Bangkok Hospital Suomalaisille Suomen kielellä

bgh.suomi

Hei kaikki Thaimaan matkaa suunnittelevat, siellä jo käyneille tai parhaillaan olevat/asuvat Suomalaiset opiskelijat ja työntekijät. Työni puolesta haluan ilmoittaa, että saatte nyt palvelun sairaalassamme myös Suomen kielellä. Voitte lähettää kysymyksiä Suomen kielellä sairaalastamme, hoidoista, toimenpiteistä tai mistä tahansa asiasta, viestin alaosassa olevaan henkilökohtaiseen email osoitteeseeni.

Voit kysyä mistä tahansa asiasta lääkäreiltämme, kuten hammashoidoista, iho-ongelmista, leikkauksista, plastiikkakirurgiasta, vielä ollessasi Suomessa. Välitän kysymyksenne luottamuksellisesti lääkäreillemme, jotka vastaavat viestiisi mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja Bangkok Hospitalista voitte tarkistaa web sivuiltamme: http://www.bangkokhospital.com/, josta löytyy myös eri terveyspalvelut, joita me tarjoamme.

Jos olet kiinnostunut jostakin isommasta leikkauksesta, kuten rintojen plastiikkakirurgiasta, me teemme kaikkemme, jotta saat tarvittavan tiedon toimenpiteestä ennen leikkausta, leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeen. Kokonaispalveluun, jossa tulet ns. Fly In –asiakkaana sairaalaamme, kuuluu lentokentältä haku sairaalaan, sairaalan laadukkaat palvelut ja lopuksi kuljetuksen lentokentälle leikkaustoimenpiteen jälkeen. Tämä palvelu koskee kaikkia suuria toimenpiteitä, joita tarjoamme.

Olet tervetullut Bangkok Hospitaaliin myös lyhyempiaikaisten toimenpiteiden vuoksi, kuten tarkistuttamaan hampaasi, paikkaamaan jo olevat harmilliset reiät tai jopa tarkistuttamaan peruskuntosi edullisten ”Health Check Up” ohjelmiemme kautta. Bangkok Hospitaalissa tarjoamme monia eri terveyspalveluita, joista voit valita sen, mikä vastaa tarpeitasi parhaiten. Varaan aikasi lääkärillemme ja voit kysyä epäselvistä asioista, jos niitä ilmenisi palvelun aikana.

Voit tulla sairaalaamme myös milloin tahansa lomasi aikana, ja pyrimme tarjoamaan palvelumme sinulle mahdollisimman tehokkaasti, jotta lomasi olisi täydellinen ja voisit palata kotimaahan iloisin mielin. Akuuteissa tilanteissa, voit ottaa yhteyttä minuun ja autan sinua henkilökohtaisesti täällä Bangkokissa, sinun ja sairaalan henkilökuntamme väilillä.

Tutustu Bangkok Hospitaaliin jo tänään ja lähetä kysymyksesi alla olevaan email osoitteeseen, vastaan viestiisi pikimmiten:

[email protected]

Kiitos ja toivottavasti tapaamme pian täällä Bangkokissa!

1

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yrjokaarle

      BangkokPattaya sairaaralla nykyisin Suomen kielellä. Mites Leena ja Lotta jakselee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1703
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1128
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      47
      916
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      69
      897
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe