Columbo totuudenko puolesta?

Shahov

Täällähän on kyselty siitä voiko Columbon juttuihin luottaa tai onko hän mahdollisesti entinen suursponsori jne.

No,Columbohan kuuluu siihen samaan hyvää ja viihdyttävää tekstiä suoltavien wincapita sissien pieneen joukkoon joita tällä palstalla kunniakkaasti edustaa mm. Kapitrolli.

Columbon lukijakuntaan kuulunee viranomaiskaunaa kantavia entisiä wincapita sponsoreita ja niitä jotka ovat yleensäkin sitä mieltä ettei viranomaisten pitäisi puuttua "rehelliseen" yritystoimintaan kuten nettipokeriin, wincapitaan tai WISH:iin.

Jotta Columbon sloukani " Totuuden puolesta" saisi lihaa luittensa päälle,voisi hän ihan rehdisti kirjoittaa omalla nimellään. 70 luvun TV dekkarilta pöllitty nikki ei vakuuta totuutta etsivää lukijaa. Omalla nimellä kirjoittaminen paljastaisi myös sen onko herralla/rouvalla yhteyksiä entiseen tai nykyiseen wincapitaan. Ilman blogistin oikeaa henkilöllisyyttä Columbon kirjoitukset voi luokitella sarjaan,ei uskottavuutta.

Blogillahan on varmasti tuhansia lukijoita. Aloitussivun vasemmasta reunasta löytyy mainosbanneri josta löytyy mm. muutamia nettipokerisaitteja mainostavia linkkejä.

Liekö sattumaa,mutta kaikilta kyseisiltä virityksiltä löytyy affiliate,eli kumppanuusohjelma. Jos nyt ollaan kyynisiä, voitaisiin sanoa että Columbon ainoa motiivi sivujensa ylläpidolle on saada kävijä kirjautumaan kyseisten pokerisaittien asiakkaaksi, ja Columbolle rahaa.

Kyllähän tuo viranomaiskritiikki joutuu omituiseen valoon, jos herra PUOLUEETON saa maksun niiltä joihin kritiikki kohdistuu. Eli kenen lauluja laulat, sen leipää syöt,vai mitä Columbo?

17

850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rautalankakauppias

      Columbon virret on sitä vakaata vanhan liiton verkostojantterin veisuuta; viranomaiset on rikollisia, pankit huijaa, sijoittaminen on laillista ja Wincapitassa ei ole mitää väärää. SInänsä Columbo kirjoittaa sujuvasti, onnea vaan ja jaksamista.

      Koomiseksi touhun tekee se, että uuden kirjoituksen tultua Columbon blogiin täälläkin tempaistaan samasta aiheesta ja annetaan viitteitä blogiin. Pitää kuitenkin kyylätä täällä, jotta saisi lukijoita blogiinsa.

      Tällä palstalla oli hetken aikaa ihan oma Columbo kirjoittamassa, mutta taisi tulla pataan ihan liikaa. Omalla hiekkalaatikolla on tietysti aina oma ämpäri ja lapio ja voi rakennella omanäköisiä hiekkakakkuja, onhan se ymmärrettävää. Columbon sensuroi voimakkaasti palautekirjoituksia. Täältä löytyy voudatuksia, että vain oikeauskoiset mielipiteet menevät seulan lävitse. Itse pidän tällaista pikkusieluisena nilkkimäisyytenä.

      En kuitenkan halua tuomita Columbon blogia; hän antaa äänen heille, joiden oma kirjoitustaito on vajaa.
      " Suolimuro, sijoittamien on laillista, RUAAAAAHHH /viite blogiin/ tyylin kirjoitukset täällä kertovat, että joku haluaisi sanoa asiaansa, mutta kyvyt vaan ei riitä. Suotakoon Columbon olla se kyky kaikille vajaille.

      Hyvää jatkoa sinulle Columbo, luit kuitenkin tämän. En oleta sinun vastaavan.

      • Shahov

        on kyllä herra Columbolla. Aika selvästi paistaa läpi hänen missionsa levittää viranomaisvastaisuutta ja luoda otollista maaperää netin kautta leviävien epämääräisyyksien suuntaan. Saahan sitä toki kritiikkiäkin viranomaisten suuntaa esittää,se on jopa toivottavaa,mutta kannattaisi tehdä se avoimin kortein ja kertoa ihan suoraan kuka hänelle maksaa ja mitä hän kirjoittelustaan hyötyy.

        Eli tähän tapaan: Columbo wincapitan puolesta, viran omais vihulaista vastaan, jo vuodesta 2008.


      • Colubbo

        Vetäson juuri poplarin väärinpäin päälleni ja totesin jälleen olleeni oikeassa ja muroSuoli väärässä !

        Wincapita ei ole rikos, vaan oikea kusetus !


    • 19+6

      Heti Columbon blogin alussa todetaan seuraavaa: "Columbo on puolueeton, mutta Columbolla on mielipiteensä."

      Mikäli Columbo olisi puolueeton, hän toisi kritisoimiensa asioiden lisäksi myös myönteisiä tai edes neutraaleja piirteitä poliisin toiminnasta Wincapitan suhteen. En ole kuitenkaan onnistunut löytämään Columbon blogista yhtä ainoata kiitosta, kehua tai muuta arvostuksen osoitusta poliisia kohtaan.

      Tämä tarkoittaa pettämättömällä logiikalla ensimmäisenä vaihtoehtona sitä, että poliisin toiminta on ollut pelkästään väärää, pahantahtoista, törkeää ja moraalitonta. Kuitenkin toisaalla jopa Wincapitaan kuuluneet ovat kiitelleen esim. poliisin tahdikasta käyttäytymistä kuulustelutilaneessa, joten tämä vaihtoehto ei voi pitää paikkaansa. Toiseksi ja vääjämättömäksi vaihtoehdoksi jää se, että Columbo ei ole puolueeton - vaikka hän niin väittääkin. Jos Columbo ei edes bloginsa alussa puhu täysin rehellisesti, kuinka paljon pystyy tai kannattaa luottaa hänen muihin sanomisiinsa?

    • 6+8

      Columbon blogin hakemistossa peräti 43 kirjoituksen tunnisteeksi on merkitty KRP. Mikä on Columbon liikkeelleajava sisäinen voima, niin että hän haluaa kirjoittaa keskusrikospoliisista niin paljon? Onko se kiitollisuudentunne vai puoluettoman analysoinnin synnyttänä pohdintatulva? Kiitollisuudesta ei voi puhua, koska en löytänyt blogista yhtään KRP:lle osoitettua kiitosta. Koska yhtään kiitosta ei löytynyt kun taas toisaalla jopa Wincapitaan kuuluneet ovat kiitelleet esim. poliisin tahdikasta käyttäytymistä kuulustelutilaneessa, niin voidaanko puhua edes puolueettomasta analysoinnista? Jos kyse ei ole kiitollisuudesta eikä puolueettomasta analysoinnista, mikä on Columbon todellinen motiivi?

    • 19+13

      Mitäs jos alkaisin kirjottamaan nimimerkillä "Columbo"? Saattaisi olla, että alkaisi poistopyyntöjä satelemaan ja tulemaan kommenttia, että "ethän sinä ole Columbo". Toisen nimen käheltäminen ei ole rehellistä ja reilua toimintaa. Tämä voisi olla jopa Columbon itsensä ajatus.

      Mutta hetkinen...? Eikös Columbo itse ole ottanut toisen nimen käyttöönsä omien tarkoitusperiensä ajamiseen? Mikä tekisi Columbon toiminnasta oikeutetumman kuin minun toiminnastani? Jos minun toimintani olisi epärehellistä ja epäreilua, niin millaiseksi kuvailisit Columbon toiminnan?

      Osa Columbon blogin vetovoimasta liittyy juuri sen nimeen. Jos blogin nimenä olisi ollut vaikka "Jyrkin blogi", niin olisiko sen lukijakunta sama kuin nyt? Columbon blogin nimivalinta on tarkkaan harkittu - mutta mikä tekee tästä identiteettivarkaudesta hyväksytyn?

      • sisäpiiriläinen

        Columbo on EOK-Juntusen poika Mikko Juntunen.


      • jespers

        Colombon pitäisi vaihtaa nimimerkkinsä hieman kuvaavammaksi,vaikka coloniksi tai vielä parempi olisi rectum. Noista asioiden olomuoto tulisi selväksi.


    • Rautalankakauppias

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8217566#comment-38283176
      Katselin huvikseni, mitä vanha ystämme Columbo olikaan mieltä tällä palstalla vuonna 2009. Siis hetkeä ennen kuin se blogi perustettiin. Otantani on epätieteellinen ja täysin tarkoitushakuinen.

      ” En ole sponsori enkä yritä korttipakkaa sekoittaa.”
      ” Jäsenten kunniaa on jo loukattu ihan tarpeeksi.”
      Tähän on kovasti tuttua. Columbo on liikkeella pelkästä lähimmäisenrakkaudesta puolustamassa heikkoja veljiään. Tämä asenteen minä tunnen kuin oman työkalupakkini.

      ” WinCapitan ja Kailajärven osalta on pakko olla riittävästi tietoa jotta syytteet voi nostaa ja Kailajärven kiikuttaa oikeuden eteen. Mikä kumma tässä vielä kestää?”
      Malttamattamuus ja hätä kuitenkin painavat päällä. Miksi asiani ei etene? Tämänkin virren tunnen, kun usein yhdessä olemme laulaneet sitä.

      ” Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. ”
      Kas vain, vanha valuuttakauppias se siellä nostaa päätänsä. Eikös minulle juuri vihjailtu, että kun en itse ole harrastanut valuuttakauppaa, en myöskään tunne asiaa.

      ” Väitän, että monet täällä olevista kirjoituksista on sinun kirjoittamia.”
      Kas kummaa, pyrit tunnistamaan muiden nimimerkkejä. Enkös minä ole moista vainoharhaisuutta ennenkin havainnut?

      ” Mikäli WinCapita todetaan oikeudessa pyramidiksi ei ole olemassa voittajia. Silloin on olemassa vain rikoshyödyn saaneita.”
      Terminologia on suoraan siitä lakikirjasta. Näinhän me yhdessä olemme todenneet moneen kertaan täälläkin ja ihan lakikirja kourassa.

      ” Mielestäni tiedotus ( KRP) on todella pahasti epäonnistunut koko casen osalta.”
      Ja tässä mennään taas siihen, että viranomaiset ne viimekädessä ryssivät kaiken. Miten tämäkin tuntuu niin kotoiselta ja rakkaalta kuin kotosaunan tuoksu.

      Veljeni Rolli, jäikö sinun muuttosi joltakin osin kesken? Vai identtinen kaksoisveljesikö se blogia pitää?

      Taidanpa lähteä keräämään omenoita ja saamaan raitista ilmaa. Tuo Rollin vainoharhaisuus on näemmä tarttunut minuunkin. Rolli pysyköön rohkena länkyttäjänä, joka rinta pystyssä käy tuuleen vaikka rapaa tulee rinnuksille. Columbo olkoon ja pysyköön pikkunilkkinä kunnes oikeus hänet hautaa. Aamen.

      • 4+3 eikä vivuteta

        ja kioskin toimintaa onkin yritetty värittää monella tavalla ja tehdä siitä oikein seikkailumaa jälkiä lakaisemalla puhein.

        Mutta kartipelihä se poliisin selvityksen mukaan on, on turhaa haihatella vaaluutoista kun ei kerran sitä käyty.

        Homma tiltis ja sillä selvä.
        .


      • Shahov

        Ja köysi kiristyy. Nyt vain motiivia selvittämään. Sponsori vai palkkatapp...siis kirjoittaja.


      • kovat kiesit
        Shahov kirjoitti:

        Ja köysi kiristyy. Nyt vain motiivia selvittämään. Sponsori vai palkkatapp...siis kirjoittaja.

        mistä tälläinen hommeli tuli 33 miljoonaa jossakin, tämä on lähtökohta, eihän ne suosiolla selviä.


      • AA sinajaja
        kovat kiesit kirjoitti:

        mistä tälläinen hommeli tuli 33 miljoonaa jossakin, tämä on lähtökohta, eihän ne suosiolla selviä.

        Monellahan näytti ruutu miljoonien tuottoa, moniko ponzzori veti välistä ja kuittas uusien sijoittajien rahat taskuunsa

        Onko mitään hajua tästä varjon pyörityksestä, paljonko vedettiin ohi Hannulta
        Miljoona ?
        Kymmenen ?
        Satamiljoonaa ?
        Tiettävästi nostamattomia voittoja ruudulla oli satoja miljoonia ! Kai lähemmäs 500 miljoonaa.

        Ponzzorit olivat ovelia, tiesivät että poliisit saavat tiliotteet mutta käteinen vaihtaa omistajaa
        ilman kuitteja, kun niitä ei kukaan jaksa..

        7000 sankaria ponnas uusia ja 10000 = 70.000.000,00 jos jokainen ponssas vain yhden, siitä voi vähän laskea.
        Montako Columbo pon´ssas..


      • 6+10=800 vivutettuna
        AA sinajaja kirjoitti:

        Monellahan näytti ruutu miljoonien tuottoa, moniko ponzzori veti välistä ja kuittas uusien sijoittajien rahat taskuunsa

        Onko mitään hajua tästä varjon pyörityksestä, paljonko vedettiin ohi Hannulta
        Miljoona ?
        Kymmenen ?
        Satamiljoonaa ?
        Tiettävästi nostamattomia voittoja ruudulla oli satoja miljoonia ! Kai lähemmäs 500 miljoonaa.

        Ponzzorit olivat ovelia, tiesivät että poliisit saavat tiliotteet mutta käteinen vaihtaa omistajaa
        ilman kuitteja, kun niitä ei kukaan jaksa..

        7000 sankaria ponnas uusia ja 10000 = 70.000.000,00 jos jokainen ponssas vain yhden, siitä voi vähän laskea.
        Montako Columbo pon´ssas..

        ole, näitä ns. käteen annettuja saattaa ruveta selviämään lisää kun lähestytään tätä yhteivastuu korvausta jolloinka erimielisyydet tulevat esille.


    • 19plus1

      Jotta totuus ei unohtuisi.

    • ripriprip

      Columbo on kuollut. Teki itsemurhan viikonloppuna. Ei tullut kirja julkaisukuntoon.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe