Timo T.A Mikkonen

ärsyttää !

Timo T.A Mikkonen on maailmankaikkeuden ärsyttävin hyypiö !
Mä en käsitä kuinka joku voikin olla niin k....päisen oloinen tyyppi.
Mikkonen oli kuulemma kieltänyt näyttämästä sitä jaksoa, jossa hän esiintyy Noriko- Showssa. Ei ole sitten kyllä yhtään huumorintajua sillä äijällä.

29

2080

  Vastaukset

  • Perseestä koko äijä.
   Eihän se nyt kestä yhtään nolaamiseksi tulemista.

   Ratsuväen kehno upseeri.

  • Onko hän se sama Mikkonen joka selvitti JFK Kennedyn murhan Dallsissa ?

  • " Onko hän se sama Mikkonen joka selvitti JFK Kennedyn murhan Dallasissa ? "

   Eikö murha ole vieläkin selvittämättä ?

   • Kyllä se on selvitetty, kiitos Timota Mikkosen. Niin arkaluontoista vaan ettei tutkimustuloksia ole julkistettu. Timotalla jatkuva suojelu päällä, ettei sitä vaan listitä kostoksi.

    Idolstuomari Nanna Mikkosen faija muuten.


   • FBI kirjoitti:

    Kyllä se on selvitetty, kiitos Timota Mikkosen. Niin arkaluontoista vaan ettei tutkimustuloksia ole julkistettu. Timotalla jatkuva suojelu päällä, ettei sitä vaan listitä kostoksi.

    Idolstuomari Nanna Mikkosen faija muuten.

    Eikö Hollywood tehnyt oman elokuvansa JFK jokin aika sitten. Oli todella suosittu, ja antoi hieman eri vaihtoehtoja ko murhan syyksi.

    Eikös muuten yksi New Yorkin lehtokenttä, ole saanut nimensä tästä elokuvasta ?


   • NorthStars kirjoitti:

    Eikö Hollywood tehnyt oman elokuvansa JFK jokin aika sitten. Oli todella suosittu, ja antoi hieman eri vaihtoehtoja ko murhan syyksi.

    Eikös muuten yksi New Yorkin lehtokenttä, ole saanut nimensä tästä elokuvasta ?

    Kyllä, se nimettiin juuri tämän elokuvan, La Guardian, mukaan. Siinähän oli käytetty aika paljon Timota Mikkosen materiaalia kässärin teko vaiheessa. Timota oli konsultoinut pari vuotta Oliver Stonea ja on muuten ainoa suomalainen joka on nähnyt Stonen elävänä. Myös hän on nykyään aika salaperäinen tyyppi, johtuneeko arkaluontoisesta elokuvasta La Guardian.


   • Mikkonen oli sattumalta vain paikalla, kun murha tapahtui. Hän oli silloin vielä nuori ja ns innostunut toimittaja.

    Hän oli asiosta perillä paremmin kuin kukaan muu Suomessa, ja siitä hänen maineensa sai nostetta.


   • FBI kirjoitti:

    Kyllä se on selvitetty, kiitos Timota Mikkosen. Niin arkaluontoista vaan ettei tutkimustuloksia ole julkistettu. Timotalla jatkuva suojelu päällä, ettei sitä vaan listitä kostoksi.

    Idolstuomari Nanna Mikkosen faija muuten.

    ...Timo T.A. ei ole idols.tuomari Nanna Mikkosen isä. Muistaakseni jostain olen lukenut että Timo T.A:n tyttären nimi on Terhi T.A. (taitaa kaikilla tuon miehen lapsilla olla nimissä nuo tee ja aa).


  • ja sen eukko, tää uusi, on vielä hölmömpi! Teräviä ja näsäviisaita kommentteja lähettelevät lehtiin mm. perhe-elämästä ja kuvauttavat juorulehtiä kun patu vetää maratonin...ja kun on tontti ostettu Myrskylän metästä (mikkosen mukaan paikka kuin Bel Air..haloo). Oksettava porukka.

   • kuuluvat samaan ällötyskastiin kuin myös Matti ja Hilikka Ahde.


  • Mikkonen itse aikoinaan toi amerikkalaisen TV Suomeen...

   Hän toimi aivan eri sääntöjen mukaan kuin mitä siihen mennessä oli totuttu, ja siitä eivät silloin kaikki pitäneet.

   Hän on ollut oman tiensä kulkija, ja kaikille tälläinen ei Suomessa oikein sovi ?

   • Eihän kukaan ole puhunut että olis huonoa tuoda tv-ohjelma jenkeistä suomeen! Kusipäisyyshän ihmisiä ärsyttää. Ei voi aina sanoa jos joku kritisoi jotain että se on vaan kateutta. En ymmärrä miten joku voisi olla Timo T. A.:lle kateellinen. Sellanen sotku ja vale sen elämä.


   • Se että Mikkonen osallistui JFK murhan selvittämiseen, sai aikoinaan karvat nousemaan pystyyn monessa savussa.

    Hän oli erinlainen jo silloin...

    Hän oli ensimmäinen joka tuli kotimaisen TVn ulkopuolelta, ja siten aiheutti monet palaverit.


  • NORIKO show on yhtä erinlainen kuin MIKKONEN show oli aikoinaan...

   erinlainen ja tuore...

   Molemmat varmasti jäävät Suomen TVn historiaan, ja ovat pioneereja haasteellisudellaan.

   • Voikin olla fossiili,joka on jämähtänyt toiselle vuosikymmenelle.Hienoo tosin että on niin hyvä itsetunto,vaikkei oo millään muulla hurrata kuin bootseilla.Ärsyttävä huumorintajuton ja omahyväinen vanha kalkkis.


   • merit kirjoitti:

    Voikin olla fossiili,joka on jämähtänyt toiselle vuosikymmenelle.Hienoo tosin että on niin hyvä itsetunto,vaikkei oo millään muulla hurrata kuin bootseilla.Ärsyttävä huumorintajuton ja omahyväinen vanha kalkkis.

    Kertooko tämä kirjoittajastaa yhtään mitään... ?

    Itse olet varmasti täydellinen, Rihterin asteikolla ?


   • Nonni kirjoitti:

    Kertooko tämä kirjoittajastaa yhtään mitään... ?

    Itse olet varmasti täydellinen, Rihterin asteikolla ?

    Opettele kirjottamaan ensin ja sano sitten mielipitees.Taidat olla Mikkosten valopää sukua kun noin ärsyynnyit...Itse olen kyl täydellinen!!!


  • Mikkonen ymmärsi ärsyttää jo 70 luvulla TVssä, ennen muita.

   Nyt on kaikenmaailman ohjelmia, missä ärsytetään yhtä paljon... mutta silti ne ei saa Mikkosen katsojalukuja ?

  • Mäntit täällä höpöttää kun ei mitään itse ymmärrä. TTA Mikkonen on tuollaisten mitättömyyksien yläpuolella.

  • Kyllä on ikävä Timo T.A. Mikkosta, kun katsoo tämän päivän tv-ohjelmia. Nekin reppanat siinä Noin viikon uutiset -ohjelmassa... Huh huh. Timo T.A.Mikkonen teki loistavia Talk Show-ohjelmia. Hän oli myös rikas mies, oma yrityskin oli. Se herätti tasapäiden Suomessa suunnatonta kateutta. Myös Hermunen-vainaa teki hyviä ohjelmia.

   • Luki ex-vaimonsa valmiiksi laatimat ja kirjoittamat kysymykset lunttilapuista eikä sitten muuta osannutkaan. Oli niin rikas mies et nykyinen vaimo ei saanut Timppa-vainaan tekemiä velkoja maksetuksi, vaikka talokin meni alta. Rva asuu nyt työttömänä sossun tuilla kaupungin vuokrakasarmissa erityislapsiensa kanssa. Kadehtikaa nyt sitä reppanaa, heh!


   • Se on juuri näin. Timo T.A. Mikkonen teki aivan loistavia ohjelmia. Timo toi Talk Shown Suomeen. M-show on käsite. On ikävä Timon juontamia televisio-ohjelmia.


  • Timppa ei tuonut Suomeen yhtään mitään, formaatit omisti kyllä ihan joku muu taho. Timppa vain"juonsi" ohjelmat eli luki lunttilapuilta jonkun toisen laatimat ja kirjoittamat kysymykset.

  • TTA Mikkonen, Suomen suurin hölösuu. Pieni kokoinen, mutta treenattu Hytönen haastoi kerran Mikkosen. Mikkonen ei uskaltanut saapua paikalle, vaan luikki piiloon ex-vaimonsa helmoihin.

  • No eipä hän enää häiritse, rauha hänelle.

   • Ja hyvä niin. Valitti koko ajan kaikesta, ennen kaikkea omasta köyhyydestään. Amerikassa olisi kuulemma ollut miljonääri. Kysymys kuuluukin: miksi halvatussa ei sitten muuttanut sinne?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja hyvä niin. Valitti koko ajan kaikesta, ennen kaikkea omasta köyhyydestään. Amerikassa olisi kuulemma ollut miljonääri. Kysymys kuuluukin: miksi halvatussa ei sitten muuttanut sinne?

    Tiedoksesi että olisi varmaan muuttanut mutta rullatuolilla on hankalaa matkustaa pidempiä matkoja lentokoneessa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedoksesi että olisi varmaan muuttanut mutta rullatuolilla on hankalaa matkustaa pidempiä matkoja lentokoneessa

    Millä helvetin rullatuolilla? Ihan oli kunnossa ja elämänsä vedossa ne 30 vuotta kun asiasta uhos suureen ääneen, tuo Suomen väärin ymmäretyin nero! Viimeset vuotensa siinä rullatuolissa suu pysyi supussa kun joutui itse elämään sossun tuilla. Sossun tuilla eläviähän se halveksi syvästi, mutta kyllä vaan kelpas itselleen ne rahat. Verojahan se ei itse maksanu, firman tehtävä oli omiem sanojensa mukaan kiertää hänen kaikki verot ja maksut. Sellanen sosiaalipummi ja liero koko ukko.


  • Mikkosella ei olis ollut varaa sairastaa USAssa. Harmi, ettei muuttanut sinne.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   258
   4419
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   173
   3569
  3. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   103
   3301
  4. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   65
   2249
  5. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   118
   1246