tietoa hotellista

malesiaan

Kertoilkaahan te jotka olette käyneet Langkawilla hotellissa Federal Villa beach resort, millainen hotelli jne.

5

653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zatzat

      Pääsääntöisesti voi ajatella, että Langkawin kaikki isommat hotellit ovat ihan mukiinmeneviä. Laatutaso on yleisesti ainakin vaatimatonta parempi ja skaala päättyy sitten loistoluokkaan. Perusmukavuudet löytyvät kaikista. Sitten tulevat ne omat tarpeet, halut ja toiveet - ja mitä niiden toteutumisesta on valmis maksamaan. Yksi etsii vain yöpymispaikkaa, toinen taas haluaa laadukkaita palveluja jne. Jotkut hotellit ovat brittien, jotkut saksalaisten, jotkut venäläisten, jotkut aasialaisten "miehittämiä". Entä sitten sijainti? Lomalaisten keskellä, lähellä jonkinlaista keskusta, tai täydessä rauhassa reuna-alueilla? Valinnan mahdollisuuksia riittää - ja erilaisia hintoja.
      Omaa kokemusta kysymästäsi hotellista ei ole, mutta valistunut arvaukseni on, että sinne vaan, jos hinta ja sijainti ovat sopivat. Aamiaiset yms. saa edullisesti kyllä muualtakin, jos hotellin tarjonta ei miellytä. Ja taas muut ateriat syödään ehdottomasti "kylillä". Sen verran on hupihintaan herkkuja tarjolla.

    • Gerbera10

      Kyseisessä hotellissa en ole yöpynyt, mutta aivan viereissä kylläkin muutaman yön viime talvena.En voi sanoa, että olisi mitenkään kovin houkutteleva, mutta tämä vain oma mielipiteeni.Ylipäänsä Pantai Tengahin ranta-alue ei ole parasta Langkawia. Jos olet menossa muutamaksi yöksi, niin varmasti ok, mutta parin viikon pakettimatka, niin miettisin uudelleen kohdetta.

      • perustelukeiju

        mikä alueesta tekee ei-houkuttelevan? tai ei-parasta-langkawia'n?


      • zatzat
        perustelukeiju kirjoitti:

        mikä alueesta tekee ei-houkuttelevan? tai ei-parasta-langkawia'n?

        Langkawi on lomasaari. Lomasaarella on luonnollisesti lomailijoita, joita myös turisteiksi kutsutaan. Lomailijat yleensä asuvat tietyillä alueilla, joille sitten heille suunnitellut palvelutkin kohdentuvat. Näin todennäköisesti syntyy termi turistirysä. Ja tämä on toisille kauhistus. Loma-alueilla kun on useita kansallisuuksia lomailemassa ja useat kulttuurit ja tavat sekaantuvat eikä enää tiedä, mikä on paikallista ja mikä ei. Tämä lienee se yleisin syy arvosteluun samoin kuin yleinen hälinä ja lomalainen elämäntapa. Olo tuntuu epävarmalta ja siten hieman negatiiviselta. "Emmää tänne asti oo lentäny ryssiä kattomaan", oli eräskin Suomen takamailta tullut kuulemma Berjyan aulassa todennut ja vaatinut hotellin vaihtoa. Makuja, mielitekoja ja mielihaluja on monenlaisia. Tengahin ja Cenangin alueilla on ihmisiä ja ravintoloita, rantoja ja aktiviteetteja. Sopii toisille, toisille taas ei. Jos haluaa idealistiselle luontomatkalle pois ns. sivistyksen parista ns. paikallisten seuraan, Langkawi ei todellakaan ole se paras vaihtoehto. Mutta jos haluaa hyvää ruokaa ja palvelua ja lämmintä säätä niin sinne vaan.


      • Gerbera10
        perustelukeiju kirjoitti:

        mikä alueesta tekee ei-houkuttelevan? tai ei-parasta-langkawia'n?

        Pahoittelut, että en tarkentanut tai perustellut kirjoittamaani, mut omasta mielestäni juuri Pantai Cenangin ja Pantai Tengahin rannat olivat kyllä huonoimmat. Hieman roskaisetkin. Tosin ylipäänsä Langkawin rannat olivat itselleni kyllä pettymys. Esim. pohjoisessa oleva Tanjung Rhu on huomattavasti kauniimpi sekä Burau Bayn ranta-alue. Mutta nämähän ovat vain ihan mielipide asioita, kuka tykkää mistäkin. Langkawi oli mukava saari käydä kerran, mutta luultavasti toistamiseen en sinne lomalle lähde. Malesiaan kyllä muualle mielellänikin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1778
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1251
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1077
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe