TAKKI-ONGELMA MUILLAKIN?

ressaava

Heipsansaa!tässä nyt viimeisiä kuukausia viedään isomahasena.nyt kun kylmät ilmat tulee niin tulee hätä takkien kanssa!mitkään omat takit ei mene kiinni ja vähän turhaan ostaa kalliitä äitiystakkeja pariksi kuukaudeksi vain...toppaliivi olisi kiva,ja mikä sopisi myös asustukseen kun löysiä housuja käyttää,..mistäköhän niitä saisi..L-koon takit tahtoo olla vähän pöljän näköisiä kun muualta iso paitsi mahan kohalta..:(paleltuu!!

13

787

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mammaksi kohta

   kirpputoria? Sieltähän vois ongelmaan löytyä ratkaisu muutamalla eurolla :) Itse ainakin olen saanut kirpparilta parilla kympillä hankittua käytännössä kaikki loppuraskauden kamppeet. (takki, parit housut ja pari pitkää paitaa).

  • Laskettelutakki

   mahtui minulla loppuun asti..

   • toppatakki

    Mullakin mahtui normi urheiluliikkestä ostettu toppatakki ihan loppuun asti.


  • ....

   Mä olen hankkinut kaikki raskausvaatteet kappahlin läskien osastolta :)) ne on juuri mahan kohdalta suuria. Ja takkejakin on edullisesti. Myyn kirpparilla sitten myöhemmin.

  • 43yh3

   poistomyynnistä sellaisen ihanan villakangastakin, jota käytin sitten talvella. Oli semmoista mallia, että istui hyvin yläosasta ja alaosa oli väljää tunikamaista. Ja hintakin oli vain 30e. Kannattaa penkoa alerekkejä, kirppareita jne.

  • odd

   Minä löysin viime talvena gina tricosta sellaisen villakangastakin, jossa napitus loppuu just rintojen alle. On just sopiva ylhäältä ja helmassa on paljon tilaa mahalle. Ja nyt ollaan viikola 39 menossa. Yks vaihtoehto on tietty lainata mieheltä vaatteita, siis jos mies on paljon sinua isompi.

  • viitalla..

   Meinasin edetä viitta / poncho - linjalla. Alle sitten lämpötilan mukaan tarpeellinen määrä vaatetta, vaikkei kiinni mahtuisikaan. Viitta peittää loput.

   • 30+1

    täälläkin mennään;))


  • valasmamma...
  • takki auki

   Itse ajattelin kulkea 'takki auki' niin pitkälle kuin vain tarkenee. Lisäksi ajattelin hommata oikein ison huivin, jonka saa etumuksen suojaksi pahinta viimaa vastaan. Ja jos oikein kylmät kelit tulee niin ei auta muu kuin mennä miehen vaatikaapilta lainaamaan takkia.

   Mulle sopii vielä toistaiseksi Fleece takki, se menee vielä kiinni. Tosin se ei kauheasti tuulelta suojaa. Mutta sen päälle ulkoilutakki vetoketju auki niin hyvin olen vielä toistaiseksi pärjännyt. Laskettelutakki, untuvatakki ja villakangastakki ovat kaikki niin kapeaa mallia, että ei toivoakaan, että menisi napit/vetoketju kiinni. Mulla on laskettu aika noin kuukauden kuluttua, joten en todellakaan ajatellut ostaa takkia tämän viimeisen kuukauden takia.

  • longhair77

   Löysin oman talvitakkini Citymarketista 50 eurolla. Käytän normaalisti M-kokoisia (tai 38 tai 38/40) vaatteita, mutta tämä takki on sellainen, että se menee myöhemminkin vaikka kokonumero on 44. Takkiin on ommeltu useita vaakasuoraan meneviä kuminauhoja, joiden ansiosta se on pienemmälle kapeampi ja kuitenkin se pystyy levenemään raskauden edetessä. Arvioin että se menee ihan loppuraskauteen asti. Normaalimalliston vaate.

   • muutama viikko enää

    Täällä sinnitellään ulkoilutakilla, joka on väljänmallinen vatsan kohdalta, alle ei vaan meinaa enää paksut paidat mahtua. Takki auki on kuitenkin jo kylmä kävellä pidempiä matkoja. Kaupungilla liikun usein paksussa, pitkässä villatakissa, jonka alle laitan välikerroksen.


  • Anonyymi

   Onnea
   Talouden takki, Savon talous, kirous ei sekavuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   387
   3697
  2. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   129
   2599
  3. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   128
   1835
  4. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1290
  5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

   Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
   Ikävä
   72
   1157
  6. Voi nainen...

   Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
   Ikävä
   50
   1145
  7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

   Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
   Maailman menoa
   166
   1132
  8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

   Miehelle kysymys :)
   Ikävä
   63
   1094
  9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

   Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
   Maailman menoa
   291
   930
  10. Naiselle kysymys

   Mitä oikein näet minussa?
   Ikävä
   50
   912
  Aihe