Kansalaisvaatimus

nonperfect

Lähetetty 27.9.2010 9:40:44
Lähettäjä [email protected]
Aihe Kansalaisvaatimus oikeuskanslerille


KANSALAISVAATIMUS


Me allekirjoittaneet vaadimme, että Asko Kerviseen kohdistettu pitkäaikainen kiusaaminen lopetetaan valtioneuvoston oikeuskanslerin taikka muun viranomaisen toimenpiteillä.

Todistettavasti on osoitettavissa, että yli 17 vuotta sitten Asko Kervisestä on ryhdytty ylläpitämään salassa pidettyä mustaa listaa. Tätä lista-asiakirjaa ja listan vääriä ja valheellisia tietoja on Kotkan kaupungin asiakirjoissa käytetty Kervisen vahingoksi. Mustan listan asiakirjatiedot ovat perättömiä ja laittomia. Listassa on mm. kymmeniä omavaltaisesti kirjattuja laiminlyöntejä ja Kervisen terveydentilaa koskevia ei-julkisia tietoja ja arvioita, joita on käytetty väärin.

Kymenlaakson käräjäoikeus on vahvistanut asianosaisten kesken tekemällä sopimuksella mustan listan ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista hävitettäväksi.

Kymenlaakson käräjäoikeuden 5.5.2010 päivätyn nro 10/1046 lainvoimaisen päätöksen toinen sopijaosapuoli sovinnossa on Kotkan kaupungin työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen, joka on velvollinen toimenpiteisiin mustan listan hävittämiseksi ja mustan listan tietojen hävittämiseksi muista asiakirjoista ja noudattamaan oikeudenkäymiskaaren 20 luvun säännökset huomioon ottaen puhutun päätöksen sopimusta.

Kaikenlaiset mustat listat ja valheelliset asiakirjatiedot ovat kiellettyjä ja laittomia. Ne eivät kuulu nykyaikaan eikä niillä pidä ketään kiusata.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Asko Kervisestä laadittu musta lista ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista on hävitettävä ja että väärien ja valheellisten asiakirjatietojen käyttämisellä tehdyt päätökset kumotaan.


Arto Hirvonen
Keltakallionkuja 21
48770 KOTKA

Pertti Alastalo
Puhakantie 21
49490 HAMINA

Tapani Sipola
Valkamakatu 14 E 39
48200 KOTKA

Aimo Jaatinen
Ylänummentie 193
49300 TAVASTILA

Juho Eerola
Rastaantie 32
48220 KOTKA

Jorma Ahvenainen
Pahnakalliontie 7
48400 KOTKA

Kati Toikander
Sakinkuja 8
49420 HAMINA

Seppo Eerola
Laajakoskentie 541
48750 KOTKA

Jari Taipale
Hanhentie 19
48220 KOTKA

Jorma-Kalevi Merivirta
Kukkulapolku 1 E 42
48350 KOTKA

Hannu Järvinen
Ahostinkuja 17
49660 PYHÄLTÖ

3

437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asko Kervinen

      Kotkan kaupunginlakimies Marianna Ruonalan laatimat väärät ja valheelliset asiakirjatiedot ovat vaikeita asioita Kotkan kaupunginhallitukselle, Kymenlaakson poliisille ja oikeudenpalvelijoille.

      Marianna Ruonalan laatima valheellinen asiakirja on ollut allekirjoittaneelle yksi vahingollisin dokumentti, jota on käytetty mm. Kouvolan hallinto-oikeuden päätöksenteossa.

      Kaupunginlakimies Ruonalan laatimassa asiakirjassa on mustan listan perättömiä tietoja. Täten Ruonalan valheellisella asiakirjalla ja hallinto-oikeuden päätöksellä on kauaskantoiset seuraukset. Muista päätöksistä en tässä yhteydessä kirjoita, mutta luonnollisesti kysyn, että nauttiiko Ruonala kaupunginlakimiehenä ja seurakunnan luottamushenkilönä enää tehtäviensä edellyttämää luottamusta?

      Jos Ruonala olisi ollut rehellinen kaupunginlakimies, niin hän olisi lainoppineena kertonut kaupunginhallitukselle, että työntekijälle kuuluu antaa tiedoksi väitetyt laiminlyönnit ja asianosaisjulkiset asiakirjat. Ruonalan olisi myös kaupunginlakimiehenä pitänyt pyrkiä mustan listan ja väärien asiakirjatietojen suhteen laillisuuteen, mutta valitsi toisen tien.

      Kotkan kaupunginhallituksen ja viranomaisten puolueellisuus tulee selvästi esille myös Kotkan kaupungin työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkisen valheellisuutta koskevissa asioissa.

      Työsuojelupäällikkö Pulkkinen on kertonut todistajana vääriä ja perättömiä tietoja ja esittänyt perättömiä tietoja oikeudelle asianomistaja-asemassa. Asiasta on pitävä näyttö, mutta sitä ei ole noteerattu muuten kuin asettamalla allekirjoittanut useaan kertaan pikavauhtia syytteeseen totuuden kertomisesta.

      Vaikuttaa siltä, että Kotkan virkamiehet voivat tehdä mitä tahansa, kun vallitseva järjestelmä on heille pettämätön.

      Kansalaisvaatimuksen tekijöitä kiitän tuesta.


      Haminassa 28.9.2010
      Asko Kervinen

    • Asko Kervinen

      Poliisille ja oikeuskanslerille ilmoitus ja osoitus jatketusta ja tietoisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja luottamusaseman väärinkäyttämisestä.


      Kotkan kaupunki hallinnoi ja ylläpitää tietoisesti laitonta mustaa listaa ja mustan listan vääriä ja perättömiä asiakirjoja. Vääriä asiakirjatietoja on käytetty vuosia Kotkan kaupungin organisaatiossa ja kaupunginhallituksen päätöksenteossa sekä eri viranomaisessa ja oikeudessa allekirjoittaneen vahingoksi.

      Laittomista asiakirjoista ja vallitsevasta laittomasta tilanteesta ovat tietoisia Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöf, kansliapäällikkö Jarmo Koivisto, kaupunginlakimies Marianna Ruonala ja työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen sekä kaupunginhallituksen jäsenet Vesa Salminen, Eeva-Liisa Frilander-Paavilainen, Pasi Hirvonen, Pia Hurtta, Raimo Hynninen, Ritva Kallioniemi, Veijo Kilpeläinen, Rita Komulainen, Semi Lommi, Pirjo Tujula ja Rauli Ylimäki, mutta kaikki edelleen jatkavat tietoista laittomuuden ylläpitämistä, vaikka kaupunginhallituksen jäsen Jorma-Kalevi Merivirta on lukuisia kertoja lakiin perustuvilla kirjallisilla päätösehdotuksilla ja vetoomuksilla yrittänyt saada edellä mainittuja virkamiehiä ja kaupunginhallituksen päättäjiä noudattamaan lakia ja takaamaan Asko Kerviselle perustuslailliset oikeudet asianosaisjulkisiin asiakirjatietoihin ja niiden oikaisuun ym.

      Laittomien mustien listojen ja perättömien asiakirjatietojen hävittämiseksi on tehty kolme valtuustoaloitetta, mutta edellä mainitut henkilöt Merivirtaa lukuun ottamatta valitsivat toimintatavakseen laittomuuden, jota edelleen tieten ylläpitävät.

      Nyttemmin laittomien listojen ja asiakirjatietojen ylläpitämisen tahallisuus on kiistaton tosiasia ja siten rikosoikeudellisesti riidaton.

      Pyydän, että poliisi ja oikeuskansleri tutkivat asiaa nyt jatkettuna törkeänä virkavelvollisuuden rikkomisena ja jatkettuna törkeänä luottamusaseman väärinkäyttämisenä taikka muun törkeän teonkuvauksen osoittamalla rikosnimikkeellä.
      Haminassa 5.10.2010
      Asko Kervinen




      Asko Kervinen
      Puhakantie 19
      49490 NEUVOTON
      Puh. 05 3665664 tai 044 0696610

    • Nedo

      Saatujen tietojen mukaan tapaus Kervinen on edennyt eduskunnan oikeusasiamiehen tutkittavaksi kansalaisten tekemän kansalaisvaatimuksen johdosta.

      EOA on katsonut kansalaisvaatimuksen otettavaksi käsittelyyn, riippumatta asian mittavasta rikostutkinnasta, jossa Asko Kervinen on asianomistajana.

      Positiivisena asiassa on nähtävissä väärinkäytösten tulevan nyt vääjäämättä esille yleisen syyttäjän alaisena olevan kansalaisvaatimuksen johdosta. Näin ollen kansalaisvaatimus jaottaa ja tukee Kervisen rikosoikeusprosessin substanssia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe