Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Agios Stefanos vai Votsalakia? Vinkkejä!!

So many places...

Kumpi on kivempi paikka? Tarkoitus lähinnä rentoutua hotellilla ja katsella mahtavia vehreitä maisemia :) Joku retki myös tehdään. Votsalakiasta Turkkiin taikka Korfulta Albaniaan.

Mutta kun ei osaa millään valita, kun molemmat paikat vieraita!

3

1286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matka varattu jo

      Stefanoksessa (Little Prince) oltiin tuossa 2 kuukautta sitten, Votsalakiassa (Pelagos) elokuussa 2009. Ja molemmissa viihdyimme (me=nelikymppinen pariskunta) erittäin hyvin. Sopivan rauhallisia kyliä molemmat, mutta tarpeeksi ravintoloita yms. palveluita, ettei kahdessakaan viikossa kaikkia ehtinyt testaamaan. Ja aivan ihania ihmisiä ja hyvää palvelua kummassakin. Turkin ja Albanian retketkin tuli tehtyä ja maxiskootteri oli molemmissa useita päiviä vuokralla, joten saaret tuli aika hyvin kierrettyä. Kauniita olivat, Korfu paljon vehreämpi. Sää sen sijaan oli Samoksella parempi (tietty tuurista kiinni), Korfulla sateli muutamana päivänä (=vehreyden syy). Kumpaan tahansa voisin palata uudelleen. Ensi kesänä kuitenkin Rodoksen Ixian vuoro. :)

    • Lillylilly

      vielä tuota Agios Stefanosia. Osuttiin paikkaan Korfun-reissulla ja ei ollut häävi mesta. Lähinnä hotelleja, brittituristeja ja piskuinen ranta (joka tosin oli ok), mutta eipä ihmeemmin kreikkalaista tunnelmaa. Yhtä hyvin voisit olla missä tahansa keskinkertaisessa resortissa missä tahansa Välimerellä.

      Korfu muuten oli kyllä ihana! Kerkyrasta tykättiin kovasti ja sinne varmaan palataankin vielä :)

    • kypsätäti

      on ihana. Hiekkaa ja litteitä kiviä ja kirkasta vettä. Valitettavasti myös innokkaita ampiaisia, joiden pistoja saattaa saada useamman päivässä, tuntuivat pitävän sinikuvioisista bikineistä erityisesti.

      Olin Votsalakiassa syys-lokakuun vaihteessa 2010, jolloin kovat tuulet haittasivat meriretkien tekemistä. Pääsimme vain yhdelle retkelle, lazy-day -veneretkelle, joka oli aivan ihana kokemus.

      Tiet ovat hiuksianostattavan kapeita ja täynnä sepentiinimutkia, asfaltti toisenlaista kuin Suomessa eli liukkaampaa kosteana. Autonvuokraus jäi myös tekemättä, sillä ystäväni ei uskaltanut moisilla teillä ajaa (ei se mitään, en minäkään olisi uskaltanut hänen kyytiinsä...). Julkista liikennettä ei ole muuta kuin taksit ja taksilla matka n. 45 kilometrin päähän Samoksen kaupunkiin kestää noin tunnin ja maksaa noin 90-100 euroa edestakaisin.

      Votsalakiassa on oikeastaan vain yksi rannan suuntainen tie, jonka varrella ovat hotellit, ravintolat ja kaupat. Kaupoista voi ostaa aika kallista ruokaa, rihkamaa ja lasten rantaleluja. Samoksen kaupunki on parempi shoppailupaikka. Kävelyllä käyminen on Votsalakiassa aika onnetonta, kun voi kävellä vain edestakaisin sitä yhtä ja samaa tietä, jossa pääosin ei edes ole jalkakäytäviä. Luontoa emme siis nähneet kuin bussin ja auton ikkunasta.

      Ravintoloita Votsalakiassa on mieletön määrä ja kyllä sen ymmärtää, Votsalakiassa kun ei oikein voi muuta tehdä kuin ottaa aurinkoa ja uida ja syödä. Aivan fantastista ruokaa (ja edullisesti) saa Chestersistä, vieläkin suu vettyy pelkästä ajatuksesta.

      En menisi tähän paikkaa uudelleen, ellei sääennustuksessa luvattaisi lempeitä tuulia niin että pääsisi kaikille niille retkille ja matkakumppanina olisi wanna-be -rallikuski, joka selättäisi mennen tullen tieverkon haasteet. Votsalakiaan kun kyllästyy viikossa, jos tarvitsee hieman enemmän vaihtoehtoja päiväohjelmalle (uidaan - syödään - uidaan - syödään).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe