Suippumadonlakki

Sieni mees

Morjes!

Kuten kaikki tietää, on syksy sienestämisen aikaa. Tämä vuosi on olut erityisen suopea Suippumadonlakille, jota kasvaa mm. kerrostaloni vastapäisellä nurmikolla sankoin määrin. Jostakin syystä tuo sieni on kuitenkin luokiteltu selväpäisyysharhan yläpitämislain noijalla laittomaksi, jonka hallussapito, syöminen ja käyttö on ANKARASTI kielletty. Kysymykseni kuuluukin, mitä ja ketä se nyt haittaa jos vaivihkaa nurmikolla makoillessaan yhden, ehkä toisenkin sienen "vahingossa" suuhunsa sujauttaa? Tuleekohan näistä sienistä hyvä keitto?

65

8928

  Vastaukset

  • Sieniä voi lisätä valmiskeittoihin, erittäin herkullista.
   Kaverin kissa tekee teetä sienistä ja sitten sihtaa sienet pois, haihduttaa veden ja imeyttää lappuihin, laittaa kielen alle. Mutta en silti suosittele huumeiden käyttöä kellekään...

  • Sit suosittelen sulle niitä punavalkoisia sieniä myös ja mielummin ihan raakana ei tosimies niitä kuumenna.

   • Ennen muinoin poromiehet syötti mainitsemiasi sieniä poroille ja sittemmin joivat näiden kusta. Sai kuulemma hyvät pöhinät!


   • Box_., kirjoitti:

    Ennen muinoin poromiehet syötti mainitsemiasi sieniä poroille ja sittemmin joivat näiden kusta. Sai kuulemma hyvät pöhinät!

    mitäs me tällä tiedolla teemme?


  • Ei todella tule hyvää keittoa, sienet maistuvat karmivalle eikä niistä muutenkaan keitettynä saisi, se liemi pitäisi sitten litkiä kokonaan. Suosittelen syömään siellä nurmikolla ja ajattelemaan mukavia asioita (eikä kannata pelästyä sitä makua, se kestää vain hetken).

   • Kuten monet muutkin eläimet syövät erittäin mielellään kärpässieniä.

    Olen nähnyt kun porot oikein raivolla kaivavat lume alta kärpässientä ja hotkivat ne suihinsa :)


  • kerää, syö, nauti!
   siitä ei ole haittaa kenellekkään, paitsi jos menet hämmentämään ihmisia ajatuksillasi syönnin jälkeen ; D

   stay posiitive

  • Kertokaas nyt alottelijalle et minkälainen trippi syntyy näistä silokeista? Kiitos.

  • Värikäs, hengellinen, maailma/esineet/seinät vääristyy, aaltoilee, saattaa jopa kuplia, poreilla. Riippuu annoksesta. Olo on eufoorinen, ajatusten kulku muuttuu, saatat saada ajatuksia jotka tuntuvat hyvin erikoiselta perspektiiviltä ajatella maailmaa, saatat ymmärtää jotain todellisesta viisaudesta ja rakkaudesta (ns. tajuan kaiken olo), maailma näyttää kauniimmalta, värit paremmilta, värikkäämmiltä, voi tuntua siltä niinkuin heräisi unesta todellisuuteen, aivan kuin näkisit sen miten näit lapsena, mutta unohdit aikuisena. Olo voi olla jälkeenpäin uudestisyntynyt ja puhdistautunut. Mahdollisesti kiinnostus muihin päihteisiin vähenee.

   Huono trippi taas on pelkoa ja ahdistusta 6h.

   • Vittu että repesin ku oli aluksi niin täydellinen kuvaus hyvälle tripille ja sit toi loppu :D


  • Paljonko kyseisiä sieniä pitää syödä että tulee pärinät ja mihin aikaan vuodesta niitä kasvaa?

   • Silokit kasvavat parhaillaan nyt,lokakuun loppuun asti ja pitää syödä joku 30 silokkia


   • Kasvaako vielä näin heinäkuun lopussa


  • ei kai se ketään haittaa ja jos saat hyvän tripin niin sehän ihan OK, mutta tiesithän myös, että nuo suippomadonlakit sotkee vatsan pahasti. Siksi käyttäisin kannabista, jos tarjolla, mutte eniten kannattaa kuunnella Lyde Lyytikäisen soittoa. Mielestäni hän on tämän hetken motorisesti maailman paras soittaja ja ainakin omalta ja tiedän, että muidenkin kohdalta tiedän sanoa, että hänen rumpujensoittoa ja sen kuuntelemista voi verrata huumekokemukseen.

   Hänhän on tämän hetken rytmisesti eräs parhain soittaja maailmassa, ellei sitten paras. Jos asian käsittämiseen menee liikaa aikaa tai ei edes pysty käsittämään sitä vaikka todisteet selvästi esille Youtubessa, lienee aika katsoa peiliin ja etsiä vika korviensa välistä.

  • Kannattaa kokeilla jollain pienellä annostuksella ensin. Vaikka 1-1,5 grammaa kuivattuja. Yleensä tripit on hyviä, ei noista kannata olla liian huolissaan kun ei älyttömiä annoksia heti ota. Yleensä myös sanotaan että ensinmäinen trippi on hyvin harvoin huono. Niitä huonoja trippejä tulee ihmisille jotka käyttävät liikaa ja eivät ole sinut itsensä kanssa. Negatiivisia asioita voi tulla esiin: Esim. jos olet epävarma ulkonäöstäsi niin peili voi vääristää vielä lisää jne.. Mutta ei huolta jos olet ihan keskiverto ihminen keskinkertaisella itsetunnolla, tuskin tulee ongelmaa:) Niin ja semmoinen noin 3 henkilöä on hyvä porukka tripata noin alkuun. Ei ulkopuolisia häiriköitä mukaan.

  • Liian nuorille en suosittelisi. Sitten kun muu elämä on mallillaan ja tuntee jo itsensä on hyvä ikä tripata. Jollakin se voi olla 25v-30v-40v. Mielestäni taikausko ja psykedeelit on huono yhdistelmä. Itse olen ateisti ja koen että mieleni on siksi vakaampi. En usko jumaliin, kummituksiin, parantaviin kristalleihin tai muuhunkaan hölynpölyyn. Tripit saavat kyllä silti ihmettelemään että miten eriskummallinen ja loputtoman mielenkiintoinen ja kaunis paikka tämä maailma on.

  • itsehän ajattelin testata sieniä ensi syksynä...viime syksynä jo keräsin mutta sisko heitti ne vaahingossa roskiin, olivat liian hyvässä kätkössä :D
   oon vaa miettiny monta kannattais ottaa ekal kerral...ei varmaan kovin montaa...sitte suunnitelmissa makaamaan sängylle ja kivaa musiikkia soimaan, ainut haittapuoli on se että jos joku tuttu sattuu juuri silloin tulemaan käymään :D ja tietävät missä vara-avain on jos vaikka vettä tulevat hakemaan,sillä asun landella :DD

  • No mene jonnekkin minne ei tule ketään. Jos joudut pelkäämään että joku tulee omilla avaimilla sisään niin sun trippisi on pilalla jo alusta alkaen. Sun pitää voida ottaa rennosti.

  • voiko sienistä tulla paska olo ?

   • Voit saada pahan tripin jolloin olet paniikissa ja näet pahoja halluja, tähän oli jokin aine jolla seen tripin voi pysäyttää, taisi olla jotain vitamiinia.

    Jos ottaa taikasienieä ei saa olla mielenpäällä mitään paskaa mikä stressaa ja paikka missä ne otat pitää olla rauhallinen(omassa kotona paras tai luonnossa), ja kenen kanssa otat on myös tärkeää, jos otat henkilön kanssa johon et luota tai toinen on kännissä niin et saa hyvää trippiä. Silloin parempi ottaa yksin.

    Kannataa lukea aiheesta mahdollisimman paljon ennen syömistä!

    Google hakusanoja: shroom trip report, bad mushroom trip, magic mushrooms for beginners


   • - kirjoitti:

    Voit saada pahan tripin jolloin olet paniikissa ja näet pahoja halluja, tähän oli jokin aine jolla seen tripin voi pysäyttää, taisi olla jotain vitamiinia.

    Jos ottaa taikasienieä ei saa olla mielenpäällä mitään paskaa mikä stressaa ja paikka missä ne otat pitää olla rauhallinen(omassa kotona paras tai luonnossa), ja kenen kanssa otat on myös tärkeää, jos otat henkilön kanssa johon et luota tai toinen on kännissä niin et saa hyvää trippiä. Silloin parempi ottaa yksin.

    Kannataa lukea aiheesta mahdollisimman paljon ennen syömistä!

    Google hakusanoja: shroom trip report, bad mushroom trip, magic mushrooms for beginners

    Lisäämpä vielä että täältä löytyy suomalainen foorumi taikasienistä:
    http://www.taikasieni.net/smf/index.php


  • paljonko sienia pitää nauttia kunnes potkasee ja kauan vaikutus kestää ja milloin tapahtuu tämä myrkytys tila ?: )

  • Kuivia 1-2 grammaa. Kyseessä ei ole myrkytys vaan täysin vaaraton psykedeelinen kokemus. Googleta lisää vaikka erowidistä.

   • kauan vaikutus kestää ja milloin on parhain kerätä kyseisiä sieniä ?


  • Eikös nämä rupea kasvamaan näin loppukesästä? Eli elokuun lopussa löytyis jo joitakin?

  • Joo, pelloilla voi olla. Niityillä voi olla. Nurmikoilla voi ehkä olla mäihällä. Sienet kasvavat kuulemma heinätupsujen lomassa. En ole tosin ikinä löytänyt. Parhaiten taitaisi olla paikoissa joissa pidetään eläimiä.

  • Kostea pitkä heinä haittaa ikävästi etsimistä. Kellään hyvää niksiä etsimiseen?

   • Vähän aikaa ku venaat niin pitkä heinä alkaa kaatua niin helpottaa etsimistä ja se maatuva heinä anta sienelle tarvittavat ravinnot eli kannattaa ihan suosiolla mennä syyskuun puolessa välissä ku alkaa kasvit kaatuilla.


   • albert frenkenstein kirjoitti:

    Vähän aikaa ku venaat niin pitkä heinä alkaa kaatua niin helpottaa etsimistä ja se maatuva heinä anta sienelle tarvittavat ravinnot eli kannattaa ihan suosiolla mennä syyskuun puolessa välissä ku alkaa kasvit kaatuilla.

    Kyllä niitä spotteja voi mennä jo nyt katselemaan, löytyy.


   • albert frenkenstein kirjoitti:

    Vähän aikaa ku venaat niin pitkä heinä alkaa kaatua niin helpottaa etsimistä ja se maatuva heinä anta sienelle tarvittavat ravinnot eli kannattaa ihan suosiolla mennä syyskuun puolessa välissä ku alkaa kasvit kaatuilla.

    Thanks! Näimpä teemmä.


  • Piti käydä pienellä sienestys reissulla, oikein mukavasti löytyi. N. 500 grammaa tunnin sisään.

  • Jotenkin aika kuvottava ajatus tämä myrkkysienien syöminen...

   • Niin minustakin. Vielä kuvottavampaa on se, että yhteiskunta on jostain syystä päättänyt kutsua näitä evoluution kannalta elintärkeitä taikasieniä myrkyllisiksi. Näiden ansiosta ihmisille on kehittynyt mm. puhekyky ja olemme muutenkin vähän eri tasolla verrattuna muihin eläimiin.

    Fyysisesti täysin haitattomia (nauttimisen alkuvaiheen mahdollista heikkoa oloa lukuunottamatta). Eivät aiheuta riippuvuutta. Moninpaikoinhan maailmassa nämä psilosybiiniä sisältävät sienet ovat enemmän tai vähemmän laillisia. Ainakin luonnosta kerättynä. Täällä tiukan huumepolitiikan maassa näistä rangaistaan kannabista vähemmän. Tosin en tiedä ketään joka olisi joutunut virkavallan kanssa tekemisiin, se kun vaatisi jo aikamoisen huonoa tuuria.


  • No eipä noita oikein myrkyllisiksi voi sanoa.. Maku on vähän kuin herkkusienissä, aika mauttomia. Myrkytysoireina on taas hyvänolontunne ja mystiset kokemukset. Ymmärrän kyllä jos esim. tupakkaa sanotaan myrkyksi, siitähän ensikertalainen voi mennä ihan kylmään hikeen ja kalpeaksi.

   • kaveri sanoi että sen mökillä kasvaa noita suippumadonlakkeja, voisi vaikka ensi syksynä käydä muutaman repäsemässä ja kuivattaa kotiin, että voisi myöhemminkin lähteä pikku tripeille. Mutta onko muita samannäköisiä 'vaarallisia' sieniä mitä pitäisi varoa?


   • pössypate kirjoitti:

    kaveri sanoi että sen mökillä kasvaa noita suippumadonlakkeja, voisi vaikka ensi syksynä käydä muutaman repäsemässä ja kuivattaa kotiin, että voisi myöhemminkin lähteä pikku tripeille. Mutta onko muita samannäköisiä 'vaarallisia' sieniä mitä pitäisi varoa?

    tai btw onko vielä liian myöhäistä?


  • Voi olla muitakin sieniä jotka on sitten haitallisia esim. maksalle. Kannattaa sitten tunnistaa ne kaikki ihan kunnolla vaikka netin välityksellä eikä syödä sekaisin kaikkia jotka vähänkin siltä näyttää. Samoissa paikoissa missä sieniä on, kasvaa noin 5 muutakin samannäköistä, mutta väritykseltään erilaista sientä. Mutta kyllä kun sen kerran tajuaa mitkä on oikeita niin en usko että enää niitä sotket.

   • Niin en tiedä onko myöhäistä. Sanovat että lumen tuloon asti niitä on. Tänä kesänä on kyllä tullut liikaakin vettä että taitaa olla sieniä aika vähän. Eivät siis tykkää kasvaa lammikoissa.


  • kuka tietää missä kasva silokkia Uusimaassa tai sulje?

  • Sienissä on muutaman ongelma - niiden vaikutuksista ei ole mitään takeita.
   Yhtenä vuonna pitoisuudet ovat pieniä ja seuraavana suuria - vaihtelevat myös keruupaikoittain - keräävät helposti myös pahojakin ympäristömyrkkyjä.

   Sitten pitäisi vielä erottaa myrkkysienet jotka tuhoavat munuaiset, maksan ja milloin mitäkin muista. Kannattaa olla aikas varovainen. Hyvin harvat "taikasienet" ovat henkisesti tai fyysisesti harmittoimia niin kuin jotkut valopäät antavat ymmärtää - moni on saanut pahojakin oireita - osa kuollut.

   Itse olen nähnyt ensimmäiset kerran jo 80-luvulla kun hörhöt juoksentelivat päin puita syötyään "hevosenpaskasieniä" sillä nimellä niitä silloin kutsuttiin. Nimi johtui varmaan siitä, että ko sieniä löytyi parhaiten erään hevostilan alueelta itä-helsingistä.

   • Jostain syystä eri huumausaineiden haittoja kattoittavissa tutkimuksissa sienet on luokiteltu kaikista vähähaittaisimmiksi niin yksilölle itselleen kuin yhteiskunnalle. Mm. näin sanoo The Economist lehdessä julkaistu tutkimus.

    Sienet ovat kuitenkin vaikutuksiltaan vahvoja ja muuttavat tajunnan tilaa voimakkaasti. Helsingin sanomissa on julkaistu havainnollistava kuva normaalitilassa olevista aivoista ja psilosybiinin vaikutuksessa olevista. Siinä missä normaali-ihmisen päässä ei liikkunut juuri paljoakaan hermoston välistä informaation vaihtoa, olivat psilosybiiniaivot täysin eri yhteyksien välisen vilinän peittämät.

    Oliko tuosta päin puita juoksentelemisesta muuten mitään vaaraa? On näet mahdollista että hallusinogeeniä ottanut käyttäytyy ehkä kummallisesti, mutta ei kuitenkaan aiheuta mitään vaaraa itselleen eikä toisille.


   • Jokkok kirjoitti:

    Jostain syystä eri huumausaineiden haittoja kattoittavissa tutkimuksissa sienet on luokiteltu kaikista vähähaittaisimmiksi niin yksilölle itselleen kuin yhteiskunnalle. Mm. näin sanoo The Economist lehdessä julkaistu tutkimus.

    Sienet ovat kuitenkin vaikutuksiltaan vahvoja ja muuttavat tajunnan tilaa voimakkaasti. Helsingin sanomissa on julkaistu havainnollistava kuva normaalitilassa olevista aivoista ja psilosybiinin vaikutuksessa olevista. Siinä missä normaali-ihmisen päässä ei liikkunut juuri paljoakaan hermoston välistä informaation vaihtoa, olivat psilosybiiniaivot täysin eri yhteyksien välisen vilinän peittämät.

    Oliko tuosta päin puita juoksentelemisesta muuten mitään vaaraa? On näet mahdollista että hallusinogeeniä ottanut käyttäytyy ehkä kummallisesti, mutta ei kuitenkaan aiheuta mitään vaaraa itselleen eikä toisille.

    Ehkä se oli vain näiden "hörhöjen" huumoria. Kokeilivat miltä tuntuu kun elämä menee päin mäntyä. Trippipäissään ihminen ei ota välttämättä kaikkea niin vakavasti. Tai ehkä tämä kaveri vaan tajusi että omien atomiensa ja puun atomien välillä on paljon tyhjää tilaa ja halusi vain varmistaa että onko nyt todellakin niin että ne eivät muka mahdu limittäin.


  • Herkkutatti kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella

   • Ja KYSYMYSMERKIN KÄYTTÖÄ OPETELKAA sillä JOKA >ITUN VIRKKEEN LOPPUUN ei tule KYSYMYSMERKKIÄ! VAIKKA teillä on siinä SAATANTAN SIVULAUSEESSA se BITUN KYSYMYS VOI PASKHA! EI muuta.


   • eijumakhjauta kirjoitti:

    Ja KYSYMYSMERKIN KÄYTTÖÄ OPETELKAA sillä JOKA >ITUN VIRKKEEN LOPPUUN ei tule KYSYMYSMERKKIÄ! VAIKKA teillä on siinä SAATANTAN SIVULAUSEESSA se BITUN KYSYMYS VOI PASKHA! EI muuta.

    Kannattaa hieman tuota alkoholin käyttöä vähentää. Olet aiiiivan sekaisin.

    Pajauttaisin ganjaa, mutta poliisit veivät kaikki. Silokit ovat varsin erilaisia, mutta varsin päteviä migreenin poistamiseen puoleksi vuodeksi ja muutenkin elämänlaatua parantavasti :)


  • Jollekin voi päihteetömyys tulla tärkeimmäksi elämässä, kun ennen se päihde oli välttämättömyys lähes kaikissa elämän käänteissä

  • Kaikki sienet keräävät ympäristömyrkkyjä ja raskasmetalleja. Ongelma on paljon suurempi sellaisten sienten kanssa, joita syödään enemmän kuin pari grammaa. Taikasienten tyypillinen annos pyörii jossain kahden ja viiden gramman välillä (tuoreena kahdestakymmenestä viiteenkymmeneen, sillä sienet sisältävät noin 90% vettä). Siihen ei vielä paljon myrkkyjä mahdu. Sen sijaan kannattaa olla varovainen niiden sienikastikkeiden yms. kanssa. Niissä kun niitä kanttarelleja ja herkkutatteja tuppaa olemaan aika paljon enemmän.

   Tunnistaminen oikein on elintärkeää ihan kaikkien sienten kanssa. Toiset ovat sekoittaneet herkkusienen ja valkoisen kärpässienen toisiinsa sangen kohtalokkain seurauksin. Tunnistusvaikeudet eivät ole pelkkien huumesienten ongelma.

   • Joo siis jos joku nyt väittää että joku myrkkysieni on saman näköinen kuin suippumadonlakki (liberty cap) niin postatkaa tähän kuva siitä myrkkysienestä. Voidaan vertailla. Minä en saa päähäni yhtään myrkyllistä sientä joka näyttäisi suippumadonlakilta.

    Madonlakista varoitus: ne on vahvoja. Maailmankatsomuksesi voi muuttua jo noin 1,5 grammasta kuivaa sientä. Itse söin noita viimeksi yli 5 vuotta sitten. Siihen aikaan maailma oli selvinpäinkin hyvin mystinen paikka ja se tunne kaiken elollisen yhteydestä on edelleen vahva. Elän normaalia elämää, hoidin asiani, kävin kouluni. Vähemmän noista kokeiluista oli haittaa kuin nuoruuden kannabiksen poltosta. Tai siis ei sienillä ollut haittoja. Mutta niin kaikenkattavan järisyttävää. Lupasin silloin itselleni että pidän itsestäni hyvää huolta. Maailmankaikkeus on ollutkin suopea. Olen agnostikko, mutta uskon ehkä siihen että on olemassa jonkinlainen galaksin kokoinen tai isompi, älyllisen elämän verkosto johon meitä ei ole vielä huolittu mukaan kun emme tule toimeen edes keskenämme. Ihmisten tulisi siis tehdä sovinto ja unohtaa kaikenmaailman jumalat ja muut mielisairaat höpötykset.


   • Täytyy vielä sanoa että kun joskus juttelee jonkun vanhan elämää nähneen ihmisen kanssa jolla on jo toinen jalka haudassa niin hänestä saattaa löytyä sitä samaa rauhaa ja valaistuneisuutta minkä sain itse sienistä. Voidaan puhua siitä kuinka luonto on kuin taideteos. Tekisi mieleni sanoa että hei, homman voi viedä vieläkin pidemmällä ja et usko millainen taideteos se onkaan, mutta njääh.. En ole koskaan nähnyt mielekkääksi mainostaa psykedeeliä. Ei kai se ihan vaaratontakaan ole vaikka tiede ja Helsingin Sanomatkin on kirjoittanut että psykedeelit parantavat mielenterveyttä. Kehoitan kuitenkin olemaan varovainen koska kyyti voi yllättää. Kyseessä on vain oma psyyke joka värittää maailman, mutta sekin voi yllättää kun arkipäivän roolistaan ei saa enää kiinni, todellinen itse astuu esiin ja maailma herää eloon. Ehkä joskus noiden ottaminen dekriminalisoidaan ja sitten voi varauksella suositella sellaisille ihmisille joiden työnkuvaan kuuluu innovointia ja muutoksia.


   • Vuonna2016 kirjoitti:

    Joo siis jos joku nyt väittää että joku myrkkysieni on saman näköinen kuin suippumadonlakki (liberty cap) niin postatkaa tähän kuva siitä myrkkysienestä. Voidaan vertailla. Minä en saa päähäni yhtään myrkyllistä sientä joka näyttäisi suippumadonlakilta.

    Madonlakista varoitus: ne on vahvoja. Maailmankatsomuksesi voi muuttua jo noin 1,5 grammasta kuivaa sientä. Itse söin noita viimeksi yli 5 vuotta sitten. Siihen aikaan maailma oli selvinpäinkin hyvin mystinen paikka ja se tunne kaiken elollisen yhteydestä on edelleen vahva. Elän normaalia elämää, hoidin asiani, kävin kouluni. Vähemmän noista kokeiluista oli haittaa kuin nuoruuden kannabiksen poltosta. Tai siis ei sienillä ollut haittoja. Mutta niin kaikenkattavan järisyttävää. Lupasin silloin itselleni että pidän itsestäni hyvää huolta. Maailmankaikkeus on ollutkin suopea. Olen agnostikko, mutta uskon ehkä siihen että on olemassa jonkinlainen galaksin kokoinen tai isompi, älyllisen elämän verkosto johon meitä ei ole vielä huolittu mukaan kun emme tule toimeen edes keskenämme. Ihmisten tulisi siis tehdä sovinto ja unohtaa kaikenmaailman jumalat ja muut mielisairaat höpötykset.

    En sanoisi erityisen vahvoiksi. Tänä vuonna loppukesästä testasin lopulta psiloja. Vuosien harkinnan jälkeen söin raakana 9-10 kpl taikatatteja. Ei oikeastaan mitään vaikutusta. Nousuhumalan aikaan söin ne ja sellainen hyvä olo/fiilis muttei mitään erityisisiä tuntemuksia.

    Ehkä liian vähän tai jotain? Pitänee yrittää toiste joskus. Edelleen olen sitä mieltä että kannabis on paras päihde. Siitä saa ne vaikutukset mistä tykkään.


   • retyjyiu kirjoitti:

    En sanoisi erityisen vahvoiksi. Tänä vuonna loppukesästä testasin lopulta psiloja. Vuosien harkinnan jälkeen söin raakana 9-10 kpl taikatatteja. Ei oikeastaan mitään vaikutusta. Nousuhumalan aikaan söin ne ja sellainen hyvä olo/fiilis muttei mitään erityisisiä tuntemuksia.

    Ehkä liian vähän tai jotain? Pitänee yrittää toiste joskus. Edelleen olen sitä mieltä että kannabis on paras päihde. Siitä saa ne vaikutukset mistä tykkään.

    Mä en ymmärrä,että mitä järkeä on edes ottaa 9-10 kpl suippumadonlakkeja? kokeileppas vaikka joku 25-35 kpl niin huomaat kuinka vahvoja ne on,tai vaikkapa joku 50-60kpl niin mennään jo huomattavasti syvemmälle,100kpl on jo ehkä alottelijoille vähä liian extreme. Suippumadonlakit lukeutuu kyllä maailman vahvimpiin lajikkeisiin.

    Kannabis on hyvä,mutta ei voi mitenkään verrata sieniin. ne on aivan eri planeetoilta.


  • Joo tulee mutta kuivata ensin ja sittekin älä keitä yli 60 c

   • moro oon 17v( kohta 18v), että kannattaako tässä iässä vielä kokeilla semejä?
    tätä ennen olen vaan kannabista ja alkoholia käyttäny.
    ja entäs sitten tää että kannattaako olla hyvin ravittu ennen matkaa vai kannattaako tyhjään mahaan vetää? ku jostain oon lukenu et huascas ja jossai siemenis pieni paasto kannattaa ennen ottamista(1-2päivää), vähä eri kamaa kuitenki sienii verrattunu :D
    ja olen täysin terve, eikä ole nyt mitään erityistä muutosta elämässä tapahtunu mikä vaikuttais trippiin.
    ja kuinka paljon unenkaltasia vaikutuksia ku mulla unet on aina ollu aika vilkkaita ja mieleenpainuvia?


   • Moro! Ite olin noin 18v kun koin ensimäisen matkani noin 3:lla grammalla cubensiksia,onnistu omasta mielestä paremmin ku osasin odottaa. Silokit on vahvempia joten 1,5-2g on hyvä alotus ensimmäiselle kerralle. Ei kannata ihan hirveesti täyttää vatsaa koska sienet tuppaa pistää vatsan aika helposti mutkalle,6:n tunnin paastokin riittää mutta parempi on paastota vaikka koko päivä,päivän paasto vaikuttaa myös tripin laatuun koska ainakin itsellä mielenvireys kohoaa paaston aikana.

    Itsellä on tapana kuunnella psykedeelistä ambienttiä kuulokkeilla ja lepäillä silmät kiinni,tulee todella kauniita visuaaleja ja musiikki tekee tietenkin kokemuksesta kauniimman :) toki kannattaa käydä myös ulkona ihastelemassa luontoa jos on mahdollista.

    Ei kannata odottaa tripistä mitään,antaa vaa viedä omalla painolla eteenpäin ja jos sattuu että kääntyis huonoon suuntaan niin c-vitamiini auttaa laskeman vähäsen mutta jos perustukset (set&settings) on kunnossa niin en usko että mitään negatiivista tule. Trippivahtia monet (lähes kaikki)
    suosittelee ensimmäiselle kerralle ainakin,mutta omalla kohalla on parempi olla vain yksin.

    Kaunista matkaa,peace ;)


   • iyiuniy kirjoitti:

    Moro! Ite olin noin 18v kun koin ensimäisen matkani noin 3:lla grammalla cubensiksia,onnistu omasta mielestä paremmin ku osasin odottaa. Silokit on vahvempia joten 1,5-2g on hyvä alotus ensimmäiselle kerralle. Ei kannata ihan hirveesti täyttää vatsaa koska sienet tuppaa pistää vatsan aika helposti mutkalle,6:n tunnin paastokin riittää mutta parempi on paastota vaikka koko päivä,päivän paasto vaikuttaa myös tripin laatuun koska ainakin itsellä mielenvireys kohoaa paaston aikana.

    Itsellä on tapana kuunnella psykedeelistä ambienttiä kuulokkeilla ja lepäillä silmät kiinni,tulee todella kauniita visuaaleja ja musiikki tekee tietenkin kokemuksesta kauniimman :) toki kannattaa käydä myös ulkona ihastelemassa luontoa jos on mahdollista.

    Ei kannata odottaa tripistä mitään,antaa vaa viedä omalla painolla eteenpäin ja jos sattuu että kääntyis huonoon suuntaan niin c-vitamiini auttaa laskeman vähäsen mutta jos perustukset (set&settings) on kunnossa niin en usko että mitään negatiivista tule. Trippivahtia monet (lähes kaikki)
    suosittelee ensimmäiselle kerralle ainakin,mutta omalla kohalla on parempi olla vain yksin.

    Kaunista matkaa,peace ;)

    Ja vielä jos jotain kysyttävää tulee niin psilosybiini.info sivustolta löytyy kaikki tarvittava tieto,täällä tuppaa tulemaan noita viisastelijoita niin paljon.


   • Joo kiitos neuvoista ja olis tarkotus kokeilla lähenpänä syyskuuta ja alussa ottaa vaan joku vähän päälle 1-1.5g silokkia ja sitten jos menee hyvin niin maltilla lisätä annosta.


  • Mietin tässä hyvin tietämättömönä että syödäänkö se kokosieni siis? Vai pelkkä lakki tai jalka? :D

   • Molemmat,olethan varma että sienet on oikeita.


  • Ala carte' ....miltä kuullostaisi
   Suippumadonlakki keitto
   piimää juomaksi

  • Apu apustus antakaa sieniä kiitos splörölö

  • Kannattaa popsia tulloo höpö fiilinki

  • Enhän ookkaan kun parivuotta jäljessä mut ite oon miettiny silokkeja aikas kauan. Kukkaa ja alkoholia oon käyttäny. Mut mua tässä mietityttää se kun mun tyttöystävän kanssa ollaan yleensä polteltu ja se saa välillä ahdistuskohtauksia ni en oikee oo varma uskalletaanko silokkeja koittaa tai sit voisin itte tietysti vaan mut ei sekään oikeen huvita

  • Jos täytyy kysellä kuvan kera,että onkohan tämä Tatti? jätä keräily ammattilaisille ja osta kuivina

  • moromoro.mitäs kanssamatkustajat?runsaita satoja syysiltoihin...teille kaikille ja myös minulle reiluuden nimissä...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   141
   7135
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   181
   3869
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   57
   2922
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   74
   1032
  5. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   55
   950