feminiininen energia?

rasittunut.

ihmiset ja joogan harrastajat, joihin en välttämättä lukeudu, puhuvat erikseen feminiinisestä ja maskuliinisesta energiasta. Minusta kumpaakaan ei ole olemassa. Monet ns miehekkäät tai naiselliset ominaisuudet tulevat suoraan geeneistä. Esimerkiksi hoivavietti, jos siihen lisätään tietynlainen käytös niin sekö on feminiinistä energiaa? Puhdas hoivavietti ei ole naisellista eikä miehekästä. Pitäisi lopettaa kokonaan puhe noista energioista. Se on niin apinamaista :) On hyvä, että ihmiset tuntevat tietyt roolit omikseen, mutta neovat vain ihmisen hengen ja mielen ja geenien synnyttämä yhdistelmä, jossa on paljon sokeutta mukana.

5

610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rentoutunut

      Mikseivät erilaiset energiat voisi olla geeniperimän synnyttämiä eroavaisuuuksia kuten muutkin sukupuolten väliset ominaisuuserot..

      Käyttäköön ne puheissaan niitä sanoja, mitkä heille luontuvat, ja ne jättäköön ne sanat pois, jotka eivät istu omiin ajatusmaailmoihin. Turhahan se on alkaa määräilemään toisten ajatuksia ja puheita.

    • pena.d

      Puhe nais- ja miesenergiosta, jotka tunnemme taolaisuuden piirissä ajatuksella yin/yang-energiat ovat vastavoimat. Aivan kuten pimeys on yin (naisellinen) ja yang valo (maskuliininen). Kyse ei ole kuin asioiden luokittelusta vastakkaisiin voimiin joka auttaa havainnoimaan eri vaikuttajat ainakin minusta.

      Kysehän ei varsinaisesti varmasti ole siitä, että tämä on nyt naisellista ja tämä miehekästä vaan pikemminkin annettu asioille selkokielinen selitys, jotta maallikkokin voi jotenkin asian ymmärtää.

    • maailmanmatti

      Sitten, kun olet itse kokonaan täysin vapautunut dualismista, kaikista kahtiajaoista, voit alkaa vaatia muita ihmisiä niistä luopumaan.

    • SriDevarsiBhâgavata

      Elävä olento ei ole Keho. vaan elävä olento on Täysin henkinen ja yksilöllinen Sielu, joka asuu kehossa, ja jolla on käytettävissä Työkalunaan mieli ja tunteet.

      Sielun eli elävän olennon perimmäinen olemus on Täydellinen Androgyynisyys. Eli Sielu on yhtäaikaa mies ja nainen. hän on myös yhtä aikaa molempia ja ei kumpikaan. ( eli voi olla myös neutraali)

      Sana Yoga tarkoittaa yhdistymistä. Ja se on nimen omaan yhdistymistä omaan vastapuoleeen, ja tasapainottumista sen kanssa. Yoga pyrkii tulemaan sinuksi sen asian kanssa, että olet oikeasti yhtä aikaa mies että nainen. Kun teet tämän, yhdistyt eli Yogaat itsesi Ylisieluun. Tätä kautta saat Ylitietoisuuden eli Univarsaalin Kristus-tietoisuuden. Tasapainoita oma femiininen ja maskuliinen puolesi ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet. Rakasta itsesäsi.

      Om Namo Bhagavate Vasudevaya

    • esittämäsi negatiivinen vikinä on tyypillinen esimerkki naisenrgiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe