Ehkä keskenmeno

maamx3

Mun tilanne on nyt tämä. Neuvolan mukaan ois rv7 4 ja omien laskelmien mukaan rv 7 1 tai rv 7 0. Kävin äsken varhaisultrassa ja sykettä ei löytynyt. Sikiö vastas rv 6 2 eli 4 mm. Toki täs on pieni mahdollisuus et ei oiskaan menny kesken mut epäilen.

Mulla ei ole keskenmenon oireita ollu päin vastoin. Kärsin mielettömästä pahoinvoinnista joka paheni muutama pv sitten. Tää on kolmas raskaus ja kahdessa edellisessä kärsin myös suuresti pahoinvoinnista. Mua ahdistaa täs mahdollisessa keskenmenossa et silti kärsin raskausoireista! Mä haluan et oireet loppuu heti jos en kerran raskaana ole.

Me mietittiin kauan uskalletaanko kolmatta yrittää tän pahoinvoinnin takia. Nyt harmittaa jos menee kesken. Enää en yritä.

Tietääkö kukaan kuinka kauan pahat raskausoireet kestää siitä ku sikiö on kuollut?

8

886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamimami

      Minulla ainakin loppuneet heti. Ultrassa sit ei ole näkynyt sydämen sykettä. Luulenpa et vielä on hengissä. Ovulaatio on ollut vaan myöhemmin.

      • maamx3

        Kiitos vastauksesta :)

        Täällä oksentelu jatkui ja paheni niin et kävin sairaalanpäivystyksessä. Sain raskauspahoinvointiin lääkettä. Olen yrittänyt aina välttää niiden ottoa mut nyt en enää pysty :( Surullinen olo ja silti olen oksentanut. Jonkin verran kyl lääke auttaa. Eilen kun ei pysynyt mikään minuuttia kauemmin sisällä. Pää hajoo.

        Ens vk ultra. Ahdistaa tietämättömyys. Välil toivon et raskaus olis menny kesken ni olo helpottais. En pysty hoitaa pieniä lapsianikaan.

        Miehen kanssa ollaan kyl sitä mieltä et ei harrastettu seksiä silloin ku muka tää ois saanut alkunsa. Ollaan ihmeissämme.


    • keskenmenon...

      mua ihmetyttää toi alkion koko aika paljon, kun itse olin raskaana ja sain keskenmenon viikolla 7, niin alkio oli tuon 4mm ja gyne sanoi että vastaa viikkoa 5 1, ja pulssia ei näkynyt. gyne kysyi että olinko varmasti viikolla 7, osasin varmaks sanoa kun me käydään hoidoissa. Niin ja mulla jatkui raskausoireet siihen asti kunnes alkoi vuoto eli yli viikko kun oli mennyt kesken. Heti kun alkoi vuoto niin loppui oireet kuin seinään.
      Jos koon puolesta alkio vastaa 6 2 niin kyllä sillon pitää jo syke näkyä.

      • maamx3

        Niinpä niin. Mä ajattelen myös et luulis et olis kesken menny. Sydän ei sykkinyt sillon ultrassa.

        Mä oon nyt ihan loppu! Elämän halu hiipuu ku olo on niin karsea. Ei se et ois menny kesken niin hirveä asia ois. Silloinhan alkio ei ollu elin kelpoinen mut MIKS mut pitää kärsiä tästä olosta. Eivät voineet edes ultrata perkele sairaalassa! Murr. Kyllä sitä ihminen on niin yksin oman olonsa kanssa :(


      • keskenmennyt.....
        maamx3 kirjoitti:

        Niinpä niin. Mä ajattelen myös et luulis et olis kesken menny. Sydän ei sykkinyt sillon ultrassa.

        Mä oon nyt ihan loppu! Elämän halu hiipuu ku olo on niin karsea. Ei se et ois menny kesken niin hirveä asia ois. Silloinhan alkio ei ollu elin kelpoinen mut MIKS mut pitää kärsiä tästä olosta. Eivät voineet edes ultrata perkele sairaalassa! Murr. Kyllä sitä ihminen on niin yksin oman olonsa kanssa :(

        jos alkais vielä noilla viikoilla sykkimään. sydämen sykkeen näkee jo viikolla kuusi, viikolla seitsemän jos ei näy niin aika huonosti asiat taitaapi olla, niin ikävää kuin se onkin.
        mä ajattelin sillon ennen kuin sain keskenmenon että kaikki on hyvin kun on oireita mutta ei ollutkaan. Sykettä ei löytynyt ja seuraavana päivänä sitten alkoi runsas vuoto, niin loppui oireetkin. Ei ollut mikään kiva kokemus tuo keskenmeno, se oli suorastaan järkytys.
        Sanoiko gyne sulle että näkyikö siellä edes ruskuaispussia? onko mahdollista että hedelmöitys olisi tapahtunut myöhemmin?
        tosin kun mä mietin noita alkion mittoja ja sitä että sulle on sanottu, että viikkoja on tuo yli kuusi jo, kun itsellä oli alkion koko sama kuin sinulla mutta gyne sanoi että vastaa viikkoja 5 1...
        vai onko jokaisella gynellä oma "raja" noissa jutuissa?


    • maamx3

      Kävin taas ulras ja nyt sydän sykki. Mun kierto on ollut pahasti sekasin ja se on ollut 30 sijasta 38 ! Huh tän mukaan tein raskaustestin tasan rv 3 ja sain haalean plussan. Joo on pikkasen hormooneja täs kehossa. Voi ällötys miten mä oksennan koko ajan.Keskeytystä me ei haluta tehdä kun me tätä haluttiin. Ei auta ku KÄRSIÄ!

      • keskenmennyt...

        onnea todella paljon!! asia oli niin kuin arvelin, että hedelmöitys on tapahtunut myöhemmin :) eli nyt oot todennäköisesti sitten viikolla 6.


    • maamx3

      Loppu tulos on sit kuitenkin keskenmeno juuri noihin aikoihin ku kävin ultrissa. Menin np-ultraan ja siellä todettiin sikiön kuolleen n. rv 6 1. Mulla oli kokoajan toiminut istukka eli kärsin aivan tolkuttomasta pahoinvoinnista viikkotolkulla turvaan. Että Veetuttaa!!!! Mulla oli koko raskauden olo et tää ei pääty hyvin ja niinhän siin kävi.

      Eilen sairaalasta annettiin lääkkeet lääkkeelliseen keskeytykseen kotona. Voi V mikä juttu. Jouduin lähtee kuitenki yöllä sairaalaan synnytyskipujen takia. Mikään ei kotona auttanut vaikka otin kaikki mahdolliset lääkkeet. Vasta joku kipupiikki sairaalassa auttoi.

      Kaiken tän jälkeen on vaan kysymys. Miks tää ei voinut mennä itsekseen kesken sillon rv 6. Nyt sit kärsin useita viikkoja turhaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe