RYÖSTI PANKIN PAPERILAPULLA

VOIJEESUSKRISTUS

HELSINGIN PANKKIRYÖSTÄJÄ RYÖSTI PANKIN NÄYTTÄMÄLLÄ LAPPUA JOHON OLI KIRJOITETTU UHKAUS. MIES SAI KASSANEIDILTÄ 60 000 EUROA.

Mikä sai pankin henkilökunnan antamaan rahat?

-Siihen on liittynyt uhkauslappu, jossa on ollut ohjeet miten toimia. Hän on onnistunut luomaan sellaisen ilmapiirin, että yllättävässä tilanteessa virkailija on näin myös toiminut.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/101740-helsingin-pankkiryosto-asetta-ei-nahty-–-”uhkauslappu”-toimi

JALKAJOUSI, PAPERILAPPU, MITÄ VIELÄ? TÄTÄKÄÄN HÖLMÖLÄISTÄ EI OLLA VIELÄ SAATU KIINNI.

46

5417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Litrahuuli Raimo

      Äkkiä tuo 60000 on juotu. Sitäpatsi pääseepähäm talveksi läpöiseen linnaan jossa on täyshoto vartiointia myöten.

    • pankkiporho

      Samalla tavallahan pankitkin toimii.
      Kun allekirjoitat siellä minkä tahansa paperin, niin heti alkaa kieroilu ja ryöstö.

      • .

        :) eikö älynnyt kirjoittaa EN anna.


      • Superkonnat?

        2Samalla tavallahan pankitkin toimii. "

        Niin, pankki/globalistikartelli ryöstää maanosia kerralla. USA:n putsaus lähestyy loppusuoraa, afrikassa enää paljon jäljellä, EU:n ryöstäminen alullaan?

        Lue KETKÄ ovat super-ryöstöjen takana. Tässä kotimaanosamme ryöstäjät:

        http://www.eu-facts.org/en/whoiswho/architects.html


      • EU-Ryöstäjät...
        Superkonnat? kirjoitti:

        2Samalla tavallahan pankitkin toimii. "

        Niin, pankki/globalistikartelli ryöstää maanosia kerralla. USA:n putsaus lähestyy loppusuoraa, afrikassa enää paljon jäljellä, EU:n ryöstäminen alullaan?

        Lue KETKÄ ovat super-ryöstöjen takana. Tässä kotimaanosamme ryöstäjät:

        http://www.eu-facts.org/en/whoiswho/architects.html

        " EU:n ryöstäminen alullaan?"

        Kansa luottaa näihin, samoin yritykset. KAIKKI liiketoiminta on bankstereilla tiedossa tiliotteiden yms. muodossa, KAIKISTA yrityksistä, KAIKILLA toimialoilla. Keskuspankeilla on nimittäin avoimet ovet kaikkiin haarakonttoreihin, ja voivat näin suunnitella mikä toimiala on seuraava kasvava. Sitten he lyövät kouransa siihen, hankkivat määräävän aseman ko. toimialalla, ja näin kilpailijat kukistetaan.

        Muutama vuosikymmen sitten huomasivat että ruoka on seuraava ISO juttu. Perustivat EU:n kehityspankkeineen yms, ja ryöstivät laajoja maa-alueita. Kilpailu tapettiin, kuten esimerkiksi sikateollisuus Puolassa. Tyypillistä EU-tomintaa, kannattaa tutustua:

        http://robertlindsay.wordpress.com/2009/05/07/robert-f-kennedy-jr-statement-on-smithfields-pig-factories/

        Tämä


      • . kirjoitti:

        :) eikö älynnyt kirjoittaa EN anna.

        Mutta, jos virkailija olikin juones mukana?


    • w.c.fields

      80-luvulla kasvonsa peittänyt pankkiryöstäjä esitti kassaneidille paperilapun jossa luki: "TÄMÄ ON RYSTÖ". Kassaneiti rupesi nauramaan kirjoitusvirhettä ja kun tunnistivat vielä ryöstöä yrittäneen henkilön, niin koko pankin henkilökunta oli käynyt nauramaan. Poliisi korjasi rikollisen talteen.

    • Paperilappuryöstäjä

      Mistä vetoa, että tuolla kassaneidillä on suhde tuon mamun kanssa. Ajattelivat kohentaa taloudellista tilaansa kätevästi. Vastaavia tapauksia on ollut ennenkin.

      Suurempia summia ei saa hetkessä nostettua, joten rahat oli jo varattu sivuun "ryöstön" helpottamiseksi. Kassoilla on myös hälytysnappi, josta voi tehdä huomaamattomasti hälytyksen. Sitä ei edes käytetty heti, vaan ryöstäjälle annettiin hyvää etumatkaa.

      "Mut muuten ryöstettiin tossa joku aika sitten, hihi!"

      • Harri Suominen

        Paikkansa,että tämä ryöstäjä on juuri piirityksen kohteena Jyväskylässä keski-suomessa.Viimeisimmän tiedon mukaan erittäin raskaasti aseistautuneena.Voihan tuo olla joku eri juttukin.


      • valelumepoliisi
        Harri Suominen kirjoitti:

        Paikkansa,että tämä ryöstäjä on juuri piirityksen kohteena Jyväskylässä keski-suomessa.Viimeisimmän tiedon mukaan erittäin raskaasti aseistautuneena.Voihan tuo olla joku eri juttukin.

        laittakaa pankkineiti syyniin,turkkilainen rakkaus voi olla,,,,,,,,


      • Fetu

        Miksi turvakamerakuvaa ei ole saatavilla? Miksi kassa ei lukkiutunut? Miksi hälytystä ei tullut? Liian monta hämärää seikkaa. Onko kassaneidin ohella mukana muutakin pankin henkilökuntaa? Ottakaa nyt tutkijat tämäkin seikka huomioon.


      • dfwklero

        Pankkineidin taustat tarkasteluun. Kassoilla ei IKINÄ ole kuin korkeintaan muutama tonni ja suuremmat summat haetaan holvista. Lisäksi rahojen antaminen paperilappusen perusteella... ei ei, nyt ei jokin täsmää.

        Tuskin poliisikaan tyhmä on, vaan tutkii myös tätä vaihtoehtoa.


      • >nappisilma<

        Sattuiko käymään mielessä, että kyseisellä toiminnalla on tarkoituksena välttää panttivanki tilanne ja varmistaa siten ettei kenenkään henki ole vaarassa jonkun nuhruisen 60 000 takia?


      • wertsukka
        dfwklero kirjoitti:

        Pankkineidin taustat tarkasteluun. Kassoilla ei IKINÄ ole kuin korkeintaan muutama tonni ja suuremmat summat haetaan holvista. Lisäksi rahojen antaminen paperilappusen perusteella... ei ei, nyt ei jokin täsmää.

        Tuskin poliisikaan tyhmä on, vaan tutkii myös tätä vaihtoehtoa.

        Jos virkailijalle tulee uhkaava tilanne nii ku tässä tapauksessa ni sen pitää automaattisesti antaa rahat jotta vältyttäs turhilta henkilövahingoilta ja sen jälkee vasta painetaan hälytys nappia. mistä sitä tietää vaik sil ois ollukki ase taskussa?


    • The_Evil_Of_Silence

      Epäilen että henkilökunnan on täytynyt olla yksi niistä ("soluttautunut") ryöstäjistä, minkä takia rahat saatiin noin vain helposti! Eikö vartijoitten kannattaisi tehdä vain riskeeramalla käydäkseen ryöstäjän käsiksi???

    • Niin,

      myös raha on paperia (ainakin ennen oli)

    • eestimies

      lahtilaskmist.

    • missäs muuten

      nämä rahapaperit painetaan? Euro setelit, jossain EU:ssa vai Amerikassa? Olispa kiva olla siellä töissä. Sais paperia kuin roskaa. Mieluummin omistaisin sen perunamaan ja pari lehmää.

    • Haloo !

      MIksi kassassa 60.000 ?, MIksi virkailijoiden ohjeistus sivuutettiin ? - eli pieniä seteleitä ja päälle muutama iso.
      Mihin kirjekuoreen maktuu 60.000 ? Osasi varoa valvontakameroita ? Osasi tulla oikeaan aikaan ? Osasi tulla oikeana päivänä ? Tunnusmerkit liian yleiset. Miksi väripanos ei mennyt seteleiden mukana ? MIksi rahaa annettiin ilman uhkausta ?

      • ryssät pois suomesta

        jotkut virulais litvialaiset rosvot, niillähän on vapaa liikkumisoikeus, kiitos eu:n, koska saadaan taas piikkilankaa rajalle, pysykööt ryssät vaan tonteillaan.


      • ...uhkasi pahalla paperihaavalla? :) nehän on aika ilkeän tuntuisia! :D


      • jjw

        60000 viidensadan seteleinä on reilu 1cm:n nippu ja mahtuu siis hyvin kirjekuoreen.


      • ???
        jjw kirjoitti:

        60000 viidensadan seteleinä on reilu 1cm:n nippu ja mahtuu siis hyvin kirjekuoreen.

        jos kerää viissatasista 60000 niin tarvii 120 setelii en oikeen usko että se pino olis vain reilun 1cm paksuinen


    • Jussi Jalarvisto

      Nyt on Jussi-setä hyvin hyvin vihainen.Olen osuuspankin omistajajäsen ja nyt on pankin vaihto lähellä.Enhän voi tietää,mitä huijareita on omasskin pankkikonttorissa. Että paperilappua näyttämällä. Kyllä konttorin henkilökunta on nyt kaiken takana. Jos ei ole,niin kyllä on melkoinen ääliö ollut kassalla. Ei varmaankaan ole noudattanut annettuja ohjeita.

      • Hämärää,.

        Tavallista kulkijaa ?


    • dfashkasjflj

      Onhan tuo pankki ryöstö onnistunut Suomessa niinkin että lähdetään potkurilla karkuun eikä jäänyt edes kiinni

    • puoliksi tehty

      Mä väitän että jos ryöstäjä on tarpeeksi viisas ja tarpeeksi taitava niin voi ryöstää mitä tahansa jäämättä kiinni.
      Se on taas eri asia kuinka hyvin tämä pankkiryöstäjä on onnistunut. Onko ollut apureita vai onko ollut vain hyvää tuuria matkassa. Voihan olla että tänään jää kiinni kun maksaa kännissä (ja onnellisena) koko baarille viinat. Onko tullut vain suomeen ryöstämään pankin ja lähtenyt saman tien maasta. Jokatapauksessa Suomen olosuhteissa ei 60 000 eurolla kovin pitälle pötkitä, muutama hassu vuosi ja rahat on tuhlattu vaikka ei elelis säästäen.
      Itse tekisin melkein minkätahansa rikoksen jos jaksais suunnitella sen hyvin ja tuotto olis 10 miljoonaa.

    • /facepalm

      jos tässä jutussa ei ole joku pankin sisältä mukana ni jo on kumma. meinann noin niinkun yhessäkään pankissa ei ole 60tonnia rahaa autonki ku ostin ja tuli sit miälee et pitääki ottaa käteisenä ku mitää sellasta korttia ollu ni siitä sitten reippaana poikana pankkiin kortti tiskiin ja tolta tililtä 9tonnia kiitos. virkailija kattoo ku hullua siis eihän meillä nyt tommosia summia ole haloo.. erm mitä vit?? tilillä on saatana ja tähän on pankki joten laput käteen. ei ei ei ne pitää ensin tilata no jollai pankki vekseli shekki systeemille se si tonnistus mutta oikeesti jos ei irtoo omalta tililtä henkkareilla ja korteilla edes sitä auton väli rahaa ni millä VITULLA saa 60tonnia paperi lapulla? HMM tästäpä tuleekin miäleen mitä teen huamenna... viikset naamaan ja kekkoslasit päähän puhu vahan huano suami ja ketään ei siis tiätenkään mua tunnista sitten kirjotetaan taas TAMA ON RUASTO ANNA RAHA lapulle ja ilosena kassa neidille ja OLEN RIKAS MUAHAHAHAAA KADEHTIKAA KÖYHÄT SETÄ OSTAA BEMARIN XD

    • karvaperse

      Paperilaput/kirjeet on nyt pikaisesti kiellettävä, koska niillä voi näin kaameasti uhkailla.

      • havupesä

        Todella hyvin suuniteltu ,,virkailijoita myöten ,,kansa maksaa .....


    • poika sen teki

      poikaystävä oli asialla. Ei tää mitään rakettitiedettä ole. Miehestä ei voi näyttää kuvaa koska kuva on huono? Juttu on jo kohta selvä. Poliisit eivät koskaan kerro todellista tietoa julkisuuteen.

    • Isofaija

      Miten niin pankkiryöstäjät ovat hölmöläisiä?
      Viranomaiset, pankit ja me suomalaiset olemme hölmöläisiä kun annamme itärikollisuuden rehottaa Suomessa. Ehdotankin, että jokaiseen pankkiin määrätään varasloukut ovien yläpuolelle.
      Ne asennetaan ulko-oven yläpuolelle ja laukeaa napin painalluksella. Esim. Venäjällä on kehitetty kaappi, joka kestää ampumisen. Kaappi putoaa ulko-oven yläpuolelta ja sulkee varkaa sisälleen. Sieltä on helppo ottaa saalis ja varas tai viedä koko kaappi lasteineen poliisin huostaan. Pankkiryöstäjät käyttävät aina etuovea, mutta voi kaapin asentaa muidenkin ovien yläpuolelle. Pankeilla on kyllä tällaiseen varaa.
      Nyt pankkiryöstöjen kulut maksamme me veronmaksajat korotettuina vakuutusmaksuina, tutkimusmaksuina, viranomais- ja etsintäkuluina. Onko kukaan edes laskenut, mitä yksi pankkiryöstö Helsingin keskustassa seurauksineen maksaa?
      Kuinka valtavasti tällä systeemillä säästäisimme ja samalla saisimme Helposti oikean lukumäärän pankkeja ryöstävistä itärikollisista selville.

    • oikea jarre

      Asia on niin että pankin pomot ovat käskeneet virkailijoita tottelemaan ryöstäjiä mahdollisissa ryöstötilanteissa. Vakuutusyhtiö korvaa pankille rahat (siis me kaikki vakuutusmaksuissamme, samoin ryöstäjän täysihoidon suomalaisessa vankilassa (loistohotellissa) mikäli jää kiinni). Olisi sähkötuolilla töitä.

      • pöhlöt poliisit

        juu kyllähän nyt oli pankkivirkailijan poikaystävä asialla. ei muuten tollaisia rahoja ole virkailijan käsillä,ja miksi sitä valvontakameran kuvaa ei voi näyttää vaikka kasvot ei näy kunnolla???joku vois tuntee vaatteiden perusteella;juu minun naapurihan siinä on,,,,


      • Igor popov

        R-kioskin myyjälle ei kannata antaa " tämä on ryöstö " lappua, silloin ei saisi mitään muuta kuin läkerol askeja hyllyltä kun myyjä menisi takahuoneeseen, paremmin se onnistuu pankissa ja virkailija vielä ojentaa pussin helpompi kantaa..


    • t-ps

      miksi poliisi ei julkaise valvontakameran kuvia ???? vaikka naamaa ei näy lippalakintakaa, niin silti vaatetuksesta joku voisi tunnistaa kyseisen ryöstäjän pakenemassa pankista = eikö ne valvontakameran kuvat ole tällähetkellä tärkeimmät johtolangat pankkirosvosta joka sai "helpolla" 60.000 ekee taskurahaa ja herää kysymys miksi pankissa on yhdellä kassalla näin paljon käteistä ja miksi virkailija antoi kaikki rahat = olis antanu muutaman tonnin ja sano et ei enempää käteistä ??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • lamppux

        Miten on mahdollista että just sillä hetkellä ei mikään toiminut..aikalukot sun muut hälyt..
        IHMETYTTÄÄ??????????????


    • wertsukka

      ettei jääkkkään kiinni koska ei tappanu ketää ja teki homman nii fiksusti

    • tuumasta toimeen

      jotenkin tulee mieleen, että tunsiko virkailija ja rosmo toisensa. kummempaakin on sattunut

      • Pohtija...

        Ehkäpä rahaa on tilattu kepulikonstein etukäteen, ja lapulla vaikkapa tieto, että ko. virkailijan perhe on uhattuna? Ja vaikkapa kuva heistä? Ei se mahdotonta ole, vaikka kauaa haetaankin. (leffoista) ;)


      • oli se, että
        Pohtija... kirjoitti:

        Ehkäpä rahaa on tilattu kepulikonstein etukäteen, ja lapulla vaikkapa tieto, että ko. virkailijan perhe on uhattuna? Ja vaikkapa kuva heistä? Ei se mahdotonta ole, vaikka kauaa haetaankin. (leffoista) ;)

        kun ulkomaalainen ilmeisesti joku ns vanhatekijä/suht. kovanluokan rikollinen tarvitsi pikkurahaa niin hän ei jää siitä kiinni. Jos sen olisi tehnyt joku urpo suomalainen niin se olisi jäänyt tod.näköisesti kiinni heti paikanpäällä.. TÄSSÄ ON SE SUURIN ERO....!


    • ählämi

      Homo!

      • lopettakaa tää paska

        s


      • derbbi
        lopettakaa tää paska kirjoitti:

        s

        lopettakaa






















































































































        lopettakaa































































































































































































































































































































        lopettakaa


    • RÖSTÄJä

      ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????minä olin??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????
      ???????????
      ???????????????????????
      ????????????
      ??????????????????????????????????????????????????
      ???????röstäjä ja???????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????
      ??????????????????????????nyt ku rahat????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????
      ?????????????????????o loppu ni ????????????????????????????????????
      ????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????pitäs röstää???????????????????????????????????????????
      ??????????????????????????????????????????????????????????
      ??????????????????????????????????????????????????????????
      ?????????????????????????????????????????????????????????????
      ???????????????????????????????????????????????????????????
      ???????????????????????????????????uus ???????????????????????????????????????????pankki????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????
      ???????????????????????????????????????????????????????????

    • yhyhyhyhyhyhyhyhyhyh

      ^ok

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      124
      7500
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      72
      3553
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1303
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1067
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      944
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      122
      786
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      685
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      36
      678
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      653
    Aihe