Autonvuokraus Italiassa

autoillen italiaan

Olemme 2011 kesällä menossa Italiaan, ja osaisiko joku neuvoa, mistä kannattaa vuokrata auto? Jos jollakulla vaikka on kokemuksia asiasta, niin kuuntelemme niitä mielellämme :)

Kiitos asiallisista vastauksista!

22

11850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakastunut Italiaan

      Me olemme vuokranneet auton jo kolme kertaa Maggioresta Italialaisesta firmasta.Tänä kesänä hinta oli 780 euroo/ kaksi viikkoa ilman kilometrirajoitusta.Vuokrasimme auton Rooman Fiumincino lentokentältä.Siitä oli helppo lähtee ajelee...huomattavasti helpompi kuin Rooman rautatieasemalta.Mukavaa reissua teille....

    • Wihtori Wee

      Hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen, että auto kannattaa vuokrata autovuokraamosta, ei esim. ruokakaupasta. Autovuokraamoita ovat esim. Hertz, Europcar, Avis, Budget.

      • EI SUOSITELLA

        Europcar
        Itselläni on Europcar kaikkialla mustalla listalla.
        Monet kerrrat olen käyttänyt ja joka ainoa kerta
        ongelmia.
        Bensapanttia ei meinää saada millään takaisin,
        rikkoutuneista renkaista yritettiin veloittaa
        vaikka sopimukseen erikseeen kirjoitettiin että
        renkaat menee vakuutukseen.


    • TargaRent

      http://www.eautovuokraamo.fi/

      http://www.holidayautos.fi/

      ja ennakkoluulottomille, vakuutukset sitten kuntoon...Koskee tietysti kaikkia vuokraamoja.

      http://www.halpaautovuokraamo.fi/varaukset.php

      PS.
      Ota digikameralla kuvat kaikista naarmuista ja lommoista auton luovutuksessa, ei tule sitten ongelmia palautushetkellä.

    • 11+2

      Parina viime kesänä halvin vuokra-auto on löytynyt Ebookersilta, ei tosin Italiasta.

      • Subarulla Suomessa

        Meillä oli tuolta auto edellisviikolla Italiassa (Rooman lentokentältä). Pari kertaa vuokrannut Saksaan saman puljun kautta ja saanut siellä Aviksen( elokuu 2008, 5tkm ajettu Golf) ja Europcarin auton( elokuu 2010, 7tkm ajettu MB 180C Turbo) halvemmalla kuin esim. tuolta eautovuokraamosta. .
        Tuo on siis jonkinlainen välittäjäfirma, mutta yllätyksekseni heillä oli ihan oikea autovuokraamo Italiassa (Sicily by car= AutoEurope). Saatiin jonkinverran pikkukolhuinen, mutta muuten siisti ja toimiva Alfa 159 diesel, jolla oli ajettu peräti 84tkm! Kaavakkeeseen oli merkitty naarmuja etupäässä ja takapäässä oikeassa takaovessa, mutta kun tutkin auton niin siinä oli kolhuja vähän joka puolella (mm. katossa oli n. 20 kpl pyöreitä koloja=raesade? ja otin heti auton luovuttajan katsomaan viat ja merkkaamaan ne allekirjoituksellaan vuokrauspapereihin. Ei ongelmaa vaan kiltisti merkkasi kaikki mitä näytin eli käytännössä vikaviivoja ympäri auton...palautettaessa autoa nuori kaveri vähän katseli sitä lappua, mutta ei kommentoinut-ainakaan ääneen.
        Hinnat on edullisia ja vaihto ennen vuokra-ajan alkua onnistui helposti eri autoon (kokeilin tuon MB:n kanssa sen; alunperin Passat). Lähettävät vuokrauksen tehtyäsi tarjouskirjeitä ja vaihdoin tuon Passatin Mersuun, kun sain samaan hintaan tarjouksesta. Suomenkieliset nettisivut, mutta kun soitin, niin ei sillä hetkellä ollut saatavissa suomenkielistä palvelua. Tosi hyvää ja selkeää englantia puhuivat kyllä siellä.


    • myöhäistä

      Taitaa kyllä kaikki autot olla jo varattuja, kesälle 2012 saattaa joku vanha fiiatti vielä löytyä

    • ooArtoo

      Kuukausi sitten oltiin Rooman lähistöllä pari viikkoa. Vuokrattiin auto www.easyterra.com kautta ja se toimi hyvin. Auto haettiin Budgetilta ja Fiat punto (2 tkm ajettu) maksoi 2 viikolta n. 370 euroa. Maksettiin myös vakuutusten omavastuut nollille, joka oli n.130 euroa.

    • Roomasta lähdettiin

      Auto Europen kautta (www.autoeurope.fi) ja sukulaisilla hyviä kokemuksia samalta firmalta Espanjassa. Autot on tosiaan muilta vuokraamoilta (Europcar jne.) mut halvempia kuin suoraan. Turvatakuu ei meinannu näkyä luottokortilla kun palattin Suomeen mutta hoitui kyllä ilman vastalauseita, kun lähetettiin sinne sähköpostia. Ja auto ei ollu se mikä varauksessa luki mutta saman kokoinen kuitenkin.

    • Targaturbino

      Nettikommenttien perusteella kannattaa olla hyvin varovainen kun asioi vuokraamossa nimeltä Locauto.

      Monet kokevat tulleensa huijatuksi. Auton tarkastuksen ja vanhojen vaurioiden kanssa pitää olla tiukkana jos ei halua aiheettomaksi koettavia luottokorttiveloituksia myöhemmin.

      Tai sitten kannattaa suoraan valita hieman kalliimpi mutta luultavasti stressittömämpi toimisto...

      (googlaa "locauto scam")

      • Lago di Logo

        Halpa autonvuokraus nimenomaan Italiassa saattaa tosiaan tarkoittaa myös riskejä ja harmeja. Kaikilla paikallisilla yrittäjillä ei ole ihan länsimainen käsitys ansaintalogiikasta ja asiakaspalvelusta.


    • justerione

      BUDGET iin olen aina luottanut,,,hyvät autot, vakuutukset kunnossa (dcw)

    • money back

      Etukäteen vuokrasimme auton Bolognasta Ebookersilta ja omasta mielestämme maksoimme jo vastuut pois.
      Sicil by car kaveri alkoi heti rutista lisää rahaa kun ei kuulemma ollut homma hoidossa.

      Lisää laskua napsahti 370 euroa.

      Älkää vuokratko autoa Ebookersista etukäteen vaan hoitakaa homma tinkimällä kentällä ja katsokaa auto ennen allekirjoitusta.

      Kuulemma sitten pienellä lukee jossain jos joku iso kolari niin vastuu 7000 euroon tai jotain vaikka nollavastuista maksettu.

      Petosta ja kallista.
      Ebookers ei hallitse alihankkijoitaan!

    • FIAT 500

      HERTZ. Useamman kerran tullut käytettyä ja vasta nyt syyskuussa ongelmia. Ongelmat tosin tulivat vasta laskussa, joka oli n. kuusikymppiä tarjottua/sovittua suurempi.

      Sähköpostireklamaatio Suomen Hertziin ja homma hoitui. Osa ylimääräisestä veloituksesta ei selvinnyt, mutta sekin hyvitettiin. Ja toinen puolikas johtui kalliimmasta autosta kun varattua vehjettä ei ollut saatavilla. Vuokratessa tosin sanotiin että ei tule lisämaksua...

      No kuitenkin. Iso yritys hoitaa velvoitteensa ja tulen jatkossakin sitä käyttämään.

    • salmar2

      E-bookers/Sisily By car - kiertäkää kaukaa !
      Vuokrasimme hyväuskoisina autonItalian reissulla Ebookersin kautta viime syksynä. Sähköisessä palvelussa oli edullinen "Ebookers selection" ja firma Auto Europe/Sicily By Car. Otimme Ebookersin kautta lisäksi omavastuun poiston. Auto oli asiallinen ja varauksemme mukainen, mutta vuokraamo ei ollut ymmärtävinään mitään omavastuun poistosta. Kertoivat, että Ebookersin omavastuun poistolla ei ole mitään merkitystä. Koska keskustelu ei oikein onnistunut englanniksi, emme uskaltaneet olla ottamatta firman esittämää omavastuun poistoa 152 eur paikallinen alv.. Luottokortilta otettiin paikallisen tavan mukainen "Deposit" ja valitettavasti jouduimme toteamaan, että 3 viikon kuluttua oli pidätetty myös käsittämättömiä muita kuluja ja parkkimaksua yht. 75 eur., Vuokraamon mielestä emme kuulemma osanneet palauttaa autoa oikeaan paikkaan. Ajoimme auton parkkialueelle, joka oli välittömästi näköyhteydessä vuokraamon edessä.
      Reklamaatio Ebookersille ja Sicily By Carille ei tuottanut mitään. Erityisen pettynyt olen, että Ebookers ei suostu näkemään mitään ongelmaa markkinoimansa vuokraamon toiminnassa. Viittaan myös www.reviewcenter.com , jossa palautteet Sisily By Carista 98,9 % negatiivisia.
      Eli halvasta vuokraviikosta tuli turhan kallis. Ebookers luo vaikutelman luotettavasta toiminnasta ilman todellista katetta. Jatkossa vuokraan auton tunnetummasta kansainvälisestä firmasta ilman välikäsiä

    • BergamonAuto

      Edelleenkin Italiassa on autovuokraamoita, jotka oikeasti velottavat vakuusmaksun luottokortilta ja palauttavat sitten, kun jaksavat. Jos jaksavat. - viimeksi, kun otin joltakin vastaavalta, niin aika tappelun jälkeen sain rahat takaisin (poislukien joitain heille syntyneitä sivukuluja). Rentalcars.com oli järkännyt auton, joka oli onneksi joka puolelta lohmuilla, joten uusien lommojen selvittämistä ei olisi edes tehdä.

      Jälleen kerran on 1500eur varausmaksu palauttamatta, vaikka minulle ja kaikille muillekin vuokraajille sanottiin, että kahdessa päivässä rahat palautuvat tilille kahdessa päivässä. Sanoin kyllä parille muulle asiakkaalle, jotka käännytettiin tiskiltä sen takia, että heillä ei ollut luottokortilla katetta tuota 1500, että ette hävinneet mitään, sillä saattaa olla, että rahoja ei tule kahdessa päivässä takaisin. Siihen virkailija sitten puuttui ja sanoi, että viimeistään kahdessa viikossa rahat olisivat takaisin tilillä. Sanoin näille muille asiakkaille, että kuten huomasitte, niin parissa minuutissa tuli 12 päivää lisää takaisinmaksuun.

      OHJEENI ON: Ottakaa kansainvälisiltä autovuokraamoilta autoja vuokralle, niin ei ole tällaisia ongelmia. Nämä välittäjäfirmat rahoittavat toimintaansa ihmisten luottokortilta varaamilla rahoilla. Odottelen vaan sitä hetkeä, kun firma menee konkurssiin, niin kenen rahat silloin ovat sisällä? Se 10eur/pvä ei ole paljoa lisähintaa siitä, että kaikki toimii ja omat rahat ovat turvassa.

    • Akiantti

      Slovenian Ljubljana on kolmena kesänä ollut kesälomamme lenttokenttä. Finski on kuljettanut ja SIXT vuokrannut auton. Ljubiksen autot on olleet huomattavan edullisia esim Kroatiaan verrattuna.

      Vuokrafirmojen sivustoja kannattaa lähestyä lentoyhtiöiden sivustojen kautta, ei suoraan. Taustalla voi olla jotain "yhteistyökumppani" -kuvioita, vaikutus alkaen muutamasta €:sta varmaan kymppiin päivässä.

      JA aina kannattaa olla hyvin tarkka kun vastaanottaa kaaran. Ja jos matkan alussa huomaa jotain dokumentoimatonta, kannattaa HETI soittaa firmaan ja vaatia soitto myös heillä dokumentoiduksi. Ehkä tämä auttoi tänä kesänä Sixtin kanssa, eivät lähteneet vaatimaan hintaa kiveniskemästä, joka vaimo otti puheeksi noin tunti vuokraamosta lähdön jälkeen...

      Ja miksi Italiaan? Slovenia ja Kroatia on hyvä vaihtoehto (Pulassa on areenakin)!

    • SICILY_BY_CAR_HUIJAUS

      Älkää ottako vuokra-autoa koskaan Sicily By Car-nimiseltä yhtiöltä. Älkää myöskään Auto Europalta. Kyseessä ovat yhtiöt, jotka tienaavat huijaamalla ihmisten rahoja lähettämällä laskuja jälkikäteen "vahingoista" joita autossa on. Mukana on epämääräiset ja epätarkat kuvat, joissa vahinkoja ei edes näy. Tsekatkaa TripAdvisorista tai muulta sivulta lisää arvioita ko. yhtiöistä. Suosittelen maksamaan vähän enemmän Hertzistä tai muusta luotettavasta autonvuokrausfirmasta.

    • Maggioreanus

      Maggiore vuokraamo lähettää jälkeenpäin laskuja joilla ei ole perusteita. Nyt on menossa case syksyn lomanatkan autonvuokrauksesta. 166 € lisälasku "ylimääräisistä kuluista", muita perusteita ei ole. Lasku tuherrettu osittain mustekynällä. Otin full insurance vakuutuksen, jonka maksoin auton vuokrauksen yhteydessä. Auto moitteeton palautuksessa ja tankattu kuten pitää, sekä siivottu, vapaat kilometrit. Tuttavaperhe otti saman paketin ja kaikki heillä on ok., vielä. Vuokrauksen välitti eurocar yhtiö ja heille maksettiin kaikki etukäteen. Vittumaista touhua selvitellä ja ei oikein sovi minun oikeustajuun. Vien asian eteenpäin viranomaisten avulla, katsotaan kuinka käy? Harkitkaa tarkoin maggioren käyttöä, ei hyvä.

    • Anonyymi

      Älkää ikinä, ikinä, ikinä ottako Sicily By Caria! He löytävät rikaman/lommon/kiven iskun palautuksen jälkeen, jota ei ole merkitty alkutarkastukseen mutta se on kuitenkin ollut siinä jo vuokraushetkellä. Ottavat rahan luottokortilta kyselemättä ja sen jälkeen alkaa kuukausien taistelu vakuutusyhtiön kanssa.

      Otin itse kuvia autosta vuokraushetkellä myyjän ohjeiden mukaan omaksi turvaksi. Näillä ei ole mitään merkitystä kun vahinkoraportti tulee postissa kotiin.

      Firma on järkyttävä kusettaja! Kiertäkää kaukaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe