kaksonen-kaksonen?

rakastunut kaksonen

Ajattelin kysäistä onko kellään kokemusta kaksonen-kaksonen-yhdistelmästä...? Itse siis olen kaksonen ja rakkaani on myös. Joidenkin ennusteiden mukaan kaksosten suhde on intohimoinen, mutta lopahtaa lyhyeen koska kumpikin ovat sitoutumiskammoisia. Itse en kuitenkaan kyseistä kammoa tunne omistavani. Takana kohta 3kk seurustelua, paljon tiivistä yhdessä oloa. Kertokaapa kokemuksistanne tästä yhdistelmästä, minua kiinnostaa kuulla.

19

7805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janne

      Olen myös kaksonen ja kumppanini samoin. Olemme olleet jo 6 vuotta yhdessä, ja kummatkin ovat vahvasti sitoutuneita. Välillä on ollut myrskyisää mutta tylsää kaksosparilla ei koskaan ole. :)

    • vipe

      unohda suhteesi kaksoseen.. olen elänyt sen..
      kaksonen haluaa kahlita.. mutta ei halua tulla kahlituksi.. ikiliikkuja kun on.

      • kaksonen

        mä olen ollu mun miehen kanssa jo vuoden ja kohta saman verran naimisissa,kumpikin ollaan siis kaksosia ja hyvin menee.toki välillä täytyy vähän "puhdistaa ilmaa" niin kuin jokaisessa suhteessa.meillä menee kertakaikkiaa todella hyvin.aina ne horoskoopitkaan ei ole oikeessa:)


    • MARJA

      Olen ollut mieheni kanssa jo 16-vuotta naimisissa ja olemme kummatkin kaksosia joten kyllä se muusta johtuu kun horoskoopista.

    • KVJT

      seukkasin vähä päälle 3v kaksoukon kans ja voin sanoo että meillä ainekin alkoi olee omat jutut jossaa vaihees. kiinnostus ei riittänkää enää osallistumaan myös kumppanin menoihin. sellast se elämä:)

    • Tinttu

      Minä ja rakkaani olemme molemmat kaksosia. Olemme olleet pian 5 vuotta yhdessä ja vielä rakastun häneen joka päivä. Yhteiselomme on aina ollut menevää ja silti rauhaisaa. Kerrassaan mahtava yhdistelmä!

      • rakastunut kaksonen

        Kiitos kaikille vastauksista! Varsinkin Sinulle Tinttu, joka toit uutta lohtua minuun. Kohta 6kk yhdessä ja minusta tosiaankin tuntuu että rakastun häneen uudestaan joka päivä! Tätä kaikkea on vaikea kuvata sanoin, mutta ensimmäistä kertaa t6untuu siltä että olen todellakin siellä missä minun pitäisikin olla!


      • elämä on
        rakastunut kaksonen kirjoitti:

        Kiitos kaikille vastauksista! Varsinkin Sinulle Tinttu, joka toit uutta lohtua minuun. Kohta 6kk yhdessä ja minusta tosiaankin tuntuu että rakastun häneen uudestaan joka päivä! Tätä kaikkea on vaikea kuvata sanoin, mutta ensimmäistä kertaa t6untuu siltä että olen todellakin siellä missä minun pitäisikin olla!

        Kyllä on hyvä yhdistelmä! Pitkä avioliitto kaksosmiehen kanssa (itse myös kaksonen). Nyt rakkaani on jo kuollut, mutta yli kaksikymmentä vuotta rakastimme toisiamme aidosti. Hänen jälkeensä olen tutstunut muihin tähtimerkkeihin. Mutta esim. jousimiehen ja härän kanssa ei sellaista kaiken ylittävää sielunyhteyttä tullut. Nyt olen tutustumassa taas kaksosmieheen ja olen kuin uudesti syntynyt ;-) Hän ja minä koemme, että ymmärrämme toisiamme. Aivan kuin ensimmäisen mieheni kanssa tässä on sellaista ihanan viatonta ja peittelemätöntä tunteiden näyttämistä. Ja se huumori!!!! Kyllä sopii kaksi kaksosta.


    • naiskaksos

      seurusteltu ja tuntuu kuin olisin tuntenut hänet pidempäänkin. Enminätiedä mutta en osaa hänestä irrottautua kun aina vaan kaipaan hänen seuraansa !! :))

    • pocahontas-

      hei kertokaas te, joilla on kokemusta kaksonen-kaksonen suhteista. Olen itse kaksosnainen ja mies myös kaksonen. Suhde vasta aluillaan, mutta kannattaako katsoa hitaasti, mitä tulee..Vai olla itse aloitteellinen vai pitäisikö odottaa enemmän aloitteita mieheltä? Miten teidän mielestä kaksosmies käyttäytyy, kun on oikeasti kiinnostunut? Kiitos jos jollain on jotain vinkkejä.

    • Chani___

      ite olen kaksonen ja mies on myös kaksonen ja mielestäni sovitaan aivan täydellisesti yhteen. kummatkin ovat luonteeltaan sosiaalisia ja huumorin tajuisia, olen silti meistä kahdesta ne "aivot". kaksospareista: kummatkin voi tehsä alotteita sen mukaan ku hyvältä tuntuu, mies voi olla aktiivinen tai hiljaisempi vaikka olisikin kaksonen. kaksos mies luultavasti yrittää kiinnittää huomiota omalla itsevarmuudellaan ja tietousuudellaan asioista, toisaalta hän haluaa osoittaa jutuillaan että omaa myös fiksun ja herkän puolen jotta nainen ei luulisi häntä pelkäksi narriksi.

    • JK

      EIM OLE KOKEMUSTA

    • Nähty ja kuultu

      Eräällä avioparilla oli usein ongelmia, kun vaimo ihastui muihin miehiin.

      No en yhtään ihmettele, kun mies pakoili koko ajan ongelmia, kun hänen vaimonsa yritti ratkaista niitä ongelmia miehensä kanssa. Vaimo kyllästyi, muutti pois ja jätti avioeron.

      Mies ihmetteli mitä tapahtui ja oli katkera, mutta liian myöhään, sillä vaimo sai tarpeekseen ja otti eron.

    • kanervan kukka

      Kyllä kaksonen-kaksonen parisuhde toimii. Olimme aviossa 32 vuotta. Sitten tuli mitta täyteen.Sen jälkeen olin suhteessa kaksosen kanssa n. 5v. Ja vielä kolmaskin kaksonen on ollut elämässäni.
      Nyt yritän pysytellä erossa samaa horoskooppimerkkiä olevien kanssa, jostain syystä luulen että toimivampiakin yhdistelmiä lienee, tai sitten ei.
      Kevään jatkoa!!

    • anuha3

      kokemusta on kahden vuoden ajalta kaksosen kanssa,
      vain neljä päivää eroa syntymäpäivissä.
      toimeen ollan tultu,tosin ei asuta yhdessä,mutta olemme paljon yhdessä. Teemme kaikkea kivaa kotona ja harrastuksissa.

    • piikkiruusu

      Monta vuotta olemme olleet yhdessä ja välillä on aika myrskyistä. Hyvänä päivänä menee loistavasti ja huonona on kuin kivimuuri edessä. Silti rakastamme toisiamme...ilman toista ei ole normaali olotila. Kaksosmies on sellainen suhari, että pallo jalkaan sille pitäisi laittaa. Kova tekemään hommia ja puuhastelee aina vaan jotakin projektia. Minua ärsyttää, kun hän on niin pikkutarkka joskus minun tekemisistäni, mutta on hän sitten välillä ja suurimmaksi osaksi onneksi aika kiltti mies. Minullakin on huonot ja hyvät päiväni pitäähän se myöntää. Viihdymme yhdessä ja asiat toimii kun rupeamme puuhastelemaan yhdessä. Nautimme toistemme seurasta ja emme kaipaa erityistä. Ihana mies.

      • kyllä

        Niin, edellinen "ilman toista ei ole normaali olotila". Vaikka olemme nyt kaksosparina käyneet jo ensimmäiset raastavat riidatkin, niin silti halu toisen luokse on vahva. Tulevaisuudesta en tiedä. Mieheni parinkymmenen vuoden ajalta oli myös kaksonen ja emme voineet olle erossa. Suhde kaksosilla on haastava, mutta itse koen että siinä on elämisen makua. Molemmat herkkiä. Miehen tulisi muistaa, että nainen tarvitsee runsaasti vakuuttelua rakkaudesta.


    • leo.on.pop

      Näihin vanhoihin juttuihin viitaten, kaksosena on aivan pakko sanoa, ettei ikinä, ikinä enää toista kaksosta. Kuka muka itseään toisintona kestää?

    • selkohomma

      Katie Price on kaksinkertainen hevonen/kaksonen, enkä ihmettele, kun katsoo muijan meininkiä.
      Nimittäin kummatkin merkit vastaavat toisiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1299
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1227
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1018
    Aihe