Tulkaa helikopterilla

Tieasiaa

Naapuri on kaivauttanut ylös tonttinsa kautta kotiimme kulkevan ainoan tiemme. Naapuri ei halua, että käytimme sitä tietä. Emme mekään olisi halunneet, mutta kun muuta tietä ei ole. Nyt ei ole mitään tietä. Meille ei pääse poliisiauto, ambulanssi eikä paloauto emmekä mekään, minä ja puolisoni, eläkeläiset, pelastustiemme on katkaistu. Naapuri on nuori perheenisä, joka rakentaa taloa. Hänellä on vaikeuksia pysyä housuissaan, ensin hän kaatoi puita meidän puloelta rajaa, sitten kävi ilmi, että rakennus on liian lähellä rajaa. Meiltä ei kysytty lupaa. Nyt oli tien katkaisun vuoro.
Röyhkeät perivät maan.

Olemme käyttäneet tätä nyt katkaistua yksityistietä ja sen edeltäjää jo 35 vuotta päästäksemme yleiselle tielle. Vähätuloisina eläkeläisinä meillä ei ole varaa rakennuttaa tietä mitään muuta kautta. Kunnan tiehenkilö sanoo, ettei tämä asia kuulu heille. Sanoivat vain, ettei kaveri voi olla niin tyhmä, että katkaisee tien. Onpas. Poliisilta saa vain sympatiaa. Poliisi pääsi yksin kuuntelemaan tontin omistajan, tämän hurmaavan psykopaatin muunneltua totuutta. Psykopaatti lopettaa hurmaamisen heti minun läsnäollessani.
Vähätuloiset eivät saa oikeutta tässä maassa.

Tiedoksi vaan kaikille, meille on tultava helikopterilla. Me seitsenkymppiset puolestamme hiivimme risukoissa ja hyppelehdimme ojien yli päästäksemme ihmisten ilmoille oli sitten sydänkohtaus tai maidonhakumatka (kauppaan 7 km). Älkää valittako, jos outo henkilö hiippailee pihallanne. Toimittakaa mätiä kananmunia naapurille.
Voittavatko psykopaatit aina?

2

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12+3

      tuon tappelun jos vahingossa kaatoi puita teidän puolelta ja aloit mittaan rakennuksen paikkaa.Eli jos näin niin ihan oma vika.
      Tuo ei voi kaivauttaa tai katkaista tietä jos sen tontissa on merkitty kaavaan tuon tien rasite ja rakennuskaavassa on teidän tien paikka merkittynä.Eli kunnanvirastoon tutkimaan tuo asia ja sitten haaste oikeuteen ja ei ole pakko asioida paiokallisen poliisin kanssa jos vaikka sen tuttu.Voit tehdä rikosilmoituksen myös tuon läänin pääpoliisiasemalle ja niin kannattaa tehdäkkin.Ilman rosista ja siviilikannedtta ette voi mitään ikävä kyllä eli nyt ekana sitää kaavaa tarkisteleen.Ja onko naapurin tontille merkitty teidän tien rasite.

      • Tieasiaa

        Ihan tahallaan naapuri kaatoi ne puut. Sokea Reettakin olisi nähnyt rajapyykit. Rajalla kulki vanha oja, jonka meidänpuolella puut kasvoivat. Ja lisäksi hän väittää, että rajalta pitää kaataa puut neljän metrin etäisyydeltä. Hahhah. Millä tonttialueella olette nähnyt sellaista erämaata, että kummaltakin puolelta rajaa 4 metrin etäisyydeltä = 8 m kaikki puut olisi parturoitu? Tai voihan niin olla, jos talot ovat vierivieressä. Naapurin tontti on jotain 3500m2. 4 metrin raja pätee metsämaahan, eli kummaltakin puolelta rajaa pitää putsata puut 2 m etäisyydeltä, jotta rajalinja näkyy.
        Katselin, että naapuri pursuilee myös viereisen rakentamattoman tontin puolelle.
        Eivätkö rakennusmääräykset ja etäisyysvaatimukset naapurin tonttiin kuulukaan kaikille rakentajille?
        Manipulaattori on manipulaattori vaikka voissa paistais.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe