Kaksosten vaatteet

tuplaäiskä

Meidän kaksoset on poikia molemmat ja samanpituisia. Onko teidän kaksosilla yhteisiä vaatteita?
Meillä esim. housut on yhteisessä käytössä. Ainoastaan 2-osaisten ulkoilupukujen housut on omat.
Vaatteet on samassa vaatekaapissa. On kuitenkin vaatteita mitä vain toinen pojista käyttää.
Ostatteko samanlaisia vaatteita kaksosillenne? itse olen ostanut vain muutamia vaatteita 2 kpl samanlaisa. Puetteko samanlaisiin vaatteisiin kaksosenne?
Itse en laittanut noille ikinä samanlaisia vaatteita. Eivät ole identtisiä kaksosia.
Ovat jo kouluikäisiä. On vaan tullut ihmettelyä ja kauhistelua tutuilta tuosta yhteisestä vaatekaapista ja vaatteista.

8

1279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suza35

      Itse vasta odotan kaksosia eikä sukupuolistakaan varmuutta, mutta olen ajatellut, että ilman muuta vaatteet ovat yhteisiä niin kauan, kun lapset itse sitä sietävät. Tosin meillä nyt lekurin veikkaus on tyttö poika ja luulenpa sortuvani siihen kliseeseen, että kuitenkin puen heidät eri väreihin.

      Kun olin itse lapsi, meillä oli yhdessä vaiheessa minun, pikkuveljen ja äidin yhteinen sukkakori. Kun oli aika samankokoiset jalat kaikilla eikä säilytystilaa kovin paljon.

      • äet

        Kaksosemme täyttävät ensi kuussa 2v ja niin pitkään, kun asia minun päätettävissä, niin puen kaksoseni samoihin vaatteisiin. Siinä ei paljon ulkopuolisten ihmettelyt ja voivottelut auta, koska vain lähimmät ihmiset tunnistavat tyttöset toisistaan. Jopa 5v tytöllämm eon joitain yhteneviä vaatteita kaksosten kanssa.


    • yhteisiä vaatteita

      Meillä on identtiset pojat vm -99, ja heillä ei ole ikinä ollut yhteisiä vaatteita. Alussa suurin syy eri vaatteille oli poikien erottaminen toisistaan, välillä kun itselläkin meinasi mennä lapset sekaisin.. :) Myöhemmin pojat ovat jyrkästi kieltäytyneet pukemasta samanlaisia tai toistensa vaatteita, ainoina poikkeuksina tilanteet, että toiselta on vaikka kaikki kalsarit pesussa tms, silloin voi lainata toiselta. Mutta ei mitään NÄKYVIÄ vaatteita!

    • kikka85

      Meillä pojat ovat nyt 8kk. Alussa saimme paljon uusia ja uudehkoja käytettyjä vaatteita, sekä uusia ja niitä käytettyjä oli paljon samoja vaatteita joten alkuun käytimme ne "loppuun" elikkäs samoja (oli se niin söpöä), kunnes loppuivat. Itse en osta yhtään samoja vaatteita. Aiemmin ostin kyllä samoja mutta eri värisiä mutta nykyään käytössä täysin eri vaatteet ja olen tutuille, sukulaisille ym. sanonut että vaatteita kun ostatte niin erilaisia vaatteita kiitos, ei missään nimessä samoja. Ainoastaan jos on kuvaukset niin ehkä samat vaatteet päälle. 6kk--> kuvauksissa oli melkein samat mutta eri väriset paidat. Nykyään sorrun siihen että jos toisella on esim. huppari niin toisellekkin mutta täysin eri hupparit mutta näinkään en koko ajan tee.

      • Kikka85

        Ja pojat ovat siis identtisiä. Ja samassa kaapissa ovat vaatteet, sieltä otan ihan mitkä vaatteet vaan molemmille, eli ei ole vielä tässä vaiheessa molemmilla pelkästään omia vaatteita.


    • tuplaperheenäiti

      meidän pojilla vaatteet samassa kaapissa. Kaikki kuitenkin erinäköisiä vaatteita. En osta samanlaisia. Ulkovaatteet on ihan omat ja niitä en sekoittele. Pojat on vähän vajaa 3v. Ajattelin että sitten, kun lähentyvät 5v:n ikää laitan molemmille oman vaatekaapin ja täysin omat vaatteet. Identtisiä poikia ovat.

      Itsekin olen kaksonen ja meilläkin oli yhteinen vaatekaappi jopa ala-asteikäisenäkin. Se on mun mielestä jo vähintäänkin outoa. Joten ajattelin sitä perinnettä vähän muuttaa.

    • dssss

      Meilläkin on 2-v kaksospoikien vaatteet samassa kaapissa samoin kuin 5v ja 6v vuotiaiden tyttöjen vaatteet on samassa kaapissa (vähän kaappitilan takia) mutta kun muutetaan tuossa kesän keskivaiheilla niin jokainen saa omat kaapit.
      Poikia en pue samoihin vaatteisiin vaikka identtisiä ovatkin.

    • helppoa elämää

      Järki käteen. Minun kaksoseni ovat jo 17 ja käyvät toisen vaatekaapilla etsimässä sopivaa jos omasta ei satu löytymään. Alkuun ostin kyllä samanlaisia, kun kuka jaksaa aina etsiä erilaisia molemmille.. se vaatii ihan turhaa vaivaa. Noin 4-vuotiaana alkoivat itse valikoida, mutta yleensä kävi aina niin, että kumpikin halusi saman kuten usein vieläkin.. mutta sitten päätyivät erivärisiin, jotta erottivat omansa. Nykyään ei tietenkään käy, että ostaisivat samanlaiset, mutta hyvin samankaltaisia tuntuvat valinnat kuitekin olevan, vaikka olisivat ihan toistaan tietämättä valitsemassa vaikka talvisaappaita. Nykyään suurin ongelma onkin usein löytää samantapainen mutta erilainen tai merkkinen kuin toisella. Osta siis rauhassa järkeviä vaatteita molemmille ja kumpikin pistää kaapista päälle mitä haluaa. Omat vaatekaapit ilmestyivät meille sitten kun muuttivat kouluiässä omiin huoneisiinsa.. ei ennen ja silloinkin juuri tuosta syystä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      46
      3167
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2033
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1492
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1375
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe