Tästä ei sitten puhuta

hys hys

Vastaus kansalaisvaatimukseen oikeuskanslerille
Asko Kervinen 28.9.2010 10:28

Kotkan kaupunginlakimies Marianna Ruonalan laatimat väärät ja valheelliset asiakirjatiedot ovat vaikeita asioita Kotkan kaupunginhallitukselle, Kymenlaakson poliisille ja oikeudenpalvelijoille.

Marianna Ruonalan laatima valheellinen asiakirja on ollut allekirjoittaneelle yksi vahingollisin dokumentti, jota on käytetty mm. Kouvolan hallinto-oikeuden päätöksenteossa.

Kaupunginlakimies Ruonalan laatimassa asiakirjassa on mustan listan perättömiä tietoja. Täten Ruonalan valheellisella asiakirjalla ja hallinto-oikeuden päätöksellä on kauaskantoiset seuraukset. Muista päätöksistä en tässä yhteydessä kirjoita, mutta luonnollisesti kysyn, että nauttiiko Ruonala kaupunginlakimiehenä ja seurakunnan luottamushenkilönä enää tehtäviensä edellyttämää luottamusta?

Jos Ruonala olisi ollut rehellinen kaupunginlakimies, niin hän olisi lainoppineena kertonut kaupunginhallitukselle, että työntekijälle kuuluu antaa tiedoksi väitetyt laiminlyönnit ja asianosaisjulkiset asiakirjat. Ruonalan olisi myös kaupunginlakimiehenä pitänyt pyrkiä mustan listan ja väärien asiakirjatietojen suhteen laillisuuteen, mutta valitsi toisen tien.

Kotkan kaupunginhallituksen ja viranomaisten puolueellisuus tulee selvästi esille myös Kotkan kaupungin työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkisen valheellisuutta koskevissa asioissa.

Työsuojelupäällikkö Pulkkinen on kertonut todistajana vääriä ja perättömiä tietoja ja esittänyt perättömiä tietoja oikeudelle asianomistaja-asemassa. Asiasta on pitävä näyttö, mutta sitä ei ole noteerattu muuten kuin asettamalla allekirjoittanut useaan kertaan pikavauhtia syytteeseen totuuden kertomisesta.

Vaikuttaa siltä, että Kotkan virkamiehet voivat tehdä mitä tahansa, kun vallitseva järjestelmä on heille pettämätön.

Kansalaisvaatimuksen tekijöitä kiitän tuesta.


Haminassa 28.9.2010
Asko Kervinen

* VASTAA

Kansalaisvaatimus oikeuskanslerille
nonperfect Käyttäjän viestit 27.9.2010 12:40

KANSALAISVAATIMUS


Me allekirjoittaneet vaadimme, että Asko Kerviseen kohdistettu pitkäaikainen kiusaaminen lopetetaan valtioneuvoston oikeuskanslerin taikka muun viranomaisen toimenpiteillä.

Todistettavasti on osoitettavissa, että yli 17 vuotta sitten Asko Kervisestä on ryhdytty ylläpitämään salassa pidettyä mustaa listaa. Tätä lista-asiakirjaa ja listan vääriä ja valheellisia tietoja on Kotkan kaupungin asiakirjoissa käytetty Kervisen vahingoksi. Mustan listan asiakirjatiedot ovat perättömiä ja laittomia. Listassa on mm. kymmeniä omavaltaisesti kirjattuja laiminlyöntejä ja Kervisen terveydentilaa koskevia ei-julkisia tietoja ja arvioita, joita on käytetty väärin.

Kymenlaakson käräjäoikeus on vahvistanut asianosaisten kesken tekemällä sopimuksella mustan listan ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista hävitettäväksi.

Kymenlaakson käräjäoikeuden 5.5.2010 päivätyn nro 10/1046 lainvoimaisen päätöksen toinen sopijaosapuoli sovinnossa on Kotkan kaupungin työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen, joka on velvollinen toimenpiteisiin mustan listan hävittämiseksi ja mustan listan tietojen hävittämiseksi muista asiakirjoista ja noudattamaan oikeudenkäymiskaaren 20 luvun säännökset huomioon ottaen puhutun päätöksen sopimusta.

Kaikenlaiset mustat listat ja valheelliset asiakirjatiedot ovat kiellettyjä ja laittomia. Ne eivät kuulu nykyaikaan eikä niillä pidä ketään kiusata.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Asko Kervisestä laadittu musta lista ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista on hävitettävä ja että väärien ja valheellisten asiakirjatietojen käyttämisellä tehdyt päätökset kumotaan.


Arto Hirvonen
Keltakallionkuja 21
48770 KOTKA

Pertti Alastalo
Puhakantie 21
49490 HAMINA

Tapani Sipola
Valkamakatu 14 E 39
48200 KOTKA

Aimo Jaatinen
Ylänummentie 193
49300 TAVASTILA

Juho Eerola
Rastaantie 32
48220 KOTKA

Jorma Ahvenainen
Pahnakalliontie 7
48400 KOTKA

Kati Toikander
Sakinkuja 8
49420 HAMINA

Seppo Eerola
Laajakoskentie 541
48750 KOTKA

Jari Taipale
Hanhentie 19
48220 KOTKA

Jorma-Kalevi Merivirta
Kukkulapolku 1 E 42
48350 KOTKA

Hannu Järvinen
Ahostinkuja 17
49660 PYHÄLTÖ

3

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epätietperäseinäjoel

      Miks ihmeessä tää Kervisen juttu jatkuvasti on meittin kiusana.

    • nonperfect

      Aihe: Laittomat mustat listat ja tosiasiat
      Lähetetty: 1.10.2010 12:13
      Lähettäjä: [email protected]


      Laittomat mustat listat ja tosiasiat


      Keväällä 2004 sain Kaakkois-Suomen työsuojelupiiristä tiedon Kotkan kaupungin toimialajohtaja Pertti Lintusen ja museotoimenjohtaja Eira Karppisen lähettämistä mustista listoista. Lista-asiakirjoihin on kirjattu 26.8.1993 alkaen kymmeniä perättömiä laiminlyöntejä ja luvattomia ei-julkisia terveydentilaani koskevia tietoja ja arvioita ynnä muita kulkupuheita. Listat ovat törkeitä.

      Myöhemmin vuonna 2004 sain tietää, että työsuojelupiiriin oli toimitettu monisivuisia selvitysasiakirjoja, joissa on paljon perättömiä tietoja ja kulkupuheita. Selvityksien laatijoina ovat toimineet Kotkan kaupungin toimialajohtaja Pertti Lintunen, museotoimenjohtaja Eira Karppinen, työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen ja työsuojeluvaltuutettu Matti Leppänen, joiden tekoja poliisi edelleen tutkii haastehakemuksien ohessa.

      Pertti Lintunen on nykyään Imatran kaupunginjohtaja.

      Vuonna 2005 sain sitten Kouvolan hallinto-oikeuden asiakirjoista tietää, että työsuhteeni päättämistä koskevissa asioissa oli käytetty kaupunginlakimies Marianna Ruonalan 29.7.2004 päivättyä valheellista ja salassa pidettyä asiakirjaa, jota oli Ruonalan luvalla käytetty myös Kouvolan hallinto-oikeudessa allekirjoittaneen vahingoksi. Kaupunginlakimies Ruonalan laatimassa asiakirjassa on mustan listan perättömiä tietoja.

      Vuonna 2006 sain tietää, että kaupunginlakimies Marianna Ruonala oli merkinnyt oikeuden asiakirjoihin todistajille todistusteemaksi Asko Kervisen lukuisat laiminlyönnit, joista työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen kertoi todistajana perätöntä, kuten muistakin asioista. Tosiasiassa mitään laiminlyöntejä ei ole, kuten 7.1.2009 päivätystä asiakirjasta 1126/2008 054 KH ilmenee. Nimikirjaotteeni on myös puhdas.

      Vuonna 2008 sain syyttömänä tuomion kunnianloukkauksesta kerrottuani edellä mainitusta Tapani Pulkkisen vääristä ja perättömistä todistajakertomuksista. Samana vuonna Kouvolan hovioikeus pysytti käräjäoikeuden antaman mielivaltaisen kunnianloukkaustuomion, vaikka minulla oli kahden valaehtoisen todistajan lausunto ja pitävät kirjalliset todisteet siitä, että työsuojelupäällikkö Pulkkinen oli kertonut todistajana oikeudessa vääriä ja perättömiä tietoja.

      Vuonna 2009 sain lukuisten kanteluiden ja asiakirjapyyntöjeni jälkeen kaikki minulle kuuluvat asianosaisjulkiset asiakirjat haltuuni. Asiakirjojen keinotekoinen salassapito oli harkittua, koska Kotkan kaupungin johtavat virkamiehet ja kaupunginhallitus päätöksillään suojelivat vääryydentekijöitä ja nyttemmin itseään.

      Vuonna 2009 työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen käytti asianomistaja-asemassa oikeudelle antamassaan asiakirjassa vääriä ja perättömiä tietoja.

      Vuonna 2010 toukokuussa sain lainvoimaisen Kymenlaakson käräjäoikeuden 10/1046 päätöksen, jossa velvoitetaan hävittämään musta lista ja mustan listan tiedot muista asiakirjoista, mutta tämä ei ole toteutunut, koska kukaan ei halua laittomuuden loppuvan eikä myöntää tapahtuneita tosiasioita. Ehdottamani sovintokaan ei kelpaa.


      Haminassa 1.10.2010
      Asko Kervinen



      Asko Kervinen
      Puhakantie 19
      49490 NEUVOTON
      P. 05-3665664 tai 044 0696610

    • Asko Kervinen

      Poliisille ja oikeuskanslerille ilmoitus ja osoitus jatketusta ja tietoisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja luottamusaseman väärinkäyttämisestä.


      Kotkan kaupunki hallinnoi ja ylläpitää tietoisesti laitonta mustaa listaa ja mustan listan vääriä ja perättömiä asiakirjoja. Vääriä asiakirjatietoja on käytetty vuosia Kotkan kaupungin organisaatiossa ja kaupunginhallituksen päätöksenteossa sekä eri viranomaisessa ja oikeudessa allekirjoittaneen vahingoksi.

      Laittomista asiakirjoista ja vallitsevasta laittomasta tilanteesta ovat tietoisia Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöf, kansliapäällikkö Jarmo Koivisto, kaupunginlakimies Marianna Ruonala ja työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkinen sekä kaupunginhallituksen jäsenet Vesa Salminen, Eeva-Liisa Frilander-Paavilainen, Pasi Hirvonen, Pia Hurtta, Raimo Hynninen, Ritva Kallioniemi, Veijo Kilpeläinen, Rita Komulainen, Semi Lommi, Pirjo Tujula ja Rauli Ylimäki, mutta kaikki edelleen jatkavat tietoista laittomuuden ylläpitämistä, vaikka kaupunginhallituksen jäsen Jorma-Kalevi Merivirta on lukuisia kertoja lakiin perustuvilla kirjallisilla päätösehdotuksilla ja vetoomuksilla yrittänyt saada edellä mainittuja virkamiehiä ja kaupunginhallituksen päättäjiä noudattamaan lakia ja takaamaan Asko Kerviselle perustuslailliset oikeudet asianosaisjulkisiin asiakirjatietoihin ja niiden oikaisuun ym.

      Laittomien mustien listojen ja perättömien asiakirjatietojen hävittämiseksi on tehty kolme valtuustoaloitetta, mutta edellä mainitut henkilöt Merivirtaa lukuun ottamatta valitsivat toimintatavakseen laittomuuden, jota edelleen tieten ylläpitävät.

      Nyttemmin laittomien listojen ja asiakirjatietojen ylläpitämisen tahallisuus on kiistaton tosiasia ja siten rikosoikeudellisesti riidaton.

      Pyydän, että poliisi ja oikeuskansleri tutkivat asiaa nyt jatkettuna törkeänä virkavelvollisuuden rikkomisena ja jatkettuna törkeänä luottamusaseman väärinkäyttämisenä taikka muun törkeän teonkuvauksen osoittamalla rikosnimikkeellä.


      Haminassa 5.10.2010
      Asko Kervinen



      sko Kervinen
      Puhakantie 19
      49490 NEUVOTON
      Puh. 05 3665664 tai 044 0696610

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      132
      2377
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      284
      2275
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      74
      1759
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      119
      1452
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1299
    6. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1298
    7. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      72
      1030
    8. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      1020
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      925
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      901
    Aihe