460 käynnistysvika?

volvomarkkanen

Mikä mahtaa olla vialla, kun 460 vm. -93 ei käynnisty lyhyehkön ajon jälkeen? Se on ihan tuuripeliä, joko käynnistyy tai sitten ei. Startti kyllä pyörittää, mutta varsinaista käynnistymistä ei tapahdu. Auto ei inahdakaan. Kiva lähteä minnekään asioille kun ei tiedä koska se päättää heittäytyä juudakseksi. Tätä ollut suunnilleen kesäkuun puolesta välistä.

8

830

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • volvo460

   Tuollaisessa autossa on sellainen mielenkiintoinen ominaisuus, että koska imu- ja pakosarja on samalla puolen moottoria, niin auton sammutettua pakosarja lämmittää imusarjaa jolloin polttoaine höyrystyy ja auto ei lähde käyntiin. Jos odottelee n. puoli tuntia, niin lähtee taas normaalisti. Asia on "korjattu" asentamalla imusarjaan puhallin, jonka pitäisi käynnistyä auton sammutuksen jälkeen. Jos tämä puhallin tai sen lämpöanturi on rikki, niin auto ei käynnisty. Siitä lähtisin vikaa etsimään.

   • Volvonpaska

    Mulla ollut kolme 400 sarjan volvoa eikä niissä yhdessäkään ole mitään puhallinta imusarjassa ollut. Ihan huuhaata. No ikävä kyllä en osaa tohon alkuperäiseen vikaan mitään sanoa kun tossa härvelissä on miljoona mahdollista vikapaikkaa. Kato ekaksi vikakoodit ilmoittaako jonkun anturin vikaa. Millähän koneella mahtaa olla nekin kun kaikki on erilaisia????


   • volvonpaska
    Volvonpaska kirjoitti:

    Mulla ollut kolme 400 sarjan volvoa eikä niissä yhdessäkään ole mitään puhallinta imusarjassa ollut. Ihan huuhaata. No ikävä kyllä en osaa tohon alkuperäiseen vikaan mitään sanoa kun tossa härvelissä on miljoona mahdollista vikapaikkaa. Kato ekaksi vikakoodit ilmoittaako jonkun anturin vikaa. Millähän koneella mahtaa olla nekin kun kaikki on erilaisia????

    Se juttu mikä siellä hurisee koneen sammutuksen jälkeen on sähköinen vesipumppu ei imusarjan tuuletin.


  • volvomarkkanen

   ole siellä tuuletinta.

   Laitetaan nyt vielä tarkennukseksi kun ei tullut ap. viestiin laitettua, että kyseessä on 2.0 litrainen ruisku -jos sillä nyt on merkitystä.

   Vehje on nyt korjaamolla. Soitin päivällä sille korjausmiehelle ja kysyin miltä näyttää. Kuulemma käy ja kukkuu eikä vielä mitään vikaa ole näkynyt. Kuinka ollakaan. Itse kun lähden sillä vaikka kauppaan niin tietysti se rupeaa kettuilemaan. Pitää huomenna soittaa ja kysyä uudemman kerran. Tai sitten soittaa joku p*rkeleen meedio katsomaan sitä.

  • volvomarkkanen

   Eli impulssianturi oli viallinen. Vaihto maksoi 70 e ja sen jälkeen on auto pelannut kuin ihmisen mieli. Tosin nyt edellis päivänä rupesi vasemmanpuoleinen lampunpesimen varsi veivaamaan eikä suostunut sammumaan. Itse pesimet eivät ole käytössä, edellinen omistaja on ne poistanut enkä tiedä mistä tuo sen signaalin sai. Johto irti ja johan vaikeni.

  • Metukka 1996

   Mikä mahtaa olla kun Volfostain kuuluu ininää kytkimen viereisestä johto mytystä ja kun laitan valot 2 asentoon ininä loppuuu mutta auto ei starttaa?

  • roope.m

   400-sarja on ihan paska.

   • Viiksireke

    Mulla kokemusta kolmen vuoden ja reilun 140 tkm verran eikä ole tielle jättänyt, kuin kerran. Tällöin kytkinvaijeri katkesi ja uusi maksoi hurjat 19,50 euroa. Vaihto kävi omassa pihassa, apuna pihdit, pari lenkkiavainta ja ruuvari.

    Tosin jarrulevyt ja palat piti vaihtaa eteen vuosi sitten katsastusta varten. Nyt pakoputken kumikiinnikkeet on hapertuneet ja rekkarivalon poltin on pimeänä. Todella hurjia "vikoja". Luotettavin auto, mikä on mulla koskaan ollut. Huoltokirja on täydellinen, joten se ehkä on auttanut asiaa. Ja yhä vieläkin sanon huollon pojille, että tekevät määräaikaishuollot auton oman ohjelman mukaisesti viimeisen päälle. 200 tkm raja menee pian rikki.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2305
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1319
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1289
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   945
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   864
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   861
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   816
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   769
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   29
   730
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   723
  Aihe