Miten säästää N. 600e?

hrthhshtshhrhrhtrh

En ole aikuinen, teiniikäinen olen. Käyn vielä ylä-astetta, tämä oli ainut alue jonne luulisin että topic kuuluisi. Eli tarkoituksena säästää n 600e pikapuolin, Mitä tämän ikäinen voisi tehdä muuta kuin kesä-duunia, saadakseen semmoisen summan suht. Nopeasti?
Kiitos

5

775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joskus teini

      Ihmiset tekevät kyllä töitä muulloinkin kuin kesällä. Tietysti koululaiselle se on vaikeampaa. Ala kuitenkin jo nyt kysellä mahdollista työpaikkaa joululoman ajaksi. Tee pikkukeikkoja naapureille.

      Nopea rahan hankkiminen on aika vaikeaa ilman säännöllisiä tuloja ja/tai alkupääomaa. Vaihtoehdoksi jää sitten vain hidas säästäminen. Käsiesi kautta kulkee kuitenkin esim. viikkorahaa vuoden mittaan jonkinlainen summa. Älä luovu siitä helpolla ja pistä mahdollisimman paljon talteen. Kerää pulloja, myy levyjä, myy jotakin tarpeetonta roinaa.

      Ja jos epäonnistut tavoitteessa, se ei ole maailmanloppu. Sinulta jää vain jokin ostos myöhemmäksi. Paljon pahempi juttu, jos olisit velkaa tuon 600 joka pitäisi maksaa tiettynä päivänä pois.

    • 4+11

      Hae osa-aikatöitä, esim. mainosten jakajaksi (mainoksia jakamaan voi hakea sinä vuonna kun täyttää 14 vuotta) tai lapsenvahdiksi.

      Pyydä joululahjat rahana.

      Älä tuhlaa. :)

    • Hyvä rahanlähde.

      Keräät kotoa, sukulaisilta ja ystäviltä heidän kaikki turhat tavarat ja vaattet. Viet ne kirpputorille myyntiin ja pian sinulla on kasassa tuo 600 euroa, vaatii vain vähän töitä ja järjestelyjä, esim tavaroiden keräys, hinnoittelu ja myyntipaikalle vienti. Huomaat pian että sieltä alkaa virrata rahaa kassaan! hanki myös lisää myyntitavaroita paikallesi eri tahoista ja pidä paikka siistinä ja hinnat suht edullisina.

      • Sep4r

        Ei se raha niin pian tule kirpputoriltakaan, riippuen tietenkin kuinka laadukasta tai kallista tavaraa myy. Kuten aikaisemmin mainittu, mainosten jakaminen ja pullon kerääminen taitaa olla näppärin keino hankkia rahaa säästöön.


    • P

      Edellisten lisäksi kannattaa kerätä kaduilta tyhjät pullot ja tölkit mukaan ja viedä kauppaan. Voi tuntua turhalta mutta 10 senttiä sieltä, toinen täälltä kertyy aikaa myöten. Tällä keinoin tienaa vuodessa vähintäänkin muutamia kymppejä, jos sattuu asumaan jonkun suositun ajanviettopaikan lähellä niin vuodessa tienaa satoja tai tuhansiakin euroja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      22599
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      134
      22193
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      120
      12052
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9887
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      272
      6985
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5861
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      152
      3104
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2385
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1834
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe