Belvedere court Dubai Aurinkomatkat

belvedere court

Hei,

Olemme lähdössä perheen kanssa Dubaihin marraskuussa. Mukana on kaksi- ja nelivuotiaat lapset. Majoitumme kaupunkihotellissa nimeltään Belvedere court, ja olisi mukava kuulla muiden kokemuksia ja vinkkejä tästä hotellista ja lähialueesta ennen omaa matkaa. Kaupungilla kiertelyn lisäksi myös rantalomailu kiinnostaa jonkin verran, joten kätevintä lienee siirtyä rannalle taksilla? Jumeirah beach park kuulostaa sopivammalta kuin lähempänä oleva ilmainen yleinen ranta (palvelutarjonnan vuoksi). Matkakuume on jo kova :)

9

2749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sivuääni

      Dubain kaupunki ei ole mukava lasten kanssa. Siellä ei kaikissa paikoissa ole edes jalkakäytäviä. Lastenne ikää ajatellen rantalomailu on varmasti mukavinta. Taksit ovat ihan edullisia ja Jumeirahin alue sopiva. Me olemme olleet aikuisporukalla ja meillekin kaupungin tallaaminen riitti. Ostoskeskuksia on paljon ja upeita rakennuksia, mutta lapset eivät varmasti jaksa niissä kulkea.

      • järkee?

        niin, mikään matka muuta kuin sukulaisiin ei ole tuon ikäisten juttuja,
        miltä sinusta tuntuisi kun jättiläinen veisi sinua vastaavasti kuin sinä lapsiasi.

        aikaisintaan 8-9v iässä on pientäkään järkeä lähteä laivaa kauemmaksi,
        toivottavasti kuljette, on varaa, kulkea lasten ollessa yli 11v joka vuosi pari kertaa, parin kolmen viikon reissuilla sillä silloin siitä saa lapset "egoa" ja oppia,
        näin katsoo vaari kun nyt matkailen lastenlasteni kanssa kun ovat 12-15v.

        omien kanssa aloitettiin kun olivat 12v


    • dubaifani

      Kyllä Dubai on mukava paikka lastenkin kanssa lomailla! Belvedere Courtista ei kokemusta, mutta luulenpa sen olevan yhtä hyvän kuin muidenkin siinä samalla alueella olevien hotellien. Sijainti ihan ok. Jumeirah Beach Park on hyvä ranta-alue, siellä on noin pienille lapsille kiva leikkialue kiipeily- ym. telineineen palmujen varjossa. Ranta on matalaa, hiekka on hienoa. Ellei halua vuokrata rantatuoleja ja -varjoja niin siellä on myös kiinteitä puisia pöytä-penkki systeemejä tai palmun alle voi levittää pyyhkeen. Hotellistanne pääsette rannalle taxilla, niitä on hyvin saatavilla. Läheisen Spinney's marketin edessä on bussipysäkki, josta kulkee bussi nro C10, sen päätepysäkki on Jumeirah Beach Parkin portin edessä. Bussit ovat ilmastoituja ja hienoja, maksu suoritetaan matkakortilla, joka ostetaan etukäteen ja siihen ladataan rahaa. Yleensä tuossa bussissa ei ole montaa matkustajaa, joten tilaa on. Lapset varmaan tykkää myös matkustaa metrolla, etenkin jos onnistutte saamaan paikan etuosastosta, josta näkee eteenpäin. Metro Dubaissa on paljon hienompi kuin Helsingissä ja kulkee suurimman osan maan päällä ylempänäkin kuin autotiet. Ostoskeskuksissa on lapsillekin nähtävää mm. Dubai Mallssa iso akvaario, monessa ostarissa myös karuselleja tms. lasten huvittelupaikkoja. Hyvää matkaa teidän perheelle!

      • se alkuperäinen

        Kiitos nopeista vastauksista! Juuri tuollaisella positiivisella asenteella reissuun ollaan lähdössä, ja lasten ehdoilla muokkautuu päivän rytmi. Päivällä rannalle joksikin aikaa ja illalla "nähtävyyksiä" ihmettelemään. Olen ymmärtänyt että Dubaissa on lapsillekin ihmeteltävää (ostoskeskukset, eläintarha, akvaario, vesipuistoja, vesipuistot tosin ehkä isommille (?). Kaupungilla kuljetaan sen verran kuin jaksetaan :) Niin paljon siellä tuntuu nähtävää olevan, että pitää suunnitella lomaa vähän etukäteenkin, eli mitä haluaa lyhyen viikon aikana nähdä. Myös esim tuohon metrolla liikkumiseen pitänee perehtyä netin avulla ennakkoon.... Itse asiassa olen käynyt Dubaissa kahdesti aiemmin, mutta silloin olin vielä "nuori" ja niistä ajoista kaupunki on muuttunut paljon.

        Hotellista kuulisin vielä mielellään :)


      • 22hh

        "dubaifani"
        jos katsotaan lapsen kannalta edut ja haitat,
        ei koko matkan kurjia aikoja voita millään muutamalla paikalla,
        käytä nyt sitä aikuisen järkee.


    • Mariluu

      Onkohan alkuperäinen vielä kuulolla...Haluaisin kuulla kuinka reissu meni? Itsekin suunnittelen nelihenkiselle perheelle ensi talvelle reissua lämpimään ja Dubaikin on ollut mielessä.

    • lommoo

      Moi!!
      Olimme joulukuussa Belvedere Courtissa kahden kylläkin jo reilusti vanhempien lasten kanssa, mutta luulen että hotelli sopii teille hyvin silti. Hotellista n.500 m päässä oli monipuolinen ruokakauppa Spinneys( myös mäkkäri) ja siitä n.200 m päässä samaa tietä jatkaen on Burjuman shopping centre, joka todella hieno ja siellä oli ruokapaikkoja ja vaatekauppoja ja koruliikkeita ja ties mitä. Hotellista kyseisiin kauppoihin oli hyvä kävelytie jota voi myös rattailla mennä.
      Me menimme kaikkiin muihin paikkoihin taksilla koska se oli todella edullista ja niitä oli helppo saada myös hotellin edestä. Hotellin edessä on myös omia maasturitakseja, joita käytimme myös.
      Tykättiin Dubaista tosi paljon ja menemme sinne vielä uudestaankin. Siellä oli turvallista ja siistiä eikä kauppojen edessä ollut nuorisoa räkimässä kintuille. En nähnyt kenenkään syleksivän. Juoppoja en nähnyt viikon aikana yhtäkään. Ja ilmastoidut bussipysäkitkin olivat ehjiä ja siistejä.Tämmöiset asiat pistivät silmään ja vielä sekin ettei asiakaspalvelussa näkynyt yhtään hapannaamaa vaan kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja hymyileviä.
      Lämmintä oli n.30 joka päivä eikä satanut kertaakaan.
      Juuri puristetut mehut olivat taivaallisia. Meidänkin tytöt litkivät niitä aina kuin mahdollista.
      Niin ja hotellin aamiainen oli ihan hyvä ja monipuolinen.
      Soukeissa oli kiva käydä vaikka siellä tyrkytettiinkin tavaraa, mutta ei väkisin kuitenkaan.
      Laskettelemassakin tuli käytyä mall of Emirates ostoskeskuksessa. Kysy jos mieleen tulee jotakin.

    • se alkuperäinen

      Moi,
      täällä taas haaveillaan uudesta Dubain matkasta ja niinpä "eksyin" lukemaan tätä aloittamaani viestiketjua. Meidän reissu Dubaihin meni hienosti, ja tykkäsimme Belvedere Courtista paljon. Meidän kaksio oli tosi tilava huoneisto. Parveke oli koko huoneiston mittainen eli suuri, kalusteet tosin puuttuivat. Siirsimme sinne kuitenkin iltaisin pari tuolia ja kiva oli istuskella ja ihailla näkymiä suoraan Burj Dubaille päin. Sitä näkymää ja valojen välkettä on ikävä.
      Huoneisto oli siisti, aamiainen ok, uima-allas pienehkö (ylätasanne muuta hotellin tasoa ehkä vaatimattomampi), mutta sielläkin tuli isomman lapsen kanssa pari kertaa käytyä. Altaan vieressä oli pieni poreallas (joka ei poreillut enää), jossa poika leikki lelujensa ja pelastusrenkaan kanssa :)
      Kokonaisuudessaan hotelli oli kyllä ihan reilusti kolmen tähtensä arvoinen, enemmänkin. Lähtisin uudelleen! Lasten kanssa oli helppo liikkua taksilla sinne, minne halusi. Metrolla matkustaminen oli myös elämys, näkymät etummaisesta vaunusta ekalla kerralla suorastaan huikeat, kun lähdettiin pimeällä kohti Burj Dubaita ym.
      Ja ihan rehellisesti; kun mentiin lasten ehdoilla, lapsetkin nauttivat lomasta. Paljon nähtiin ja jäi mukavia muistoja. Nyt 3 -vuotiaamme sanookin usein että on ikävä Dubbaihin! Toivottavasti vielä joskus päästäis. Toki lapset (ja koko perhe) tykkää pikkumatkoista ihan yhtä paljon, mutta kiva kun nyt Dubaikin on nähty.

      • Hienoa.

        Hienoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe