feminiininen energia?

rasittunut.

ihmiset ja joogan harrastajat, joihin en välttämättä lukeudu, puhuvat erikseen feminiinisestä ja maskuliinisesta energiasta. Minusta kumpaakaan ei ole olemassa. Monet ns miehekkäät tai naiselliset ominaisuudet tulevat suoraan geeneistä. Esimerkiksi hoivavietti, jos siihen lisätään tietynlainen käytös niin sekö on feminiinistä energiaa? Puhdas hoivavietti ei ole naisellista eikä miehekästä. Pitäisi lopettaa kokonaan puhe noista energioista. Se on niin apinamaista :) On hyvä, että ihmiset tuntevat tietyt roolit omikseen, mutta neovat vain ihmisen hengen ja mielen ja geenien synnyttämä yhdistelmä, jossa on paljon sokeutta mukana.

5

611

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rentoutunut

   Mikseivät erilaiset energiat voisi olla geeniperimän synnyttämiä eroavaisuuuksia kuten muutkin sukupuolten väliset ominaisuuserot..

   Käyttäköön ne puheissaan niitä sanoja, mitkä heille luontuvat, ja ne jättäköön ne sanat pois, jotka eivät istu omiin ajatusmaailmoihin. Turhahan se on alkaa määräilemään toisten ajatuksia ja puheita.

  • pena.d

   Puhe nais- ja miesenergiosta, jotka tunnemme taolaisuuden piirissä ajatuksella yin/yang-energiat ovat vastavoimat. Aivan kuten pimeys on yin (naisellinen) ja yang valo (maskuliininen). Kyse ei ole kuin asioiden luokittelusta vastakkaisiin voimiin joka auttaa havainnoimaan eri vaikuttajat ainakin minusta.

   Kysehän ei varsinaisesti varmasti ole siitä, että tämä on nyt naisellista ja tämä miehekästä vaan pikemminkin annettu asioille selkokielinen selitys, jotta maallikkokin voi jotenkin asian ymmärtää.

  • maailmanmatti

   Sitten, kun olet itse kokonaan täysin vapautunut dualismista, kaikista kahtiajaoista, voit alkaa vaatia muita ihmisiä niistä luopumaan.

  • SriDevarsiBhâgavata

   Elävä olento ei ole Keho. vaan elävä olento on Täysin henkinen ja yksilöllinen Sielu, joka asuu kehossa, ja jolla on käytettävissä Työkalunaan mieli ja tunteet.

   Sielun eli elävän olennon perimmäinen olemus on Täydellinen Androgyynisyys. Eli Sielu on yhtäaikaa mies ja nainen. hän on myös yhtä aikaa molempia ja ei kumpikaan. ( eli voi olla myös neutraali)

   Sana Yoga tarkoittaa yhdistymistä. Ja se on nimen omaan yhdistymistä omaan vastapuoleeen, ja tasapainottumista sen kanssa. Yoga pyrkii tulemaan sinuksi sen asian kanssa, että olet oikeasti yhtä aikaa mies että nainen. Kun teet tämän, yhdistyt eli Yogaat itsesi Ylisieluun. Tätä kautta saat Ylitietoisuuden eli Univarsaalin Kristus-tietoisuuden. Tasapainoita oma femiininen ja maskuliinen puolesi ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet. Rakasta itsesäsi.

   Om Namo Bhagavate Vasudevaya

  • sun.ray

   esittämäsi negatiivinen vikinä on tyypillinen esimerkki naisenrgiasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   8787
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4870
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   194
   3839
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   88
   1917
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1788
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1565
  7. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   103
   1290
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   126
   1219
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   53
   1162
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1110
  Aihe