sihteerin leivissä

lover

Olin juuri päässyt peruskoulusta hyvin paperein kesälomalle, kun ystäväni äiti kysyi minulta kiinnostaisiko minua hyväpalkkainen kesätyö.
Hän oli jo kysynyt ystävältäni mutta tämä ei halunnut haaskata kesäpäiviään töissä..
-Haluan elää tämän kesän vielä vapaana..ystäväni virnisti ja kohensi rintaliiviensä asentoa.
-Mutta sinua kiinnostaisi enemmän? ystäväni äiti kääntyi minuun päin toiveikkaan näköisenä.
-Joo..mutisin ja olin aikeissa kysyä millaista työtä tulisin tekemään.Ilmeisesti tuleva työnantajani oli lukenut ajatukseni.
-Toimisit apulaisena firmassamme..Meillä on nyt kesäkuussa paljon tärkeitä konfferensseja ja kokouksia ja asiakkaamme tarvitsisivat varmasti virkistystä ja kahvinkeittäjää pitkiin, tylsistyttäviin kokouksiinsa..
-Voisihan se olla ihan kivaa.. Myönnyin ja ajattelin innokkaana miten helppoa rahaa se olisi.Keittelisin vain kahvia ja olisin hymyilevän kohtelias ystävällisille vanhoille sedille ja tädeille.
-Hyvä. Voisitko aloittaa jo huomenna..?Tiedätkin missä työpaikkasi sijaitsee..Voisitko saapua sinne huomenna yhdeksäksi että ehdin näyttää sinulle paikkoja ennen ensimmäisten asiakkaitten saapumista..
Pitemmittä puheitta sovimme että aloitan jo seuraavana päivänä. Sydämeni pampatti iloisena; ensimmäinen kesätyöni!

Seuraavana aamuna heräsin jo hyvissä ajoin. Vääntäydyin ylös sängystä seitsemältä ja menin suihkuun. Koska päivästä näytti tulevan helteinen, valitsin kaapistani sinisen kietaisuhameen ja valkoisen, pienen topin. Sopivan hienostunutta helteeseen,mietin hyväntuulisena.
Kun olin peseytynyt ja pukenut, meikkasin itseni vielä hienovaraisesti. Kaappasin farkkutakkini naulasta ja huikkasin porukoilleni tulevani illalla. He eivät edes tienneet kesätöistäni, hykertelin itsekseni.

Ystäväni äidin firma sijaitsi pari kolme kilometriä meiltä. Otin pyörän tallista. Kello tikitti puolta yhdeksää.
Minulla ei ollut mitään kiirettä.
Ajelin sopivaa vauhtia ja pian olinkin perillä.
Ystäväni äiti, mirja, odottikin minua jo pihalla. Hän hymyili niin kuin aina.
-Tervetuloa!Hän henkäisi. Mirja oli pukeutunut kuin amerikkalainen juristinainen ja kummastuin hieman. Olivatko kaikki lakinaiset- ja miehet aina noin hyvin pukeutuneita.?
Tunsin itseni varpuseksi kietaisuhameessani ja topissani.
-Minulla on vähän kiire..selitti Mirja.
-tärkeä kokous alkaa vartin yli yhdeksän yhdessä toisessa paikassa ja minun on oltava siellä.
Tänne asiakkaat saapuvat kymmeneltä.Saatkin vaativan tehtävän ensimmäisenä työpäivänäsi.
Viihdytät heitä ja neuvot heidät kokoushuoneeseemme. Siis siihen asti kun Valtteri saapuu, heidän asiaansa hoitava juristi.
Mirja kiidätti minua toimistosta kokoushuoneeseen, keittiöstä vessaan ja kertoi kaikki tärkeimmät asiat mitä minun tulisi muistaa sanoa asiakkaille.
Pian kello olikin jo viisi yli yhdeksän ja Mirjan piti melkein lentää.
Hän antoi kännykkänumeronsa jos tulisi hätä mutta unohti sanoa millaisia asiakkaat olivat. Kun he saapuivat ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen, minulla ei ollut aavistustakaan että he olivat kaikki suoraan afrikasta tulevia n. 18-25v miehiä ja vain yksi heistä osasi englantia.
Heitä oli kuusi tulkkipojan lisäksi ja kiinnitin huomiota heidän sulan suklaan sileisiin poskiinsa ja tuikkiviin nappisilmiinsä.
Tulkkipoika rupesi flirttailemaan kanssani ja huomasin heti. Hän sanoi kavereilleen jotain kielellä jota en ymmärtänyt ja kaikki purskahtivat nauruun.
Menin hämilleni ja johdatin kaikki istumaan suureen kokoushuoneeseen. He istahtivat hymähdellen ja Akeemiksi esittäytynyt tulkkipoika
vilkutteli minulle merkitsevästi kun lähdin keittämään heille kahvia. Asiakkaat tuntuivat viihtyvän hyvin, naurunpuuskista päätellen.
Keitin pannullisen kahvia, etsin seitsemän kahvikuppia, asetin ne Mirjan antamalle tarjottimelle ja sipsuttelin takaisin kokoushuoneeseen. Mennessäni minun oli pakko vilkaista itseäni peilistä. Jep, meikkini eivät olleet levinneet eikä hame rempsottanut mitenkään.
Tarjoilin miehille kahvit ja jäin kainona odottelemaan seuraavaa pyyntöä.
-Sit down, girl. Akeem pyysi hymyillen ja tein nolona työtä käskettyä. Tunsin kun seitsemän silmäparia nauliintui rintoihini.
-No, no girl, Akeem sanoi. Sit here! Hän pyysi jo enemmän vaativuutta äänessään ja osoitti syliään.
Olin aina ollut hieman ujo ja harvemmin kukaan noin suloinen ilmestys oli minua syliinsä pyytänyt joten menin.Istahtaessani hieraisin Akeemin nivusia kai jotenkin, koska tunsin hänen elimensä hitaasti pullistuvan pakaroitani vasten. En tiedä lehahdinko punaiseksi mutta muutkin afrikkalaismiehet huomasivat Akeemin reaktion ja kaksi heistä nousi ylös vöitään kilistellen. He kaikki tuoksuivat hyvältä, joltain mausteelta ja deodorantilta. Nännini kovettuivat ja kun Akeemin käsi löysi juuri tänä aamuna ajellun vakoni, olin täysillä mukana heidän leikissään.
-Do you Wanna taste some chocolate?
Nyt loputkin nousivat ylös. Akeem nosti minut kokouspöydälle ja kuin käskystä levitin haarani. Yksi miehistä oli ottanut jököttävän kalunsa esiin ja antoi sen käteeni. Se tuntui ihanan samettiselta ja se kuumotti kädessäni. Se oli isoin koskaan näkemäni penis..
Hieroin hänen kaluaan ja hän alkoi voihkia ja liikehtiä käden liikkeeni voimistuessa. Sillä välin toinen mies aukaisi vyönsä myös ja esiin tuli entistä isompi penis. Silmäni laajenivat ja halusin heti maistaa tuota namua..
Mies asetti peniksensä huulilleni ja aloin lipoa kalua. Maistelin sitä ja sitten upotin sen syvemmälle suuhuni. imin ja pyörittelin sitä suussani niin kuin olin pornoelokuvien naisten nähnyt tekevän.Makasin pöydällä kuin mikäkin Barbara.
Akeem riuhtoi pikkupöksyni yltäni ja syöksyi hyväilemään vakoani. Voihkaisin nautinnosta unohtaen hetkeksi toiset kaksi mutta sitten muistin kun sain suuni täyteen lämmintä .Myös mies jonka kalua runkkasin, laukesi päälleni kiemurrellen.
He perääntyivät ja saatoin nyt keskittyä täysillä alhaalla puuhastelevaan Akeemiin. Hänen taitavat sormensa upposivat sisääni ja kostuttivat minua entisestäni. Sitten hän käänsi minut kontalleen ja kiusoitteli häpyäni kivikovalla peniksellään.
-Push it good! Huudahdin ja Akeem ei vieläkään päässyt minua nauttimaan..
-Oh, she´s a virgin...Akeem huudahti ja muutkin kerääntyivät takapuoleni ympärille.Yksi heistä alkoi hyväillä lämpimällä kädellään pakaraani.
Sitten Akeem lopulta työntyi minuun. Nautintoni oli suunnaton. Näin vain tähtiä. Akeem aloitti hitain vedoin ja sitten kiihdytti tahtiaan.Tunsin hänen jättimäisen peniksensä jokaisella solullani ja halusin sen hetken hieman ennen orgasmia kestävän ikuisesti. Akeem painoi minua itseään vasten, painoi kovaa ja lopulta karjaisten laukesi. Minäkin tunsin orgasmin vavistelevan kehoani.
Ynähtelin tyydytyksestä ja makasin mahallani kokouspöydällä. En huomannut hetkeen mitään enkä ketään, kunnes varmaankin nuorin miehistä kosketti minua paljon hellemmin kuin aikaisemmat. Hänen peniksensä ei ollut niin isokokoinen mutta varsin vanttera sekin. Kiusaamatta minua hän nosti minut syliinsä ja painoi kalunsa sisääni sylissään pidellen. Hän kantoi minut seinää vasten, suuteli kuumasti huuliani ja kosketteli selkääni ja rintojani. Hänen toinen kätensä vaelteli pyllylläni.
Toiset miehet katselivat meitä runkaten. Hän nai minua kovaa seinää vasten ja luulo hänen hellyydestään katosi kuin tuhka tuuleen. Saatoin nähdä seinältä kun muut miehet lipoivat huuliaan.
Afrikkalaispoika jonka nimeä en edes tiennyt, suuteli koko kehoani samanaikaisesti kun nai minua seinää vasten. Hänen vetonsa kiihtyivät ja voimistuivat ja hän vetäytyi ulos minusta ja antoi koko lastinsa suihkuta ylleni.Sitten hän hitaasti laski minut alas ja asetuin taas pöudälle hymyillen.
-Let them all fuck me hard..Voihkin Akeemin korvaan hänen tullessaan suutelemaan minua ja hyväilemään vakoani.
Siispä, Akeem kehotti kaikkia vetämään varvit vuorotellen ja nautin, voi kuinka nautinkaan saadessani viihdyttää heitä kaikkia.
Otin heiltä kaikilta vuorotellen suihin ja hyväilin heidän kalujaan kun he vaihtelivat vuoroja naidessaan minua. Sain ainakin kymmenen orgasmia. Lopulta, kun kello oli lähes kaksitoista, päätin käydä peseytymässä ja siistimässä itseni.Akeem halusi välttämättä tulla suihkuun kanssani. Asetuimme höyryävän veden alle lähekkäin ja Akeem otti palan saippuaa suihkun telineestä. Hän liu`utti saippuaa kehoani pitkin ja työntyi minuun samaan aikaan.Vesi virtasi välissämme ja tunsin kuinka jo valmiiksi kivettynyt penis laajeni sisääni.
Hän veti minut aivan itseään vasten, nai lujaa ja laukesi sitten minuun. Sotkettuaan hän myös pesi vakoni hellästi, muutaman kerran eksyen hyväilemään minua.
Kun olimme molemmat lopulta puhtaita, tunsin itseni todella raukeaksi. Akeem kuivasi minut ja jätti minut sitten pukemaan.
Suihkuhetkemme aikana heidän juttuaan hoitanut juristi oli autuaan tietämättömänä saapunut kokoushuoneeseen. Huomasin äskeisten Afrikan tiikereiden muuttuneen kuin salaman iskusta säyseiksi bisnesmiehiksi. Palvelin heitä parhaani mukaan koko loppupäivän ja flirttailin pistäen kaikkeni peliin koska saatoin haluta vielä suklaata työpäivän jälkeen...

5

10034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • johtaja

      että Afrikkalaisia. Tuossa firmassa kyllä suhteet pelaa jamboihin.

      • Yamboh

        ...epärealistinen tarina. Tanakkaa bashaa alusta loppuun.


      • lover
        Yamboh kirjoitti:

        ...epärealistinen tarina. Tanakkaa bashaa alusta loppuun.

        ..mutta kyse onkin fiktiivisestä tapahtumasta ja osittain fantasiasta ja kenen tarinat täällä nyt vois oikeesti tapahtua..
        ei tarttee vaivautua lukemaan jos ärsyttää noin paljon..


      • ...
        Yamboh kirjoitti:

        ...epärealistinen tarina. Tanakkaa bashaa alusta loppuun.

        aivan ihana lisää tälläsiä :P


    • Pinja

      Ihana tarina isolla I:llä.Jatka jos vaan mahdollista!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe