KASVOJEN MUOKKAUS?

photoshoppaaja

Moi! Taisin jo kerran tänne viestin lähettää, jos se onnistui. En ole varma mikä fotoshop itselläni on, taitaa olla yksi uusimmista ellei jopa uusin. Haluaisin kovasti tietää miten kasvoja voisi muokata? Olisin todella kiitollinen vastauksista! Kiitos jo etukäteen!

5

1570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • facetofacenotbook

      Kopioi vaikka nenä otsaa ja silmä poskelle. Hieman veren näköistä väriä huuliin ja valkoista joukkoon niin näyttää vampyyrilta. Tai sitten käännät koko kuvan ylösalaisin ikäänkuin henkilö olisi vuoristoradassa. Joku muu voi keksi jotain toista muokattavaa.

      • dead joo

        Jos sun mummi on kuollu, niin ota sen haudasta kuva ja sitten ota jostaki vanhasta kuvasta, missä mummi istuu, mummi "irti" ja siirrä se istumaan oman hautakiven päälle. Mä tein näin ja lähetin kuvaa sukulaisille sähköpostilla ja ne lupas antaa mulle turpaan kun näkevät.


      • dead joo kirjoitti:

        Jos sun mummi on kuollu, niin ota sen haudasta kuva ja sitten ota jostaki vanhasta kuvasta, missä mummi istuu, mummi "irti" ja siirrä se istumaan oman hautakiven päälle. Mä tein näin ja lähetin kuvaa sukulaisille sähköpostilla ja ne lupas antaa mulle turpaan kun näkevät.

        sympatiat sulle, sukulaiset ovat niin rakkaita, niin rakkaita että......

        :)


    • qerie

      Pitäisi lienee tietää miten haluaisit kuvaa käsitellä? Varsinkin kasvojen käsittely on todella vaativaa jos haluaa luonnollista jälkeä. Sinun pitää lainata opaskirja Photoshopin alkeista, ja sitten kärsivällisesti harjoitella ohjeiden mukaan. Ei ole välttämättä herkkua ja vie aikaa mutta on sen arvoista :)

      Mutta ensimmäisenä ota kopio alkuperäisestä (nimeä tiedosto eri nimellä) ja sitten kokeile mahdollisimman paljon ohjelman eri toimintoja. Yksi tärkeimmistä on Layers-paletti (kuvittele että kuvassa on läpinäkyviä tasoja joita kaikkia voi muokata yhdessä tai erikseen). Ammattilaisella voi kuvaa muokatessaan olla jopa kymmeniä tasoja (joten tiedostot ovat isoja ja vaativat paljon muistia koneelta). Mutta aloittelijalle tuo varmasti eniten hupia Clone stamp-tool... ja sillä voi osaamatonkin nopeasti oppia korjaamaan pieniä virheitä, varsinkin kun laittaa siveltimen pehmeäreunaiseksi ja Opacity-prosentin pieneksi.

      • photoshopp94

        Itse käsittellessäni kasvokuvia tykkään mm. poistaa finnejä ja epäpuhtauksia kasvoilta mikä onnistuu monellakin tavalla. Itse käytän patch toolia, pitää ensin valita sillä puhdasta aluetta iholla ja siirtää virheellisen alueen päälle (: Punasilmäisyyden saa pois siihen tarkoitetulla työkalulla joka löytyy samasta valikosta jossa on patch tool. Clone stamp on aika huono tapa peittää finnejä ym. ei jää luonnollista jälkeä..
        Jos kasvot näyttävät liian kalpeilta tai liian keltaisilta, ongelma hoituu kohdasta image/adjustments/photo filter. Jos kasvot ovat esim kalpeat, lisää lämmintä väriä ja toisinpäin tietysti on toisinpäin.
        Hampaiden valkaisun teen samalla tekniikalla kun millä kuvan värisävyä korjataan. Ota lasso työkalu ja rajaa hampaiden alue. Sitten mene taas kohtaan image/adjustments/photo filter, ja lisää sinistä sävyä sen verran että hampaat näyttävät valkoisilta, ei liikaa ettei niistä tule sinisiä :) Vähän aikaa sitten hoksasin myös kivan jutun, kun menet kohtaan filter/ja esim artistic ja coloured pen, niin saat valikon jossa voit muuttaa kuvaa esim. maalauksen tai kankaisen näköiseksi. Esim. nenän pienentämiseen oli tosi hyvä ohje, koita kirjoittaa googleen adobe photoshop nenän pienentäminen. jne jne jne :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe