olo!

      Onneksi DNA on jo historiaa...ce la vie!

    • mo6QSUMMDf

      Ilmoita perintätoimistolle että lasku on riidanalainen. He eivät asiaan enää puutu koska saatava ei ole riidaton. Samoin jos operaattori hakee oikeudelta saatavan vahvistamista sinun tulee esittää oma näkemyksesi asiasta. Muuten saatava vahvistetaan hakijan esityksen mukaisesti. Muista säilyttää näyttö asiasta. Sähköpostit ja sopimuspaperit kannattaa säilyttää. Puhelut ja niiden sisältä kannattaa merkitä muistiin. Usein operaattoreilla kaikki puhelut nauhoitetaan, ja ne saa käyttöön oikeuden määräyksellä, jos käräjille mennään.

      • Jo on!

        En kyllä minnekään käräjille lähde alle 25 e laskun takia. Ennemmin, jos tämä muistutuslasku on maksettava, haluan sopimuksesta eroon kun kerta mikään ei pidä paikkaansa.

        Luottotietojakaan en ole tämmöisen takia halukas menettämään, enkä ottamaan enää yhtään enempää kuluja itselleni missään muodossa mistään.


    • yks´s vaan

      Jos sinulla on dokumenttia väitteesi tueksi, eikä palveluntarjoa reagoi mitenkään asiaan, niin ota yhteyttä tähän perintätoimistoon. Kerro asiasi (aiheeton perintä), ja riitauta homma, jos ei muu auta.

    • 17

      Minulla kuukausimaksu tuplaantui. Kyse ei ollut liittymästä x kk puoleen hintaan. Selitystä ei ole vielä tullut. Puhelimella yrittäminen on lähinnä toivotonta: ensimmäinen vastaaja ei osannut sanoa, vaan yhdisti "asiantuntijalle" "viiden minuutin jonoon". Se 5 minuuttia venyi 45 minuutiksi. Olisin varmaankin saanut kuunnella jonotusmusiikkia pidempäänkin, mutta sain tarpeekseni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1907
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1539
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1499
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1477
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      150
      1415
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1350
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1147
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1108
    Aihe