joogaa

autsaideri

Joogasali oli täynnä naisia ja kari tunsi itsensä tungettelijaksi,naiset tuntuivat katselevan häntä tietyllä tavalla,ikäänkuin hän olisi jonkinlainen tirkistelijä--
Kari veti syvään henkeä ja käveli sitten pää pystyssä keskelle salia ja levitti oman joogamattonsa lattialle mahdollisimman kauaksi muista Hän paneutui seläälleen ja yritti parhaansa mukaan rentoutua Savaasanassa
Maatessaan hän muisteli omaa elämäänsä ja kuinka hän oli päätynyt tälle hatha-joogan alkeiskurssille..Kari oli ollut kiinostunut joogasta aina siitä asti kun hän 13-vuotiaana oli kirjastosta löytänyt Selva Raja Yesudianin teoksen:Jooga ja urheilu.Hän oli ahminut kirjan kannesta kanteen yhteen menoon ja kokeillut sitten kirjassa esitettyjä harjoituksia pienessä vinttikomerohuoneessaan.
Mutta hänelle oli käynyt samoin kuin kirjoittajallekin ; ainoat tulokset harjoittelusta olivat kipeät lihakset ja masentunut mieli
Kari oli kuitenkin nyt yli nelikymppisenä perheenisänä joutunut vähitellen henkiseen ja ruumiilliseen kriisiin.
Elämä tuntui tarkoituksettomalta,hän teki työtä jota inhosi,lapset kasvoivat ja saivat omia kavereita,heitä ei juuri kotona enää näkynyt, vaimolla oli aina ylitöitä ja seksielämäkin oli lähes olematonta..mitä varten hän yleensä eli? Ei hän ollut nuorena kuvitellut elämäänsä tälläiseksi.
Kaiken turhuus ja tylsyys saivat miehen käpristymään omaan itseensä.Hän huomasi aamuisin peilin katsoessaan vanhentuneensa,ryppyjä ilmestyi jatkuvasti lisää,hiukset harvenivat ja silmissä oli villi katse,hän tunsi olevansa lopussa,henkisesti ja ruuumiillisesti.
Mies päätti lopulta vielä kerran kokeilla joogaa,netistä hän oli lukenut kuinka ihmeitä tekevä sen vaikutus oli..ehkäpä hänkin löytäisi sen avulla taas oman itsensä ja elämänsä..
Niinpä tänä syksyisenä iltana hän huomasi olevansa yhdessä parinkymmenen eri-ikäisen naisen kanssa joogasalissa.
Muita miehiä ei näkynyt ja Kari tunsi olonsa erittäin epämukavaksi vanhoissa salihousuissaan ja virttyneessä t-paidassaan.
Naisia oli tosiaan kaikenikäisiä ja joidenkin vaatetus oli hyvinkin minimaalista..
Kari oli aina ollut seksuaalisesti aktiivinen paitsi parin viimeisen vuoden aikana jolloin vaimon ylityöt ja päänsäryt olivat jostain syystä kovasti lisääntyneet.Karikin oli lähestulkoon menettänyt kiinnostuksensa seksiin ja sekin masensi miestä.
Nyt siinä joogasalin lattialla matolla maatessaan ja kuunnellessaan ohjaajaan rauhoittavaa ääntä hän tunsi yhtäkkiä saavansa erektion,väljissä salihousuissa elin nousi vastustamattomalla voimalla pystyyn kuin nuoruuden hurjimpina aikoina..
ei saatana ,tämä ei voi olla totta,ei täällä,eikä nyt! kari kirosi mielessään ja veti jalkansa koukkuun yrittäen piilottaa vehjettään,onneksi paita oli iso ja peitti omavaltaisen elimen alleen melko hyvin..
Kari yritti taas keskittyä harjoitukseen mutta rentoutuminen ei tällä kertaa onnistunut täydellisesti
Kaiken lisäksi joogan opettaja oli erittäin kaunis nainen,vaalea ja muodokas,pitkinen hiuksineen hän muistutti antiikin jumalatarta
Ohjaajan seksikäs vartalo teki keskittymisen vaikeaksi,mutta mies muistutti itseään siitä että täällä oltiin vain ja ainostaan joogaamassa..onneksi mielenkiinto liikkeisiin ja niiden suorittamiseen sai Karin lopulta kokonaan valtoihinsa ja jooga alkoi tuntua todella innostavalta
Tunti kului loppuun yllättävän nopeasti ja Kari huomasi olevansa notkaempi kuin oli kuvitellutkaan,ehkäpä tuo kaunis opettaja sai miehen yrittämään parastaan.Tosin liikkeet olivat helppoja,alkeistason kamaa,mutta silti,ehkäpä hänellä oli lahjoja joogaan.
Tunti päättyi taas Savaasanaan,sellään makuulla rentoutumiseen ja kuunnellessaan kauniin ohjaajan rauhallista ääntä ,vajosi mies huomaamattaan uneen.
Hän heräsi kuitenkin pian ja tunsi itsensä todella levänneeksi kootessaan kasaan mattoaan.
Kari päätti tulla toisenkin kerran tunnille,olihan se jo saanut hänessä aikaan pieniä muutoksia, niin ja yhden isonkin..niinpä,jooga saa todella ihmeitä aikaan..

3

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • plimplom

      Kuka Kari? Napakymppi-Salmelainenko????

      • autsiideri

        ei ole se kari---


      • autsiideri kirjoitti:

        ei ole se kari---

        joo ei


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1970
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1539
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      140
      1387
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1240
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1047
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      992
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      957
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      118
      954
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      49
      777
    Aihe