bilepukeutumiseen ideoita...kaivataan kipeästi!

annu19

Elikkäs ongelma on seuraava: ideat alkaa loppumaan bilepukeutumisen osalta, kun ei sinne baariin/juhliin haluaisi lähteä hupparissa tai t-paidassa...
Oon lyhyt (152cm), kait hoikka (joku 44kg). Oon hieman ''päärynä'', en pidä ihan ihonmyötäisistä kireistä paidoista kyseisen syyn takia, takamus korostuu liikaa.. :p On mua kyllä sanottu hoikaksi, mutta ihminen on oman itsensä pahin kriitikko...
Legginsit/housut (ei farkut, hyi :s), toppi ja joku bolero/bleiseri älkää kyllästyttää ja mekossa on talvella aika kylmä (pitäis kuitenkin kokeilla!).
Onko vika mun korvien välissä, vai miten muut naiset osaa pukeutua mun mielestä bilemäisempiin kuteisiin..? Sovituskopissa se mekko-vyö-yhdistelmä ei vaan tunnu natsaavan.

Heittäkääpä ideoita, jos saitte selvää mun ajatuksenvirrasta! :D

9

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ... hame

      Hei! Jos housut ja mekot eivät kelpaa, jäljelle jää järkeni mukaan lähinnä hameet. Miten olisi kapea hame? Syy siihen, ettet pidä mekko vyö -yhdistelmästä itselläsi on varmaan, että se saa päärynän lantion näyttämään isommalta, ja sitä tuskin haluat. Kapea hame on sen sijaan tosi hyvän näköinen naisilla, joilla on kunnon lantio. Kokeile! Hameen pituuden voit valita makusi mukaan. Jos tykkäät ministä, kokeile miniä. Mutta polvipituinen on oikeastaan kaikista seksikkäin kapeissa hameissa (maaginen ns. kynähame, joita naistenlehdet hehkuttavat). Huom osta laadukas hame, ei mitään trikoomakkarankuorta.
      Hameen yläosaksi sopii oikeastaan mikä tahansa. Jos olet kyllästynyt toppeihin, kokeile lyhythihaista paitaa. Paidan ei tarvitse olla t-paitamainen, siinä voi olla esim. avonaisempi pääntie, ja heti on bilemäisempi! Senkin päällä voi pitää lämmikkeenä neuletakkia, boleroa tai jakkua, mutta hihojen ansiosta tarkenee ilmankin.

      • annu19

        mut valitettavasti niiden toteuttaminen kaupassa on hankalamapaa. mä en löydä kynähameista sopivia, koon 32 ja 34 hameet muuten sopivia, mutta pituus ei selvästi ole suunniteltu mulle. näyttää huonolta, kun ne menee yli polven silleen typerästi...enkä nyt sanois et mulla mikään suuri lantio on, alakroppa vähän isompi ku yläkroppa.
        kun vaatekoko on xs/s, valikoima on surkea. mä en halua pitää mitään trikoomakkaroita, ne on hirveitä. :p
        pitää tässä bongailla kauppoja, jos saisin vaikka makutuomarin jostain.. :D


    • bella_bambino

      ite ainakin tykkään korostaa naisellisia muotoja, viestistäsi päätellen sinulla niitä on, ole ylpeä! :) itse mieluiten olisin päärynä, päärynä/tiimalasi.
      no mutta, kokeile googlettaa eri hakusanoilla jotain kivoja vaatteita? jos saisit muotikuvista jotain inspiraatiota?
      joku oikea värisävy esimerkiksi voi tehdä ihmeitä :) suosittelen näin yleensäkkin pukeutumisessa pitämään sellaista mistä tykkää ja vähän miettiä mikä korostaa omia parhaita puolia.. jne.
      (itse tykkään pukeutua suht hillitysti, viehättää sellainen luonnollinen kauneus :) ei mitään pornoa, simply beautiful)

      • meisivaa

        no jaa, muodot....jos sanon olevani hieman päärynä, se ei tarkota että mulla olis joku himosuuri takamus. se nyt vaan sattuu mun mielestä näyttämään isommalta ylävartaloon verrattuna. ja suurin osa mun ''kehittyneistä'' lihaksista on reisissä, ku kerta juoksen.
        haluan ite aika sopusuhtasen ilmeen, kun ei niitä rintojakaan ole koolla pilattu. muotikuvista oon bongaillu inspiraatiota, sovituskopissa testannut toimivuutta. :D


      • Tadaa-ihminen94
        meisivaa kirjoitti:

        no jaa, muodot....jos sanon olevani hieman päärynä, se ei tarkota että mulla olis joku himosuuri takamus. se nyt vaan sattuu mun mielestä näyttämään isommalta ylävartaloon verrattuna. ja suurin osa mun ''kehittyneistä'' lihaksista on reisissä, ku kerta juoksen.
        haluan ite aika sopusuhtasen ilmeen, kun ei niitä rintojakaan ole koolla pilattu. muotikuvista oon bongaillu inspiraatiota, sovituskopissa testannut toimivuutta. :D

        Musta, tiukka hame vyötäröltä ( kaventaa lantiota ja ei ole väripilkku eikä huomio kiinnity, jos et halua korostaa) ja värikäs yläosa, joka ryöstää huomion :) Lisäksi joitain koruja, ja tadaa :)


    • dghdnhh
      • mirkku kakkonen

        Kyseinen viritys todella mauton,mutta kuka tykkää niin ei siitä sakoteta.Kyllä tyylikästä on vähempi bling ja yksinkertaiset materiaalit.Mut jos haluaa ryssätyyliä niin mikäs siinä.
        Jos MÄ esim menisin bilettämään niin valkoinen paitapusero,jossa voi olla jotain kivoja yksityiskohtia(avonainen kaulus?) on iltavalossa näyttävä,siihen sopivat korut maun mukaan ,ja alaosaan sitten tummempi väri,koruilla saa sitä näyttävyyttä esim ranteisiin,korviin niinpaljon kun jaksaa kantaa,mut tuolla huutonetin hirvityksellä en lähtisi minnekkään


    • järkikäteen76578

      Miksi naiset ei voi lyödä kunnon vaatetta päälle ennen baariin lähtöä. Laittakaa vaikka tuulihousut/toppahousut ja toppatakki ja riisukaa ne narikkaan ja pukekaa illan päätteessä takaisin päälle ja menkää taksijonoon sitten. Oikeesti.. Helvetin naurettavaa kun naiset vapisee ja suunnilleen hypotermia lähellä ennen ku pääsette taksiin..

    • Bonjour Fashion

      Suuri t-paita mahtavalla printtikuviolla, nahkaiset legarit / nahkakoristeinen bleiseri ja suuren suuri koru tai panta. Sillon käy bootsit tai korkkarit. Peittää sun (kummiskin) olemattoman mahan, muttei näytä liian arkiselta. Jos tuntuu tylsältä osta jotkut villit leggingsit tai rohkeampi paita/toppi. Voit myös leikata topin sivuilta auki ja vaikka laittaa näkyvämmät rintsikat alle. Toimii!

      Lisää tyylivinkkejä löytyy sivultani www.minutesmidnight.blospot.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      182
      1971
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      274
      1489
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1295
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1097
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      72
      1072
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      76
      1011
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      172
      997
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      838
    9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      3
      838
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      63
      825
    Aihe