tyly palvelu, miksi?

harvoin valitan

Olin hääjuhlassa eräässä maatilamatkailupaikassa ja yövyin siellä juhlien jälkeen. Paikka on mielestäni sijantiinsa nähden laadukas, mm. A-oikeudet hyvine tarjoiluineen, mutta palvelu oli jostain syystä tympeää. Vieraita kyylättiin ja oltiin puuttumassa asioihin. Tässä jokunen tapaus, joita olin itse todistamassa.

- Alueen parkkipaikalla ei saanut oleskella, vaan piti olla sisätiloissa. Niinkuin häissä yleensäkin on tapana, väliajoilla käydään vähän takakontilla ja rupatellaan niitä näitä. Joku soitteli vähän musiikkiakin autossaan. Niin ja pitihän sulholle tarjota vähän boolia terävämpää. No henkilökunta ajoi meidät sisätiloihin kolmesti sen illan aikana.

- Ruoka ja kahvit tarjottiin seisovasta pöydästä. Pöydän luona oli tarjoilija, joka huomautteli vieraita jos nämä ottivat epäjärjestyksessä pöydän antimia lautaselle. Kakkua olisi pitänyt ottaa ennen kahvia tai teetä. Kahville ja teelle oli eri kupit, mutta moni ei tätä tajunnut, jolloin asiasta huomautettiin. Miksi näin? Itse otin kahvia teekuppiin.

- Aamupalalle tullessamme vastaanottovirkailija tiedusteli vointia ja ihmetteli, kuinka jotkut vieraat juhlivat vielä aamu neljältä. Aamupalalla pari henkilökuntaan kuuluvaa istui salin reunalla, ikäänkuin tarkkaillen vieraita. Mielestäni tämä on painostavaa ja häiritsevää käytöstä henkilökunnalta. Selvästi näin, kun eräskin työntekijä silmäili jokaista pöytärivissä istuvaa vierasta.

Se paikka on kyllä hyvässä suosiossa, joten ei heti luulisi että henkilökunnalla olisi noin suurta epäluuloa vieraita kohtaan. Etenkin kun paikka on ollut toiminnassa ainakin parikymmentä vuotta. Nyt kun kyseessä oli häät, niin voiko olettaa, että vieraat istuvat hissukseen tanssisalissa tai että jokainen vieras, lapset mukaan lukien tietää seisovan pöydän käytännöt? Ei voi! Johan tuollainen käytös pilaa paikan maineen.

1

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      Kun paikassa on anniskeluoikeudet, niin tietysti he toivovat, että porukka ostaa viinat heiltä eikä juo omia eväitä, tuliko mieleen.
      Muuten turha besserwisserimäisyys ruokailussa tai kakkupöydässä on turhaa, jos joku haluaa ottaa sitä tai tätä, ja siinä järjestyksessä kuin tykkää niin siitä vaan, itse unohdin melkein tarjota täytekakkua kotona rippijuhlissa, tiskasin vaan kahvikupit, keitin lisää kahvia ja toin kakut pöytään ja hyvin meni "väärässä" järjestyksessä, suolaiset oli pöydässä heti kun vieraat tulivat.
      Toinen asia on huvilupa tai aika mihin asti paikka saa olla auki. Kun meidän häät pidettiin ravintolassa oli etukäteen ilmoitettu/anottu klo 01 asti, eikä sitä voitu pidentää vaikka porukka olisi todennäköisesti viipynyt aamuun asti. Porukka meni sitten jatkoille mun vanhempieni luo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe