Raskaus + Liian vähän seksiä

//////////

Tyttöystäväni on raskaana ja raskauden edetessä seksi on harventunut koko ajan. Ei mikään maailman harvinaisin asia, mutta nyt on pakko purkaa ajatuksia johonkin. Raskaus on nyt puolivälissä, jossa monilla pareilla seksi toimii hyvin. En uskonut, että kävisi näin päin, että minä haluan enemmän.

Tyttöni ei juurikaan tee aloitteita, mutta kun olen kysynyt häneltä asioista hän on kertonut, että kaipaa enemmän seksiä ja haluaa sitä entiseen malliin. Sitten kuitenkin hän torjuu minut jatkuvasti, jolloin turhaudun vähän väliä koko yrittämiseen. Aika useinkin hän vihjailee puheilla ja kropallaan, että haluaisi, mutta lähestyessäni torjuu kuitenkin.

Myönnetään, että tyttöni on monesti ihan puhtaasti väsynyt ja raskaus tuo mukanaan vaivoja ja asioita, jotka vievät ajatuksia pois seksistä, mutta se tunne, ettei hän halua loukkaa tosi paljon sen lisäksi, että olen jatkuvassa puutteessa. Kuitenkin aikaa riittää tv:n katsomiseen, tietokoneen näpyttämiseen mm. facebook jne. Rakkautta ei puutu puolin eikä toisin. Kotitöitä hoidan enemmän kuin naiseni ja läheisyyttä ei muuten puutu. On suukkoja ja haleja, hierontaa ja huomioin häntä omasta mielestäni paljon. Ei kai tässä auta muu kuin lisätä runkkailua vaan.. se ei vaan nyt jotenkin maistu. Tunnen itseni säälittäväksi ja ei haluttavaksi ja lisäksi se vähäinenkin seksi on parempaa, jos en runkkaa. Tuntuu vaan tosi pahalta koko homma :(

10

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Runks runks..

      ei se ainakaan parane tuosta enään. Vauva tulee viemään kaikenajan synnyttyään ja siinä sinun seksinnälällä ei oo väliä. Pillu on nyt vallankäytönväline ja sitä käytetään häikäilettömästi manipulointiin. Olet runkkari parisuhteessa ja se itsessään on jo helvetin säälittävää.

    • uudet metkut

      On siis varmaankin kyse ekasta raskaudesta?
      Se pelottaa, se ruumiin muuttuminen, se lapsi siellä "pussissa", se mitä saattaa tapahtua jos emättimeen työntää jotain ja saa orgasmin jne jne jne. Ne pelot on ihan normaaleja ja ne jokainen pari (ja varsinkin nainen) käy läpi omalla tavallaan. Siinä mies voi olla paljonkin apuna tai hänenKIN epävarmuutensa voi olla se kaiken tyrmäävä tekijä.

      On tärkeetä oppia tuntemaan sekä itsensä että partnerinsa siinä uudessa tilanteessa, siispä ei kun uutta oppimaan. Jutut eivät onnistu enää kuten ennen joten turha vaatia sitä. Kokeilkaa erilaisia juttuja: erilaisia esileikkejä hellyydellä, takaapäin lähestymistä kyljellään maaten, nainen voi myös tyydyttää miehen kädellään, samoin mies naisen. Ei tarvi mennä heti yhdyntään asti!
      Aloittakaa siis se toistenne lähestyminen ihan eri asenteella. Siitä sitten hissun kissun eteenpäin, rohkeampii suorituksiin kun on nähty ja koettu miten keho reagoi ja miltä mikäkin asia nyt tuntuu.

      Siis kekseliäisyyttä ja ymmärrystä peliin! Ei siitä mitään tule jos yritetään vaan väkisin vanhoilla tempuilla.
      Rakkaudenhan teitä pitäis viedä eikä pelkän panemisen tarpeen!
      Tilenne vaatii nyt sulta niin kuin sun naiseltasikin ihan uudenlaisia hellyyden taitoja.
      Onnistunut seksielämä myös raskauden aikana yhdistää teitä ihan uudella tavalla pariskuntana ja ESTÄÄ sitä vierottautumista sitten kun se vauva syntyy.

    • tiedän

      jos se sun puoliso vaikka jotenkin pelkää että vauvalle tulee siitä jotain haittaa(seksistä) tai sitten puolisollas alkaa mielialan vaihtelut.itselläni himot hyrräs koko raskausajan ja mies ei meinannu jaksaa mua XD.mutta raskauden loppupuolella alkoi myös muut asiat kiinnostaa.eli mietin onko minusta äidiksi ja onko tuosta miehestä isäksi.kaikenlaisia asioita vatvoin mielessäni ja huolestutti uuden elämänvaiheen alkaminen.ynnä muuta vauvaan liittyvää. kannattaa pitää se mielessäsi,ettet ainakaan vieraaseen petiin hyppää,jos puolisosi ei sulle annakkaan.täytyy vain malttaa muutama kuukausi.siinä vauvan synnyttyä voi sullakin olla niin kiire ettet seksiä ehdi ajatellakkaan.kyllä se siitä kun ette riitelemään ala noin pienestä!

    • 20+2

      Kyllä se siitä taas lähtee toimimaan. Odottele rauhassa tuommoiset kahdeksantoista vuotta, että lapsi muuttaa pois kotoa. Sitten tulee taas sinun vuorosi, jos vaimosi ei sitten päätä siinä välissä vaihtaa miestä.
      Voihan nimittäin olla, että sitä ei enää siinä vaiheessa kiinnosta katsella sinun naamaasi.
      Merkit on sellaiset, että seksit on sinun osaltasi nyt sekstailtu.

      • tiedän

        täytyy ihmiselä olla heikko itsetunto jos noin ajattelee.tai ainakin epäilevä luonne.


      • 3+17
        tiedän kirjoitti:

        täytyy ihmiselä olla heikko itsetunto jos noin ajattelee.tai ainakin epäilevä luonne.

        Taikka sitten kokemus puhuu....


      • pojpj
        3+17 kirjoitti:

        Taikka sitten kokemus puhuu....

        Mulla kävi taas niin, että raskaana ollessa himotti entistä enemmän. Toki seksielämä laantui sitten kun lapset olivat pieniä ja 3 pientä lasta kun pyöri jaloissa niin kyllähän se väsyttää. Sitä vain pitäisi muistaa jotenkin järjestää omaa ja yhteistä aikaa. Se on kaiken a ja o.


      • ehkä tästä vielä
        pojpj kirjoitti:

        Mulla kävi taas niin, että raskaana ollessa himotti entistä enemmän. Toki seksielämä laantui sitten kun lapset olivat pieniä ja 3 pientä lasta kun pyöri jaloissa niin kyllähän se väsyttää. Sitä vain pitäisi muistaa jotenkin järjestää omaa ja yhteistä aikaa. Se on kaiken a ja o.

        no vaihtelee kyl paljo noi raskaudet ja väsyt. 3 on tulos ja iha erilaista kun 2 ensimmäisen kans. vielä rintavieroitus menossa. eli seksiä oli aiemmissa ihan normaalisti nyt vähän. oksensin eka kerran raskauksien aikana! huono olo. väsyttää. ei kerkee kertaa viikossa aina miehen kimppuun.


    • ....................

      Syinä voi olla hormonit tms. Meille kolmas tulossa ja kuulostaa tutulta.. Itse oon siis nainen ja seksi kyllä innostaisi vaikka joka päivä, vihjailen ja puhun suoraan haluistani mut sit mies onnistuu innostuun juur sillo ko on kaikist kaamein olo.. Selkä on niin kipeä että sattuu liikkua maatessa, heikotus ja oksentelu, sekä kuvotus jatkuu vaikka raskaus puolivälissä. Onneksi raskaus ei kestä hurjan kauan ja seksiä on kuitenkin ees se pari-kolme kertaa viikossa. Vaan silti on syyllinen olo.. Kaksi lastamme ovat 1-3 -vuotiaita joten saa nähdä miten ajankäyttö onnistuu sit vuoden-parin päästä. Uskon kuitenkin, että kun halut ja rakkaus on ennallaan, niin eiköhän me päästä välillä lapsia karkuun esim.suihkuun ja öisin toiseen huoneeseen... Jaksamista teille, toivottavasti tilanteenne paranee :) Ja kannustukseksi: yhden lapsen kanssa aikaa onneksi riittää vaikka kuinka!

    • 500

      Tällasesta kannattais puhua sen puolison kanssa eikä täällä...varmaan olettekin puhuneet, ehkä paljonkin? Sitten ymmärrän että turhauttavaa on...

      Joku ilmoitti että seksit on nyt sun kohdalta ohi, kuulostipa taas katkeralta mieheltä :) Meillä ainakin on harrastettu seksiä vauvan syntymään asti, ja sen jälkeen myös. Voihan siinä taukoja tulla! Esim. synnytyksen jälkeen tulee pakostikin tauko. Jos haluaa seksiä enemmän ni se nyt vähiten auttaa että alkaa kitisemään kuin ois ite vauva "sä et anna ikinä".

      Ja miehet monesti kuvittelee että se raskaus tai äskettäinen synnytys on joku tekosyy olla seksittä...jessus. Itellä oli ehkä ekat 3 kk niin huono olo että hyvä ku pääs sängystä ylös, ja suurin osa mitä sai syötyä tuli hetken päästä ulos. Ei siinä juuri seksi kuulkaa kiinnosta, kokeilkaa ite mahataudissa. Sitten kun se helpotti ni jatkettiinkin loppuraskaus ihan normaalisti seksielämää :)

      Synnytyksen jälkeenkin se toipuminen on eri ihmisillä erilaista, itse kykenin muutaman viikon päästä harrastamaan mutta osalla kestää kuukausia helpostikin että paikat toipuu. Montaako miestä huvittaisi naida jos ois mulkussa repeemiä ja tikkejä ja kipuja?

      Ja sen lapsen ollessa jo maailmassa, ehkä paras tapa saada nainenkin haluamaan on että hoitaa osaltaan vauvaa silloin kun on kotona, ja osoittaa sen arvostuksensa häntä kohtaan ja että hän on vieläkin haluttava!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe