Jos 1.9 miljoonaa

Åkerlund

maksaa kaikkien puolesta vapaan tasapuolisen tiedonvälityksen puolesta, missä luuraa loput. Osa on toki samassa taloudessa, mutta missä puskassa luuraa loput? Olis pitänyt sinä yönä, kun teitä tehtiin, isin ja äidin nukkua selät vastatusten. Oletteko kaupassa samanlaisia, ota ota, käsi oppii.

3

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilastokeskus

      Alle 18v=1222375 kpl mummoista eli yli 64v laitoksissa tai muualla vastaavassa 264532kpl.nämä ei tietenkään maksa tv lupaa.
      Sitten suomessa loput joita jää eli 3665580kpl niistä asuu kimpassa tällä hetkellä tilastojen mukaan noin2/3 osaa eli yksinäisia maksajia on 1221860 eli lupamaksajia pitäisi olla siis 2443720 jos kaikilla tv.Nyt luvan maksaa
      1 896 823 eli kyllä vapaamatkustajia on noin 546 897kpl joista tietenkin noin puolet asuu kimpassa joten lupia jää maksamatta 273448kpl summa noin 67 milliä jää saamatta.Ei noita huijareita niin paljon ole kuin luulit.

      • olli43

        460milliä siis ylen tv maksuista saama raha.


    • ei toimi näin

      Nykynen minä,minä - nyt kaikki heti mulle -yhteiskunta on syyllinen tähän LINTSAAMISEEN. Kun nuori ei edes osaa sitoa kenkiään vaan kulkee narut auki uusavuttomuus kiimassa ja kaatuu omiin jalkoihin ihan selvinpäin. Tämmönen VÄTYS ei halua maksaa mistään yhtään mitään vaan haluaa KEIKEN HETI ja ILMASIKSI. Jos joku MAKSAA se on sillon PASKAA, mutta kuitenkin katotaan salaa.

      Pitäskö tän maan olla sellainen kun NEUVOSTOLIITTO, joka pyrkin pers eellä zosialismiin? Teoriassa sellainen toimii, mutta käytännössä EI, kuten edelleen muutama maa osoittaa tuolla jaappanin suunnalla. Jos täs maas saatas zosialismi toimimaan ja KAIKKI olis ILMASTA, niin tv lupaakaan ei tarvittas. Jokaneinen juntti kulkis samoissa säkkikankaisissa vaatteissa ja katsoisi sataa tv kanavaa, mitkä lähettäs samaa ohjelmaa. Jopa kaikilla olis samallaiset kodit, autot ja työt. ISO muutos olis tietty eduskunnan tarpeettomuus, kun toimivassa järjestelmässä ei tarvita polliittiikkaa.

      Mä maksan tv luvan ihan mielellään ja tämä 245 e vuodessa on PIKKU raha. Kannattas miettiä mihin ihminen pistää tuon saman summan menee, josta vois oikeesti luopua. Jos on oikeesti PA, niin sille ei voi sinäänsä mitään, mut kun kävellä sinne zozzuun itkee.

      Kannattaa silti muistaa, KETÄ äänestää, kun nyt päätökset tehdään siellä isossa talossa. Nyt kun ne paskat on jo HOUSUSSA ei pidä itkee vaan miettii omia valintoja. VAIKUTA kun voit, muuten on turha valittaa pikku asioista, joihin tuo tv maksu kuuluu. Jos ole TYÖTÖN telakka henkilö, rakentaja jannu tai muu työtön, jonka TYÖN on halppis maahanmuuttaja tai huijari viennyt otan osaa.

      Onhan TV maksu hoidettu ennenkin ja AINA siitä on joku ITKENYT!!! Valvonta vois olla kyllä rajumpi ja sakot kovemmat. Mut onhan meillä murhaajiakin vapaana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe