Kaveri vei :/ (apua)

tyhmä on kiva olla.

Ystäväni seurusteli kaksi vuotta miehensä kanssa. Viimeisen vuotensa aikana minulla oli (kokonaisen vuoden) säätöä yhden tyypin kanssa. Kävi sitten pian selväksi, että ystäväni oli ihastunut tähän "mieheeni". No, ei siinä mitään. Olimme melkein seurustelutasolla jo, kunnes itse mokasin ja annoin hänen ymmärtää olevani "ylimustasukkainen-roikkuja". Ei siitä sen enempää... Mies on hyvin lirkku, mutta sain ymmärtää että hän meni panemaan toista. Siitäkös itku syntyi, väärinkäsitys ja etääntyminen.

No, nyt ystäväni erosi viime viikonloppuna miehestään. Meni päivä. Ilta. Ja nyt hän on käynyt "miehelläni" joka yö tähän päivään saakka. Siis ystäväni ja ihastukseni vire on ilmeisesti ollut jo jonkun aikaa. Mies on sanonut samoja asioita ystävälleni, joka sitten erosi miehestään tämän takia.

En epäile miehen tunteiden aitoutta: varmasti näin on. Mutta vaikka kuinka olen mielestäni (tähän mennessä jo) käsitellyt asian (ystäväni kanssa juttelimme ja sanoin että toivon heidän olevan onnellisia vaikka sitä minulle ei suotu) tuntuu _tyhjältä_ että vuoden säätö loppuu.

Rakastelusuhteeksi mies sitä kutsui; kuitenkin emme edes aina harrastaneet seksiä, hän pyysi katsomaan elokuvaa, tekstasi joka päivä puolen vuoden ajan, ja kun minusta ei yhtäkkiä enää kuulunut (häpesin niin omaa väärinkäsitystäni että otin etäisyyttä) hän kyseli perään, mikä on?

Varmasti oli panon perässä - en kiellä. Mutta VARMASTI oli jotain muutakin. Ystävälläni ja miehellä vain sitten enemmän...

Mitä nyt? On se vaarallinen olo että "nyt joku tohon tilalle vaan"... Näen ystävääni ja miestä baarissa. Onnellisena, kihertämässä. En aio mennä väliin, tyhmää sellainen. Kuten hän itse ilmaisi: panosuhteeni ei ollut niin vakava, joten silloin hän voi ottaa miehen.

Olin antanut miehelle pakkeja viimeiset viikonloput. Testasin kuinka hän välittää minusta. Typerää. Tietenkään ei, otti ystäväni sitten.

Mutta..Miten toimia? Että olo helpottaisi.

4

1027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elä itke miehen perä

      Uutta suoleen. Siinä kirput kuolee. Hanki elämä, älä junnaa vanhassa. Eihän se edes ollut hyvä jätkä. Arvosta itseäsi edes vähän.

    • lycka till

      ystäväpiiriä ja unohda se mies, ei sellainen ole itkemisen arvoinen joka lähtee noin kepeästi toisen naisen matkaan, keksi jotain uutta tekemistä tai ala harrastamaan jotain niin näet uusia ihmisiä ja eihän sitä tiedä vaikka sieltä harrastuksen parista löytyisi se "oikea".

      • ei koskaan

        tule panemaan sun miestä/naista tai pokailemaan..


    • ggffd

      Ei tuo ollut ystävän käytöstä! Hankkiudu lopullisesti eroon molemmista! Eivät ole suremisen arvoisia! Tosin mies saattaa yrittää tehdä sinua mustasukkaiseksi kaverillasi jos on oikein lapsellinen ja tyhmä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe