Johtuuko verenpaineesta?

tyttö.-94

Olen 16-vuotias tyttö. Minulla on jo parin vuoden ajan ollut välillä kovia sydämmen sykähdyksiä ja hengenahdistusta, mutta tällaisia "kohtauksia" tuli vain pari kertaa kuukaudessa ja ne kestivät noin 10 sekunttia. Nykyään ne ovat alkaneet lisääntyä, tuntuu että ne lisääntyisivät päivä päivältä enemmän. Ne tulevat yleensä kun olen liikkunut ja istun vaikka sohvalle lepäämään silloin tuntuu kun sydän pomppaisi kamalan kovaa ja henkeä alkaa ahdistaa, menen paniikkiin helposti tässä tilanteessa, sydämmen pomppiminen tuntuu erityisesti kurkussa. Tilanne kestää tosin vain sen 10 sekunttia, mutta minua ahdistaa vielä pitkään sen jälkeen ja tuntuu että hengittäminen olisi raskasta. Olen miettinyt että voisiko syynä olla esim. siitä että selkäni ja hartiani sekä niskani ovat jumissa tai voisiko se johtua ihan vain tästä teini-iästä. Minulla on myös todella alhainen verenpaine, mutta se ei ole kuitenkaan ennen aiheuttanut tällaista. Pelkään että se voisi olla pahempikin sairaus. Kaipaisin kovasti neuvoja ? :(

2

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Rasvasota"

      >>>>>>22. Kysymys:
      - Itselläni ollut nykyään ilmeisesti vaihdevuosiin liittyviä sydämen muljahduksia ja tykytyksiä silloin tällöin.
      Vastaus:
      - Seuraava on oletuksella, että lääkäri on tutkinut sydämen ja todennut sydämen muuten terveeksi. Todennäköisinpänä syynä pitäisin näiden maitohappobakteereiden puutetta limakalvoilla. Nimittäin ruokatorven limakalvoilla on jatkuva pieni tulehdus mhb.n puutteen takia ja yhteys sydämeen on hermotuksen kautta - josta voi tulla yleensä vaarattomia muljahduksia ja tykytyksiä.>Näe koko "metsä", eikä pelkästään yhtä "puuta"! Rasvasota, lihominen ja terveys koostuu peräti neljästä osa-alueesta, eikä lopullista parannusta terveydessä saavuteta ennenkuin otat kaikki neljä osa-aluetta huomioon:

      1.Tyydyttyneen rasvan saannin lisääminen (20%) ja maitorasvan probioottibakteerien huomioiminen (n.30%):
      - Koska piilorasvoista emme saa riittävästi tyydyttynyttä rasvaa solujen "rakennusaineeksi", niin pyri siihen että saat tyydyttyneen rasvan lehmän maidosta, voista ja juustoista siksi että lehmän maidon rasva sisältää pastöroinnin jälkeen kaksi tärkeintä probioottibakteeria; Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium, jotka saat "kaupantekijäisiksi" tyydyttyneen rasvan lisäksi!
      - Saat 4-5.stä lasillisesta (n.4r-%) raakamaitoa (=pastöroimaton ja homogenoimaton!) riittävästi tyydyttynyttä rasvaa kaksi tärkeintä probioottibakteeria; L-a ja Bif,
      - Huomioi tämä: Po bakteerit kuolevat silloin kun kuumennat maidon yli 50 C-astetta! Ainoastaan elävistä probioottibakteereista on hyötyä!

      2.Antibiootin ja Kv-homeantibioottin vaikutuksen huomioiminen (n.20%):
      - Antibiootti-lääke tappaa po probioottibakteerit, joten vältä antibioottia! Tulehdusten parantaminen voidaan tehdä kolmella tärkeimmällä mh-bakteerilla "tehosessiona" (ks mm "Rankat bakteerikokeet"!)
      - Mm Penisilliini-lääke tehdään homeantibiootista, jolloin KosteusVaurioHome-antibiootti aiheuttaa samat ongelmat kuin lääke-antibiootti! Ks "KVHT-altistuneen hoito".

      3.Prebiootin saaminen limakalvoille (n.10%):
      - Prebiootti on sulamaton kuitu, joka on probioottibakteerien elatus'alusta limakalvoilla.
      - Saat prebioottia syömällä mm banaania, raakasipulia ja kokojyvä vehnää.

      4.Hiilihydraattien saannin vähentäminen (n.20%):
      - Olemme saaneet sokereita n. kuusi kertaa enemmän, kuin elimistömme sitä tarvitsee, joten vähennä reilusti sokerin saantia-mutta älä lopeta sokerin saantia kokonaan!
      Huomioi tämä:
      - Elimistön käyttämättä jääneistä sokereista maksa "tahkoaa" rasvaa, joka näkyy ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Ja mikäli käytät antibioottia, tai kvht-altistut, etkä ole syönyt po probioottia niin ylimääräinen sokeri näkyy hyllyvänä "ohuena" rasvahötynä!

    • Mustuaiset

      Että johtuuko verenpaineesta. Itsellä tulee jo pienen rasituksen jälkeen voimaton ja uupunut olo ja myös hengästyttää. Olen menossa omalääkäriin ensiviikolla ja yritän saada lähetteen RASITUS-EKG testiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe