Nouvelair, surkeaa...

Turvallista matkaa?

Olipahan kaikkien aikojen lentokokemus Helsingistä Djerban saarelle 6.9. Henkilökunta ilmeisesti ajatteli ottaa turisteilta luulot pois jo menomatkalla. Kone oli aivan järkyttävän kuuma, lieneekö ajatus ollut totuttaa lämpötilaan. Se kuitenkin murheista pienin sillä matkalla. Ruoka oli surkeaa, mutta menomatkalla sen sai edes jollain tavalla alas. Positiivista se ettei juomista tarvinnut maksaa erikseen. Ruuan kanssa sai mukillisen vettä, limpparia tai mehua. Muuta ei sitten kyllä koneen keskiosaan enää riittänytkään. Olut ja viini loppui kesken ja kaikin puolin tarjoilu loppui siihen. Kun henkilökunta keräsi tarjottimet minkäänlaista myyntiä ei ollut, eikä henkilökuntaa näkynyt. Siinä vähän ihmeteltiin että ovatko hypänneet koneesta vai mitä tapahtunut, kunnes selvisi että ovat nukkumassa. Siis ihan oikeasti henkilökunta veti sikeitä!!! En koskaan enkä missään ole vielä moista nähnyt, mutta matkailu avartaa. Olihan siinä hyvä puoli että sammuttivat sentään kanmmottavan tunisialaisen musiikin kun tarvitsivat itse nukkumisrauhan.
Kannattaa myös huomioida että henkilökunta puhuu englantia ja sitäkin ranskalaisittain murtaen. Esim erikoisruokia eivät meinanneet saada jaettua oikeille ihmisille. Aikansa sekoiltuaan pyysivät erästä suomalaista kuuluttamaan ja hän ystävällisesti näin toimikin ja asia järjestyi. Koneessa oli muuten Finnmatkojen opas. Ymmärrän ettei se ehkä kuulunut hänen tomenkuvaansa, mutta kuitenkin ihmetyttää..
Paluulennolla ei onneksi musiikki soinut, mutta eväs oli vieläkin surkeampaa kuin mennessä. Syömättä jäi niin minulta kuin hyvin monelta muultakin. En eläissäni ole niin kallista sämpylää syönyt ja mitään muuta siitä ei voinut syödä.
No nyt sitten kokemusta rikkaampana kohti uusia seikkailuja...

5

923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitti riitti.

      Juu turvallista matkaa... Samalla lennolla oltiin ja tässä hieman ukon kanssa eilen harmiteltiin ettei tullut otettua kuvaa peräpenkissä nukkuvasta hemmosta. Kyllähän tämä nimittäin ulkopuolisista kuulostaa sen verran urbaanilegendalta että vaikea näkemättä uskoa.
      Olen hieman lentopelkoinen ollut aina, mutta tämä ei todella tilannetta parantanut. Väkisin kävi mielessä mitä tekee koneen kapteeni? Lennetäänkö kohteen ohi jne? Ei kyllä kyseistä lentoyhtiötä pysty kenellekkään suosittamaan.

    • viikkoa aiemmin

      mutta meidän lennolla ei kyllä viinejä edes tarjoiltu! Ja en ole itsekkään ennen tuollaista systeemiä nähny erikoisruokien suhteen, että kuulutetaan edestä ja sen jälkeen painetaan nappia että osaa oikeeseen penkkiriviin tuoda :) Ja erikoisruoka tuotiin ja juoman sai vasta sitten kun oli kerenny aterian jo syömään, jos ei sitten olis sitä kylmänä tykänny syödä..ei kyllä mitään erikoista, mutta niinhän se lentokoneateria aina!! Paluumatkalla sitten vähän parempi kone ja osaavampi henkilökunta..osasivat tuoda erikoisruoat ilman nimenhuutoa ;)

      • KK......

        No...eipähän nuo Finskin lomalennot sen hulppeimpia ole,lentoemot kuin pistoksen persuuksiin saaneita,ei hymyn hymyä huulilla ja sitten tarjoilu,pelaa jos pelaa,tai sitten ei :(

        Kippari veteli röökiä veskissä ja perämies koisasi etupenkillä matkallamme Turkkiin :(


      • Turvaa???
        KK...... kirjoitti:

        No...eipähän nuo Finskin lomalennot sen hulppeimpia ole,lentoemot kuin pistoksen persuuksiin saaneita,ei hymyn hymyä huulilla ja sitten tarjoilu,pelaa jos pelaa,tai sitten ei :(

        Kippari veteli röökiä veskissä ja perämies koisasi etupenkillä matkallamme Turkkiin :(

        Kaikkihan olisi tuollaisella lennolla mahdollista. Nykyaikana pommiuhkaa on siellä sun täällä ja kun ei mitään valvontaa ole niin joku terroristihan kerkeäisi puuhailla mitä vaan. Moni kerkeäisi perskännitkin ottamaan. Sinne vaan "omien eväiden" kanssa matkaan. Onnea ja menestystä.


      • Kuopio_Rules
        KK...... kirjoitti:

        No...eipähän nuo Finskin lomalennot sen hulppeimpia ole,lentoemot kuin pistoksen persuuksiin saaneita,ei hymyn hymyä huulilla ja sitten tarjoilu,pelaa jos pelaa,tai sitten ei :(

        Kippari veteli röökiä veskissä ja perämies koisasi etupenkillä matkallamme Turkkiin :(

        Onpas nyt ollut kaikilla karmeita kokemuksia lennoilla. Oliskohan kuitenkin pientä väritysta mukana... Itse en pysty allekirjoittamaan yhtään samanlaista kokemusta, vaikka lennetty on yhteen sun toiseen paikkaan. Lomalennoilla ja reittilennoilla.. Ulkomaisilla ja kotimaisilla yhtiöillä. Viimeiset kokemukset finskin lomalennoista olleet todella mukavia. Lentokenttien toiminnasta olisi sitten kyllä vaikka mitä "ruikutettavaa", mutta sekin mielestäni tyhmää, koska usein kyseessä kulttuurien välisien eroavaisuuksien tuomia kömmähdyksiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe