Kuvia tisseistä imetyksen jälkeen

Utelias ensiraskaus

Tiedättekö mistä voisi löytyä kuvia tisseistä imetyksen jälkeen? Olisi kiva nähdä, että ne voivat olla nätit vielä kaiken se jälkeenkin. Kovin tiukassa on ainakin uskomus siitä, että imetys/raskaus pilaa rinnat.

15

2536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • imettäjä

      Mene äitisin kanssa saunaan (olettaen että hän on imettänyt sinua) tai yleiseen uimahalliin. Näät luultavasti monia rintoja, joilla on imetetty.

      • tarkkaan kerro

        Rintojen ulkonäköön vaikuttaa niin monet seikat, että tuskin äidin rintoja katsomalla tai uimahallissa saa hyvän kuvan. Ja pitäisi myös nähdä ennen ja jälkeen tilanne... Oma äitini ei ole enää vanhemmalla iällä pitänyt rintaliivejä laisinkaan, joten sekin varmasti vaikuttaa. Tai millaisia rintaliivejä on pitänyt jne.


    • riippurinta

      on kiinni siitä, miltä rinnat näyttävät sen jäljiltä, ei ehkä kannata lapsia (ainakaan itse) tehdä lainkaan!
      Kyllä raskaus itsessäänkin vaikuttaa rintojen muotoon, kuten kaikki lihominen/laihtuminen.
      (ja jos lastenteossa eniten mietityttää ulkonäön pilallemeno, niin voi miettiä onko ihan kypsä niistä lapsista huolehtimaan...)
      Itse olen kolme lasta pitkään imettänyt, enkä nyt sanoisi näitä lätysköjä enää kauniiksi, mutta joka tapauksessa ovat siis pääasiallisen tehtävänsä täyttänneet, eli tuottaneet ruokaa lapsilleni!

      Nykyaikana on sitä paitsi plastiikkakirurgia niin kehittynyttä ja kehittyy edelleen, että halutessaan saa rinnat "korjattua".

      • italiana

        se että haluaa näyttää hyvältä ei tarkoita etteikö olisi kypsä äidiksi, Minä ainakin jännitän rintojen muutoksia ja siltikin olen erittäin kypsä,se nyt on vaan kiva näyttää hyvältä :)


      • .....

        =)
        toi oli hyvä


    • Itse olen aina ollut isorintainen ja aina ne on roikkunut...ehkäpä ne roikkuu vähän enempi imetyksen jälkeen, mutta kyllä niissä on edelleen täytettä, ei mielestäni mitään sen suurempaa vahinkoa ole käynyt..ystävällni on aina ollut pienet rinnat ja imetyksen jälkeen on pelkät laput..toisella ystävälläni, laiha mutta isorintainen, tissit roikkuu ja onpelkkää nahkaa missä pallot päässä.. ja eräs peinirintainen ystäväni sanoo että ei ole tissejä enää ollenkaan ei edes niitä riippuvia...
      Riippuu varmasti aika lailla naisesta ja naisen fyysisestä kunnosta, jos on hyväkuntoinen, lihaksikas nainen, niintuskimpa ne rinnat niin alhaalla toikuuisi kuin jos olet ei niin urheilullinen jne jne

    • ieow

      Ihan oikeasti! Mitä väliä sillä on miltä rinnat näyttää imetyksen jälkeen? Kyllähän naamakin vanhenee ajan kuluessa yms. Raskaus ja imetys ovat täysin luonnolliset asiat naiselle ja elämä jättää jälkensä.

      • italina..

        kyllä sillä joillekkin on väliä! minulle ainakin ja paljon. kyllä se on aina ihana hyvältä näyttää ;) ja niitä joita ei kiinnosta ,onnea ! =) ei ole stressiä siitä ;)


      • Hankkiako lapsi?
        italina.. kirjoitti:

        kyllä sillä joillekkin on väliä! minulle ainakin ja paljon. kyllä se on aina ihana hyvältä näyttää ;) ja niitä joita ei kiinnosta ,onnea ! =) ei ole stressiä siitä ;)

        Onko sillä väliä, että lapsi saa parasta mahdollista ravintoa? Kumpi painaa enemmän vaakakupissa, lapsen hyvinvointi vai hyvät tissit?

        Jos on vaakakuppi kallistuu tuonne jälkimmäiseen vaihtoehtoon, kannattaa miettiä onko sittenkään järkevää hankkia lapsia. Lapsi tuo niin paljon erilaisia asioita ja tilanteita, joissa lapsen etu on laitettava oman edelle.


    • imettäkää

      raskaus se on mikä rintojen ulkonäköä muuttaa.. ei imetys.

    • 4 vuotta imetystä

      Pilvihin on piian nännit, maata kohti naidun naisen. Tietää jo sananlaskukin miltä ne rinnat alkaa näyttää. Mutta mitä väliä, ei mitään. Mullakin pysyy jopa kaukosäädin tissin alla, mutta ok.

    • lerppatisuliini

      Kolme lasta pitkään imettäneenä ainakin omat rinnat lerpahtivat kunnolla.. :D Mutta lapset saivat ruokansa mikä tärkeintä.Itse suhtaudun näihin 'lompakoihin' ihan huumorilla,tehtävänsä ne ovat tehneet hyvin!

      Tissit saa nykyään ostamalla helposti,itselläkin ne tilauksessa:) Odotan tässä vielä kuitenkin koska viimeisin imetys,kestoltaan 1,5v. loppui vasta 5kk sitten.

      Enkä ole mikään bikinibeibe mutta onko se väärin jos haluaa itselleen kauniit rinnat varsinkin kun se on nykyään mahdollista?

    • lurppanaama45

      Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
      You can get one too!

      >> minecraftcodes.me

    • veeravv

      Mä olen imettäny kolme v .enkä ole huomannu rinniossa muut kun isot maito vuodot .imetän niin kauvan kun lapsi haluaa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2204
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      61
      2062
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1961
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1354
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe