Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

DNA-ongelmia!?

ärsyyntynyt

Ennen DNA:n mokkulayhteyteni oli hidas vain silloin tällöin illalla (klo 21-22). Nyt kesästä lähtien yhteys (pitäisi olla 1 Mb) on ollut lähes koko ajan reilusti alle 100 kb (aamupäivisin sentään nopeampaa). Tänäänkin maksiminopeus on ollut vain 30 kb. Onko muilla ollut tälläisiä ongelmia? Ongelma ei voi johtua sijainnista, sillä asun pääkaupunkiseudulla.

Toinen erikoinen juttu DNA:ssa on ollut laskujen eräpäivät. Kahden vuoden sopimusaikanani eräpäivä on vaihdellu 1.-20. päivä ja ne ovat hyppineet miten sattuu. Esimerkiksi kesäkuussa eräpäivä oli kuun 3. päivä, heinäkuun eräpäivä hyppäsi 15. päivään. Onko muilla ollut tälläistä? (Nyt maksan kaikkina kuukausina 1. päivä vanhalla viitenumerolla, sillä en jaksa hermoilla joka kuukausi, onko lasku hukkunut postissa vain ei.)

1

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ONGELMIA!!!!!!

      Ongelma on , että DNA ei kuulu meillä ollenkaan. No itse asiassa se ei ongelma! Suurempi ongelma on se, että DNA:n asiakaspolitiikka mahdollistaa sen, että DNA asiakkaat voivat käyttää toisten osoitteita!!! DNA laskun voi tilata jonkun toisen henkilön osoitteella, ja kyseisen kiinteistön omistaja ei pysty tekemään asialle yhtään mitään. DNA asiakaspalvelukaan ei tee asialle mitään, koska vain heidän asiakkaansa, joka on ilmoittanut kyseisen osoitteen voi muuttaa sen. Näppärää, eikö! Ts. vaikka DNA:lla olisi 100 % varma tieto siitä, että heidän asiakkaansa käyttää väärää osoitetta, he eivät tee asialle mitään!.
      No mitäkö tällaisesta toiminnasta voi seurata? Kiusan ja harmin lisäksi. Postia jaa saamatta, laskut menee perintään, laskujen maksut myöhastyy yms, yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe